درودمن یه سوال داشتم:این برنامه رو دانلود کردم برای افزایش سرعت مرورگر.حالا تمام سایت هایی رو که بسته است واز میکنه.این چیه؟ایا جی پی ان هست؟
منظورت از این برنامه چیه؟
درودمن یه سوال داشتم:این برنامه رو دانلود کردم برای افزایش سرعت مرورگر.حالا تمام سایت هایی رو که بسته است واز میکنه.این چیه؟ایا جی پی ان هست؟
سلام.
چند وقته که توی my document فایلی به اسم PUTTY.RND ظاهر میشه که بعد از پاک کردنش هی دوباره میاد. چیه این ؟؟
سلامسلام
دوستان یه هارد 1 ترا دارم کلی هم اطلاعات توشه در حالی که کار میکرد به دفعه غیب شد ! منم رفت از داخل manage دیدم هستش یه برچسب براش انتخاب کردم و اومد اما میگه باید فرمت بشه! در حالی که تا 1 ساعت پیش مشکلی نداشت!
اطلاعات توش خیلی برام مهمه و در صورتی قرمت کنم برگردوندنش کلی وقت و هزینه میگیره! کسی میتونه کمک کنه لطفا
سلام
دوستان یه هارد 1 ترا دارم کلی هم اطلاعات توشه در حالی که کار میکرد به دفعه غیب شد ! منم رفت از داخل manage دیدم هستش یه برچسب براش انتخاب کردم و اومد اما میگه باید فرمت بشه! در حالی که تا 1 ساعت پیش مشکلی نداشت!
اطلاعات توش خیلی برام مهمه و در صورتی قرمت کنم برگردوندنش کلی وقت و هزینه میگیره! کسی میتونه کمک کنه لطفا
external و ntfs هم بود از این آداپتور داراسببینم هاردت extrnal هست یا نه ؟
این ویندوزهایی که از طریق بوت بالا میاد رو دید؟ مثلا Live Xp؟ مدل لینوکسش هست که میتونی بدون نصب لینوکس از طریق بوت سیستم عامل رو بیاری بالا. ببین اونجا حتما اطلاعات هاردت رو میبینی.این چی کار میکنه مرتضی جان؟
You can try out Ubuntu before you install it. When your CD or USB stick is ready, you can run Ubuntu directly from your CD or USB without affecting your current system.
نه اصلا اوون ولومی که این هارد 1 تراـه داره نشون نمیده مثلا الان اسمش q هست ولی این توی اون لیست نشون داده نمیشه
اگه خواستی این راه رو بری حواست باشه بعد از فرمت کردن هیچگونه جابجایی اطلاعاتی نداشته باشی.یه سوال : الان اگه من یه فرمت ntfs quick ازش بکنم بعدش میتونم اطلاعات رو بازیابی کنم راحت؟؟ یا نه با فرمت همه چیز برای بازیابی بدتر میشه؟؟؟
کسی اطلاع داره که هارد رو چقدر میگیرن بازیابی کنن؟