مشکلات نرم افزاری

توی گوگل ویدئو میشه اون فیلمایی که سورسش واسه گوگل هست رو تماشا کرد (قیلتر نیست)
اما امروز هرچی سعی می کنم دیکه پخش نمیکنه.
کلا ویدئوهایی که توی سایتای مختلف میشه تماسا کرد رو نمیتونم ببینم.
پلیرش میاد مرورگر هم فعال است اما نشون نمیده .
IE هم نصب کردم همینطوری بود .
لطفا بگین باید چکار کنم
ممنون

GOOD LUCK

توی گوگل ویدئو میشه اون فیلمایی که سورسش واسه گوگل هست رو تماشا کرد (قیلتر نیست)
اما امروز هرچی سعی می کنم دیکه پخش نمیکنه.
کلا ویدئوهایی که توی سایتای مختلف میشه تماسا کرد رو نمیتونم ببینم.
پلیرش میاد مرورگر هم فعال است اما نشون نمیده .
IE هم نصب کردم همینطوری بود .
لطفا بگین باید چکار کنم
ممنون

GOOD LUCK
درود
اگه فلش پلیر روی مرورگرت نصبه ، ایراد از سمت ISP هست.

سلام
من میخوام یه فایل (این فایل) رو از این صفحه دانلود کنم که از این صفحه هاست که توش میری و میگه مثلا ده ثانیه صبر کن ولی شکل آدرس صفحه طوریه که مرورگر فکر میکنه فایله و باید دانلودش کنه (چون آخر آدرس اون صفحه به .jar ختم شده و فک میکنه لینک مستقیمه). راهی هست بتونم اون صفحه رو باز کنم و از داخل اون صفحه، فایلم رو دانلود کنم؟

سلام
من میخوام یه فایل (این فایل) رو از این صفحه دانلود کنم که از این صفحه هاست که توش میری و میگه مثلا ده ثانیه صبر کن ولی شکل آدرس صفحه طوریه که مرورگر فکر میکنه فایله و باید دانلودش کنه (چون آخر آدرس اون صفحه به .jar ختم شده و فک میکنه لینک مستقیمه). راهی هست بتونم اون صفحه رو باز کنم و از داخل اون صفحه، فایلم رو دانلود کنم؟
دِ نشد دِ :دی
اون فایل کاملاً درست دانلود میشه و مرور گر هم اونقدا چِت نیست :دی
فایلی که شما داری دانلود میکنی فایل JAD!!!! هست و نه JAR!!! پس کاملاً صحیح دانلود میشه
فایلی که شما میخوای دانلود کنی اینه:
Download

من تازگی ها یه مشکلی پیدا کردم ! ولی فکر نکنم مربوط به سایت بشه .
کوکی هام ریست میشن هربار که صفحه فایرفاکس رو میبندم . یعنی مثلا تمام عکس ها و اینا میپره و دوباره لود میشه .
کسی میتونه کمکم کنی :biggrin1: ؟

حاجی اول باید بگی مرور گرت چیه خوب :دی
اگه از فایر فاکس استفاده میکنی، دقت که که Private Browsing فعال نباشه. برو به Tools>Options>Privacy>History و قسمت Firefox will: رو بذار رو مقدار Remember history

این مشکل میتونه بخاطر آنتی ویروست باشه، نرم افزار های محافظت از Privacy و خیلی چیزای دیگه پس حتما قشنگ توضیح بده مشکل رو همیشه ;;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks
حاجی اول باید بگی مرور گرت چیه خوب :دی
اگه از فایر فاکس استفاده میکنی، دقت که که Private Browsing فعال نباشه. برو به Tools>Options>Privacy>History و قسمت Firefox will: رو بذار رو مقدار Remember history

این مشکل میتونه بخاطر آنتی ویروست باشه، نرم افزار های محافظت از Privacy و خیلی چیزای دیگه پس حتما قشنگ توضیح بده مشکل رو همیشه ;;)
ممنون . این کارایی که گفتید رو انجام دادم . یعنی همینطوری بودش و گزینه هاش تغییر نکرده بود ! عجیبه که اینطوری شده ... آنتی ویروس هم در حال حاضر ندارم :دی !! پـــراکسی و اینا هم همینطور :دی !

دِ نشد دِ :دی
اون فایل کاملاً درست دانلود میشه و مرور گر هم اونقدا چِت نیست :دی
فایلی که شما داری دانلود میکنی فایل JAD!!!! هست و نه JAR!!! پس کاملاً صحیح دانلود میشه
فایلی که شما میخوای دانلود کنی اینه:
Download

;;)

جیگر، لینک خودمو به خودم میدی؟!
فایلی که من میخوام بگیرم 10 مگ ـه، ببین شما رو همین لینکی که خودت دادی کلیک کنی، چند کیلوبایت میاد. بعدش برو پسوندش رو بکن HTML ببین باز میشه یا نه ;)

مشکل اینه که Web Server ـه ما که اینجا Apache ـه MIME رو درست نمیسازه و مرورگر ما (روباه آتشین) نمیفهمه که این لینک ماله یه صفحس و فک میکنه که فایله دودوئیه و شروع میکنه به دانلود.

حالا باید راهی پیدا کرد که این صفحه ای که میخوایم رو تو مرورگر باز کنیم، نه اینکه دانلود بشه رو کامپیوترمون چون محتویاتش مثله صفحه دانلود از rapidshare هستش و توش مثلا یه شمارنده داره و اینا و اگه از روی هارد بازش کنیم دیگه فایده نداره نداره.

بیت:
(دیگه عاشق شدن، ناز کشیدن فایده نداره ندارههههههههه)

جیگر، لینک خودمو به خودم میدی؟!
فایلی که من میخوام بگیرم 10 مگ ـه، ببین شما رو همین لینکی که خودت دادی کلیک کنی، چند کیلوبایت میاد. بعدش برو پسوندش رو بکن HTML ببین باز میشه یا نه ;)

مشکل اینه که Web Server ـه ما که اینجا Apache ـه MIME رو درست نمیسازه و مرورگر ما (روباه آتشین) نمیفهمه که این لینک ماله یه صفحس و فک میکنه که فایله دودوئیه و شروع میکنه به دانلود.

حالا باید راهی پیدا کرد که این صفحه ای که میخوایم رو تو مرورگر باز کنیم، نه اینکه دانلود بشه رو کامپیوترمون چون محتویاتش مثله صفحه دانلود از rapidshare هستش و توش مثلا یه شمارنده داره و اینا و اگه از روی هارد بازش کنیم دیگه فایده نداره نداره.

بیت:
(دیگه عاشق شدن، ناز کشیدن فایده نداره ندارههههههههه)

حاجی این چیزایی که گفتی خیلی قشنگ و حرفه ای بودن :دی اما مشکل خیلی خیلی ساده تر از ایناس :دی :دی
لینک تصحیح شد؛ اشتباه شده بود لینکی که گذاشتم :دی
اون فایل هم کاملاً صحیحه و JAD هست و بصورت تکست هست و اصلا HTML نیست :)

=))
الان فهمیدم، خاک بر سر با این سایت درست کردنش که من رو گمراه کرد.
دمت گرم.

کعبه و بتخانه بهانس، تو کجایی!
اینا بهانه اس با دکی مون یه دیالوگی بزنیم ;)

دوستان کمک.
یکی از مشکلات همیشگی و اصلی من آرشیو کردن فیلم های حجیمه. ایندفعه اومدم یک dvd double layer 8.5 gig گرفتم و یه فیلم 6.5 گیگی رو میخوام روش burn کنم باز هم نشد و ارر زیر رو میده.

UDF چیه آخه.
یه عزیزی کمک کنه. [sad]
عجیبه آخه مشکل چیه؟

دوستان کمک.
یکی از مشکلات همیشگی و اصلی من آرشیو کردن فیلم های حجیمه. ایندفعه اومدم یک dvd double layer 8.5 gig گرفتم و یه فیلم 6.5 گیگی رو میخوام روش burn کنم باز هم نشد و ارر زیر رو میده.

UDF چیه آخه.
یه عزیزی کمک کنه. [sad]
عجیبه آخه مشکل چیه؟

عزیز میگه که این حجم با این فایل سیستم سازگار نیست و به جاش باید بصورت UDF رایت کنی. از نرم افزار های حرفه ای تر استفاده کن ;;)

وقتی با KM PLAYER میخوام فایل FLV ببینم این اررور رو میده دلیلش چیه ؟
خیلی ممنون

http://www.irupload.ir/images/fyx9nxx56c4qtn2e7t.jpg

GOOD LUCK
این برنامه رو تست بزن

• Like
Reactions: Silenthill_ir
عزیز میگه که این حجم با این فایل سیستم سازگار نیست و به جاش باید بصورت UDF رایت کنی. از نرم افزار های حرفه ای تر استفاده کن ;;)
یعنی مثلا با نرو امتحان کنم حله ؟!
چون این واقعا مشکل یه عمره منه!
کلی جا هست تو دیسک بعد میگه جا نداری و از این چرت و پرت ها!
ها ؟؟ UDF چی هست؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or