محمد رضا mr
کاربر سایت
سلام من نرم افزار maya2010رو دانلود کردم ولی وقتی نصب میکنم میرم به اون آدرسی که ریخته ولی هیج خبری نیست چیکار کنم؟
آقا لطفا جواب بدین.
سلام من نرم افزار maya2010رو دانلود کردم ولی وقتی نصب میکنم میرم به اون آدرسی که ریخته ولی هیج خبری نیست چیکار کنم؟
آقا لطفا جواب بدین.
اگر آیکون برنامه توی دسکتاپ هست کلیک رایت بکنید و گزینه Properties رو انتخاب بکنید. بعد گزینه Find Target رو بزنید. پوشه برنامه باز می شه.سلام من نرم افزار maya2010رو دانلود کردم ولی وقتی نصب میکنم میرم به اون آدرسی که ریخته ولی هیج خبری نیست چیکار کنم؟
ممنون.اگر آیکون برنامه توی دسکتاپ هست کلیک رایت بکنید و گزینه Properties رو انتخاب بکنید. بعد گزینه Find Target رو بزنید. پوشه برنامه باز می شه.
اگر آیکونی نبود از گزینه All program برنامه رو پیدا بکنید و راهکار بالا رو امتحان بکنید.
اگر در اینجا هم وجود نداشت مطمئنا برنامه درست نصب نشده.
نیازی به آموزش تصویری نیست.ممنون.
برنامه رو چند بار نصب کردم بازم نشد!!!یه لطفی کنید این نرم افزار دو پارت RARداشت به صورت تصویری بگید چطوری باید دو پارت رو جور کرد؟
با دکمه ی Print screen sysrq کیبورد میشه عکس انداخت و تو پاینت past کرد.
(البته دارم درس پس میدما
خوب پس من درست انجام دادم ولی.....نیازی به آموزش تصویری نیست.
پارت اول و دوم رو با هم توی یک پوشه بذارید و با نرم افزار Winrar پارت اول رو اکسترکت بکنید پارت دوم هم خودش به طور اتوماتیک اکسترکت و به پارت اول چسبیده می شه.
اگر برنامه نصب نمی شه احتمالا اون فایلی که دانلود کردین مشکل داشته.خوب پس من درست انجام دادم ولی.....
سلامدرود
دوستان من با directx مشکل پیدا کردم!
میخوام آخرین نسخشو نصب کنم
تا اخر نصب میره اما اخرش این ارورو میده
http://up.iranblog.com/Files73/136863048d4c442890bf.JPG
پیشاپیش ممنون
nvidia geforce 9400 gtسلام
کارت گرافیک شما چه مدلی هست و چه نسخه دایرکس رو می خواید نصب بکنید؟
راه حل دقیقی برای حل اون مشکل نیست و راه دیگه ای برای آپدیت دایرکس پیشنهاد می دم:
سلام،دوستان يادمه توي همين تاپيك در مورد مشكل windows genuine advantage بحث شده بود
الان نياز دارم ولي نميدونم حدودا چه صفحه اي بود
كسي اگه ميتونه كمك بكنه
پيشاپيش متشكرم