سلامدوستان کمـــــــــــک من pcـــم رو تازه تحویل گرفتم مردک اومده پی سی رُ گذاشته رو مدلی که هر وقت سیستم رو خاموش میکونی تمام کارهایی که کردی و اطلاعاتی که ریختی از بین میره (مثل بعضی از کافی نتا)
کمک کنیثد یه کار خیلی واجب دارم باهاش تو گوگل هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
شما فایل زیر رو دانلود کن. از حالت زیپ خارج کن. و برنامه AntiDeepfreezeStandar رو اجرا کن.من یه بار دیدم دیپ فریزو ولی الان تو add or remove programکه میرم چیزی نیست
مرسی برم امتحان کنم ببینم چی میشهشما فایل زیر رو دانلود کن. از حالت زیپ خارج کن. و برنامه AntiDeepfreezeStandar رو اجرا کن.
سوالی بود ، در خدمتم
خواهش میکنم. با این برنامه میتونید غیر فعالش کنید . اگرر باز هم برای سیستمتون مشکل ایجاد کرد و تصمیم داشتید کلا حذفش کنید. کافیه فایل سورس برنامه رو داشته باشید و با اجرای اون به جای گزینه Install گزینه Uninstall رو انتخاب کنبد. برنامه پاک میشه.مرسی برم امتحان کنم ببینم چی میشه
دیپ فریز رو اجرا کردم 3تا گزینه بود سومی رُ زدم الان دیگه سیستم کلا بال نیا اون بخش اولش که عکس یه ستاره زردم بالاشه گیر میکنهخواهش میکنم. با این برنامه میتونید غیر فعالش کنید . اگرر باز هم برای سیستمتون مشکل ایجاد کرد و تصمیم داشتید کلا حذفش کنید. کافیه فایل سورس برنامه رو داشته باشید و با اجرای اون به جای گزینه Install گزینه Uninstall رو انتخاب کنبد. برنامه پاک میشه.
گزینه سوم رو زدید ، پاک شد برنامه یا نه؟دیپ فریز رو اجرا کردم 3تا گزینه بود سومی رُ زدم الان دیگه سیستم کلا بال نیا اون بخش اولش که عکس یه ستاره زردم بالاشه گیر میکنه
همون ضربدر یعنی غیر فعال شده.سی دی ویندوز رُ البته مال یه ویندوز دیگه رو گذاشتم ویندوز اومد بالا پایین آرم دیپ فریز لعنتی هم یه ضربدر اومده
درست شد اون فایل سورس رُ از کجا میتونم پیدا کنمهمون ضربدر یعنی غیر فعال شده.
برای پاک کردنش میتونید از راهی که گفتم استفاده کنید. دقت کنید که از 3 تا گزینه ای که میده حتما Uninstall رو انتخاب کنید.
به احتمال زیاد کسی که براتون نصب کرده روی کامپیوترتون هم ریخته باشه ،اسم برنامه رو در کامپیوتر جستجو کنید.درست شد اون فایل سورس رُ از کجا میتونم پیدا کنم
دوست عزیز خوب شما با کودک راحت میتونین بازش کنین و نگاش کنین مشکلتون الان چیه الان این فشردست یا نه اصلا پخش نمیشه اگه پخش نمیشه اینو تست کنین . باز نشد بگین تا کمکتون کنم .سلام .
دوستان یکی از دوستان فیلمی از mediafire دانلود کرده . فرمت ها به این شکل زیر هست :
کسی میدونه این فرمت ها چیه ؟! و چجوری باید ازشون استفاده نمود ؟!