مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان گرامی
دوتا سوال داشتم
1.فایلهیی با فرمت F4Vرا با چه نرم افزاری باز کنم؟
2.در نرم افزار Internet download manager وقتی داشتم شب دانلود میکردم این صفحه اومد بالا و دانلودم Stop شد
اشکال از چیه؟ از نرم افزاره یا از سرور ؟
اینم عکس صفحه:
1. اگر برنامه K-Lite Codec Pack رو نصب داشته باشید. با KMPlayer یا Media Player Classic قابل نمایش هستند.
در غیر اینصورت باید از برنامه F4V Player استفاده کنید.
-
موقع دانلود دیسکانکت شدید یا به هر دلیل ارتباطتون با سرور قطع شده و IDM قادر به ادامه دانلود نبوده.
این صفحه هم احتمالاتی که برنامه داده رو بهتون نشون میده تا بررسی کنید و ببینید که قطع شدن دانلود به چه دلیل بوده.
اگر (سرور)فایلی که شما در حال دانلودش بودید قابلیت ادامه دانلود رو داشته باشه ، میتونید به راحتی ادامش رو بگیرید. در غیر اینصورت باید دوباره عمل دانلود رو انجام بدید.

سلام
دوستان من میخوام با نرم افزار پاور ایزو یه ایمیج از رو سورس ویندوز 7 سرویس پک 1 بگیرم بریزم روی هاردم....هرکاری میکنم نمیسازه! کسی میدونه دقیق چیکار باید کرد؟ میخوام از این ایمیج تو نرم افزار VMware استفاده کنم...

سلام
دوستان من میخوام با نرم افزار پاور ایزو یه ایمیج از رو سورس ویندوز 7 سرویس پک 1 بگیرم بریزم روی هاردم....هرکاری میکنم نمیسازه! کسی میدونه دقیق چیکار باید کرد؟ میخوام از این ایمیج تو نرم افزار VMware استفاده کنم...
سلام
شروع میکنه به ایمیج گرفتن و وسط هاش پیغام میده؟ یا از همون اول کار مشکل داره؟
مطمئنی نسخه ویندوزی که داری قفل نداره؟ اگر مطمئنی مشکل از DVD که داری نیست پیشنهاد میکنم از یک برنامه دیگه مثل Clone CD یا یک نسخه دیگه از همین برنامه استفاده کنید.
لینک برنامه ها :

Clone CD 5.3.1.4 Final

یا
Clone CD 5.3.1.4 Final
-
برای ساخت درایو مجازی و استفاده از ایمیج ساخته شده:
Virtual CloneDrive
-
-
آخرین نسخه از برنامه PowerISO به همراه نسخه قابل حمل

سلام
شروع میکنه به ایمیج گرفتن و وسط هاش پیغام میده؟ یا از همون اول کار مشکل داره؟
مطمئنی نسخه ویندوزی که داری قفل نداره؟ اگر مطمئنی مشکل از DVD که داری نیست پیشنهاد میکنم از یک برنامه دیگه مثل Clone CD یا یک نسخه دیگه از همین برنامه استفاده کنید.
لینک برنامه ها :

Clone CD 5.3.1.4 Final

یا
Clone CD 5.3.1.4 Final
-
برای ساخت درایو مجازی و استفاده از ایمیج ساخته شده:
Virtual CloneDrive
-
-
آخرین نسخه از برنامه PowerISO به همراه نسخه قابل حمل
سورسش رو دی وی دی نیست....تو هارده نمیخوامم که ایمیج رو روی دی وی دی بریزم میخوام ایمیجو رو هارد بریزم که موقع نصب ویندوز تو VMware ازش استفاده کنم. ارور هم نمیده...منتها ایمیج نمیگیره اصلا!
این لینکی هم که برای پاور ایزو دادید فایلش خرابه

سورسش رو دی وی دی نیست....تو هارده نمیخوامم که ایمیج رو روی دی وی دی بریزم میخوام ایمیجو رو هارد بریزم که موقع نصب ویندوز تو VMware ازش استفاده کنم. ارور هم نمیده...منتها ایمیج نمیگیره اصلا!
فایل خراب نیست . من از همین سایت دانلود و نصب کردم. از این لینک دانلود کن.
پسورد :

اینارو تست کن معراج جان موفق باشی .

سلام
وقتی میخوام ویندوزم رو آپدیت کنم این خطا رو میده
mh8onuyax9mvjoblw5lh.jpg

سلام
وقتی میخوام ویندوزم رو آپدیت کنم این خطا رو میده
mh8onuyax9mvjoblw5lh.jpg
عزیز
به این لینک برو و کارهایی رو که گفته مرحله به مرحله انجام بده. اگر چه انگلیسیه اما سادست و کاری نداره.
اگر مشکلت حل نشد ، بگو تا یک فکر دیگه بکنیم.

سلام.
من در نرم افزار IDM با زدن Hide Tab ، تب Donwnload Speed Limit را مخفی کردم.
چجوری میتونم دوباره ظاهرش کنم؟

مرسی

نرم افزارتونو باز کنین برین tab سومی گزینه downloads رو انتخاب کنین بعد انتخاب برین گزینه اخری options رو بزنین ، یه صفحه باز میشه تو اون صفحه هم download s رو انتخاب کنین . انتخاب کردین بعد اون تو همون صفحه downloads یه گزینه به نام edit بزنینش بعد اینکه زدین گزینه Donwnload Speed Limit اون پایین تیکشو بزنین و اوکی کنین اضافه شد الان موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or