مشکلات نرم افزاری

آخرین لینک یک فایل pdf هست که نصب و اکتیو کردنش رو توضیح داده. یک نگاهی بهش بنداز. اگر سوالی بود در خدمتم.

یه سوال دیگه من الان کسپر انتی ویروس رو گرفتم اما ماله معین اینترنت سکیورتی هست این دو چه فرقی باهم میکنن کدومشون بهتره ؟

یه سوال دیگه من الان کسپر انتی ویروس رو گرفتم اما ماله معین اینترنت سکیورتی هست این دو چه فرقی باهم میکنن کدومشون بهتره ؟
Internet Security بهتره
چون به همراه آنتی ویروس ، امکانات بیشتری برای محافظت از سیستم داره. مثلا فایروال قوی تر برای جلوگیری از Network Attacks .

سلام یکی پسرعموهام باهام تماس گرفت و گفت یکی از درایو های ویندوزش قفل شده به وسیله bitlocker ویندوز 7
حالا میخواد وارد درایو بشه نمیتونه میشه بگید چجوری غیر فعالش کنه ممنون
;)

صابر جان اگه میتونی نسخه Internet Security همونیکه من گذاشتمو نصب کن نسخه انترنت سکرتی کجا انتی ویروس کجا موفق باشی داداش .

---------- نوشته در 08:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:16 PM ارسال شده بود ----------

سلام یکی پسرعموهام باهام تماس گرفت و گفت یکی از درایو های ویندوزش قفل شده به وسیله bitlocker ویندوز 7
حالا میخواد وارد درایو بشه نمیتونه میشه بگید چجوری غیر فعالش کنه ممنون
;)

شما برین به لینک زیر موفق باشین باز امری بود در خدمتم حیف امتحان دارم میومدم پیشت همه مشکلاتو درست میکردم .

خب من همهی اعمالی که گفتید انجام دادم ! حالا اسکن داره میکنه اینم عکسش

senats9hulh3sk7iikkw.png

خالا میخوام بدونم چی به چی هست چون من تا حالا استفاده نکردم یه دو هزارتا ابجکت پیدا کرد و بعد ریاستارت شد میخوام بدونم اون ابجکتها ویروس بودند ( اگه باشه که Pc من ایدز گرفته )
بعد اینکه چه طوری پاکشون کنم ؟ یا خودشون اتوماتیک پاک میشن ! ؟

senats9hulh3sk7iikkw.png

خالا میخوام بدونم چی به چی هست چون من تا حالا استفاده نکردم یه دو هزارتا ابجکت پیدا کرد و بعد ریاستارت شد میخوام بدونم اون ابجکتها ویروس بودند ( اگه باشه که Pc من ایدز گرفته )

همه همشون ویروس نیستن ولی اونایی که مهمه خود نرم افزار میدونه کدومان و قرمزه تابلو هستش من بخام توضیح بدم میدم ولی داخل همون فایل pdf قسمت اخر ساده و خوب توضیح داده همون جور انجام بده همشون پاک میشن موفق باشی ولی بد ویروسی شده بودیا ف هاردتو به کامپیوترای دانشگاه ما زده بودی میزنی همون لحظه میسوزه :d=)) .

همشونم تروجانن برا همین سیستمتو مختل کرده بودن بازم دم کسپر گرم به مولا توپ .

صفحه 15 که اخرین صفحه هستش توضیح داده دیدی صابر جان .

---------- نوشته در 09:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

میگم صابر این نرم افزارم TuneUp Utilities 2012 اینم اگه نداری دانلود کن یه حالی به سیستمت بده تا همه چیو بازسازی کنه تا سیستمت جون بگیره .
ازینجا دانلودش کن

همه همشون ویروس نیستن ولی اونایی که مهمه خود نرم افزار میدونه کدومان و قرمزه تابلو هستش من بخام توضیح بدم میدم ولی داخل همون فایل pdf قسمت اخر ساده و خوب توضیح داده همون جور انجام بده همشون پاک میشن موفق باشی ولی بد ویروسی شده بودیا ف هاردتو به کامپیوترای دانشگاه ما زده بودی میزنی همون لحظه میسوزه :d=)) .

همشونم تروجانن برا همین سیستمتو مختل کرده بودن بازم دم کسپر گرم به مولا توپ .

صفحه 15 که اخرین صفحه هستش توضیح داده دیدی صابر جان .

---------- نوشته در 09:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

میگم صابر این نرم افزارم TuneUp Utilities 2012 اینم اگه نداری دانلود کن یه حالی به سیستمت بده تا همه چیو بازسازی کنه تا سیستمت جون بگیره .
ازینجا دانلودش کن

این نرم افزاری که دادی برای چی خوبه ؟

لمذهب با یه فلش اینقدر ویروس گرفته ؟ البته بعید میدونم !

senats9hulh3sk7iikkw.png

تبریک میگم - سیستمت پاکسازی شد - احتمالا از قبل تروجان و بدافزار داشتی . این فلش رو هم که وصل کردی دیگه ....
این نرم افزاری که دادی برای چی خوبه ؟
لمذهب با یه فلش اینقدر ویروس گرفته ؟ البته بعید میدونم !
برنامه ای که معین برات گذاشته یکی از بهترین برنامه در زمینه مدیریت سیستم عامل و کنترل نرم افزار هاست
کارهایی مثل پاکسازی رجیستری ، مدیریت Startup ویندوز ، افزایش سرعت بوت سیستم عامل و غیر فعال کردن برنامه های اضافی از امکانات این برنامست
-
این برنامه رو هم نصب کن تا موقع ورود فلش به سیستم دیگه نگران ویروس اتوران فلش مموری نباشی
شاد باشی

صابر کاسپر کلا با خودش هممشکل داره الان نصف اون چیزهای که گیر بهشون داده !!!keyو پچ و ..هستند گفتم که چی نصب کن اما حرف گوش نکردی !
نظر تو دوست گلم خیلی محترمه
اما در شرایطی که سیستم شون داغون شده بود ، هیچی مثل کسپر نمیتونست کمکشون کنه. همین خاصیتی که به همه چیز گیر میده و هر گونه فایل مشکوکی ببینه گزارش میده باعث میشه چیزی از زیر دستش در نره.
در مورد کیجن ها و پچ ها هم در تنظیمات برنامه قسمتی هست که میشه فایل هایی رو که بهشون اعتماد داریم و مطمئنیم که مشکلی ندارن اونجا قرار بدیم ، تا دیگه به اونها کاری نداشته باشه

خب اول از همه تشکر کنم از دوستانی که خیلی کمک کردن که بتونم مشکلم رو برطرف کنم اما نشد که برطرف بشه ! :d

تا چند دقیقه پیش داشتم با یه هکر اسپانیایی صحبت میکردم توی چت (در باب همین موضوع ) حرفهای جالبی میزد ! و اطلاعات جالبی رو در اختیارم گذاشت !

1- اسم این ویروس Copy For Copy هست که بسیار ویروس باحال و جذابی هست که همینطوری حجم درایو ویندوز رو میگیره و باعث میشه درایو های مجازی از جمله فلش ، هارد اکترنال و غیره رو سریع پر نه ! و اطلاعات رو هید کنه !
2- این ویروس رو هیچ انتی ویروسی نمیتونه پاک کنه ( خودم تست کردم کسپر رو نشد ) یه روشی گفت که به اصلاح ما ایرانی ها میشه پیشگیری بهتر از درمان هست !
3-این ویروس بیشتر در فایلهای تکس پنهان میشه و به محض کپی کردن اون سیستم الوده میشه البته گفت این جور ویروسها قبلا در ویندوز های قبلی خیلی ساده بود اما حالا پیشرفته تر شده و باید منتظر اپدیتهای جدید شرکت های ویروس کش بشیم .
4- ازش پرسیدم بهترین ویروس کش چیه خودش گفت ند 32 ولی گفت من بیشتر به کسپر اعتماد دارم و خودمم دارم ازش استفاده میکنم !
5- گفت فعلا تنها کاری که میتونی انجام بدی نصب دوبارهی ویندوز هست !

خب اینم اطلاعات

راستی دانیال گفتی میشه فایلهایی رو که بهشون اعتماد داریم کاری کنیم که کسپر ویروس نشناسهشون ! میشه روشش رو بهم بگی ؟

خب اول از همه تشکر کنم از دوستانی که خیلی کمک کردن که بتونم مشکلم رو برطرف کنم اما نشد که برطرف بشه ! :d
تا چند دقیقه پیش داشتم با یه هکر اسپانیایی صحبت میکردم توی چت (در باب همین موضوع ) حرفهای جالبی میزد ! و اطلاعات جالبی رو در اختیارم گذاشت !
1- اسم این ویروس Copy For Copy هست که بسیار ویروس باحال و جذابی هست که همینطوری حجم درایو ویندوز رو میگیره و باعث میشه درایو های مجازی از جمله فلش ، هارد اکترنال و غیره رو سریع پر نه ! و اطلاعات رو هید کنه !
2- این ویروس رو هیچ انتی ویروسی نمیتونه پاک کنه ( خودم تست کردم کسپر رو نشد ) یه روشی گفت که به اصلاح ما ایرانی ها میشه پیشگیری بهتر از درمان هست !
3-این ویروس بیشتر در فایلهای تکس پنهان میشه و به محض کپی کردن اون سیستم الوده میشه البته گفت این جور ویروسها قبلا در ویندوز های قبلی خیلی ساده بود اما حالا پیشرفته تر شده و باید منتظر اپدیتهای جدید شرکت های ویروس کش بشیم .
4- ازش پرسیدم بهترین ویروس کش چیه خودش گفت ند 32 ولی گفت من بیشتر به کسپر اعتماد دارم و خودمم دارم ازش استفاده میکنم !

خب اینم اطلاعات

راستی دانیال گفتی میشه فایلهایی رو که بهشون اعتماد داریم کاری کنیم که کسپر ویروس نشناسهشون ! میشه روشش رو بهم بگی ؟
با هکر ها رابطه داری که سیستمت اینطوری میشه دیگه :d
ممنون از اطلاعات مفیدت. احتمالا اونی که من باهاش سر و کار داشتم ساده تر از این ویروس شما بوده.
به هر حال امیدوارم مشکلت حل بشه
اینم آموزش اون کاری خواستی برادر. انگلیسیه اما تصویری
سوالی داشتی در خدمتم

خب اینم اطلاعات

سلام داداش صابر راستش من همون اول خواستم بهتون بگم ویندوزتونو عوض کنین ولی گفتم دیگه طول میکشه گفتم کسپرو نصب کنی تا شاید کارتو راه بندازه ولی خوب نشد . یچی میگم من خودم از چندین حرفه ای شنیدم و دیدم شما تنها کاری که باید انجام بدین اینه که اول از همه ویندوزتونو عوض کنین عوض که کردین ویندوزتون بالا اومد اصلا هیچ کدوم از درایواتونو باز نکنین اصلا تا اگه ویروسی هست پخش نشه بین درایواتون ، چون اگه یه درایوو باز کنی کلا پخش میشه دیگه نمیتونی کاری کنی باز سیستمت میشه مثل اول انگار باز ویروسیه و کاری ازت بر نمیاد انتی ویروسم نصب کنی باز پیدا نمیکنه دقیق دقیق . شما ویندوزو نصب کردین ازین نرم افزارای لورد اینا یا کینگ پره بازار یکی ازینا که اصلا ویروسی نیستن خیالتون راحت ازون فقط انتی ویروسیکه مد نظرتونرو فقط نصب کنین چی فقط نصب ف نصب که کردین ریستارت کنین ویندوزتونو بالا اومد ویندوز اپدیتش کنین هرچی باشه پیدا میکنه مگه ویروسه خیلی خیلی خفن باشه که برا اونم باز راه حل داریم ما شما میتونین با نرم افزارای زیر که در حالت بوت دنبال ویروس میگردن راحت ویروس کشی کنینو از دستشون خلاص بشی که من زیر براتون میزارم

با اینا راحت میتونی بری تو بوت اسکنو بزنی دنبال ویروس بگرده برات اینایی که گفتم منو که دیگه داز ویروس راحت کردن من اصلا نمیدونم ویروس چس هست . بعد اینایی که من گفتمو دقیق انجام بده عمرنات پاک نشه .

اینم اخرین نوشتم بود میرم بعد 20 روز بعد بیام بعد امتحانام ایشالله همتون تو امتحاناتون موفق باشین منم همچنین .

سلام
دوستان من میخوام نرم افزار کارت گرافیکم رو اپدیت کنم....البته تا الان آپدیتش نکردم وسئوالم اینه که چطور باید این کار رو بکنم؟ منظورم اینه که چه راهی برای این بروزرسانی مناسب تره؟ از طریق سایت رسمی اینکار بکنم؟ یا با آپدیتهای سایتهای دیگه هم میشه اینکارو کرد؟
مدل کارتم هم اینه : ATI Mobility Radeon HD 5470

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or