مشکلات نرم افزاری

دوستان این IDM زمانبندیش مشکل داره.مثلا من میزنم که ساعت 7:30 دانلود تموم بشه،ولی دیشب دیدم که ساعت 3:30 میخواد کامپیوتر رو خاموش کنه!کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟راه حلش چیه؟

دوستان این IDM زمانبندیش مشکل داره.مثلا من میزنم که ساعت 7:30 دانلود تموم بشه،ولی دیشب دیدم که ساعت 3:30 میخواد کامپیوتر رو خاموش کنه!کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟راه حلش چیه؟
کلا زمانبندی IDM برای خاموش و روشن کردن سیستم درست کار نمیکنه. من تمام نسخه هاشو چک کردم ، این مشکل رو داره.
شما برای روشن یا خاموش کردن سیستم از برنامه Auto Power-on & Shut-down استفاده کن و فقط دانلود رو به IDM بسپار.

دوست عزیز من خودم هر شب میزارم دانلود میکنه و مشکلیم از نظر زمان نداشتم ازینجا دانلود کنین قبلیو انیستال کنین اینو نصب کنین ایشالله حل میشه مشکلتون .

من تا الان هیچ مشکلی نداشتم با زمان بندیش و عالیم هست میزنم دانلود میکنه خودشم 8 صبح خاموش میشه تا الانم ایرادی نداشته تا اذیتم کنه .

اگه نتونه فایلایی که گفتی رو دانلود کنه و کاراش تموم بشه، میره سراغ خاموش کردن. مثلا گفتی 5 تا فایل رو بگیر و ساعت 8 خاموش کن. اگه هیچ کدوم رو نتونه بگیره میره که خاموش کنه.

اگه نتونه فایلایی که گفتی رو دانلود کنه و کاراش تموم بشه، میره سراغ خاموش کردن. مثلا گفتی 5 تا فایل رو بگیر و ساعت 8 خاموش کن. اگه هیچ کدوم رو نتونه بگیره میره که خاموش کنه.

تیک شات دان رو برداری اصلا خاموش نمیشه دوست عزیز سعی میکنه دوباره دانلود کنه .

نه خودم دقیق چک کردم.مطمئنم که مشکل از IDMـه.دانلود داشت با سرعت بالا و بدون مشکل میرفت که دیدم رفت برای خاموش کردن کامپیوتر.بدون هیچ دلیلی.

دوستان مرورگر من (Chrome) چند وقتی هست که کند شده!
سرعت لودش خیلی پایین اومده،البته صفحات رو سریع باز میکنه امّا خود نرم افزار مرورگر کند شده.
به نظرتون اشکال از کجاست!؟

دوستان مرورگر من (Chrome) چند وقتی هست که کند شده!
سرعت لودش خیلی پایین اومده،البته صفحات رو سریع باز میکنه امّا خود نرم افزار مرورگر کند شده.
به نظرتون اشکال از کجاست!؟
سلام پویا جان
گاهی بخاطر نصب افزونه ها ممکنه مرورگر سنگین بشه که باید تست کنی ببینی کدوم افزونه یا پلاگین مرورگرت رو سنگین کرده
اگر لازمش نداری غیر فعالش کن
-
یک بار حافظه مرورگر و فایل های موقتش رو پاک کن ، ببین درست میشه
-
در آخر ممکنه آپدیتی که جدید انجام دادی زیاد جالب نیست و حالا به هر دلیل کنده
-

سلام پویا جان
گاهی بخاطر نصب افزونه ها ممکنه مرورگر سنگین بشه که باید تست کنی ببینی کدوم افزونه یا پلاگین مرورگرت رو سنگین کرده
اگر لازمش نداری غیر فعالش کن
-
یک بار حافظه مرورگر و فایل های موقتش رو پاک کن ، ببین درست میشه
-
در آخر ممکنه آپدیتی که جدید انجام دادی زیاد جالب نیست و حالا به هر دلیل کنده
-
مرسی دانیال جان!
از کجا باید ببینم چه پلاگین هایی روی مرورگر نصبه؟!! تو تولبار که چیزی نیست! یعنی هیچ وقت نذاشتم نرمافزاری چیزی روی مرورگر نصب کنه.
ممکنه اگه کوکی ها و هیستوری ها رو پاک کنم درست بشه؟

مرسی دانیال جان!
از کجا باید ببینم چه پلاگین هایی روی مرورگر نصبه؟!! تو تولبار که چیزی نیست! یعنی هیچ وقت نذاشتم نرمافزاری چیزی روی مرورگر نصب کنه.
این مشکلات زمانی به وجود میاد که شما وقتی یسری نرم افزارارو نصب می کنین به همراش هم یسری تولبار اضافه میشه به مرورگرتون و همینا باعث کندیش میشن پویا جان هرچی اضافی هستو همرو پاک کن . نزار باشه و کند کنه سیستمتو .

مرسی دانیال جان!
پویا جان
برای اینکه ببینی دقیقا چه افزونه یا پلاگینی باعث سنگینی مرورگرت شده باید به قسمت View Background Pages کروم بری.
(منوی کروم رو که باز کنی بالای گزینه Help میبینیش)

همونطور که در عکس میبینی ، تمام زیر مجموعه های کروم(افزونه و پلاگین) رو به همراه درصد استفاده از منابع سیستم و ترافیک شبکه بهت نشون میده .
و افزونه ای که منابع بیشتری رو درگیر میکنه ،میتونی پیدا کنی.
سلامم رو به سم برسون
شاد باشی

یه فیلم 1080p با فرمت mkv دارم وقتی با فلش به تلویزیون وصل می کنم اجرا میشه ولی نمی تونم عقب و جلو ببرم مشکل چیه؟

بعضی وقتا بعضی فیلما اینجوری میشن و نمیشه کاریشون کرد مگه اونو تبدیل کنی یبار دیگه به همون فرمت mkv یا یه فرمت دیگه تو کامپیوتر تا درست بشه وگرنه اصلا جلو عقب نمیتونی کنی .

بعضی وقتا بعضی فیلما اینجوری میشن و نمیشه کاریشون کرد مگه اونو تبدیل کنی یبار دیگه به همون فرمت mkv یا یه فرمت دیگه تو کامپیوتر تا درست بشه وگرنه اصلا جلو عقب نمیتونی کنی .
به فرمت Mpeg-1 یا 2 تبدیلش کن این فرمت برای تلویزیون ها خوبه ولی حجم خیلی زیادی رو میگره

سلام دوستان گرامی
دوتا سوال داشتم
1.فایلهیی با فرمت F4Vرا با چه نرم افزاری باز کنم؟
2.در نرم افزار Internet download manager وقتی داشتم شب دانلود میکردم این صفحه اومد بالا و دانلودم Stop شد
اشکال از چیه؟ از نرم افزاره یا از سرور ؟
اینم عکس صفحه:
34910790948970941017.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or