درود بر شماسلام.من قبلا با استفاده از نرم افزار jetaudio زمانی که می خواستم مثلا یه آهنگی که داره از mediaplayer پخش میشه را record کنم می رفتم در قسمت recording نرم افزار jetaudio و در قسمت source گزینه هایی مانند line in و استریو میکس و میکروفون و چندتا گزینه دیگه بود.حالا چون پی سی ندارم و از طریق لپ تاپ می خوام عمل رکوردینگ را انجام بدم وقتی در قسمت source می خوام line in یا استریو میکس را انتخاب کنم این دو گزینه وجود نداره و بجاش سه تا گزینه دیگه هست:یکی میکروفن-دیگری دیجیتال اوت پوت و آخری اسپیکر/اچ پی هست.که روی هر کدوم از این سه گزینه که می زارم آهنگی که ضبط میشه هیچ کیفیتی نداره و من فکر می کنم چون line in در بین گزینه ها نیست به همین دلیل این مشکل بوجود میاد.آیا از ویندوز نیست این مشکل؟چون من قبلا با پی سی که کار می کردم ویندوزش ایکس پی بود ولی ویندوز فعلی(لپ تاپ)سون 64 بیتی هست.
در نهایت اگر ممکنه راهنمایی کنید که من چطوری این مشکل را باید حل کنم و گزینه line in را باید چطوری به گزینه ها اضافه کنم در jetaudio که بتونم مثل قبل آهنگ را با کیفیت خوب رکورد کنم.
من واقعا نیاز به حل این مشکل دارم.ممنون می شم کمک کنید.
به Control Panel برید . گزینه Hardware and Sound و بعد از اون Sound رو انتخاب کنید تا تنظیمات صدای سیستم باز بشه. از بین تب های موجود ، تب Recording رو انتخاب کنید.
(راه ساده تر اینه که روی آیکون صدا در تسکبار ویندوز کلیک راست کنید و گزینه Recording devices رو انتخاب کنید)
در پنجره باز شده کلیک راست کنید و گزینه های Show Disabled Devices و Show Disconnected Devices رو فعال کنید.
روی Stereo Mix کلیک راست کرده و Enable را انتخاب کنید . پنجره فعال رو Ok کنید .
حالا به JetAudio برید و موقع Record از قسمت source ، گزینه Stereo Mix رو انتخاب کنید.
-
با اینکه این راهنمایی رو خودم نوشتم اما به رسم ادب ، سایتی رو که قبلا این راه رو از اونجا یاد گرفتم به عنوان منبع قرار میدم.
هفت کلیک
شاد باشید