آقا ما بعد از سال ها (!) از Firefox 5 کوچ کردیم به Firefox 9 ولی گند خورد توی IDM ! دیگه توی Youtube اون کادر دانلود نمیاد و نمیشه ویدئو رو دانلود کرد.
ممنون
اگر با چند پخش کننده امتحان کردید، احتمالا فایل مربوطه به درستی encode نشده.دوستان من فیلم می خوام ببینم با kmplayer یا MPC یا WMP باز میکنم تصویر کنده...تیک میزنه خوب میشه بعد کند میشه...
اشکال از چیه؟
این پیغام وقتی داده شده که شما در حال بازکردن یکی از صفحات فیضبوک بودید؟ یا اینکه در زمانهای دیگه هم این اخطار داده شده؟اقا اینو چیکار کنم دیگه نیاد؟این فایر فاکس خیلی رو اعصابه
http://up98.org/upload/server1/01/z/miwxy6t8dvuxyarkn68.jpg
میتونه مربوط به Update نبودن کارت گرافیک باشه یا DirectX. یا فعال نبودن Hardware Acceleration. از اونجایی که میگید قبلا این مشکل رو نداشتید فکر نمیکنم ایراد از Codec های نصب شده باشه.نه همه فایل های تصویری همینطورین...اول درست بودن ولی جدیدا اینطوری شده...یعنی از DIRECTX و این جور چیزا میتونه باشه؟
نه بابا همین بی سی رو باز میکنم این میاد همه جا میاد راهی نداره دیگه نیاد؟اگر با چند پخش کننده امتحان کردید، احتمالا فایل مربوطه به درستی encode نشده.
---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:47 PM ارسال شده بود ----------
این پیغام وقتی داده شده که شما در حال بازکردن یکی از صفحات فیضبوک بودید؟ یا اینکه در زمانهای دیگه هم این اخطار داده شده؟
چون مربوط به این موضوع میشه که certificateای که اون سایت برای رمزنگاری دادههای ارسال شده و گرفته شده استفاده میکنه، ایراد داره! (البته گاهی اوقات واقعا مشکلی وجود نداره)