saeed_sg
کاربر فعال
سلام .بهترین برنامه برای این کار استفاده از برنامه 2.5 Auto Power-on & Shut-down هست .
با استفاده از امکانات زیاد این برنامه شما دیگه نیاز به استفاده از هیچ برنامه دیگه ای ندارید.
با استفاده از این برنامه سیستم روشن سر ساعت معین روشن میشه ، فعالیت های برنامه ریزی شده توسط نرم افزار انجام و در نهایت سیستم خاموش میشه.
(مثلا میتونید بعد از روشن شدن سیستم دستور اجرای برنامه IDM رو قرار بدید و در برنامه IDM تنظیم کنید که از ساعت مشخص شده شروع به دانلود کند)
برای روشن شدن سیستم توسط این برنامه 2 مورد رو حتما رعایت کنید
1-سیستم نباید Shut-down شده باشه. ( بهترین کار اینه که Hibernet کنید)
2-ویندوز باید روی حالت Auto Login باشه. یعنی بعد از روشن شدن وارد محیط ویندوز بشه.
توضیحات بیشتر برنامه رو میتونید تو لینکی که برای دانلود گذاشتم ببینید. اگر سوالی بود در خدمتم.
خیلی ممنون بابت Auto Power-on ...
امیدوارم کار ساز باشه . من میرم تست کنم
خسته نباشید.
--------------
راستی من 3 تا مشکل دارم که الان یادم افتاد !
1-این حالت Hibernet چی میشه !؟! من تست کردم دیدم فقط مانیتور خاموش میشه
اون حالتی که کامپیوتر خاموش میشه (موقع stand by ) بجز هارد . رو ویندوز 7 کار نمیکنه ، رو ایکس پی اینطور میشه ولی تو 7 فقط مانیتور خاموش میشه و بعد میپره تو بخش Login ویندوز !!! این تنظیماتش کجاست !؟آیا به مین برد ربط داره !؟
2-من 2 تا هارد دارم با یکیش که کامپیوتر رو روشن میکنم یه اررور هست که مربوط به بدسکتور هارد میشه و باید F1 رو زد تو Resume شه !! این فکر کنم تو Power-on مشکل ایجاد کنه !
3-برنامه ـه پچ کردم . دوباره از کرک خارج شد !
تشکر.
آخرین ویرایش: