مشکلات نرم افزاری

پس طوری که ما میگین باید به اون outputsiza کاری نداشته باشیم خودمون هی عدد بدیم تا آخر سر اون چیزی که خواستیم به دست بیاد درسته؟؟
مثلا من همین الان یه فایل 50 مگابایتی رو bitrite رو کم کردم تا حجش بشه 19 مگابایت (منظورم همون output siza) اما بعد از اینکه کار تموم شد از 50 مگابایت اومده بود به 45 مگابایت
شما درست میگید
منم الان تست کردم حجم نهایی بیشتر از چیزی شد که در قسمت حجم تنظیم شده در برنامه بود
شما بقیه برنامه ها که در این پست بهتون معرفی کردم رو امتحان کردید؟

شما درست میگید
منم الان تست کردم حجم نهایی بیشتر از چیزی شد که در قسمت حجم تنظیم شده در برنامه بود
شما بقیه برنامه ها که در این پست بهتون معرفی کردم رو امتحان کردید؟
صد رحمت به امواتت که خودت تست کردی و فهمیدی من چی میگم
نمیدونم این نرم افزارا چرا اینجوری هستند هر کاری میکنم نمیشه پس کلا بیخیال این یکی میشم دارم میرم Aone Ultra MKV Converter و MKV Converter Studio رو تست میکنم
ببینم اونا چی میشن بابا من موندم خود این سایت دانلود ها چجوری این کار رو کردند اگر هم بری نظر بدی براشون اصلا جوابتون رو نمیدن برای همین من هم کلا بیخیال نظر دادن شدم
میخوام مشکلم رو همین جا حل کنم فعلا با اجازه....
همین الان رفتم Ultra MKV Converter رو تست کردم خوشبختانه(شوخی) اصلا خروجی Mkv نداره:-o:((

آخرین ویرایش:
سلام

یه هارد اکسترنال خریدم و داخلش رو پر کردم ( حافظش 3 ترابایت بود) کلی ستاپ بازی و فیلم توش کپی کردم بعد دیروز یه فلش زدم به PC یهو همه ی اطلاعات غیب شدن ( فکر کنم ویروس بود که پاکش هم کردم ) در صورتی که ظرفیت هارد نشون دهنده ی پر بودن هست !

ایا راهی هست بشه اطلاعات رو برگشت داد ! یا حدعقل بشه کپی بگیرم ازشون ! ؟

سلام

یه هارد اکسترنال خریدم و داخلش رو پر کردم ( حافظش 3 ترابایت بود) کلی ستاپ بازی و فیلم توش کپی کردم بعد دیروز یه فلش زدم به PC یهو همه ی اطلاعات غیب شدن ( فکر کنم ویروس بود که پاکش هم کردم ) در صورتی که ظرفیت هارد نشون دهنده ی پر بودن هست !

ایا راهی هست بشه اطلاعات رو برگشت داد ! یا حدعقل بشه کپی بگیرم ازشون ! ؟

سلام داداش صابر بله امکانش هست حتما ویروسی بود درسته . شما با این نرم افزار که پایین میدم راحت میتونین همرو برگردونین موفق باشین .

کار کردنشم اسونه خودتون دیگه استادین دیگه .

سلام داداش صابر بله امکانش هست حتما ویروسی بود درسته . شما با این نرم افزار که پایین میدم راحت میتونین همرو برگردونین موفق باشین .

کار کردنشم اسونه خودتون دیگه استادین دیگه .

یه ویروسی بود که پاکش کردم وقتی ویروس رو پاک کردم اطلاعات غیب شدن پا نشدن فقط غیب هستن !

یه ویروسی بود که پاکش کردم وقتی ویروس رو پاک کردم اطلاعات غیب شدن پا نشدن فقط غیب هستن !
اوکی متوجه شدم شما صابر جون اول برین تو مای کامپیوتر خوب بعد tools بزنین زدین یه صفحه کوچیک باز میشه اونجا گزینه اخرو folder options بزنین زدین بعد برین تو تب view ، اون قسمت hiideno تیکشو برو تو قسمت show بزن بعد 3 تا تیکم پایین داره اونارم بردار 3 تا تیک اولشو میبینین اونارو بردار که اطلاعاتتون معلوم میشه میتونین کپی کنین یا هر کاریکه دلتون میخاد ، هاردتون ویروسی شده که این اتفاق براش افتاده موفق باشین .

صابر جان
از قسمت folder option و تب view گزینه زیر رو غیر فعال کن
Hide Protected operation system file
و حالت نمایش فایلهای مخفی رو هم انتخاب کن.
show hidden files.
فایلهات قابل مشاهده میشن.
ویرایش : معین ، همزمان نوشتیم و پستت رو ندیدم.

---------- نوشته در 07:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

صد رحمت به امواتت که خودت تست کردی و فهمیدی من چی میگم
نمیدونم این نرم افزارا چرا اینجوری هستند هر کاری میکنم نمیشه پس کلا بیخیال این یکی میشم دارم میرم Aone Ultra MKV Converter و MKV Converter Studio رو تست میکنم
ببینم اونا چی میشن بابا من موندم خود این سایت دانلود ها چجوری این کار رو کردند اگر هم بری نظر بدی براشون اصلا جوابتون رو نمیدن برای همین من هم کلا بیخیال نظر دادن شدم
میخوام مشکلم رو همین جا حل کنم فعلا با اجازه....
همین الان رفتم Ultra MKV Converter رو تست کردم خوشبختانه(شوخی) اصلا خروجی Mkv نداره:-o:((
برای اینکه اون برنامه ها برای تبدیل فرمت MKV به فرمت های دیگست.(تا به این وسیله حجم فایل کاهش پیدا کنه)
کلا MKV حجم خروجی بالایی داره. من پروفایلی رو که شما انتخاب میکنی رو برای یک فایل 500 مگ در نظر گرفتم ، حجم فایل شد 4 گیگ. (بخاطر کیفیت) حجم فایل رو تا 100 مگ کم کردم با تنظیمات ، اما بازم حجم نهایی فایل شد 200 مگ :d
به نظر من بهترین کار همون راهیه که من اول بهت پیشنهاد دادم . پسوند و فرمت فایل رو تغییر بده تا بتونی حجم کم رو در کنار کیفیت خوب داشته باشی

دوباره بازم همون شد !
نمیدونم چه ویروسی هست به این عکس نیگا کنید ببینید چیه هر کدومو باز میکنم میره ی به ادرس

C:\Windows\System32

درصوریتی که دبل کلیک کنم پرونده ی بازی در یک پنجره ی جدید باز میشه !

v21eomqi1hi8alwwx4li.png

دوباره بازم همون شد !
نمیدونم چه ویروسی هست به این عکس نیگا کنید ببینید چیه هر کدومو باز میکنم میره ی به ادرس

C:\Windows\System32

درصوریتی که دبل کلیک کنم پرونده ی بازی در یک پنجره ی جدید باز میشه !

v21eomqi1hi8alwwx4li.png
شما در آدرس بار اسم پوشه مورد نظرت رو تایپ و اینتر بزن. همون پوشه هایی که مخفی شدن و شورتکاتشون مونده.
داخل پوشه میشی و میتونی اطلاعاتت رو برداری
فقط مراقب باش اگر روی شورتکاتی کلیک کردی و ازت در مرود پاک کردن اون شورتکات چیزی پرسید، NO رو بزنی.

شما در آدرس بار اسم پوشه مورد نظرت رو تایپ و اینتر بزن. همون پوشه هایی که مخفی شدن و شورتکاتشون مونده.
داخل پوشه میشی و میتونی اطلاعاتت رو برداری
فقط مراقب باش اگر روی شورتکاتی کلیک کردی و ازت در مرود پاک کردن اون شورتکات چیزی پرسید، NO رو بزنی.

مشکل من اینه که هرچی پاک میکنم اینا رو نمیشه حتی هارد 500 گیگم هم فرمت کردم ولی بازم میاد با ویروس کش پاک میشه اما بازم میان ! با ند و با ماکروسافت یکیورتی امتحان کردم 1

مشکل من اینه که هرچی پاک میکنم اینا رو نمیشه حتی هارد 500 گیگم هم فرمت کردم ولی بازم میاد با ویروس کش پاک میشه اما بازم میان ! با ند و با ماکروسافت یکیورتی امتحان کردم 1
مطمئنی خود سیستمت ویروسی نشده
پیشنهاد من کسپر 2012 (بروز) هست.من یک بار با یک فلش (پر از پوشه:d) به این مشکل خوردم. رو سیستمم کسپر داشتم. فلش رو ویروس کشی کردم. با همین روشی که به شما گفتم اطلاعاتش رو برداشتم و فرمتش کردم.

با تشکر از همه ی دوستان کلا بیخال شدم
دیگه مزاحمتون نشدم یه فکری که کردم واقعا حیف یه فایل 2 گیگی رو اینقدر کمش کنم در ضمن من اون 2 گیگ رو توی سه روز دانلود کردم
به هر حال از آقا معین و آقا دانیال ممنونم >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or