مشکلات نرم افزاری

آقا لطفا جواب بدین.:(=((
سلام من نرم افزار maya2010رو دانلود کردم ولی وقتی نصب میکنم میرم به اون آدرسی که ریخته ولی هیج خبری نیست چیکار کنم؟
اگر آیکون برنامه توی دسکتاپ هست کلیک رایت بکنید و گزینه Properties رو انتخاب بکنید. بعد گزینه Find Target رو بزنید. پوشه برنامه باز می شه.
اگر آیکونی نبود از گزینه All program برنامه رو پیدا بکنید و راهکار بالا رو امتحان بکنید.
اگر در اینجا هم وجود نداشت مطمئنا برنامه درست نصب نشده.

• Like
Reactions: محمد رضا mr
اگر آیکون برنامه توی دسکتاپ هست کلیک رایت بکنید و گزینه Properties رو انتخاب بکنید. بعد گزینه Find Target رو بزنید. پوشه برنامه باز می شه.
اگر آیکونی نبود از گزینه All program برنامه رو پیدا بکنید و راهکار بالا رو امتحان بکنید.
اگر در اینجا هم وجود نداشت مطمئنا برنامه درست نصب نشده.
ممنون.
برنامه رو چند بار نصب کردم بازم نشد!!!یه لطفی کنید این نرم افزار دو پارت RARداشت به صورت تصویری بگید چطوری باید دو پارت رو جور کرد؟
با دکمه ی Print screen sysrq کیبورد میشه عکس انداخت و تو پاینت past کرد.
(البته دارم درس پس میدما;))

ممنون.
برنامه رو چند بار نصب کردم بازم نشد!!!یه لطفی کنید این نرم افزار دو پارت RARداشت به صورت تصویری بگید چطوری باید دو پارت رو جور کرد؟
با دکمه ی Print screen sysrq کیبورد میشه عکس انداخت و تو پاینت past کرد.
(البته دارم درس پس میدما;))
نیازی به آموزش تصویری نیست.
پارت اول و دوم رو با هم توی یک پوشه بذارید و با نرم افزار Winrar پارت اول رو اکسترکت بکنید پارت دوم هم خودش به طور اتوماتیک اکسترکت و به پارت اول چسبیده می شه.

نیازی به آموزش تصویری نیست.
پارت اول و دوم رو با هم توی یک پوشه بذارید و با نرم افزار Winrar پارت اول رو اکسترکت بکنید پارت دوم هم خودش به طور اتوماتیک اکسترکت و به پارت اول چسبیده می شه.
خوب پس من درست انجام دادم ولی.....

سلام دوستان بنده ویندوز 7 دارم,و هرکاری میکنم نمیتونم این مودم dsl-200 رو روش نصب کنم,چیکار کنم؟باور کنید هرچی درایور بوده نصب کردم اما نمیشه,به بعضی از دوستان هم گفتم,میگن نصب کردیم,اما من نمیتونم نصب کنم,راستی ویندوزم اورجیناله,به ویندوز اورجینال هم ربطی داره؟تورو خدا یکی به داد برسه,:(

درود

دوستان من با directx مشکل پیدا کردم!:دی

میخوام آخرین نسخشو نصب کنم

تا اخر نصب میره اما اخرش این ارورو میده

http://up.iranblog.com/Files73/136863048d4c442890bf.JPG

136863048d4c442890bf.JPG

پیشاپیش ممنون:دی

nvidia geforce 9400 gt

میخوام DirectX 9.0c (Jun 10) نصب کنم
راه حل دقیقی برای حل اون مشکل نیست و راه دیگه ای برای آپدیت دایرکس پیشنهاد می دم:
این فایل که آپدیتر دایرکس هست رو دانلود بکنید:
http://www.microsoft.com/downloads/...W8w1cC1P3joIMoMLLLc8TlPGD0olGLgTpA452VeN6lw==
این برنامه مواردی که نیاز به آپدیت دارن رو خودش دانلود و نصب می کنه.

فقط قبل از اینکه نصبش بکنید آنتی ویروس رو غیر فعال بکنید.

• Like
Reactions: sm4
سلام،دوستان يادمه توي همين تاپيك در مورد مشكل windows genuine advantage بحث شده بود
الان نياز دارم ولي نميدونم حدودا چه صفحه اي بود
كسي اگه ميتونه كمك بكنه
پيشاپيش متشكرم

• Like
Reactions: GameKeeper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or