درود بر شماسلام.دوستان سرعت انتقال فایلها به فلش یا گوشی توی کامپیوتر من عجیب پایینه!نهایتا 2مگابایت در ثانیه!مشکل از چیه؟ویندوز هم 7 هست! ممنون
سلام.درود بر شما
این مشکل میتونه به دلایل زیادی (سخت افزاری یا نرم افزاری) ، پیش بیاد. برای پیدا کردن راه حل ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدید
برای اتصال از usb hub استفاده میکنید یا مستقیم به usb های سیستم وصل میکنید؟
آیا با فلشی که سیستم فایلش از نوع NTFS باشه هم تست کردید؟
برای انتقال اطلاعات برنامه هایی که در این زمینه وجود داره رو هم امتحان کردید؟ مثل TeraCopy. با اونها هم سرعت به همین شکل هست؟
مدل مادربرد ؟ آنتی ویروس روی سیستم دارید یا نه ؟
و اینکه این مشکل رو از اول با این سیستم داشتید یا بعد از اتفاق خاصی اینطوری شده ؟
خواهش میکنمسلام.
اتصال مستقیم
آره با NTFS هم تست کردم
والا من با برنامه خاصی کار نکردم.کپی پیست میکنم!
مدل مادربورد : Asus P8H61
آنتی ویروس هم دارم.NOD32
والا اول اینجوری نبود یه چند وقته که اینجوری شده!
ممنون
سلام
اقا یه لب تاب داریم خب بعد دیروز یه دفعه صحفه کیبوردش از کار افتاده
ویندوز 7 هست اگر اطلاعات لب تاب را میخواهید تا برایتون بذارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مطمئن هستید که مشکل نرم افزاری هست؟سلام
اقا یه لب تاب داریم خب بعد دیروز یه دفعه صحفه کیبوردش از کار افتاده
ویندوز 7 هست اگر اطلاعات لب تاب را میخواهید تا برایتون بذارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. روي دکمه ي Start کليک کن، برويد به Settings و سپس وارد Control Panel شويد. از قسمت کنترل پانل Regional Language Options رو باز کنيد.سلام دوستان من نرم افزار Registry Mechanic رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم باز نمیشه
در ضمن این نرم افزار رو هم روی ویندوز xp تست کردم و هم Seven.
الان هم که xp دارم یه عکس از خطاش دارم میزارم.
درود بر شماسلام دوستان من باز با یه عالمه سوال اومدم
همون طور که چند وقت پیش گفتم من یه مستند دانلود کردم به نام Top gear از سایت final gear که تو -رNت بودند
کیفیتشون عالی هست اما حجم هر قمست 1/45 گیگ هست و فرمتشون mkv هست حالا میخوام حجمشون رو تا حد 400 مگابایت کم کنم و در ضمن فرمتشون همون kmv بمونه
خودم با یه نرم افزار که دوست گلم آقا دانیال معرفی کرده بودند در هنگام کناورت گزاشتم روی 400 مگابایت و بعد از کانورت دیدم فایل استخراجی حجمش اصل تغییر نکرده
حالا ازتون خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه چون که دوست ندارم الکی فضای هاردم پر بشه فقط برای هر قسمت 1/45 گیگ خالی بزارم
در ضمن اگر میخواین بهتر بفهمین میتونین توی سایت Downlodha.com یه قسمت از مستند top gear (به طور مثال فصل17) رو که حجمش 400 مگابایت هست رو دانلود کنید و موضوع رو بفهمید
خدایا این دیگه چه نرم افزاری بود مردم اینقدر خندیدم اصلا مشکلم رو حل نکرد
حالا چرا بخندی؟! :dخدایا این دیگه چه نرم افزاری بود مردم اینقدر خندیدم اصلا مشکلم رو حل نکرد
دوست عزیز اینجوری طول میکشه شما یه فایل کم حجمو مثلا 50 مگیو بیایین تست کنین بیت ریتشو بعد که تست کردین مثلا از 50 مگ 10 مگش کم شد مثلا 1/5 خوب متوجه میشین که رو چند بزارین من راحت کارمو همینجوری هر روز راه میندازم چون عدد دقیقی نداره بگم بزارین رو فلان عدد حله چون حجم هر فایل با فایل دیگه فرق میکنه داداش موفق باشین .سلام خدمت آقا دانیال و آقا معین
دوباره Xilisoft Video Converter Ultimate 6 رو نصب کردم و فعلا زدم برای Convertert دیگه نمیدونم چی بشه!!
فرمت خروجی رو هم mkv زدم و bitrate رو هم زدم 640 در کل خودش خروجی نوشته 364 مگابایت
فقط باید تا 2 ساعت دیگه صبر کنم
---------- نوشته در 11:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 AM ارسال شده بود ----------
دارم دیوونه میشم#
خودش out put size رو نوشته 364.4 مگابایت اما الان فقط 43 درصد ازش رفته حجمش شده 450 مگابایت من هم لغوش کردم (بعد از یک ساعت)
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید