مشکلات نرم افزاری

بابا به فارسی توضیح بده چیزی ازش نفهمیدم شرمنده

سلام.
میگه وقتی این اخطار رو میبینی باید فایل های موقتی که ویندوز واسه آپدیت ایجاد میکنه رو پاک کنی.برای اینکار باید سرویس آپدیت ویندوز رو متوقف کنیStart<Control Panel>Administerative tools.وقتی پنجره جدیدی باز شد Services رو انتخاب کن.از بین گزینه ها windows Update رو پیدا کن(آخراِه) کلیک راست>Stop .
بعد حذف فایل های موقت واسه آپدیت رو باید حذف کنی:Computer>Drive C<Windows Folder>SoftwareDistribution Folder. دیتا استور(DataStore) رو باز کن و هرچی که داخلش هست رو پاک کن.بعد از این کار دوباره به فلدر SoftwareDistribution برگرد و اینبار فلدر Downloads رو باز کن و هر چی که توش هست رو حذف کن.

آخرین مرحله ریستارت Windows Update Service هستش.برای اینکار مرحله ی 1 رو انجام بده با این تفاوت که وقتی رو windows update کلیک راست کردی Start رو انتخاب کن.

سیستم رو ریسارت کن و دوباره واسه آپدیت اقدام کن.

سلام

من باید چیکار کنم که توی browser هام با ارور :conection untrusted روبرو نشم؟؟ هر وقت میخوام ایمیلی جیمیلی چیزی بسازم این ارور برام میاد :((

دوست عزیز، این پیغام خطا مربوط به Certificate سایت هایی است که با https آغاز می شوند. بخاطر اینکه Certificate چنین سایت هایی شناسایی نمی شود، چنین پیغامی نمایش داده شده و سپس Certificate Error می دهد. برای رفع مشکل این کارها را انجام دهید:

ابتدا آخرین ورژن مرورگر فایرفاکس (سعی کنید همیشه آپدیت باشد) را دانلود نمایید.

سپس آنرا نصب کرده و اجرا نمایید. پس از آن (با همان مرورگر فایرفاکس ) به آدرس زیر بروید:

http://ca.mit.edu/mitca.crt

سپس هر سه گزینه ی موجود را تیک بزنید. یعنی سه گزینه ی زیر:

Trust this CA to tdentify web sites
Trust this CA to tdentify email users
Trust this CA to tdentify software developers

پس از تیک زدن این سه گزینه، OK کنید.

اکنون با همین مرورگر فایرفاکس به یکی از سایت هایی وارد شوید که مشکل مذکور را داشتند. اگر پیغام This Connection is Untrusted را نشان داد، روی I Understand the Risks کلیک کرده و سپس Add Exception را بزنید. پس از آن روی Get Certificate کلیک کرده و پس از چند لحظه روی Confirm Security Exception بزنید.

در این صورت مشکل بطور حتم برطرف می شود. توصیه میکنم همیشه از مرورگر فایرفاکس بجای اینترنت اکسپلورر استفاده کنید تا با مشکلات بسیار کمتری مواجه شوید.

موفق باشید...

راه حا ارایه شده در سایت فایرفاکس:
[h=1]Bypassing the warning[/h]
You should only bypass the warning if you're confident in both the identity of the website and the integrity of your connection - even if you trust the site, someone could be tampering with your connection. Legitimate public sites will not ask you to add connection rule exceptions - an invalid certificate can be an indication of a web page that will defraud you or steal your identity.
  1. On the warning page, click I Understand the Risks.
  2. Click Add Exception.... The Add Security Exception dialog will appear.
  3. Read the text describing the problems with this site.
  4. Click Confirm Security Exception if you want to trust the site.

آخرین ویرایش:
دوستان من تو idm تنظیم میکنم که فلان فایل تو یه ساعتی شروع به دانلود کنه ولی اون فایل همون لحظه شروع به دانلود میکنه چطوری دقیق باید تنظیم کرد که درست سر ساعت داده شده شروع به دانلود کنه؟

درود دوستان
خب من به یه مشکلی برخوردم. با فتوشاپCS5 کار می کنم. دور یه عکسی رو که در میارم تو همون برنامش سیوش می کنه!
نمی خوام اینجوری باشه. چیکار کنم؟ممنون@};-
راستش متوجه نشدم مشکلتون چیه. :">
میشه بیشتر توضیح بدید؟
دوستان من تو idm تنظیم میکنم که فلان فایل تو یه ساعتی شروع به دانلود کنه ولی اون فایل همون لحظه شروع به دانلود میکنه چطوری دقیق باید تنظیم کرد که درست سر ساعت داده شده شروع به دانلود کنه؟
تنظیمات برنامه رو دست کاری نکردید؟
لطفا از صفحه تنظیماتی که برای شروع دانلود انجام میدید یک عکس بذارید.
برای امتحان ، یک Queue جدید بسازید و برای شروع دانلود از این لیست یک ساعت مشخص کنید.
حالا یک فایل رو از لیست اصلی دانلد منیجر به این لیست جدید اضافه انتقال بدید. ببینید هنوز مشکل پابرجاست؟

دوست عزیز، این پیغام خطا مربوط به Certificate سایت هایی است که با https آغاز می شوند. بخاطر اینکه Certificate چنین سایت هایی شناسایی نمی شود، چنین پیغامی نمایش داده شده و سپس Certificate Error می دهد. برای رفع مشکل این کارها را انجام دهید:

ابتدا آخرین ورژن مرورگر فایرفاکس (سعی کنید همیشه آپدیت باشد) را دانلود نمایید.

سپس آنرا نصب کرده و اجرا نمایید. پس از آن (با همان مرورگر فایرفاکس ) به آدرس زیر بروید:

http://ca.mit.edu/mitca.crt

ممنون از راهنماییت:x حالا توی ساخت اکانت gmail به مشکل بر خوردم :( وقتی همه ی مشخصات رو وارد میکنم ازم شماره تلفن میخواد تا برام کد بفرسته به گوشیم اما وقتی میخوام شماره رو وارد کنم ترتیب اونها بهم میریزه. . . یعنی وقتی تایپ میکنم شماره ها

پس و پیش میشن!!(ایمیل یاهو هم نمیتونم بسازم ،وقتی create رو میزنم گیر میکنه :()

آقا تو رو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم ! :-s.
میخوام Panda Antivirus رو پاک کنم، ولی وقتی از قسمت Programs and Features توی Control Panel روی Uninstall کلیک می کنم، هیچ اتفاقی نمی افته.
خودش هم نمیدونم چرا فایل Uninstall نداره!!! وقتی میخوام Shift + Delete هم بکنم ، میگه شما اجازه ی همچین کاری رو ندارید!!!
لطفا کمک کنید، وگرنه خودکشی میکنم ! :d
درود بر شما
PANDA UNINSTALLER

Thank You VERY MUCH !!! نجاتم دادی ! :d

آخرین ویرایش:
آقا تو رو خدا کمک کنید دارم دیوونه میشم ! :-s.
میخوام Panda Antivirus رو پاک کنم، ولی وقتی از قسمت Programs and Features توی Control Panel روی Uninstall کلیک می کنم، هیچ اتفاقی نمی افته.
خودش هم نمیدونم چرا فایل Uninstall نداره!!! وقتی میخوام Shift + Delete هم بکنم ، میگه شما اجازه ی همچین کاری رو ندارید!!!
لطفا کمک کنید، وگرنه خودکشی میکنم ! :d
درود بر شما
PANDA UNINSTALLER

با سلام
از امروز صبح متوجه شدم که کلیپی رو که دانلود میکنم با کیفیت 3gp سیاه نشونش میده ولی بقیه فرمت ها رو به حالت طبیعی نشون میده به نظر شما اشکال از کجاست

با سلام
از امروز صبح متوجه شدم که کلیپی رو که دانلود میکنم با کیفیت 3gp سیاه نشونش میده ولی بقیه فرمت ها رو به حالت طبیعی نشون میده به نظر شما اشکال از کجاست
درود بر شما
با چه برنامه ای فایل های تصویری رو پخش میکنید؟
شما این کدک رو نصب کن ،احتمالا مشکلت بر طرف میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or