مشکلات نرم افزاری

Alchemist عزیز
چون لپ تاپ ندارم که گزینه ها رو دقیقا تست کنم ، نمیتونم درست راهنمایی کنم
اگر بقیه دوستان نتونستن راهنمایی کنن ، حتما مشکل شما رو پیگیری خواهم کرد

سلام دوستان بنده جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.هنگام اینکه در حال وبگردی هستم ناگهان تصویر یک رنگ میشه (اغلب رنگ همون صفحه سایت در حال مشاهده) و سیستم هنگ میکنه.مثلا وقتی تو بازسنتر هستم یهو صفحه کاملا آبی میشه و سیستم هنگ میکنه.این اتفاق فقط در وب گردی واسم رخ میده و در هنگام گیم و بقیه کار ها اینطوری نمیشه.به همین دلیل ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم هموجوری میشه.
در ضمن من از ویندوز 7 64 بیت و فایر فکس 9.0.1 استفاده میکنم.ممکنه از فایر فکس باشه و یا ممکنه ویروس باشه؟
اینطور که شما از مشکلت گفتی ، همین دو تا احتمال خودت از همه قوی تر هست
ممکنه از فایر فکس باشه و یا ممکنه ویروس باشه
و البته یک احتمال سوم که مربوط به افزونه های فایرفاکس هست ، ممکنه یکی از افزونه ها سازگاری و پایداری برنامه رو بهم ریخته و باعث این مشکل میشه
اول از همه اگر آنتی ویروس ندارید یک آنتی ویروس قوی (مثل Kaspersky12) نصب و بروز رسانی کنید تا سیستم رو اسکن کنه.
-
از منوی Help فایرفاکس ، گزینه زیر رو انتخاب کنید
Restart with Add-ons Disabled
اینطوری فایرفاکس بصورت Safe Mode بالا میاد و میشه فهمید که مشکل از افزونه ها بوده یا نه.
(در این حالت به دلیل غیر فعال بودن افزونه های امنیتی ، پیشنهاد میکنم فقط از سایت های مطمئن و شناخته شده دیدن کنید و از سر زدن به لینک های جدید خودداری کنید)
بعد از اون نوبت به تست یک مرورگر دیگه میشه که پیشنهاد میکنم از opera یا Chrome استفاده کنید تا مشخص بشه مشکل از فایر فاکس بوده یا خیر.
نتایج رو بگید تا برای مراحل بعدی در خدمتتون باشم
شاد باشید

Alchemist عزیز
چون لپ تاپ ندارم که گزینه ها رو دقیقا تست کنم ، نمیتونم درست راهنمایی کنم
اگر بقیه دوستان نتونستن راهنمایی کنن ، حتما مشکل شما رو پیگیری خواهم کرد

اینطور که شما از مشکلت گفتی ، همین دو تا احتمال خودت از همه قوی تر هست
و البته یک احتمال سوم که مربوط به افزونه های فایرفاکس هست ، ممکنه یکی از افزونه ها سازگاری و پایداری برنامه رو بهم ریخته و باعث این مشکل میشه
اول از همه اگر آنتی ویروس ندارید یک آنتی ویروس قوی (مثل Kaspersky12) نصب و بروز رسانی کنید تا سیستم رو اسکن کنه.
-
از منوی Help فایرفاکس ، گزینه زیر رو انتخاب کنید
Restart with Add-ons Disabled
اینطوری فایرفاکس بصورت Safe Mode بالا میاد و میشه فهمید که مشکل از افزونه ها بوده یا نه.
(در این حالت به دلیل غیر فعال بودن افزونه های امنیتی ، پیشنهاد میکنم فقط از سایت های مطمئن و شناخته شده دیدن کنید و از سر زدن به لینک های جدید خودداری کنید)
بعد از اون نوبت به تست یک مرورگر دیگه میشه که پیشنهاد میکنم از opera یا Chrome استفاده کنید تا مشخص بشه مشکل از فایر فاکس بوده یا خیر.
نتایج رو بگید تا برای مراحل بعدی در خدمتتون باشم
شاد باشید
ممنون.
الان گوگل کروم نصب کردم تا یه مدتی باهاش کار کنم ببینم چی میشه.
در ضمن من نود 32 دارم هر روز آپدیت میکنم و گزاشتم همه ی سیستمم رو چک کنه یه جز چند تا کرک بازی چیز دیگه ای پیدا نکرد!!!

سلام.
آقا از دیشب که گوگل کروم نصب کردم تا امروز الان دوباره همون مشکل پیش اومده.صفحه کاملا یه رنگ شد.حتی alt + ctrl +delet هم کار نمیکه.
فعلا که فهمیدیدم از مرورگر نبود ولی همیشه تو وب گردی اتفاق میافته.مثلا امروز تو گوگل کردوم هنگام کشیدن کشویی سایت(همون نوار سمت راست برای بالا پایین کردن صفحه) بهو تصویر آبی شد مجبور شدم دکمه ریست رو بزنم.
کمک...

آخرین ویرایش:
سلام.
آقا از دیشب که گوگل کروم نصب کردم تا امروز الان دوباره همون مشکل پیش اومده.صفحه کاملا یه رنگ شد.حتی alt + ctrl +delet هم کار نمیکه.
فعلا که فهمیدیدم از مرورگر نبود ولی همیشه تو وب گردی اتفاق میافته.مثلا امروز تو گوگل کردوم هنگام کشیدن کشویی سایت(همون نوار سمت راست برای بالا پایین کردن صفحه) بهو تصویر آبی شد مجبور شدم دکمه ریست رو بزنم.
کمک...

بنظر نمیاد این مشکل از برنامه ها یا ویروس باشه، یعنی برنامه نمی تونه همچین کاری بکنه
اگه سیستم رو اورکلاک کردی تنظیمات رو روی پیش فرض بزار، اگر تغییری توی بایوس دادی برش گردون، برای درایور گرافیک هم آخرین نسخه یه نسخه متفاوت از اونی که تا الان نصب می کردی رو نصب کن، این مشکل بیشتر می تونه به گرافیکت ربط داشته باشه تا چیزای دیگه.

سلام.
کمک...
عجیبه
اگر مشکل از گرافیک باشه بایدموقع بازی و کار های سنگین با گرافیک هم خودش رو نشون بده !
شما کارهایی که استاد گفت رو انجام بده ، امیدوارم مشکلت حل بشه
و اما یک سوال :
برای وبگردی از چیز‌پی‌ان استفاده میکنی؟

بنظر نمیاد این مشکل از برنامه ها یا ویروس باشه، یعنی برنامه نمی تونه همچین کاری بکنه
اگه سیستم رو اورکلاک کردی تنظیمات رو روی پیش فرض بزار، اگر تغییری توی بایوس دادی برش گردون، برای درایور گرافیک هم آخرین نسخه یه نسخه متفاوت از اونی که تا الان نصب می کردی رو نصب کن، این مشکل بیشتر می تونه به گرافیکت ربط داشته باشه تا چیزای دیگه.

عجیبه
اگر مشکل از گرافیک باشه بایدموقع بازی و کار های سنگین با گرافیک هم خودش رو نشون بده !
شما کارهایی که استاد گفت رو انجام بده ، امیدوارم مشکلت حل بشه
و اما یک سوال :
برای وبگردی از چیز‌پی‌ان استفاده میکنی؟
من نه اورکلاک کردم و نه دست به بایوس زدم.آخرین درایور amd 11.12 هم نصب کردم چون مشکوک شدم الان حذف کردم دوباره نصبش کردم.
برای وب گردی بعضی مواقع از چیز پی ان استفاده میکنم.هم زمانی که استفاده کردم و هم زمانی که استفاده نکردم این مشکل برام پیش اومده.
کمک...

من چند روز پیش یه فلش به لپ تاپ زدم که همون اول کار کسپر اسکای ویروسشو شناسایی کرد!
بعدش شروع کرد به اسکن کردن کل سیستم ولی وسط کار صفحه آبی معروف اومد و مجبور شدم دستگاهو ریست کنم!
بعد روشن شدن بدون هیچ مشکلی اسکن کاملو انجام داد!
ولی فرداش که خواستم دوباره فول اسکن کنم وسط اسکن صفحه آبی اومد! و مجبور شدم باز ریست کنم!
الان 3دفعه هست که اینطوری شده!
خودم فکر می کنم چون کسپراسکای 32 بیتی هست ولی ویندوز سونم 64 بیتی هست این مشکل پیش اومده!
می خواستم بدونم به نظر شماها مشکلش چیه؟

من نه اورکلاک کردم و نه دست به بایوس زدم.آخرین درایور amd 11.12 هم نصب کردم چون مشکوک شدم الان حذف کردم دوباره نصبش کردم.
برای وب گردی بعضی مواقع از چیز پی ان استفاده میکنم.هم زمانی که استفاده کردم و هم زمانی که استفاده نکردم این مشکل برام پیش اومده.
کمک...
این راهی رو که میگم امتحان کن، ضرر نداره و ممکنه کمک کنه مشکل رو پیدا کنیم
برنامه TuneUp Utilities رو دانلود و نصب کن.
ترجیحا این نسخه
جدا از امکانات زیاد برنامه برای مدیریت سیستم عامل، گزینه ای داره به نام Turbo که می‌تونی در هنگام یک کار خاص خیلی از امکانات ویندوز و ابزار های غیر ضروری رو غیر فعال کنی.
پیشنهاد میکنم از این حالت برای وبگردی استفاده کن و ببین باز هم مشکلت پابرجاست یا نه.
شاد باشی

من چند روز پیش یه فلش به لپ تاپ زدم که همون اول کار کسپر اسکای ویروسشو شناسایی کرد!
بعدش شروع کرد به اسکن کردن کل سیستم ولی وسط کار صفحه آبی معروف اومد و مجبور شدم دستگاهو ریست کنم!
بعد روشن شدن بدون هیچ مشکلی اسکن کاملو انجام داد!
ولی فرداش که خواستم دوباره فول اسکن کنم وسط اسکن صفحه آبی اومد! و مجبور شدم باز ریست کنم!
الان 3دفعه هست که اینطوری شده!
خودم فکر می کنم چون کسپراسکای 32 بیتی هست ولی ویندوز سونم 64 بیتی هست این مشکل پیش اومده!
می خواستم بدونم به نظر شماها مشکلش چیه؟
راه حل شما پ.خ شد

اورژانسی:
سلام دوستان من یه مستند میخوام دانلود کنم که فقط فایل تورنتش هست من هم نرم افزار utorrent رو دانلود کردم
و بعد اون فایل تورنتش رو هم دانلود میکنم و میزنم برا دانلود و میره برای دانلود
ولی یه مشکلی دارم این هست که اگر دقت کنید همزمان تورنت باعث میشه که یه چیزایی از کامپیوتر شما آپلود کنه و بفرسته (نمیدونم کجا)
که خودش باعث میشه سرعت دانلود پایین تر هم بیاد از شما میخوام بگید که چجوری تنظیم کنم که هیچ فایلی از کامپیوتر من رو ارسال نکنه

اورژانسی:
سلام دوستان من یه مستند میخوام دانلود کنم که فقط فایل تورنتش هست من هم نرم افزار utorrent رو دانلود کردم
و بعد اون فایل تورنتش رو هم دانلود میکنم و میزنم برا دانلود و میره برای دانلود
ولی یه مشکلی دارم این هست که اگر دقت کنید همزمان تورنت باعث میشه که یه چیزایی از کامپیوتر شما آپلود کنه و بفرسته (نمیدونم کجا)
که خودش باعث میشه سرعت دانلود پایین تر هم بیاد از شما میخوام بگید که چجوری تنظیم کنم که هیچ فایلی از کامپیوتر من رو ارسال نکنه
از اونجا که سیستم تو-رنت بر مبنای اشتراک گذاری هست ، نمیتونید جلوی آپلود رو کاملا بگیرید
آپلود و اشتراک گذاری هم مربوط به همون فایلی هست که در حال دانلودش هستید
اگر میخواید ، میتونید سرعت آپلود رو به حداقل برسونید
برای این کار روی فایلی که در حال دانلود هست دوبار کلیک کنید (DoubleClick) و در قسمت
Maximum upload rate عدد 1 رو وارد کنید. عدد صفر به معنی برداشتن محدودیت هست.
اینطوری سرعت آپلود به 1 کیلوبایت بر ثانیه کاهش پیدا میکنه (حداقل سرعت)

سلام دوستان شاید جاش نباشه ولی من یه مشکل با یک بازی پیدا کردم همش هنگ میکنه و این پیغامو میده!:(
7yzkpa4wjhnhr4sj0i7z.png
[/URL][/IMG]

سلام یه دو تا سوال دیگه در مورد utorrent داشتم
در ضمن راهنماییتون عالی بود و ممنونم
اول اینکه اگر کلیک راست کنید روی همین فایل دانلود یه گزینه Stat داره و یه Force Start میشه فرق اینا رو بگید و بهتره کدومشون رو بزنم
و دومی هم اینکه همون جایی که قبلا خودتون گفتید منظورم سرعت آپلود پایینش هم جایی داره سرعت دانلود،سرعت دانلود رو باید روی چند بزاریم ممنون

اول اینکه اگر کلیک راست کنید روی همین فایل دانلود یه گزینه Stat داره و یه Force Start میشه فرق اینا رو بگید و بهتره کدومشون رو بزنم
و دومی هم اینکه همون جایی که قبلا خودتون گفتید منظورم سرعت آپلود پایینش هم جایی داره سرعت دانلود،سرعت دانلود رو باید روی چند بزاریم ممنون

1- در حالت عادی جفتشون یه کار می‌کنن و مثلا Force Start ـه با سرعت بیشتری نمیگیره. کاربرد force start تو وقتی هستش که شما Scheduler استفاده میکنی یعنی مثلا مشخص می‌کنی که از 2 تا 8 که دانلودت مجانیه خود به خود دانلود کنه و تو بقیه ساعات اصلا کار نکنه. تو این حالت شما مثلا ساعت 2 ظهر استثناعا یه تورنتی میخوای بگیری، چون تنظیم کردی که فقط تو 2 تا 8 دانلود کنه؛ تو اون موقع اگه start رو بزنی اصلا نمی‌گیره و صبر میکنه تا ساعتی که مشخص کردی برسه ولی اگه force استارت رو بزنی در هر زمان و ساعتی باشه شروع میکنه به دانلود. مثال دیگه اینه که مثلا تنظیم کردی 3 تا فایل بیشتر همزمان نگیره ولی با force start میتونی بگی که من حواستم به تنظیمم هست ولی اینو شروع کن به گرفتن.

تو preferences کلا میتونی این گزینه رو فعال کنی یا دستکاری کنی، خیلی بدردخوره.

2- سرعت دانلود و آپلود بسته به این داره که چقدر از پهنای باندت رو میخوای بدی دست utorrent. متوجه سوالت نمیشم ولی در ادامه جواب قبلی بگم که میتونی مشخص کنی که مثلا در طول روز با سرعت 5 بگیره و شبا بره رو آخرین سرعتش (که با 0 مشخص میشه).

خواهش میکنم
در مورد سوال اول که دوستمون پاسخ دادند
و در مورد سرعت دانلود
اگر به هر دلیلی مایلید سرعت دانلود شما کم و محدود بشه ، میتونید این محدودیت رو بر اساس کیلوبایت در کادر مربوطه اعمال کنید
مثل آپلود که تعیین کردید بیشتر از 1 کیلوبایت سرعت آپلود نداشته باشید
عدد صفر هم به معنای برداشتن محدودیت و حداکثر سرعت دانلود هست

دوستان این ویندوز دوباره حال کرد و not genuine داد! یه بار دیگه هم قبلا اینطور شد، خودش بعد یه ماه درست شد، اما پدر آدمو در میاره دیگه. تو بازی یا هر برنامه ای که باشی می پره بیرون و پیغام رو دوباره نمایش می ده. خلاصه خیلی اذیت می کنه. کسی راه حلی می دونه؟

و اینکه اگه ویندوزمو عوض کنم، آنتی ویروسم که اصله رو می تونم روش نصب کنم؟ یعنی با آی دی ویندوز مچ میشه یا آی دی کامپیوتر؟ عوض کنم یعنی یه ویندوز دیگه روش نصب کنم، نه همون قبلی.

---------- نوشته در 08:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

شاید باورتون نشه اما ریست کردم درست شد!! :clap:

رفته بودم تو اینترنت دنبال ویندوز اصل. چقدر گرونه لامصب!!! خدایی وسع من نمی رسه بخوام انقدر پول ویندوز بدم. ضمن اینکه مادربوردو عوض کنی باید دوباره با مایکروسافت صحبت کنی کلی تا قبول کنه ازت. البته اولش که اومده بود 7 یادمه گرونتر هم بود. گفتم شاید ارزون شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or