کلا زمانبندی IDM برای خاموش و روشن کردن سیستم درست کار نمیکنه. من تمام نسخه هاشو چک کردم ، این مشکل رو داره.دوستان این IDM زمانبندیش مشکل داره.مثلا من میزنم که ساعت 7:30 دانلود تموم بشه،ولی دیشب دیدم که ساعت 3:30 میخواد کامپیوتر رو خاموش کنه!کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟راه حلش چیه؟
دوستان این IDM زمانبندیش مشکل داره.مثلا من میزنم که ساعت 7:30 دانلود تموم بشه،ولی دیشب دیدم که ساعت 3:30 میخواد کامپیوتر رو خاموش کنه!کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟راه حلش چیه؟
دوستان این IDM زمانبندیش مشکل داره.مثلا من میزنم که ساعت 7:30 دانلود تموم بشه،ولی دیشب دیدم که ساعت 3:30 میخواد کامپیوتر رو خاموش کنه!کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟راه حلش چیه؟
اگه نتونه فایلایی که گفتی رو دانلود کنه و کاراش تموم بشه، میره سراغ خاموش کردن. مثلا گفتی 5 تا فایل رو بگیر و ساعت 8 خاموش کن. اگه هیچ کدوم رو نتونه بگیره میره که خاموش کنه.
سلام پویا جاندوستان مرورگر من (Chrome) چند وقتی هست که کند شده!
سرعت لودش خیلی پایین اومده،البته صفحات رو سریع باز میکنه امّا خود نرم افزار مرورگر کند شده.
به نظرتون اشکال از کجاست!؟
مرسی دانیال جان!سلام پویا جان
گاهی بخاطر نصب افزونه ها ممکنه مرورگر سنگین بشه که باید تست کنی ببینی کدوم افزونه یا پلاگین مرورگرت رو سنگین کرده
اگر لازمش نداری غیر فعالش کن
-
یک بار حافظه مرورگر و فایل های موقتش رو پاک کن ، ببین درست میشه
-
در آخر ممکنه آپدیتی که جدید انجام دادی زیاد جالب نیست و حالا به هر دلیل کنده
-
این مشکلات زمانی به وجود میاد که شما وقتی یسری نرم افزارارو نصب می کنین به همراش هم یسری تولبار اضافه میشه به مرورگرتون و همینا باعث کندیش میشن پویا جان هرچی اضافی هستو همرو پاک کن . نزار باشه و کند کنه سیستمتو .مرسی دانیال جان!
از کجا باید ببینم چه پلاگین هایی روی مرورگر نصبه؟!! تو تولبار که چیزی نیست! یعنی هیچ وقت نذاشتم نرمافزاری چیزی روی مرورگر نصب کنه.
ممکنه اگه کوکی ها و هیستوری ها رو پاک کنم درست بشه؟
پویا جانمرسی دانیال جان!
از کجا باید ببینم چه پلاگین هایی روی مرورگر نصبه؟!! تو تولبار که چیزی نیست! یعنی هیچ وقت نذاشتم نرمافزاری چیزی روی مرورگر نصب کنه.
ممکنه اگه کوکی ها و هیستوری ها رو پاک کنم درست بشه؟
یه فیلم 1080p با فرمت mkv دارم وقتی با فلش به تلویزیون وصل می کنم اجرا میشه ولی نمی تونم عقب و جلو ببرم مشکل چیه؟
به فرمت Mpeg-1 یا 2 تبدیلش کن این فرمت برای تلویزیون ها خوبه ولی حجم خیلی زیادی رو میگرهبعضی وقتا بعضی فیلما اینجوری میشن و نمیشه کاریشون کرد مگه اونو تبدیل کنی یبار دیگه به همون فرمت mkv یا یه فرمت دیگه تو کامپیوتر تا درست بشه وگرنه اصلا جلو عقب نمیتونی کنی .