مشکلات نرم افزاری

سلام
رایج ترین فرمت ویدیو ها برای پخش در یه سینمای خانگی نرمال چیه؟

یه سری فیلم روی دوربین دارم، میخواستم بریزم روی فلش و توی سینما خانگی پخششون کنم ولی با امتحان کردن فرمت های مختلف برنامه ی mkv converter نتونستم به نتیجه ای برسم.
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

درود بر شما
یکی از رایج ترین فرمت ها برای پلیر ها ، فرمت AVI هست.

اگر چه بسته به پلیری که دارید و فرمت هایی که پشتیبانی میکنه میتونید ویدیوتون رو به فرمت های دیگه که کیفیت بالاتری دارند هم تبدیل کنید.
شما این برنامه رو برای تبدیل ویدیو ها امتحان کنید.
سوالی بود در خدمتم.

اگر جوابم کمکتون نکرد عذر میخوام.
من مشکل شما رو در چند سایت (انگلیسی) جستجو کردم که نتایج رو براتون میذارم ، زحمت مطالعه و بررسیش با خودتون.
امیدوارم این بار مشکلتون حل بشه.
1 - 2 - 3

خواهش میکنم دوست عزیز شما خیلی لطف داری:x
خودمم قبلا این کارو کردم ولی مشکل همچنان سرجاش هست! (میشه توو تنظیمات سکیوریتی هر درایو رفت و فول کنترل کرد همه چی رو ولی واسه شبکه همچنان مشکل دارم)
سایتهایی بالا هم رفتم ولی چیزی که میخواستم توشون نبود. فکر کنم اشکال از ویندوزم باشه
خیلی ممنونم از شما دوست خوبم

سلام . ویندوز 7 من موقعی که بالا میاد 2 بار my document باز میکنه !! نمیدونم ویروسه چیه !!؟
چیکار باید کرد ؟!
100 درصد ویروسی شده که اینجور صفحه باز می کنه خود به خود . اول از همه ویندوزتونو عوش کنین بعد کیسپر اینترنت سکرتیشو نصب کنین مشکلتون حل میشه .

سلام . ویندوز 7 من موقعی که بالا میاد 2 بار my document باز میکنه !! نمیدونم ویروسه چیه !!؟
چیکار باید کرد ؟!
تو سایت مایکروسافت نوشته این مشکل رو میتونید از طریق رجیستری حل کنید.
لینک راهنماش رو براتون میذارم. به مسیری که گفته در رجیستری برید. (قبلش حتما از رجیستری ویندوز پشتیبان بگیرید)

تو سایت مایکروسافت نوشته این مشکل رو میتونید از طریق رجیستری حل کنید.
لینک راهنماش رو براتون میذارم. به مسیری که گفته در رجیستری برید. (قبلش حتما از رجیستری ویندوز پشتیبان بگیرید)
ممنون.
منظورتون از ریجستری ویندوز پشتیبان بگیرید چیه؟!
باید از کجا کپی بگیرم ؟!

مرسی.

ممنون.
باید از کجا کپی بگیرم ؟!
مرسی.
خواهش میکنم.
وقتی که پنجره رجیستری باز میشه ، از منوی File روی گزینه Export کلیک کنید و یک ادرس برای ذخیره سازی پشتیبان مشخص کنید.
و از قسمت پایین پنجره گزینه All رو انتخاب کنید. (طبق عکس زیر)
اینطوری اگر تنظیمی رو ناخواسته دست کاری کردید که باعث به هم ریختن ویندوزتون شد ، میتونید از این پشتیبان استفاده کنید.
-
البته اگر بتونید برنامه TuneUp Utilities رو دانلود کنید ، میتونید مدیریت قسمت های مختلف ویندوز از جمله رجیستری اون رو به این برنامه بسپارید که کار کردن باهاش هم خیلی راحته.
-
از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟

ممنون.
باید از کجا کپی بگیرم ؟!

مرسی.

دوست عزیز برا چی قاشقو دور سرت میچرخونی . ویندوزی که خراب بشه با اینجور چیزا درست نمیشه ویروس چه ربطی به این چیزا داره . شما درستم کنین بعد یه مدت باز میلنگه . اینارو بیخیال شو چون الکی وقت هدر دادنه شما یه ویندوز بریزین بعد کل نرم افزاراتونم نصب کنین بعد اینکه نصب کرین با نورتون گوست ازش یه بک اپ بگیرین خوب بعدا اگه یوقت مشکلی برا ویندوزتون درست شد به مشکل خوردین ریکاوری کنین راحت میشه مثل روز اول دیگه نیازی به این چیز میزام نیست اصلا وقتتونو بزارین اخرم باز بلنگه باز جفت پیش نهادارو تست کنین ببینین کدوم بهتره موفق باشین .

معین جان
پیشنهادی که من دادم بر این فرض بود که این دوستمون نمیخواد ویندوز رو عوض کنه و میخواد مشکل نرم افزاری که پیش اومده رو حل کنه.
اگر نه نصب ویندوز و فرمت کردن درایو C مطمئنا و همیشه مشکل رو حل خواهد کرد. اما معمولا آخرین راهی هست که پیشنهاد میشه چون بیشتر کاربرها میخوان ویندوز فعلی رو سر پا نگه دارن و مشکلات رو رفع کنن.

معین جان
پیشنهادی که من دادم بر این فرض بود که این دوستمون نمیخواد ویندوز رو عوض کنه و میخواد مشکل نرم افزاری که پیش اومده رو حل کنه.
اگر نه نصب ویندوز و فرمت کردن درایو C مطمئنا و همیشه مشکل رو حل خواهد کرد. اما معمولا آخرین راهی هست که پیشنهاد میشه چون بیشتر کاربرها میخوان ویندوز فعلی رو سر پا نگه دارن و مشکلات رو رفع کنن.

میدونی چیه دانیال اخه روشیم من گفتم بهش راحت میتونه یه ویندوز بریزه و راحت ازش یه بک اپ بگیره دیگه بعد اون خیالش راحت باشه و هر وقت به مشکل خورد راحت ریکاوری کنه و راحت کنه خودشو باز تصمیم نهایی با خودشه منم نظرمو گفتم یهو ناراحت نشین از ما . چون به نظرم یاین روشو خودم انجام میدم و عالیه . باز تصمیم با دوستمونه فرقیم نمیکنه هر کدومو خاست انجام بده فقط درست بشه مشکلش .

میدونی چیه دانیال اخه روشیم من گفتم بهش راحت میتونه یه ویندوز بریزه و راحت ازش یه بک اپ بگیره دیگه بعد اون خیالش راحت باشه و هر وقت به مشکل خورد راحت ریکاوری کنه و راحت کنه خودشو باز تصمیم نهایی با خودشه منم نظرمو گفتم یهو ناراحت نشین از ما . چون به نظرم یاین روشو خودم انجام میدم و عالیه . باز تصمیم با دوستمونه فرقیم نمیکنه هر کدومو خاست انجام بده فقط درست بشه مشکلش .
نه بابا
چرا ناراحت بشم.
گفتم که ، این راهی که گفتی برا کسی که میخواد ویندوز تازه بریزه خوبه و کاملا جواب میده.
اما اگر به هر دلیلی نتونه فعلا ویندوزش رو عوض کنه ، راه های دیگه رو هم میتونه امتحان کنه شاید ویندوزش درست شد.

خواهش میکنم.
وقتی که پنجره رجیستری باز میشه ، از منوی File روی گزینه Export کلیک کنید و یک ادرس برای ذخیره سازی پشتیبان مشخص کنید.
و از قسمت پایین پنجره گزینه All رو انتخاب کنید. (طبق عکس زیر)
اینطوری اگر تنظیمی رو ناخواسته دست کاری کردید که باعث به هم ریختن ویندوزتون شد ، میتونید از این پشتیبان استفاده کنید.
-
البته اگر بتونید برنامه TuneUp Utilities رو دانلود کنید ، میتونید مدیریت قسمت های مختلف ویندوز از جمله رجیستری اون رو به این برنامه بسپارید که کار کردن باهاش هم خیلی راحته.
-
از چه انتی ویروسی استفاده میکنید؟
ممنون ، من طبق روش ماکروسافت عمل کردم و پشتیبان هم ذخیره کردم و ریستارت کردم . ظاهرا مشکل حل شده !! ممنون از کمکتون .
این ویندوز رو به تازگی ریختم ، آنتی ویروس East 4.417 روش نصب هست . البته خوب کار نمیکنه ... انگار با انتی ویروس قبلیم فرق داره ، اونم East بود ولی editionـش رو یادم نیست چی بود و چه ورژنی بود.
نمیدونم شما east رو قبول دارین یا نه ، ولی من یه بار به پیشنهاد یکی Avast نصب کردم .ولی ونیدوز دیگه بالا نیومد و با بدبختی اونو پاکش کردم !!!

دوست عزیز برا چی قاشقو دور سرت میچرخونی . ویندوزی که خراب بشه با اینجور چیزا درست نمیشه ویروس چه ربطی به این چیزا داره . شما درستم کنین بعد یه مدت باز میلنگه . اینارو بیخیال شو چون الکی وقت هدر دادنه شما یه ویندوز بریزین بعد کل نرم افزاراتونم نصب کنین بعد اینکه نصب کرین با نورتون گوست ازش یه بک اپ بگیرین خوب بعدا اگه یوقت مشکلی برا ویندوزتون درست شد به مشکل خوردین ریکاوری کنین راحت میشه مثل روز اول دیگه نیازی به این چیز میزام نیست اصلا وقتتونو بزارین اخرم باز بلنگه باز جفت پیش نهادارو تست کنین ببینین کدوم بهتره موفق باشین .
ممنون از نظرتون اگه مشکل خیلی حاد باشه ، حتما سعی میکنم ویندوز رو عوض کنم و بعدش "نورتون گوست" هم گیر میارم و استفاده میکنم .

-شما چه آنتی ویروسیو پیشنهاد میکنید ؟!

ممنون ، من طبق روش ماکروسافت عمل کردم و پشتیبان هم ذخیره کردم و ریستارت کردم . ظاهرا مشکل حل شده !! ممنون از کمکتون .
این ویندوز رو به تازگی ریختم ، آنتی ویروس East 4.417 روش نصب هست . البته خوب کار نمیکنه ... انگار با انتی ویروس قبلیم فرق داره ، اونم East بود ولی editionـش رو یادم نیست چی بود و چه ورژنی بود.
نمیدونم شما east رو قبول دارین یا نه ، ولی من یه بار به پیشنهاد یکی Avast نصب کردم .ولی ونیدوز دیگه بالا نیومد و با بدبختی اونو پاکش کردم !!!
خوشحالم که مشکلتون حل شد.;)راستش من آنتی ویروس های زیادی رو امتحان کردم (تقریبا همشون رو) ، خودم شخصا کسپر 2012 رو خیلی قبول دارم
اگر بتونی با اینکه کمی سیستم و برنامه ها رو کند میکنه کنار بیاین ، واقعا قویه
ااگر تونستید برنامه TuneUp Utilities رو هم دانلود و نصب کنید. خیلی میتونه تو مدیریت سیستم کمکتون کنه.
سوالی بود در خدمتم. شاد باشید.

ممنون از نظرتون اگه مشکل خیلی حاد باشه ، حتما سعی میکنم ویندوز رو عوض کنم و بعدش "نورتون گوست" هم گیر میارم و استفاده میکنم .

-شما چه آنتی ویروسیو پیشنهاد میکنید ؟!

محمد جان من رو pc از کسپر استفاده میکنم که بی نظیره رو لپتاپم از اوست استفاده می کنم اوستم خدایی خوبه ، ولی میخای خیالت راحتشه همون یه کسپر اینترنت سکرتی درست نصب کن خیالت دیگه راحتشه اصلا موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or