مشکلات نرم افزاری

اگه خواستی این راه رو بری حواست باشه بعد از فرمت کردن هیچگونه جابجایی اطلاعاتی نداشته باشی.

پ ن :
با Linux تست کردی؟
با لینوکس چرا؟ مگه فرق میکنه مرتضی جان؟
یعنی لینوکس دانلود کنم با اون تست کنم؟
الان فرمت هارد رو زده raw این raw چی هست اصلا؟
هیچ کس نمیتونه با قاطعیت بهم بگه که اون راهی که بالا گفتم جواب میده 100% یا نه؟

سلام بچه ها
من تازگی یه لپ تاپ دل به دستم رسیده که Wireless ش ایراد داره . یعنی وقتی از کنار لپتاپ switch on می کنم چراغش روشن نمیشه . کلا هرچی سرچ می کنم هیچ Wireless network ی پیدا نمی کنه .
براش یهWLAN Card دانلود کردم قبلی رو هم پاک کردم ولی وقتی جدید رو نصب کردم 2 باره مشخصات همون قبلی اومد . کسی می تونه کمکی بکنه ؟؟؟
جواب این بنده خدا رو بدید ! :دی

برادر میثم لینوکس رو دانلود کن، Live بیارش بالا. اونجا فرمت RAW کاملا ساپورت میشه. اطلاعاتت رو یک جایی ذخیره کن. بعد برو System>Administration>Gparted و فرمت رو به NTFS یا FAT تغییر بده.

پ ن :

واسه اینکه مطمئن بشیم رفتم این و هم استخراج کردم.
if you have another external HDD or enough space on your main drive C: to copy all of the files in your slave drive you could easily repair it for free and without installing another OS.
first download a linux liveCD (ubuntu is your best bet, download the desktop edition it is the liveCD) and boot from it... it doesn't install but loads into ram without using the HDD..
from there plug in the external HDD or storage media and copy all data from the RAW drive to your just plugged in NTFS or FAT Drive (they appear on the desktop when plugged in).
after your done (the time it takes depends on how much you copied) go to the top menu in System>Administration>Gparted.
go to your slave drive, easily distinguishable if the size differs from your main but if not look for one that isn't formatted as NTFS (NTFS or FAT drives are marked with green boarders) and try to make sure it is the correct drive...
right click on the "RAW" fs and look for the Format to option and select Ntfs or Fat and make sure to label it (name it). click the check-mark and wait for it to format.
once its done, copy all the data from your storage medium back onto the drive and your set!
the exit is on the top right of the screen... remove the disk when prompted and reboot.

آخرین ویرایش:
ویندوز xp sp3 دارم

سیستم خیلی وقته دارم

اما حدودا 3-4 روزه اینطوری شده

این کاری که میگم رو بکن ببین چی میشه دکمه استارت رو بزن بعد دو تا U بزن ببین دستگاه خاموش میشه ؟ یا اینکه دکمه U بعد R رو فشار بده باید ریست بشه

سلام بچه ها
من تازگی یه لپ تاپ دل به دستم رسیده که Wireless ش ایراد داره . یعنی وقتی از کنار لپتاپ switch on می کنم چراغش روشن نمیشه . کلا هرچی سرچ می کنم هیچ Wireless network ی پیدا نمی کنه .
براش یهWLAN Card دانلود کردم قبلی رو هم پاک کردم ولی وقتی جدید رو نصب کردم 2 باره مشخصات همون قبلی اومد . کسی می تونه کمکی بکنه ؟؟؟
‌ ‌ ‌ ‌ ‌

دوستان یه مشکل خیلی خفن !!!

من تو ویندوز 7 یه فلش گذاشتم گویا این فلش ویروسی بود

قضیه اینطور شد که در اجرای وینوز وقتی من پسورد وار میکنم فقط صفحه سیاه میشه !!!

هیچ چیز دیگه ای نمیاد !

ولی Task manager hاجرا میشه!

ممنون اگه کمک کنید

بچه ها آنتی ویروس avast! Internet Security 5.0.677 نصب می کنم که آنتی ویروسم کرک شده هستش و وقتی که نصب می کنم تا سال 2025 اکتیو می شه و آپدیتم میشه ولی وقتی که ریستارت می کنم کامپوترو آنتی ویروس می گه که تاریخش گذشته و کار نمی کنه و پر :d .
حالا چی کار کنم ؟:d

آخرین ویرایش:
بچه ها من وقتی از Ultrasoft استفاده می کنم سرعت خیلی خیلی میاد پایین و هیچ کار خاصی نمیتونم بکنم
اینترنتم شاتل هست و سرعت بالاس
چکار باید بکنم ؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or