مشکلات نرم افزاری

سلام
سیستمم یه موردی پیدا کرده.برای اددلیستم تو مسنجرام (چه Xfire چه Yahoo) یه لینک دانلود میفرسته؟تروجانه؟
چطور پاکش کنم؟NOD32 اسکن کردم 2 تا فایل پیدا کرد نمی تونه پاکشون کنه.چه مرگشه؟

25gwt9p6baugd2zloxm.png

سلام مجید جان خوبی خوب بعضی وقتا نود کم میاره نمیتونه پاک کنه با اینکه پیدا میکنه شما یه کاری کن اگه میتونی کسپر نصب کن نابودش میکنه سریع موفق باشین راستی 2012 نصب کن سکرتیش ازینجا دانلودش کن

Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final

آخرین اپدیت افلاین کسپر

سلام دوست عزیز.این مساله را پیگیری کردید؟(فعال کردن استریو میکس روی لپ تاپ سونی)روی لپ تاپ سونی دیگری تست کردید؟در نهایت این مشکل قابل حل هست یا نه؟ممنون می شم پاسخ یدید.
درود بر شما دوست عزیز
متاسفانه هنوز نتونستم با لپتاپ سونی امتحان کنم .
شما پیامی رو که تو پروفایل براتون گذاشتم دیدید؟ برنامه Camtasia Studio رو امتحان کردید ؟

درود بر شما دوست عزیزمتاسفانه هنوز نتونستم با لپتاپ سونی امتحان کنم .شما پیامی رو که تو پروفایل براتون گذاشتم دیدید؟ برنامه Camtasia Studio رو امتحان کردید ؟
سلام.بله من پیام را دیدم ولی چون اینترنتم دایل آپ هستش و حجم این برنامه هم زیاد هست متاسفانه نمی تونم دانلودش کنم ولی می خوام یه دی وی دی که شامل برنامه های جانبی هست مثل Assistant بگیرم.آیا برنامه Camtasia Studio در Assistant هست؟اگر نیست لطف کنید یه نرم افزاری که شامل برنامه های جانبی مثل همین Assistant معرفی کنید که برنامه Camtasia Studio هم داخلش باشه.ممنون می شم.

سلام
چند تا ویدئو تصویری دانلود کردم با فرمت m4v.ولی با هیچکدوم از این پلیرها اجرا نمیشه:
KM player-VLC player-GOM player
مشکل از پلیرهاست که توانایی اجرای فرمت m4v رو ندارند یا مشکل از جای دیگست؟؟راهنمایی کنید.
اگر با برنامه ی دیگری قابل اجراست معرفی کنید.ممنون

سلام
چند تا ویدئو تصویری دانلود کردم با فرمت m4v.ولی با هیچکدوم از این پلیرها اجرا نمیشه:
KM player-VLC player-GOM player
مشکل از پلیرهاست که توانایی اجرای فرمت m4v رو ندارند یا مشکل از جای دیگست؟؟راهنمایی کنید.
اگر با برنامه ی دیگری قابل اجراست معرفی کنید.ممنون
M4A Player

سلام اقا دانیال.بابت کمکت ممنون ولی با این player هم اجرا نمیشه چه کار کنم؟
اشتباه از من بود ، فکر کردم شما M4A Player می‌خواید
عذر میخوام
برای اجرای فایلهای M4V می‌تونید از برنامه QuickTime استفاده کنید.
البته من با نصب K-Lite Codec Pack Full ، این پسوند رو با پلیر هایی مثل KM player یا Media Player Classic اجرا میکنم. (بدون اینکه QuickTime رو نصب کنم)
شاد باشید

اشتباه از من بود ، فکر کردم شما M4A Player می‌خواید
عذر میخوام
برای اجرای فایلهای M4V می‌تونید از برنامه QuickTime استفاده کنید.
البته من با نصب K-Lite Codec Pack Full ، این پسوند رو با پلیر هایی مثل KM player یا Media Player Classic اجرا میکنم. (بدون اینکه QuickTime رو نصب کنم)
شاد باشید
سلام دانیال
با quick time که اصلا باز نمی کرد با نصب k lite codec pack full هم تونستم فقط صدای فیلم رو با km player بیارم.ولی تصویر نمیاد؟بدجوری لنگم کمک کن

سلام دانیال
با quick time که اصلا باز نمی کرد با نصب k lite codec pack full هم تونستم فقط صدای فیلم رو با km player بیارم.ولی تصویر نمیاد؟بدجوری لنگم کمک کن
:|
اگر حجم فایل هایی که داری کمه ، یکیشو آپلود کن و لینکش رو برام بفرست تا من یک تست بزنم
شاید مشکل از فایل ها باشه
در نهایت شاید مجبور باشی با نرم افزار تبدیل فرمت تصاویر ، به یکی از فرمت های رایج ویندوز تبدیلشون کنی تا از فرمت M4V خارج بشن

سلام دوستای گلم...جایی بهتر از این تاپیک پیدا نکردم..واسه مشکل سیستمم...تورو خدا به عکس زیر نگاه کنین...اگه کسی میدونه مشکل از چیه لطفا بگه

http://468.ir/images/yvknpn1oc24z2uep30cm.jpg

دوست عزیز اول از همه یه ویروس کشی درست حسابی کن سیستمتو امکان داره ویروس خفن گرفته .
ویندوزتم ریجستر کن .
بعد انجام دادی بیایین بگین ببینم باز این مشکلو دارین یا نه نباید اینجور بشه قبلا هم اینجور میشده یا اولین باره عزیز یبار اگه حوصله داری ویندوزتونو عوض کنین بعد که عوض کردین داخل هیچ درایوتون نشین بعد انتی ویروسو نصب کن سرچ کن درست میشه .

ویندوزمو عوض کردم داداش...ولی باز هست...حالا Microsoft Security Essentials رو دانلود کردم..دارم آپدیتش میکنم...ببینم کارم میشه...شما نظرت چیه؟؟یکی از دوستام گفت هیچ راهی نداری جز اینکه همه هاردتو فرمت کنی...اولین بارم هست اینجوری شده

ویندوزمو عوض کردم داداش...ولی باز هست...حالا Microsoft Security Essentials رو دانلود کردم..دارم آپدیتش میکنم...ببینم کارم میشه...شما نظرت چیه؟؟یکی از دوستام گفت هیچ راهی نداری جز اینکه همه هاردتو فرمت کنی...اولین بارم هست اینجوری شده

نه فرمت نکن باز بمون دوستان دیگم بیان نظر بدن انشالله که درست بشه عزیز تا شب بمون جواب میدن من تا الان به این مشکل نخوردم برا همین زیاد نمیتونم نظر بدم بیشتر ازین .

درود بر شما
شما Kaspersky Internet Security 2012 رو دانلود کن

بعد از نصب با کلید های جدید این برنامه (که به راحتی میتونید با یک جستجو پیدا کنید) ، برنامه رو اکتیو و سپس آپدیت کنید
در نهایت کل هارد رو Full Scan کنید
یک زحمت هم بکشید ، وقتی اون مشکل براتون پیش میاد از طریق همون Task Manager و از تب Processes ببینید که اسم پروسه ای که این بلا رو سر سیستمتون میاره چی هست.
مطمئنا فرمت کردن هارد حتی راه آخر هم نیست دوست عزیز

اینم مدل cpu Pentium(R)Dual-Core---E6700 3.20GHz اینم مدل رم 4GB اینم گرافیک ATI

اینم مدل cpu

Pentium(R)Dual-Core---E6700 3.20GHz

اینم مدل رم

4GB

اینم گرافیک

ATI RADEON-R5670---1GB GDDR5

اینم مدل مادر برد

MSI-G41M...دیگه باقیش حفظ نیستم

حالا ایراد کجاست؟

یعنی مطمئن باشم ایراد سخت افزاری نیست؟آخه میترسم همه هاردمو فرمت کنم بعد ایراد سخت افزاری باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or