مشکلات نرم افزاری

اینم مدل cpu

Pentium(R)Dual-Core---E6700 3.20GHz

اینم مدل رم

4GB

اینم گرافیک

ATI RADEON-R5670---1GB GDDR5

اینم مدل مادر برد

MSI-G41M...دیگه باقیش حفظ نیستم

حالا ایراد کجاست؟

یعنی مطمئن باشم ایراد سخت افزاری نیست؟آخه میترسم همه هاردمو فرمت کنم بعد ایراد سخت افزاری باشه

داداش من همون اول گفتم مشکوک و ویروسی شده بدجور سیستمتون و باید حرفه ای باشی تا بتونی بکشی ویرستونو وگرنه کار هرسی نیست ببر بده بیرون برات ردیفش کنن پیش من بودی یا نزدیکا کرج بودی برات 3 سوته درست میکردم عزیز .

دوستان من توی ویندوز 7 64 بیتی اصلا کرک برنامه کار نمی کنه کسانی که 7 64 بیتی دارند همچین مشکلی دارن؟ کرک چندین برنامه رو هم امتحان کردم هیچ کدوم کار نکردن باید ویندوز عوض کنم ؟

دوستان من توی ویندوز 7 64 بیتی اصلا کرک برنامه کار نمی کنه کسانی که 7 64 بیتی دارند همچین مشکلی دارن؟ کرک چندین برنامه رو هم امتحان کردم هیچ کدوم کار نکردن باید ویندوز عوض کنم ؟

من لپ تابم 64 بیتی و چنین مشکلی نداره دوست عزیز اصلا یه همچین چیزی امکان نداره عزیز نصب نشه همشون نصب میشن حتی نرم افزارای 32 نصب میشه راحت روشون ویندوزتونو عوض کنین یه 7 دیگه بریزین باید همرو قبول کنه موفق باشین .

اینم مدل cpu
Pentium(R)Dual-Core---E6700 3.20GHz
اینم مدل رم
4GB
اینم گرافیک
ATI RADEON-R5670---1GB GDDR5
اینم مدل مادر برد
MSI-G41M...دیگه باقیش حفظ نیستم
حالا ایراد کجاست؟
یعنی مطمئن باشم ایراد سخت افزاری نیست؟آخه میترسم همه هاردمو فرمت کنم بعد ایراد سخت افزاری باشه
کاری رو که گفتم کردید ؟
شما Kaspersky Internet Security 2012 رو دانلود کن

بعد از نصب با کلید های جدید این برنامه (که به راحتی میتونید با یک جستجو پیدا کنید) ، برنامه رو اکتیو و سپس آپدیت کنید
در نهایت کل هارد رو Full Scan کنید
یک زحمت هم بکشید ، وقتی اون مشکل براتون پیش میاد از طریق همون Task Manager و از تب Processes ببینید که اسم پروسه ای که این بلا رو سر سیستمتون میاره چی هست.
مطمئنا فرمت کردن هارد حتی راه آخر هم نیست دوست عزیز
بعضی از برنامه های 32 بیتی ممکنه با ویندوز 64 بیت سازگاری نداشته باشند و بهتره از نسخه 64 بیتی برنامه استفاده کنید. اما اینکه هیچ برنامه ای کرک نشه نمیتونه به 64 بیت بودن ویندوز ربط داشته باشه.
شما ابتدا از اکتیو بودن ویندوزتون مطمئن بشید و بعد یک برنامه 64 بیت رو نصب و کرک کنید. اگر باز هم مشکل داشتید همونطور که دوستمون گفتند ممکنه مشکل از نسخه ویندوز شما باشه.

اقا این یاهو مسنجرمن چرا باز نمیشه؟هرچی یوزر پس میزنم میگه اشتباس
برای من یک بار این مشکل پیش اومده بود که با پاک کردن کامل برنامه و نصب آخرین نسخه ، مشکلم حل شد
شما هم آخرین نسخه برنامه رو دانلود و امتحان کنید

اگر مشکلتون حل نشد به احتمال زیاد مشکل از ISP شماست

آخرین ویرایش:
من چند وقته که با IDM واسه‌ی دانلود از بعضی سایتا مشکل پیدا کردم ، از جمله چیزتیوپ!! و Subscene که واسه دانلود زیرنویسه !
مسئله هم فک نکنم چیتلر شکنو اینا باشه چون با وجود همونا با خیلی از سایتا مشکلی ندارم و دانلود میکنم ولی با تعداد معدودی از جمله این دو تا سایت مشکل دارم. چرا واقعا ؟!
پیغامش هم اینه :
Some sites do not allow requesting the same file twice.
.
.
.
HTTP/1.1 403 Forbidden

آخرین ویرایش:
من چند وقته که با IDM واسه‌ی دانلود از بعضی سایتا مشکل پیدا کردم ، از جمله YouTube و Subscene که واسه دانلود زیرنویسه !
مسئله هم فک نکنم چیتلر شکنو اینا باشه چون با وجود همونا با خیلی از سایتا مشکلی ندارم و دانلود میکنم ولی با تعداد معدودی از جمله این دو تا سایت مشکل دارم. چرا واقعا ؟!
پیغامش هم اینه :
.
.
.
HTTP/1.1 403 Forbidden

مصطفی معنیش که این میشه
برخی سایت ها اجازه نمی دهد درخواست همان فایل را دوبار داد .

بعد این ارورو تو یو تیوب میده یا چه سایتی من خودم همیشه از یوتیوب دانلود میکنم و مشکلی نیست .
شما اینو دانلود کنین جدیدترین ورژن دانلود منیجره مشکلتون شاید حلشه داداش ، از طرفی وقتی این ارورو میده یعنی لینک اون چیزیکه میخای دانلود کنیش فعال نیست تا دانلودش کنی ممنوع هستش .

لینک

من چند وقته که با IDM واسه‌ی دانلود از بعضی سایتا مشکل پیدا کردم ، از جمله YouTube و Subscene که واسه دانلود زیرنویسه !
پیغامش هم اینه :
HTTP/1.1 403 Forbidden
درود بر شما
به تنظیمات IDM برید و روی تب Downloads کلیک کنید
Options->Downloads
در تب Downloads گزینه ای که در تصویر مشخص شده رو پیدا و فعال کنید.

اگر مشکل حل نشد (که میشه) دوباره به تنظیمات IDM برگردید. به تب General بروید و گزینه Keys رو پیدا و روش کلیک کنید.
Options->General->Keys
تیک گزینه هایی که در این تصویر مشخص شده رو بزنید
از این پس موقع کلیک روی لینک های دانلود، کلید Alt رو نگه دارید. تا مرورگر رو مجبور کنید دانلود رو به IDM بسپاره.
منبع :

و اما دو مورد
1.اگر باز هم با دانلود از این چیز‌تیو‌‌‌‌‌‌‌‌پ :d مشکل داشتی ، بهم پ.خ بده تا چند تا راه بهت بگم که بتونی ویدیو هایی رو می‌خوای با IDM دانلود کنی.
2.از اونجا که این سایت چیز شده ، لطفا اسمش رو ویرایش کن و یک چیز دیگه جاش بنویس تا برای انجمن مشکلی پیش نیاد
شاد باشی

---------- نوشته در 08:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 AM ارسال شده بود ----------

مصطفی معنیش که این میشه
برخی سایت ها اجازه نمی دهد درخواست همان فایل را دوبار داد .
معین جان
ترجمت درسته اما یک چیزی اضافه داره که از خنده کشت ما رو
(به دل نگیری ها:dشوخی بود)
برخی سایت ها
اجازه نمی دهد درخواست (دانلود) همان فایل را، دوبار

دلیلش هم اینه که مرورگر زود تر از برنامه مدیریت دانلود درخواست دانلود میکنه و وقتی IDM می‌خواد دانلود کنه ، میگه شما قبلا در خواست دانلود این فایل رو کردید

معین جان
ترجمت درسته اما یک چیزی اضافه داره که از خنده کشت ما رو
(به دل نگیری ها:dشوخی بود)
برخی سایت ها
اجازه نمی دهد درخواست (دانلود) همان فایل را، دوبار

دلیلش هم اینه که مرورگر زود تر از برنامه مدیریت دانلود درخواست دانلود میکنه و وقتی IDM می‌خواد دانلود کنه ، میگه شما قبلا در خواست دانلود این فایل رو کردید[/QUOTE]

دانیال من متنیکه دادرو ترجمه کردم ، حالا موندم کجارو ایراد میگیرین من فقط ترجمه کردم همین .
بعد تا حالا برا شما پیش نیومده که یه لینکی خراب بشه نشه دانلودش کرد خوب شاید برا این رفیقمونم اینجور شده ،من مثلا خودم بارها شده یه فایلو صبح زدم برا دانلود ، شبم اومدم نصفشو دانلود کنم زده لینک خرابه ، یا فیلم دانلود کردنی اینا امکانش هست و حتما مشکل از ایدیمنست شاید . بعد جا اونهمه پروسه خفن یبار انیستال کنه نصبش کنه تو 1 مین بهتره بعد جدیدترین ورژنو یا اون پروسه طولانیو بره خوب ، فکر کنم کمی منطقی فکر کنی به جواب منطقی میرسی ، به قول خودتون به دل نگیری .

ممنون از دوستان بابت راهنمایی‌ها.
آره این کلید تعریف کردن واسه IDM تو پیشنهادات خودش بود منم انجام دادم ولی تاثیری نداشت.
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من قبلا مشکلی نداشتم ولی الان اینجوری شده ، در صورتی که شرایط (چیزشکن ، مرورگر و ورژن IDM) همونیه که تا
الان بوده و مشکلی هم نداشتم ! جدیدا واسه بعضی سایتا اینجوری شده و هیچ‌جوره هم راه بیا نیس انگار !

دانیال من متنیکه دادرو ترجمه کردم ، حالا موندم کجارو ایراد میگیرین من فقط ترجمه کردم همین .
بعد تا حالا برا شما پیش نیومده که یه لینکی خراب بشه نشه دانلودش کرد خوب شاید برا این رفیقمونم اینجور شده ،من مثلا خودم بارها شده یه فایلو صبح زدم برا دانلود ، شبم اومدم نصفشو دانلود کنم زده لینک خرابه ، یا فیلم دانلود کردنی اینا امکانش هست و حتما مشکل از ایدیمنست شاید . بعد جا اونهمه پروسه خفن یبار انیستال کنه نصبش کنه تو 1 مین بهتره بعد جدیدترین ورژنو یا اون پروسه طولانیو بره خوب ، فکر کنم کمی منطقی فکر کنی به جواب منطقی میرسی ، به قول خودتون به دل نگیری .
دیدی به دل گرفتی .
منظور من چیز دیگه ای بود که چون بد آموزی داره، تو پ.خ بهت توضیح میدم
اما در مورد مشکل دوستمون
خراب بودن لینک و یا تموم شدن مهلت دانلود از یک لینک با اینکه کلا از یک سایت نشه با IDM دانلود کرد تفاوت داره.
حرف شما درسته و به احتمال زیاد با پاک کردن و نصب نسخه جدید مشکل حل میشه . آموزشی هم که من گذاشتم برای نقض راهنمایی شما نبود ، جهت اطلاع گفتم که چطور باید تنظیمات IDM رو انجام بدن.
فکر نمی‌کنم شما هم این مساله رو منطقی بدونی که هر بار تنظیمات برنامه ای به هم میریزه ، پاکش کنیم و دوباره نصبش کنیم.

ممنون از دوستان بابت راهنمایی‌ها.
آره این کلید تعریف کردن واسه IDM تو پیشنهادات خودش بود منم انجام دادم ولی تاثیری نداشت.
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من قبلا مشکلی نداشتم ولی الان اینجوری شده ، در صورتی که شرایط (چیزشکن ، مرورگر و ورژن IDM) همونیه که تا
الان بوده و مشکلی هم نداشتم ! جدیدا واسه بعضی سایتا اینجوری شده و هیچ‌جوره هم راه بیا نیس انگار !
از چه مرورگری استفاده میکنی دوست من ؟

سلام دوستان ... بنده جديدا يه لپتاپ مدل HP Pavilion Dv6 6020se خريدم ... همونظور كه ميدونيد ... اين لپتاپ ها دو تا gpu گرافيك دارند يكي كه اينتل هستش ماله كاراي معلمولي و گرافيم ati 6490 هم براي بازي و اينا ... مشكل من از اينجا شروع شد كه به محض اينكه لپتاپ رو خريدم شروع كردم به اپديت ويندوز و درايور هاش ... بعد اتمام اپديت ... سعي كردم لپتاپ رو توي گيم تست كنم ... ولي وقتي وارد كنترل پنل گرافيك شدم اونجايي كه بايد اداپتور گرافيكت رو انتخاب كني مثل سابق نبود كه بتونه راحت يين 6490 و اينتل سويچ بكني بلكه ميبايستي دونه دونه برنامه ها رو براوز ميكردي و براشون انتخاب ميكردي كه فلان برنامه رو high performance اجرا كن ( كه همون 6490 به كار ميفتاد ) و يا power saving ( كه اينتل كار ميكنه) ... من لپتاپ دوستم كه همين سري dv6 هستش و چند مدلي بالاتره ... توي كنترل پنل سويچ گرافيك ... خيلي اسون انتخاب ميكني يا 6490 يا اينتل رو بكار بندازه ... ولي اين لامصب پدر مارو دراورد :دي ... چچوري من ميتونم اين سويچ رو كامل انچام بدم ( مثل دوستم ) و مجبور نشم دستي واسه برنامه ها تعريف كنم ؟‌:(
ممنون ميشم كمك كنيد :)

پي نوشت :‌ قبل از اپديت كردن درايور گرافيك من كنترل پنل رو نگاه نكردم كه سويچ چطوري صورت ميگيره ...

سلام دوستان بنده جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.هنگام اینکه در حال وبگردی هستم ناگهان تصویر یک رنگ میشه (اغلب رنگ همون صفحه سایت در حال مشاهده) و سیستم هنگ میکنه.مثلا وقتی تو بازسنتر هستم یهو صفحه کاملا آبی میشه و سیستم هنگ میکنه.این اتفاق فقط در وب گردی واسم رخ میده و در هنگام گیم و بقیه کار ها اینطوری نمیشه.به همین دلیل ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم هموجوری میشه.
در ضمن من از ویندوز 7 64 بیت و فایر فکس 9.0.1 استفاده میکنم.ممکنه از فایر فکس باشه و یا ممکنه ویروس باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or