مشکلات نرم افزاری

رفقا بي زحمت يه راهنمايي به بنده بكنيد
سيستم ما ويروسي بود بي خيالش شديم حالا امروز كه روشنش كردم همه چي محو شده فقط عكسه بكگراند رو نشون ميده كلا نوار استارت و همه ايكون ها غيب شدن
قبلا هم يه بار اين اتفاق افتاده بود كه مجبور شدم ويندوز رو عوض كنم ولي حالا نميخوام ويندوز عوض كنم الانم از task manager دارم كار ميكنم لطفآ راهنمايي كنيد ممنون:)

آخرین ویرایش:
رفقا بي زحمت يه راهنمايي به بنده بكنيد
سيستم ما ويروسي بود بي خيالش شديم حالا امروز كه روشنش كردم همه چي محو شده فقط عكسه بكگراند رو نشون ميده كلا نوار استارت و همه ايكون ها غيب شدن
قبلا هم يه بار اين اتفاق افتاده بود كه مجبور شدم ويندوز رو عوض كنم ولي حالا نميخوام ويندوز عوض كنم الانم از task manager دارم كار ميكنم لطفآ راهنمايي كنيد ممنون:)
در task manager ، روی File و سپس New Task کلیک کنید.
در پنجره باز شده و در کادری که وجود داره متن زیر رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید.
explorer.exe

من الان 11000 تا فونت ریختم . الان Photoshop رو باز میکنم میخوام چیزی بنویسیم کلا sys هنگ میکنه ؟؟
من Sys هم خیلی خوبه ولی SSD ندارم رو HDD ه اگه SDD بگیریم بریزمش روی اون درست میشه ؟

من الان 11000 تا فونت ریختم . الان Photoshop رو باز میکنم میخوام چیزی بنویسیم کلا sys هنگ میکنه ؟؟
من Sys هم خیلی خوبه ولی SSD ندارم رو HDD ه اگه SDD بگیریم بریزمش روی اون درست میشه ؟
راستش من با SSD کارنکردم و نمیتونم نظر بدم ، در این مورد باید از اساتید سخت افزار سایت بپرسی
اما فکر نمیکنم این مشکلی که میگی از هارد باشه و با استفاده از SSD حل بشه
یک سوال (فضولی)
با این سیستم به این خوبی چرا XP نصب کردی؟ الان باید سون 64 بیتی بریزی برای این پردازنده
Photoshop چه نسخه ای استفاده میکنی ، مطمئنی مشکل نداره؟
رفيق دمت گرم ولي هيچ اتفاقي نيوفتاد...:(
به اینجا برو و از آموزشی که داده استفاده کن، مشکلت حل نشد من در خدمتت هستم

آریا جان فکر نمیکنم SSD همچین مشکلی رو حل کنه، به نظر من مشکل از ویندوز هستش که عرضه نداره این همه فایل رو مدیریت کنه.

ویرایش:
برات گشتم، ظاهرا بقیه هم همین نظر رو دارن.

ویرایش 2:
اینم تو سایت ادوبی بود:
Turning off the WYSIWYG font preview list speeds the processing of fonts in Photoshop. Choose Photoshop > Preferences > Type (Mac OS) or Edit > Preferences > Type (Windows). Deselect Font Preview Size and click OK.

ولی باز بیشتر بگرد.

مرسی
ویندوزم 7 ه 64 .

آریای عزیز من چیز بیشتری پیدا نکردم و خوشبین هم نیستم که پیدا بشه، با شناختی که از ویندوز و مک دارم. باز میتونی از گرافیست های سایت هم خصوصی بپرسی ولی من بعید میدونم چون یه بخش اصلی مشکل نرم افزاری و دست ویندوزه که گند میزنه تو قضیه.

سلام دوستان... یه مشکلی برای Player های لپتاپم چند وقته که پیش اومده.... kmplayer و gom player ام دايم گیر می کنن , نمی تونم کلید های play pause و ... رو بزنم نمی تونم فیلمو جلو ببرم و گیر می کنه و یا صدا و تصویر از هم عقب میوفتن.... واقعا ممنون می شم از کمکتون...

سلام دوستان... یه مشکلی برای Player های لپتاپم چند وقته که پیش اومده.... kmplayer و gom player ام دايم گیر می کنن , نمی تونم کلید های play pause و ... رو بزنم نمی تونم فیلمو جلو ببرم و گیر می کنه و یا صدا و تصویر از هم عقب میوفتن.... واقعا ممنون می شم از کمکتون...
درود بر شما. به احتمال فراوان مشکل از کدک های ویندوز هست .شما برنامه زیر رو نصب کن. ببین مشکلت حل میشه
دوستان این ویروس جدیدی که تو فیسبوک اومده انتی ویروس میتونه جلوشو بگیره؟؟؟
اطلاعی از این ویروس ندارم . اما اگه کسپر نصب باشه ، با آپدیت کردنش میشه جلوی فعالیت ویروس های جدید رو گرفت

Task Manager رو باز کن ببین گراف CPU پُر هستش؟ شاید ویروسی چیزی داری.

دوستان وقتی اپرا را باز میکنم این ارور را میدهد Connection closed by remote server
از مرورگر ها فقط کروم کار میکند
قبل از اینکه اینطوری بشه از پرو‌ * کسی استفاده نکردی؟
به تنظیمات اپرا برو و ادامه گزینه ها رو بصورت شماره در این عکس برات مشخص کردم
در پنجره مربوط به پرو * کسی اگر عددی وجود داشت ، همه رو پاک کن و تیک ها رو بردار تا مثل همین عکس بشه
پنجره ها رو ok کن تا بسته بشن. اپرا رو ببند و دوباره باز کن . تست کن ببین بازم مشکل داری
دوستان چنتا از کلید های کیبردم به شماره تبدیل شدند کسی راه حلی نداره؟
الان دارم با on-screen keyboard تایپمیکنم
متوجه نشدم ، یعنی به جای حرف عدد میزنه
مطمئنی مشکل از کیبورد نیست ؟ از این کیبورد ها که Fn داره هست ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or