مشکلات نرم افزاری

متاسفانه لینک کار نمیکنه
اگر میشه کلا یه اموزش بدید که چجوری بتونم avast رو دوباره فعالش کنم

این تا 2050 فعال میکنه من خودم ازین استفاده میکنم و الان اپلودش کردم و کارم میکنه نحوه ی فعال سازیک تو نتش نوشته شده موفق باشین .

لینک

معین چجوری میشه یه فایل رو که پسورد داره دور زد؟ یعنی من پسوردش رو ندارم! چجوری میتونم بازش کنم؟
پسوند فایلتون چیه؟
برای فایل های RAR و ZIP برنامه هایی هست که میتونه این کار رو انجام بده. البته نه همیشه
من یک پست در تاپیک دیگه ای در این مورد نوشتم که براتون نقل قولش میکنم . شاید به دردتون بخوره
باید ببینی پسوند فایلت چی هست. برای هک پسورد و باز کردن قفل فایل ها ، برنامه های مختلفی وجود داره.
اگر فایلت RAR هست ، برنامه های زیر رو امتحان کنید
اگر ZIP هست

اینم یک برنامه که هر دو فرمت رو پشتیبانی میکنه.
چند نکته :
قبل از اینکه برای پیدا کردن پسورد اقدام کنید حتما از فایلتون یک کپی تهیه کنید. (ممکنه این برنامه ها به فایل شما آسیب برسونند)
از اونجا که فایل رو از نت گرفتید و حروف استفاده شده احتمالی رو نمیدونید باید تمام کاراکتر های موجود (حروف، اعداد، فاصله و ... ) رو فعال کنید. (این کار باعث بیشتر شدن زمان، برای پیدا کردن پسورد میشه )
احتمال اینکه بعد از همه این کارها و زحمت ها موفق به شکستن پسورد نشید وجود داره. (جهت اطلاع)

دانیال دمت گرم اما همه لینکا تعطیلن!:دی
عزیز من همین الان چک کردم درست بودن. فکر کنم مشکل از نتت هست !
من یکیشو الان دانلود و یک جای دیگه آپ کردم . ببین اگه جواب میده که بقیه رو هم به دستت برسونم.

ویرایش : فقط لینک آخر ارور میده که دوباره قرار میدم :

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان امشب یه بازی از سایت وطن دانلود گرفتم و بعد از خارج کردن از فایل Rar
یه شورت کات داره که ما لبازی هست اما کلیک که میکنم باز نمیشه
در ضمن نصبی هم فکر کنم نیست یه عکس از خطاش رو میزارم
dbfh79w8rnuz5r9fljk5.jpg

سلام
دوستان امشب یه بازی از سایت وطن دانلود گرفتم و بعد از خارج کردن از فایل Rar
یه شورت کات داره که ما لبازی هست اما کلیک که میکنم باز نمیشه
در ضمن نصبی هم فکر کنم نیست یه عکس از خطاش رو میزارم
dbfh79w8rnuz5r9fljk5.jpg
سلام. روی آیکونش کلیک راست کن و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کن ، ببین اجرا میشه. اگر نشد ، یک عکس از پوشه بازی (محتویاتش) بگیر برام بذار.

معین چجوری میشه یه فایل رو که پسورد داره دور زد؟ یعنی من پسوردش رو ندارم! چجوری میتونم بازش کنم؟

ماکان جان من نبودم از صبح چون رفتم پاساژ رضا تا رایتر سری b لایتوان بخرم پر بود بازار من سری 324 b خریدم 30 تومن تو پک عالیه ، برا رایت بازی های برنر مکس خریدمش . از دوست عزیزم دانیال جانم تشکر دیگه جوابتونو دادن موفق باشین . باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا ببینم چطور میتونم کمکتون کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or