سلام به همه دوستان مشکل حل شد
مشکلش usb های جلوی کیس بودند که قطعشون کردم و مشکل حل شد
ممنون از لطفتون
مشکلش usb های جلوی کیس بودند که قطعشون کردم و مشکل حل شد
ممنون از لطفتون
شما از برنامه Unlocker استفاده کنید . به احتمال زیاد فایل رو پاک میکنه.سلام من دیروز یه ویدئو از اینترنت دانلود کردم و بعدش پاکش کردم ولی هنوز آیکون اون فایل تو فولدر دانلود هام هست!
وقتی هم که می خوام پاکش کنم ویندوز پیام میده که اون فایل اینجا نیست و نمیشه پاکش کرد!
حجم فایل هم صفر هست و ریبوت کردن هم فایده نداشت!
از ویندوز سون 64بیت هم استفاده می کنم!
لطفا راهنمایی کنید!
مرسی!
دوست عزیزسلام دوستان...من ویندوز7 دارم امروز یه لحظه سیم مانیتورو به دلیلی جدا کردم باز وصل کردم یه مرتبه ایکون های رو صفحه خیلی بزرگ شد و restart هم کردم درست نشد ...مشکل از چیه و چطوری باید درستش کنم؟!
سلام بچه ها، لپ تاپ DELLیی دارم که موقع پخش موزیک به مشکل برمیخوره و صدا گاها بریده بریده و با مکث پخش میشه، برای هر نوع موزیک هم همینطوریه و با هر پخش کننده ای که امتحان کردم همین مشکلو داره، همچنین موقع اجرای موزیک هم رم و هم CPU کاملا خالی هستن و سیستم هیچ گونه فعالیتی نداره !؟ (Win 7)
دوستان من امروز برای باز کردن سایت بازیسنتر با دوتا بروزر Mozilla Firefox و Google Chromeبا همچین اروری مواجه میشم ولی با Internet Explorer مشکلی ندارم....علت چیه چیکار کنم..؟
اگر مطمئن هستید که جاوا به درستی نصب شده ، این نسخه (قابل حمل) از برنامه رو دانلود و امتحان کنیددرود
Jdownloader نصب کردم اما اجرا نمیشه! جاوارانتایم هم نصبه! مشکل از کجاست؟
من با این برنامه کار نکردم ، اما لینک صفحه ای رو براتون میذارم که آموزش کامل استفاده از این برنامه هستسلام
دوستان من با اين برنامه Convert x to dvd 4 زير نويس فارسي رو بر روي يك فييلم كه دانلود كرده بود بودم گذاشتم و حالا بعد از اينكه رو dvd رايتش كردم ، زير نويس خراب هست و بصورت اعداد و حروف نا مفهموم هست . حالا دوتا سوال دارم :
1- بايد تنظيمات خاصي انجام بدم رو برنامه ؟؟ ممنون ميشم بگيد تا ببينم مشكل از چي هست
2- بعد سوال دوم اينه كه حالا با اين DVD چيكار كنم ؟؟؟ اصلا راهي نداره كه دوباره يه زير نويس يا كار ديگه ايش بكنم تا مفيد واقع بشه ؟؟
باتشكر
از کدوم فایل شرینگش دانلود میکنی؟با سلام. من از برنامه idm برای دانلود استفاده میکنم. زمانی که فیلم یا سریالی را برای دانلود از سایتی مانند iranfilm قرار میدهم موقع دانلود با پیغام زیر روبرو میشوم:
the server replies that you don,t have permissions this file.
details:http/1.1 403 forbidden
به نظر شما مشکل از کجاست؟