مشکلات نرم افزاری

سلام
نود32 که ما استفاده میکنیم با سریال تریل با نسخه پولیش فرقی داره ؟
==
ممکنه بگید از آپدیتهای ویندوز کدومشو نباید دانلود و نصب کنم تا مشکلی پیش نیاد ؟ الان نود میگه وینت آپدیت نیست! ویندوز 7 64
درود
نه فرقی نداره.
=
آپدیت WAT هستش که اگرم گرفتی مشکلی نداره فیکسرش امده.

درود
KasperSky از مورخ 10/12/2010 به این ور دیگه بروز نمیشه. فایل رو دریافت میکنه، مثلا 50-60 مگ آپدیت رو میگیره ولی تاریخش تغییر نمیکنه و " Database are out of Date "میده درصورتی که 1 دقیقه پیش بروز شده !. Internet Security 2011 ـه ریجستر شده ست (قانونی).
اگر ممکنه راهنمائی کنید.
ممنون

درود
KasperSky از مورخ 10/12/2010 به این ور دیگه بروز نمیشه. فایل رو دریافت میکنه، مثلا 50-60 مگ آپدیت رو میگیره ولی تاریخش تغییر نمیکنه و " Database are out of Date "میده درصورتی که 1 دقیقه پیش بروز شده !. Internet Security 2011 ـه ریجستر شده ست (قانونی).
اگر ممکنه راهنمائی کنید.
ممنون
درود
والا فریدون مشکل میتونه از همه جا باشه مثلا ISP مشکل دار شده باشه، یا سرور های کاسپر مشکل دارن شدن که دو سه روزی باید صبر کنی ببینی برطرف میشه یا نه.
اگه V پی N هم داری یه تستکی بزن ببین درست میشه یا نه.

درود
والا فریدون مشکل میتونه از همه جا باشه مثلا ISP مشکل دار شده باشه، یا سرور های کاسپر مشکل دارن شدن که دو سه روزی باید صبر کنی ببینی برطرف میشه یا نه.
اگه V پی N هم داری یه تستکی بزن ببین درست میشه یا نه.
خیلی ممنون از راهنمائی.
بصورت معجزه آسائی درست شد!!. یه 70 مگ دیگه گرفت حل شد. یعنی از 10/12 تا 10/18 حدود 130 مگ آپدیت جدید براش امده بود؟

sharmande injoori type mikonam.Farsi nadaram.
ye moshkel daram too win7.vaghti miam narm afzari berizam in peyghamo mide.harkariam mikonam nemishe halesh kard.windows ham ultimate x86 hast.geniun ham shode.nemidoonam chikar konam.

51231934304624.jpg

سلام
یه ویدئو با DVB-reciver رکورد کردم فرمت هم همینطور که میدونید TS هست.
وقتی از طریق خوده رسیور پخشش میکنم صداش درسته اما تصویره یه کانال دیگه که فرکانسش یکی با کانالی که من مورد نظرم بود پخش میشه !! با پی سی فایل فقط با kmplayer باز میشه و درست هم هست یعنی همون ویدئویی که من از کانال مورد نظرم ضبط کردم پخش میشه!

الان لازم دارم که این ویدئو رو به فرمت xvid یا divx کانورت کنم اما کانورتورهایی که امتحان کردم همون ویدئویی که من نمیخامو باز میکنن ... کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ (البته اگر متوجه شدید چی گفتم!)

سلام
یه ویدئو با DVB-reciver رکورد کردم فرمت هم همینطور که میدونید TS هست.
وقتی از طریق خوده رسیور پخشش میکنم صداش درسته اما تصویره یه کانال دیگه که فرکانسش یکی با کانالی که من مورد نظرم بود پخش میشه !! با پی سی فایل فقط با kmplayer باز میشه و درست هم هست یعنی همون ویدئویی که من از کانال مورد نظرم ضبط کردم پخش میشه!

الان لازم دارم که این ویدئو رو به فرمت xvid یا divx کانورت کنم اما کانورتورهایی که امتحان کردم همون ویدئویی که من نمیخامو باز میکنن ... کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ (البته اگر متوجه شدید چی گفتم!)
درود
Aiseesoft TS Video Converter 5
دریافت پچ
کرک رو تو پوشه ی dll جایی که برنامه رو نصب کردی کپی کن و اجراش کن.

درود
Aiseesoft TS Video Converter 5
دریافت پچ
کرک رو تو پوشه ی dll جایی که برنامه رو نصب کردی کپی کن و اجراش کن.
ممنون از لطفتون
متاسفانه این برنامه هم بازش نکرد. این فایلم مشکل داره فقط هم با KMplayer باز میشه که کانورت نمیکنه!

پچی که قرار دادید دنبال فایل ALL.dll میگرده ولی همچین فایلی وجود نداره!

ممنون از لطفتون
متاسفانه این برنامه هم بازش نکرد. این فایلم مشکل داره فقط هم با KMplayer باز میشه که کانورت نمیکنه!

پچی که قرار دادید دنبال فایل ALL.dll میگرده ولی همچین فایلی وجود نداره!
درود
من خودم از این برنامه استفاده میکنم برای تبدیل فایل های ts احتمالا فایلت مشکل داره!
پچ رو تو پوشه dll کپی کردی؟ برنامه باید بسته باشه.
این برنامه رو هم تست کن:
مشاهده

دوستان من ESET رو نمیتونم آپدیت کنم. میگه یوزر و پسورد نامعتبره
بعد موقعی که ویندوز بالا میاد هم میگه تا 4 روز دیگه غیر فعال میشه!
بگین چی کار کنم لطفا.
مرسی..

----------------------

یوزر پسورد جدید زدم درست شد.
ممنون از خودم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or