آخرین لینک یک فایل pdf هست که نصب و اکتیو کردنش رو توضیح داده. یک نگاهی بهش بنداز. اگر سوالی بود در خدمتم.یعد این کرک کردنش چه طوری هست !
آخرین لینک یک فایل pdf هست که نصب و اکتیو کردنش رو توضیح داده. یک نگاهی بهش بنداز. اگر سوالی بود در خدمتم.یعد این کرک کردنش چه طوری هست !
آخرین لینک یک فایل pdf هست که نصب و اکتیو کردنش رو توضیح داده. یک نگاهی بهش بنداز. اگر سوالی بود در خدمتم.
Internet Security بهترهیه سوال دیگه من الان کسپر انتی ویروس رو گرفتم اما ماله معین اینترنت سکیورتی هست این دو چه فرقی باهم میکنن کدومشون بهتره ؟
یه سوال دیگه من الان کسپر انتی ویروس رو گرفتم اما ماله معین اینترنت سکیورتی هست این دو چه فرقی باهم میکنن کدومشون بهتره ؟
سلام یکی پسرعموهام باهام تماس گرفت و گفت یکی از درایو های ویندوزش قفل شده به وسیله bitlocker ویندوز 7
حالا میخواد وارد درایو بشه نمیتونه میشه بگید چجوری غیر فعالش کنه ممنون
خب من همهی اعمالی که گفتید انجام دادم ! حالا اسکن داره میکنه اینم عکسش
خالا میخوام بدونم چی به چی هست چون من تا حالا استفاده نکردم یه دو هزارتا ابجکت پیدا کرد و بعد ریاستارت شد میخوام بدونم اون ابجکتها ویروس بودند ( اگه باشه که Pc من ایدز گرفته )
بعد اینکه چه طوری پاکشون کنم ؟ یا خودشون اتوماتیک پاک میشن ! ؟
همه همشون ویروس نیستن ولی اونایی که مهمه خود نرم افزار میدونه کدومان و قرمزه تابلو هستش من بخام توضیح بدم میدم ولی داخل همون فایل pdf قسمت اخر ساده و خوب توضیح داده همون جور انجام بده همشون پاک میشن موفق باشی ولی بد ویروسی شده بودیا ف هاردتو به کامپیوترای دانشگاه ما زده بودی میزنی همون لحظه میسوزه :d .
همشونم تروجانن برا همین سیستمتو مختل کرده بودن بازم دم کسپر گرم به مولا توپ .
صفحه 15 که اخرین صفحه هستش توضیح داده دیدی صابر جان .
---------- نوشته در 09:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------
میگم صابر این نرم افزارم TuneUp Utilities 2012 اینم اگه نداری دانلود کن یه حالی به سیستمت بده تا همه چیو بازسازی کنه تا سیستمت جون بگیره .
ازینجا دانلودش کن
تبریک میگم - سیستمت پاکسازی شد - احتمالا از قبل تروجان و بدافزار داشتی . این فلش رو هم که وصل کردی دیگه ....خب من همهی اعمالی که گفتید انجام دادم ! حالا اسکن داره میکنه اینم عکسش
خالا میخوام بدونم چی به چی هست چون من تا حالا استفاده نکردم یه دو هزارتا ابجکت پیدا کرد و بعد ریاستارت شد میخوام بدونم اون ابجکتها ویروس بودند ( اگه باشه که Pc من ایدز گرفته )
بعد اینکه چه طوری پاکشون کنم ؟ یا خودشون اتوماتیک پاک میشن ! ؟
برنامه ای که معین برات گذاشته یکی از بهترین برنامه در زمینه مدیریت سیستم عامل و کنترل نرم افزار هاستاین نرم افزاری که دادی برای چی خوبه ؟
لمذهب با یه فلش اینقدر ویروس گرفته ؟ البته بعید میدونم !
نظر تو دوست گلم خیلی محترمهصابر کاسپر کلا با خودش هممشکل داره الان نصف اون چیزهای که گیر بهشون داده !!!keyو پچ و ..هستند گفتم که چی نصب کن اما حرف گوش نکردی !
خب اول از همه تشکر کنم از دوستانی که خیلی کمک کردن که بتونم مشکلم رو برطرف کنم اما نشد که برطرف بشه ! :d
تا چند دقیقه پیش داشتم با یه هکر اسپانیایی صحبت میکردم توی چت (در باب همین موضوع ) حرفهای جالبی میزد ! و اطلاعات جالبی رو در اختیارم گذاشت !
1- اسم این ویروس Copy For Copy هست که بسیار ویروس باحال و جذابی هست که همینطوری حجم درایو ویندوز رو میگیره و باعث میشه درایو های مجازی از جمله فلش ، هارد اکترنال و غیره رو سریع پر نه ! و اطلاعات رو هید کنه !
2- این ویروس رو هیچ انتی ویروسی نمیتونه پاک کنه ( خودم تست کردم کسپر رو نشد ) یه روشی گفت که به اصلاح ما ایرانی ها میشه پیشگیری بهتر از درمان هست !
3-این ویروس بیشتر در فایلهای تکس پنهان میشه و به محض کپی کردن اون سیستم الوده میشه البته گفت این جور ویروسها قبلا در ویندوز های قبلی خیلی ساده بود اما حالا پیشرفته تر شده و باید منتظر اپدیتهای جدید شرکت های ویروس کش بشیم .
4- ازش پرسیدم بهترین ویروس کش چیه خودش گفت ند 32 ولی گفت من بیشتر به کسپر اعتماد دارم و خودمم دارم ازش استفاده میکنم !
5- گفت فعلا تنها کاری که میتونی انجام بدی نصب دوبارهی ویندوز هست !
خب اینم اطلاعات
راستی دانیال گفتی میشه فایلهایی رو که بهشون اعتماد داریم کاری کنیم که کسپر ویروس نشناسهشون ! میشه روشش رو بهم بگی ؟
خب اول از همه تشکر کنم از دوستانی که خیلی کمک کردن که بتونم مشکلم رو برطرف کنم اما نشد که برطرف بشه ! :d
تا چند دقیقه پیش داشتم با یه هکر اسپانیایی صحبت میکردم توی چت (در باب همین موضوع ) حرفهای جالبی میزد ! و اطلاعات جالبی رو در اختیارم گذاشت !
1- اسم این ویروس Copy For Copy هست که بسیار ویروس باحال و جذابی هست که همینطوری حجم درایو ویندوز رو میگیره و باعث میشه درایو های مجازی از جمله فلش ، هارد اکترنال و غیره رو سریع پر نه ! و اطلاعات رو هید کنه !
2- این ویروس رو هیچ انتی ویروسی نمیتونه پاک کنه ( خودم تست کردم کسپر رو نشد ) یه روشی گفت که به اصلاح ما ایرانی ها میشه پیشگیری بهتر از درمان هست !
3-این ویروس بیشتر در فایلهای تکس پنهان میشه و به محض کپی کردن اون سیستم الوده میشه البته گفت این جور ویروسها قبلا در ویندوز های قبلی خیلی ساده بود اما حالا پیشرفته تر شده و باید منتظر اپدیتهای جدید شرکت های ویروس کش بشیم .
4- ازش پرسیدم بهترین ویروس کش چیه خودش گفت ند 32 ولی گفت من بیشتر به کسپر اعتماد دارم و خودمم دارم ازش استفاده میکنم !
5- گفت فعلا تنها کاری که میتونی انجام بدی نصب دوبارهی ویندوز هست !
خب اینم اطلاعات
راستی دانیال گفتی میشه فایلهایی رو که بهشون اعتماد داریم کاری کنیم که کسپر ویروس نشناسهشون ! میشه روشش رو بهم بگی ؟