مشکلات نرم افزاری

درود
سلام.
مشکل هایبرنت نشدن ، مربوط میشه به usb های موس و کیبرد که باید از تو بخش device manager ، گزینه روشن کردن کامپیوتر رو براشون غیر فعال میکردم ! (چون بلافاصله کامپیوتر رو از حالت هایبرنت خارج میکنن)
و مشکل Auto Login هم با روش های معمولی حل نشد ولی از داخل برنامه Auto Power یک گزینه Auto Login داشت که از اون استفاده کردم.
خوشحالم که مشکلت حل شد
پ.ن : من اون تیک ها رو برنداشتم ، اما بدون مشکل هایبرنت میشه، برای همین به ذهنم نرسید که شاید از اون باشه.

سلام دوست عزیز!
چون با دانلود منجرهای دیگه این مشکلو ندارم مطمئنم که مشکل از IDM ه . از آخرین ورژنش هم استفاده میکنم.
خیلی ممنون. افزونه اربیت واسه کروم رو گرفتم ........ .
یه مشکل دیگه: ویندوز که بالا میاد اربیت باز نمیشه باش و خودم باید دستی بازش کنم. (تنظیم برنامه درسته.)
من پیشنهادم اینه که حتی اگر از آخرین نسخه استفاده میکنید. یک بار برنامه رو پاک و دوباره نصب کنید. ترجیحا از یک سورس دیگه . امیدوارم مشکلتون حل بشه.
توی Run تایپ کنید msconfig و اینتر رو بزنید. به تب Startup برید . باید تیک مربوط به برنامه خورده باشه.

آخرین ویرایش:
من پیشنهادم اینه که حتی اگر از آخرین نسخه استفاده میکنید. یک بار برنامه رو پاک و دوباره نصب کنید. ترجیحا از یک سورس دیگه . امیدوارم مشکلتون حل بشه.
توی Run تایپ کنید msconfig و اینتر رو بزنید. به تب Startup برید . باید تیک مربوط به برنامه خورده باشه.

چنتا ورژن متفاوتشو از سایتای مختلف دان و نصب کردم اما مشکل همچنان باقیست. (مهم نیست. دارم از اربیت استفاده میکنم.)
تو تب Startup اصلا وجود نداره برنامه اما از وقتی افزونه رو گرفنم تا چیزی میخواد دانلود بشه اربیت خودش میاد بالا. پس حله ....... .

یک دنیا ممنون بابات کمک هاتون دوست عزیز ...... .

آخرین ویرایش:
سلام.
مشکل Auto Login هم با روش های معمولی حل نشد ولی از داخل برنامه Auto Power یک گزینه Auto Login داشت که از اون استفاده کردم.
منظورتون Auto Power on &Shut down هست؟
کجاش هست؟

----------------------------------------------------------------------
الان که کامپوتر رو روشن کردم این پیغام رو داد قضیه چیه؟
86819756711128284190.jpg

منظورتون Auto Power on &Shut down هست؟
کجاش هست؟
داخل برنامه دو تا تب هست ! تب Option اون آخرش داره Auto Logon . کافیه تیک رو بزنی و نام کاربری بدی (اگه رمز نداری خالی بذار)!

----------

راستی اربیت دانلود منیجره !؟! چه ویژگی هایی داره ؟

سلام دوستان کسی اینجا اتوکد2012بلده اگه کسی بلده
اینو برای من بکشه ثواب داره:
یه 8ضلعی به ابعاد... 10.30.10.30.10.30
یعنی این:
v09qoqwa48ewgwbozgax.png

اینکه کاری نداره امیر جان من نرم افزارشو ندارم الان جاییم تا نصبش کنم وگرنه براتون می کشیدم . باز شاید دوستان دیگه داشته باشن کمکتون کنن . خودتون تا الان تست کردین ببینین میتونین یا نه .

دوستان سلام!

من نمیتونم فایلای Hidden سیستمم رو ببینم.
نه Show Hidden Files رو میتونم انتخاب کنم نه Dont show رو . یعنی هر کدومو انتخاب میکنم دوباره برمیگردم میبینم هیچ کدوم انتخاب نیست. (فک کنم برنامه ی Deep Freez اینکارو کرد. البته الان پاکش کردم)

با درود
چنتا ورژن متفاوتشو از سایتای مختلف دان و نصب کردم اما مشکل همچنان باقیست. (مهم نیست. دارم از اربیت استفاده میکنم.)
تو تب Startup اصلا وجود نداره برنامه اما از وقتی افزونه رو گرفنم تا چیزی میخواد دانلود بشه اربیت خودش میاد بالا. پس حله ....... .
یک دنیا ممنون بابات کمک هاتون دوست عزیز ...... .
خواهش میکنم دوست من
راستی اربیت دانلود منیجره !؟! چه ویژگی هایی داره ؟
آره دوست من ، دانلود منیجره . یکی از پر کاربرد ترین ها هم هست. (من شخصا IDM رو ترجیح میدم)
قابلیت های كلیدی نرم افزار Orbit:
- كاملاً رایگان با كاربرد بسیار آسان
- سرعت بسیار بالا در دانلود فایل ها تا 500%
- دانلود با سرعت بالا، مشغول نبون CPU، استفاه آسان
- دانلود از سرور های ارائه دهنده P2P یا همان To**ent
- دانلود فایل های You‌*u‌ be , Rapidshare , Flash ,Music , ...
- توانایی دانلود ویدئو های آنلاین
- پشتیبانی از IE, Firefox, Maxthon و Opera
دوستان سلام!

من نمیتونم فایلای Hidden سیستمم رو ببینم.
نه Show Hidden Files رو میتونم انتخاب کنم نه Dont show رو . یعنی هر کدومو انتخاب میکنم دوباره برمیگردم میبینم هیچ کدوم انتخاب نیست. (فک کنم برنامه ی Deep Freez اینکارو کرد. البته الان پاکش کردم)
اگر از Deep Freez بوده باشه (که بعید میدونم اینطور باشه) که بعد از پاک کردنش مشکل حل میشه
اما اگر نشد
آنتی ویروس دارید؟ چه آنتی ویروسی و آیا آپدیت هست یا نه؟

با درود

اگر از Deep Freez بوده باشه (که بعید میدونم اینطور باشه) که بعد از پاک کردنش مشکل حل میشه
اما اگر نشد
آنتی ویروس دارید؟ چه آنتی ویروسی و آیا آپدیت هست یا نه؟

سلام!

چون بعد از نصب Deep Freeze اینطوری شد این فکرو میکنم.

بله. BitDefender plus با آخرین آپدیت ...... .

سلام!
چون بعد از نصب Deep Freeze اینطوری شد این فکرو میکنم.
بله. BitDefender plus با آخرین آپدیت ...... .
درود
الان که برنامه رو پاک کردید ، مشکل بر طرف شده ؟
من پیشنهاد میکنم برنامه TuneUp Utilities رو نصب کنید و رجیستری ویندوز رو از تغییرات اضافی پاک کنید.
سیستم رو هم با آنتی ویروس بصورت کامل اسکن کنید.
اگر مشکل رفع نشد ، من در خدمتتون هستم

سلام خدمت دانیل و معین و بقیه !
من مثل همیشه با انبار مشکلاتم برگشتم !!!
-
با همه نرم افزار های KM Player این مشکلو دارم :
اینکه وقتی فیلم تموم میشه هنگ میکنه و باید از داخل Task Manager و با هزار بار کلیک End Now و ... ببندمش !
این مشکل از چیه !؟ هم تو xp و هم 7 ! آیا سیستمم کم میاره !؟

سلام خدمت دانیل و معین و بقیه !
من مثل همیشه با انبار مشکلاتم برگشتم !!!
-
با همه نرم افزار های KM Player این مشکلو دارم :
اینکه وقتی فیلم تموم میشه هنگ میکنه و باید از داخل Task Manager و با هزار بار کلیک End Now و ... ببندمش !
این مشکل از چیه !؟ هم تو xp و هم 7 ! آیا سیستمم کم میاره !؟

الان, دیگه مثل گذشته KMPlayer سلطان پخش کننده ها نیست. الان بهترین پخش کننده PotPlayer هستش- برو تو کارش که پشیمون نمیشی

سلام
میخواهم فیلمها را با زیرنویس رایت کنم نمیشه. قبلا با زیرنویس کانورت میکردم که جالب نمیشه.میخوام مثل بقیه dvd ـها قابلیت حذف و اضافه کردن زیرنویس را داشته باشه.
ضمنا این مدیا پلیری که به تسکبار اضافه کردم ویدیوها را نشان نمیده.وصفحه سیاه نشان میده آیا ویندوز 7 قابلیت هیچگونه پلاگینی را ندارد چون قبلا روی همین ویندوز7 تولبار powerDVD10 را وصل کرده بودیم.
یک سوال دیگه ارور 800 برای چیز پی ان چیست
با تشکر

درود بر شما
سلام
میخواهم فیلمها را با زیرنویس رایت کنم نمیشه.
مشکل چیه ؟ چرا نمیشه ؟ بعد از رایت تو کامپیوتر میخواید نگاه کنید یا تو پلیر خانگی ؟
اگر تو کامپیوتر : کافیه دقت کنید اسم فایل زیر نویس با اسم فیلم یکی باشه
اگر تو پلیر : پلیر ها همه فرمت های زیر نویس رو پشتیبانی نمیکنن و اگر زیر نویس شما srt هست باید به SUB/IDX تبدیل بشه.
قبلا با زیرنویس کانورت میکردم که جالب نمیشه.میخوام مثل بقیه dvd ـها قابلیت حذف و اضافه کردن زیرنویس را داشته باشه.
متوجه نمیشم منظورتون از حذف و اضافه کردن زیرنویس چیه.
اگر میخواید مثل DVD ها منو داشته باشه ، باید کلا فیلمتون رو به DVD تبدیل کنید
ضمنا این مدیا پلیری که به تسکبار اضافه کردم ویدیوها را نشان نمیده.وصفحه سیاه نشان میده آیا ویندوز 7 قابلیت هیچگونه پلاگینی را ندارد چون قبلا روی همین ویندوز7 تولبار سیبرلینک را وصل کرذه بودیم.
راستش در این مورد هر کاری از دستم بر میومد اجام دادم. حتی تو تاپیک های غیر فارسی هم بیشتر از این چیزی پیدا نکردم.
یک سوال دیگه ارور 800 برای چیز پی ان چیست
سوال های دانجرناک نداشتیم ها:d
با تشکر
شاد باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or