مشکلات نرم افزاری

تفاوت اصلی Windows 7 Home Premium با Ultimate چیه؟
یه Home Premium دارم، دنباله اینم ببینم میشه همینو نگر دارم به Ultimate ارتفا ندیم یا نع.
امکانات بیشتر داره
مثلا یادمه با Ultimate مایکروسافت می گذاشت یه بازی دانلود شه بعد می شد مثل دیگر بازی های ویندوز

امکانات بیشتر داره
مثلا یادمه با Ultimate مایکروسافت می گذاشت یه بازی دانلود شه بعد می شد مثل دیگر بازی های ویندوز
امکانات که بعلـــــــــــه بیشتر داره ولی چیز خاصی داره که بیرزه که از ویندوز کرک شده استفاده کنم؟
من لیست مقایسه اش رو دیدم، فقط یه چیزی در مورد Windows XP Emulation مود بود، بقیه چیزاش به نظرم به درد من نمیخورد.

امکانات که بعلـــــــــــه بیشتر داره ولی چیز خاصی داره که بیرزه که از ویندوز کرک شده استفاده کنم؟
من لیست مقایسه اش رو دیدم، فقط یه چیزی در مورد Windows XP Emulation مود بود، بقیه چیزاش به نظرم به درد من نمیخورد.
اگه ویندوزت الان اورجینال هست نه اصلا دست نزن چون دردسرش زیاده

اقا یه مشکلی واسم پیش اومده . من ویندوزم 7 هست و اپدیت شده فایروال و انتی ویروس هم اپدیت و فعاله و از firefox استفاده میکنم ... تو gmail.com که میرم ایدی و پسوورد هایی که سیو بوده پاک شده ( این دفعه دومه خود به خود پاک میشه) و در ضمن صفحه هم که باز میشه firefox یه الرت میده که این صفحه unencrypted هست و اطلاعاتی که وارد میشه ممکنه در دسترس شخص دیگه ایی هم قرار بگیره . الان وییروس گرفته کامپیوترم؟ هک شدم یعنی؟

بچه ها وقتی یه فایل رر رو می خوایم اکسترکتش کنیم اگه تا 90 درصد بره و ارور بده می شه اون ارور رو از بین برد یا اسکیپش کرد ؟
فقط شرمنده اگه به تایپیک ربط نداره .

بچه ها وقتی یه فایل رر رو می خوایم اکسترکتش کنیم اگه تا 90 درصد بره و ارور بده می شه اون ارور رو از بین برد یا اسکیپش کرد ؟
فقط شرمنده اگه به تایپیک ربط نداره .

بدیهیه که از همون 90 بیشتر نمیتونی استفاده کنی
موقع اکسترکت، Keep broken files رو تیک بزن تا فایل های ناقص رو پاک نکنه :)

دقیقا به همین تاپیک ربط داره ;;)

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
کمک لطفاً:
ویندوز سون ریختم صدام پریده.درایورش رو میخوام واسه سون. SoundMax این مدل دقیقش رو نمیدونم. مادر برد هم Asus M2N-E.

شما اگر وین 7 جدید باشه باید خودش بشناسه در ضمن M2N تا اونجایی میدونم هنوز ورژن 7 نداره در کل من برات یه درایور SoundMax میزارم دان کن
Download Now

وقتی نصبش میکنی خودش میپرسه بوکمارک ها رو از کدوم مرورگر ها انتقال بدم.

فکر کنم اگه بوکمارک های ff رو هم سیو کنی بتونی با Chromeلودشون کنی.
چیزی نپرسید. یه کلیک کردم و بدون اینکه گذینه بیاد خودش نصب شد (Portable نیست ها :دی).
چطور میشه IDM رو جایگزن دسیستم دانلود خودش کرد.
چقدر دردسر داره این، ولی خیلی عالی کار میکنه.
ممنونم ازت

چیزی نپرسید. یه کلیک کردم و بدون اینکه گذینه بیاد خودش نصب شد (Portable نیست ها :دی).
چطور میشه IDM رو جایگزن دسیستم دانلود خودش کرد.
چقدر دردسر داره این، ولی خیلی عالی کار میکنه.
ممنونم ازت

آره مرورگر خیلی خوبیه ولی مشکلاتش زیاده.

واسه IDM هم توی تنظیماتش تو تب general تیک use advance browse integration رو بزن بعد کروم رو تیک بزن.

قابلی نداشت :دی

من یه سوال داشتم:این برنامه رو دانلود کردم برای افزایش سرعت مرورگر.حالا تمام سایت هایی رو که بسته است واز میکنه.این چیه؟ایا جی پی ان هست؟

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or