معمولا این مشکل وقتی بوجود میاد که نسخه قدیمی آفیس شما به طور کامل از روی سیستم پاک نشده باشهکسی تا حالا این مشکل رو تو نصب افیس داشته.اگر از تو تنظیمات tools ادرس صفحه رو تغییر میدی بازم درست نمیشه
در ادرس بار فایرفاکس about:config بزن ، بعد تو قسمت search
http://www.searchqu.com/406 بزن ، هر مقداری که پیدا کرد راست کلیک ، ریست کن .
بعد زمانی که سیو میشه یه پنجره جدید که باز کنی ادرس about:home لود میشه که بعد از تو Tools-Option-General ادرس پیش فرض صفحه رو به هر چیزی که می خوای عوض کن.
در رابطه با اکسپلورر هم امتحان نکردم ولی اونم یه سری فایل تنظیمات داره تو درایو ویندوز که اگر پاکش کنی شاید درست بشه.
================
هر کاری میکنم نصب نمیشه ا!!! اصلا کلا هیچی از افیس نصب نمیشه.همون اول نصب همین ارور میاد.کلی هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
از خود برنامه winrar 4 قسمت Repair میتونید استفاده کنید.بهترین روش که کار کنه واسه تعمییر فا یلهای rar چیه؟بد جور لنگم مرسی
با استفاده از DVD ویندوز ، سیستم رو Repair کردی ؟ اگر نه ، این رو هم امتحان کنممنون دوست عزیز ولی من همه خودم کل صفحات مایکروسافت و اقیس رو گشتم . اون صفحه هایی هم که لینک دادین هم همشونو دیدم . اون Fix it رو هم همشون اجرا کردم. اصلا فکر میکنم مربوط به رجیستری ویندوز میشه که خراب شده . از این نرم افزار های رجیستری هم نصب کردم ولی حل نشد. کلا هیچ نرم افزاری از مایکروسافت نصب نمیشه.الان SQl Server رو هم پاک کنم از رو سیستم ولی دوباره بزنم مطمئنم همین ارور رو میده.
ویندوز مشکل کرک و جنیون هم نداره.
خیلی مشکل عجیبی هست. خیلی فروم ها و تاپیک ها رو دیدم که کسی جواب نداده بود . حتی تو سایت خود مایکروسافت هم جواب درست حسابی پیدا نمیشه.
درود بر شماسلام.دوستان چجوری میشه پسورد یه کامپیوتر رو پیدا کرد؟یوزر اصلی رمز گذاشته و نمیشه وارد ویندوز شد.راحت ترین راه برای پیدا کردنش چیه؟اصلا راهی هست؟ ممنون
SSTP رو تست کردی ؟ یه بار مودم خود را خاموش و روشن کن و یا سیستم رو ریست کن ببین درست میشه ؟
من بیشتر مواقع با داشتن NOD 32 این مشکل رو داشتم باید Disabale میکردم تا ران میشد .
این کارو انجام بده ببین چی میشه از ادرس زیر برو
Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts
و بعد روزی گزینه
change user account control setting
کلیک کن تو صفحه جدید کلید رو روی پایین تر حالت یعنی never notify بزار ببین چی مشه
سلام دوست عزیز.این مساله را پیگیری کردید؟(فعال کردن استریو میکس روی لپ تاپ سونی)روی لپ تاپ سونی دیگری تست کردید؟در نهایت این مشکل قابل حل هست یا نه؟ممنون می شم پاسخ یدید.دوست عزیزمن تو اینترنت و سایتهای مختلف (حتی انگلیسی زبان)جستجو کردم تا راه حل مشکل شما رو پیدا کنمو متوجه شدم که بعضی مدل ها از لپ تاپ های سونی همین مشکل رو دارندتو خیلی از تاپیکها که در این مورد بحث شده بود ، تقریبا مشکل همه با آپدیت درایور حل شده بود غیر از کسانی که لپ تاپ های سونی داشتندحتی بعضی ها نوشته بودند که شرکت سونی به عمد این کار رو کرده و هیچ راهی نداره (من این حرف رو قبول ندارم و فکر میکنم مشکل حل شدنی باشه)همه توضیحات بالا رو نوشتم که بدونید پیگیر مشکل شما بودم و متاسفم از اینکه نتونستم کمک کنممطمئن باشید اولین لپ تاپ سونی که ببینم (چند روز آینده) این مساله رو تست میکنم و خبر دقیقش رو بهتون اطلاع میدمشاد باشیدالبته امیدوارم تا اون زمان بوسیله خودتون یا یک دوست دیگه، مشکلتون حل بشه
دوستان من تو دانلود فایل های سنگین ( 30 گیگ مثلا ) با uTorrent به مشکل میخورم . با اینکه تعداد seed ها مناسبه ولی اصلا سرعت دانلود خوبی ندارم و در واقع فاجعه هست سرعت دانلودم واسه فایل های سنگین . راهی هست که بشه سرعت رو افزایش داد ؟
(واسه فایل ها سبک مشکل ندارم)