avast من غیر فعال شده اگر میشه لایسنس رو برام بزارید
متاسفانه لینک کار نمیکنه
اگر میشه کلا یه اموزش بدید که چجوری بتونم avast رو دوباره فعالش کنم
پسوند فایلتون چیه؟معین چجوری میشه یه فایل رو که پسورد داره دور زد؟ یعنی من پسوردش رو ندارم! چجوری میتونم بازش کنم؟
باید ببینی پسوند فایلت چی هست. برای هک پسورد و باز کردن قفل فایل ها ، برنامه های مختلفی وجود داره.
اگر فایلت RAR هست ، برنامه های زیر رو امتحان کنید
اگر ZIP هست
اینم یک برنامه که هر دو فرمت رو پشتیبانی میکنه.
چند نکته :
قبل از اینکه برای پیدا کردن پسورد اقدام کنید حتما از فایلتون یک کپی تهیه کنید. (ممکنه این برنامه ها به فایل شما آسیب برسونند)
از اونجا که فایل رو از نت گرفتید و حروف استفاده شده احتمالی رو نمیدونید باید تمام کاراکتر های موجود (حروف، اعداد، فاصله و ... ) رو فعال کنید. (این کار باعث بیشتر شدن زمان، برای پیدا کردن پسورد میشه )
احتمال اینکه بعد از همه این کارها و زحمت ها موفق به شکستن پسورد نشید وجود داره. (جهت اطلاع)
عزیز من همین الان چک کردم درست بودن. فکر کنم مشکل از نتت هست !دانیال دمت گرم اما همه لینکا تعطیلن!
سلام. روی آیکونش کلیک راست کن و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کن ، ببین اجرا میشه. اگر نشد ، یک عکس از پوشه بازی (محتویاتش) بگیر برام بذار.سلام
دوستان امشب یه بازی از سایت وطن دانلود گرفتم و بعد از خارج کردن از فایل Rar
یه شورت کات داره که ما لبازی هست اما کلیک که میکنم باز نمیشه
در ضمن نصبی هم فکر کنم نیست یه عکس از خطاش رو میزارم
درست نشدسلام. روی آیکونش کلیک راست کن و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کن ، ببین اجرا میشه. اگر نشد ، یک عکس از پوشه بازی (محتویاتش) بگیر برام بذار.
درست نشد
این هم عکس
فایل اجراییش احتمالا تو شاخه Bin هستش.
معین چجوری میشه یه فایل رو که پسورد داره دور زد؟ یعنی من پسوردش رو ندارم! چجوری میتونم بازش کنم؟