درود
پ.ن : من اون تیک ها رو برنداشتم ، اما بدون مشکل هایبرنت میشه، برای همین به ذهنم نرسید که شاید از اون باشه.
توی Run تایپ کنید msconfig و اینتر رو بزنید. به تب Startup برید . باید تیک مربوط به برنامه خورده باشه.
خوشحالم که مشکلت حل شدسلام.
مشکل هایبرنت نشدن ، مربوط میشه به usb های موس و کیبرد که باید از تو بخش device manager ، گزینه روشن کردن کامپیوتر رو براشون غیر فعال میکردم ! (چون بلافاصله کامپیوتر رو از حالت هایبرنت خارج میکنن)
و مشکل Auto Login هم با روش های معمولی حل نشد ولی از داخل برنامه Auto Power یک گزینه Auto Login داشت که از اون استفاده کردم.
پ.ن : من اون تیک ها رو برنداشتم ، اما بدون مشکل هایبرنت میشه، برای همین به ذهنم نرسید که شاید از اون باشه.
من پیشنهادم اینه که حتی اگر از آخرین نسخه استفاده میکنید. یک بار برنامه رو پاک و دوباره نصب کنید. ترجیحا از یک سورس دیگه . امیدوارم مشکلتون حل بشه.سلام دوست عزیز!
چون با دانلود منجرهای دیگه این مشکلو ندارم مطمئنم که مشکل از IDM ه . از آخرین ورژنش هم استفاده میکنم.
خیلی ممنون. افزونه اربیت واسه کروم رو گرفتم ........ .
یه مشکل دیگه: ویندوز که بالا میاد اربیت باز نمیشه باش و خودم باید دستی بازش کنم. (تنظیم برنامه درسته.)
توی Run تایپ کنید msconfig و اینتر رو بزنید. به تب Startup برید . باید تیک مربوط به برنامه خورده باشه.
آخرین ویرایش: