Alchemist عزیز
چون لپ تاپ ندارم که گزینه ها رو دقیقا تست کنم ، نمیتونم درست راهنمایی کنم
اگر بقیه دوستان نتونستن راهنمایی کنن ، حتما مشکل شما رو پیگیری خواهم کرد
اول از همه اگر آنتی ویروس ندارید یک آنتی ویروس قوی (مثل Kaspersky12) نصب و بروز رسانی کنید تا سیستم رو اسکن کنه.
-
از منوی Help فایرفاکس ، گزینه زیر رو انتخاب کنید
Restart with Add-ons Disabled
اینطوری فایرفاکس بصورت Safe Mode بالا میاد و میشه فهمید که مشکل از افزونه ها بوده یا نه.
(در این حالت به دلیل غیر فعال بودن افزونه های امنیتی ، پیشنهاد میکنم فقط از سایت های مطمئن و شناخته شده دیدن کنید و از سر زدن به لینک های جدید خودداری کنید)
بعد از اون نوبت به تست یک مرورگر دیگه میشه که پیشنهاد میکنم از opera یا Chrome استفاده کنید تا مشخص بشه مشکل از فایر فاکس بوده یا خیر.
نتایج رو بگید تا برای مراحل بعدی در خدمتتون باشم
شاد باشید
چون لپ تاپ ندارم که گزینه ها رو دقیقا تست کنم ، نمیتونم درست راهنمایی کنم
اگر بقیه دوستان نتونستن راهنمایی کنن ، حتما مشکل شما رو پیگیری خواهم کرد
اینطور که شما از مشکلت گفتی ، همین دو تا احتمال خودت از همه قوی تر هستسلام دوستان بنده جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.هنگام اینکه در حال وبگردی هستم ناگهان تصویر یک رنگ میشه (اغلب رنگ همون صفحه سایت در حال مشاهده) و سیستم هنگ میکنه.مثلا وقتی تو بازسنتر هستم یهو صفحه کاملا آبی میشه و سیستم هنگ میکنه.این اتفاق فقط در وب گردی واسم رخ میده و در هنگام گیم و بقیه کار ها اینطوری نمیشه.به همین دلیل ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم هموجوری میشه.
در ضمن من از ویندوز 7 64 بیت و فایر فکس 9.0.1 استفاده میکنم.ممکنه از فایر فکس باشه و یا ممکنه ویروس باشه؟
و البته یک احتمال سوم که مربوط به افزونه های فایرفاکس هست ، ممکنه یکی از افزونه ها سازگاری و پایداری برنامه رو بهم ریخته و باعث این مشکل میشهممکنه از فایر فکس باشه و یا ممکنه ویروس باشه
اول از همه اگر آنتی ویروس ندارید یک آنتی ویروس قوی (مثل Kaspersky12) نصب و بروز رسانی کنید تا سیستم رو اسکن کنه.
-
از منوی Help فایرفاکس ، گزینه زیر رو انتخاب کنید
Restart with Add-ons Disabled
اینطوری فایرفاکس بصورت Safe Mode بالا میاد و میشه فهمید که مشکل از افزونه ها بوده یا نه.
(در این حالت به دلیل غیر فعال بودن افزونه های امنیتی ، پیشنهاد میکنم فقط از سایت های مطمئن و شناخته شده دیدن کنید و از سر زدن به لینک های جدید خودداری کنید)
بعد از اون نوبت به تست یک مرورگر دیگه میشه که پیشنهاد میکنم از opera یا Chrome استفاده کنید تا مشخص بشه مشکل از فایر فاکس بوده یا خیر.
نتایج رو بگید تا برای مراحل بعدی در خدمتتون باشم
شاد باشید