مشکلات نرم افزاری

سلام.دوستان سرعت انتقال فایلها به فلش یا گوشی توی کامپیوتر من عجیب پایینه!نهایتا 2مگابایت در ثانیه!مشکل از چیه؟ویندوز هم 7 هست! ممنون

سلام.دوستان سرعت انتقال فایلها به فلش یا گوشی توی کامپیوتر من عجیب پایینه!نهایتا 2مگابایت در ثانیه!مشکل از چیه؟ویندوز هم 7 هست! ممنون
درود بر شما
این مشکل میتونه به دلایل زیادی (سخت افزاری یا نرم افزاری) ، پیش بیاد. برای پیدا کردن راه حل ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدید
برای اتصال از usb hub استفاده میکنید یا مستقیم به usb های سیستم وصل میکنید؟
آیا با فلشی که سیستم فایلش از نوع NTFS باشه هم تست کردید؟
برای انتقال اطلاعات برنامه هایی که در این زمینه وجود داره رو هم امتحان کردید؟ مثل TeraCopy. با اونها هم سرعت به همین شکل هست؟
مدل مادربرد ؟ آنتی ویروس روی سیستم دارید یا نه ؟
و اینکه این مشکل رو از اول با این سیستم داشتید یا بعد از اتفاق خاصی اینطوری شده ؟

درود بر شما
این مشکل میتونه به دلایل زیادی (سخت افزاری یا نرم افزاری) ، پیش بیاد. برای پیدا کردن راه حل ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدید
برای اتصال از usb hub استفاده میکنید یا مستقیم به usb های سیستم وصل میکنید؟
آیا با فلشی که سیستم فایلش از نوع NTFS باشه هم تست کردید؟
برای انتقال اطلاعات برنامه هایی که در این زمینه وجود داره رو هم امتحان کردید؟ مثل TeraCopy. با اونها هم سرعت به همین شکل هست؟
مدل مادربرد ؟ آنتی ویروس روی سیستم دارید یا نه ؟
و اینکه این مشکل رو از اول با این سیستم داشتید یا بعد از اتفاق خاصی اینطوری شده ؟
سلام.
اتصال مستقیم
آره با NTFS هم تست کردم
والا من با برنامه خاصی کار نکردم.کپی پیست میکنم!:دی
مدل مادربورد : Asus P8H61
آنتی ویروس هم دارم.NOD32
والا اول اینجوری نبود یه چند وقته که اینجوری شده!
ممنون

سلام.
اتصال مستقیم
آره با NTFS هم تست کردم
والا من با برنامه خاصی کار نکردم.کپی پیست میکنم!:دی
مدل مادربورد : Asus P8H61
آنتی ویروس هم دارم.NOD32
والا اول اینجوری نبود یه چند وقته که اینجوری شده!
ممنون
خواهش میکنم
این راه هایی رو که میگم امتحان کن

1.به Device Manager برو. (کلیک راست روی MY Computer و انتخاب گزینه Manage)
Disk Drives و سپس فلشی که به سیستم وصل کردی رو پیدا و روش راست کلیک کن و گزینه Properties رو انخاب کن
به تب Policies برو و گزینه Better Peformance رو انتخاب کن . آدرس کلی به این شکل میشه
Device Manager -> Disk Drives -> Flash Name -> (R.C) Properties -> Policies -> Better Peformance
یک بار سیستم رو راه اندازی مجدد کن ببین مشکل حل شده یا نه.
(فقط توجه داشته باش که در این حالت به هیچ عنوان نباید فلشت رو یکدفعه از سیستم بیرون بکشی و حتما باید قبلش Safe Remove کرده باشی)

2. از یک برنامه مثل همین که تو پست قبل برات گذاشتم استفاده کن ، ببین باز هم سرعت پایینه.

3.یک بار موقع انتقال اطلاعات آنتی ویروست رو غیر فعال کن و سرعت رو تست کن. فقط مراقب باش که با فلشی که مطمئنی ویروسی نیست این امتحان رو انجام بدی.
سوالی بود در خدمتم

سلام
اقا یه لب تاب داریم خب بعد دیروز یه دفعه صحفه کیبوردش از کار افتاده
ویندوز 7 هست اگر اطلاعات لب تاب را میخواهید تا برایتون بذارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید

تاپیک مشکلات سخت افزار
اینجا مطرح کنین زود تر جواب میگیرین دوست عزیز!

موفق باشید....

سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
مطمئن هستید که مشکل نرم افزاری هست؟
اگر اینطوره در چه برنامه و چطور این مشکل پیش اومد ، بیشتر توضیح بدید شاید بشه کمک کرد
(اگر هم فکر میکنید سخت افزاری هست و خرابی صفحه کلید که در همین تاپیکی که دوستمون معرفی کردن بحث رو مطرح کنید)

سلام دوستان من نرم افزار Registry Mechanic رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم باز نمیشه
در ضمن این نرم افزار رو هم روی ویندوز xp تست کردم و هم Seven.
الان هم که xp دارم یه عکس از خطاش دارم میزارم.
133aa1d67389.jpg

سلام دوستان من نرم افزار Registry Mechanic رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم باز نمیشه
در ضمن این نرم افزار رو هم روی ویندوز xp تست کردم و هم Seven.
الان هم که xp دارم یه عکس از خطاش دارم میزارم.
133aa1d67389.jpg
1. روي دکمه ي Start کليک کن، برويد به Settings و سپس وارد Control Panel شويد. از قسمت کنترل پانل Regional Language Options رو باز کنيد.
2. روي زبانه ي Advance کليک کنيد و ببينيد آيا زباني غير از English (United States) انتخاب شده يا نه. اگر چنين است، آن را به English United States تغيير بدهيد.
منبع : اینجا

سلام دوستان من باز با یه عالمه سوال اومدم
همون طور که چند وقت پیش گفتم من یه مستند دانلود کردم به نام Top gear از سایت final gear که تو -رNت بودند
کیفیتشون عالی هست اما حجم هر قمست 1/45 گیگ هست و فرمتشون mkv هست حالا میخوام حجمشون رو تا حد 400 مگابایت کم کنم و در ضمن فرمتشون همون kmv بمونه
خودم با یه نرم افزار که دوست گلم آقا دانیال معرفی کرده بودند در هنگام کناورت گزاشتم روی 400 مگابایت و بعد از کانورت دیدم فایل استخراجی حجمش اصل تغییر نکرده
حالا ازتون خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه چون که دوست ندارم الکی فضای هاردم پر بشه فقط برای هر قسمت 1/45 گیگ خالی بزارم
در ضمن اگر میخواین بهتر بفهمین میتونین توی سایت Downlodha.com یه قسمت از مستند top gear (به طور مثال فصل17) رو که حجمش 400 مگابایت هست رو دانلود کنید و موضوع رو بفهمید
درود بر شما
دوست من
قبل از هر چیز ازت خواهش میکنم در پستت کلمه TورNت رو ویرایش کن ، چون این کلمه جزو کلمه های مشکل ساز هست
و اما در مورد سوالت بدون هیچ توضیح اضافه ای ، یک آدرس بهت معرفی میکنم که بتونی از برنامه ای استفاده کنی که گفته شده حجم فیلم رو تا 100 مگابایت میتونه کم کنه
توضیحات و آموزش هم خودش داره
به این آدرس برو

اینم چند تا برنامه دیگه که ممکنه در این زمینه به دردت بخوره
فقط این نکته رو یادآور بشم که اگر بخوای بدون تغییر پسوند حجم فایل ویدیویی رو کم کنی، در بیشتر موارد یا با افت کیفیت شدیدی همراه خواهی بود
یا اینکه اگر تغییر خاصی ایجاد نکنی ، همینطور که خودت گفتی حجم کاهش پیدا نمیکنه
به نظر من اگر میخوای حجم فایل ویدیویی رو بدون افت کیفیت محسوس کم کنی ، بهترین کار اینه که فرمتش رو هم تغییر بدی
مثلا MKV رو به AVI تبدیل کنی. شاد باشی و سلامت.
سوالی بود در خدمتم

=)) خدایا این دیگه چه نرم افزاری بود مردم اینقدر خندیدم اصلا مشکلم رو حل نکرد=))

خوب دوست عزیز اونیکه دانیال جان بهتون دادن کارتونو راه میندازه اینکه دیگه جای سوالی نزاشته شما کمی دقت کنین این نرم افزارو نصب کنین نصب که کردین خوب

طبق اموزش زیر برین حله .

اول برنامرو باز کنین برنامه که باز شد فایلو انتخاب کنین از بالا سمت چپ فایلو انتخاب کنین بعد اد فایلو بزنین تا فایل انتخاب بشه بعد شما میرین اون قسمت پروفایل که با قرمز 1 زدم اونجا شما فرمت تبدیلتونو انتخاب کنین mkv از قسمت general video انتخاب کنین انتخاب کردین برین به قسمت 2 که نشون دادم اون فلشو بزنین تا صفحه بقلیش بازشه باز که شد شما بیت ریت ویدئورو کمش کنین ازونیکه اونجا زده یعنی تغییرش بدین تغییر که بدین حجم ویدئوتون کم میشه این کارو 2 بار انجام بدین میفهمین رو چند بزارین دقیق همونی میشه که میخایین .

=)) خدایا این دیگه چه نرم افزاری بود مردم اینقدر خندیدم اصلا مشکلم رو حل نکرد=))
حالا چرا بخندی؟! :d
چون یاد نداشتی از برنامه استفاده کنی؟ :d
اگه راهنمایی معین کارت رو راه ننداخت (که میندازه) بهم بگو تا یک فکر دیگه بکنیم
شاد باشید

سلام خدمت آقا دانیال و آقا معین
دوباره Xilisoft Video Converter Ultimate 6 رو نصب کردم و فعلا زدم برای Convertert دیگه نمیدونم چی بشه!!
فرمت خروجی رو هم mkv زدم و bitrate رو هم زدم 640 در کل خودش خروجی نوشته 364 مگابایت
فقط باید تا 2 ساعت دیگه صبر کنم
07030ca68507.jpg

---------- نوشته در 11:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 AM ارسال شده بود ----------

دارم دیوونه میشم#:-s
خودش out put size رو نوشته 364.4 مگابایت اما الان فقط 43 درصد ازش رفته حجمش شده 450 مگابایت من هم لغوش کردم (بعد از یک ساعت)
نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی بکنید
دوست عزیز اینجوری طول میکشه شما یه فایل کم حجمو مثلا 50 مگیو بیایین تست کنین بیت ریتشو بعد که تست کردین مثلا از 50 مگ 10 مگش کم شد مثلا 1/5 خوب متوجه میشین که رو چند بزارین من راحت کارمو همینجوری هر روز راه میندازم چون عدد دقیقی نداره بگم بزارین رو فلان عدد حله چون حجم هر فایل با فایل دیگه فرق میکنه داداش موفق باشین .

پس طوری که ما میگین باید به اون outputsiza کاری نداشته باشیم خودمون هی عدد بدیم تا آخر سر اون چیزی که خواستیم به دست بیاد درسته؟؟
مثلا من همین الان یه فایل 50 مگابایتی رو bitrite رو کم کردم تا حجش بشه 19 مگابایت (منظورم همون output siza) اما بعد از اینکه کار تموم شد از 50 مگابایت اومده بود به 45 مگابایت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or