.:HO3IN:.
کاربر سایت
برای render و کارای ادیت اونقدر قدرت خالص گرافیک لازم نداری، گلوگاهت سرعت و مقدار رم و CPU عه که حتما باید از اینتل یه چیز خیلی خوب مثل i7 14700K/i9 14900K بخری که اینا هم فعلا تو دیوارن و ریسک خراب شدنشون خیلی زیاده
از لحاظ گرافیک یه 4070 ساده هم جوابه (به هر حال اپن باکس خریدن اونم 100 میلیون تومن منطقی نیست.)
/
دستت درد نکنه بخاطر راهنمایی ارزشمندت
آره راست میگی من هم دقیقا همین فکر رو کردم که با این قیمت اوپن باکس ارزش نداره، مگر برای کارت های ارزونتر
والا 14900k نظر خودمه ولی این قضیه خراب شدن رو نشنیدم، چرا خرابی دارن؟ یعنی بعد از یه مدت خراب میشن یا همون اول؟
برای قدرت گرافیکی هم آره درست میگی، ولی بیشتر واسه این میخوام یه چیز قوی ببندم که بعد از چند سال دوباره سریع مجبور نباشم ارتقا بدم کارت رو اونم با این قیمت های عجیب غریبشون که هر نسل دارن گرون تر میشن تا در نهایت به ماه برسن!
ولی واسه این چارتی که دادی عجیبش برام اینه که چرا 4080 super نمره کمتری از 4080 آورده!
تو این رنج قیمت ۱ درصد به نماد اعتماد، اعتماد نکنید مگر فروشگاههای با سابقه مثل لیون کامپیوتر و شهر فافا و پارسیان
اگرم امکانش رو دارید حضوری بخرید
۵۰۹۰ هم با یکم افزایش دلاری که شاهدش خواهیم بود احتمالا تگ قیمتیش ۱۷۰ الی ۱۸۰ تومن باشه
آره کاملا درسته، من خودم هم نظرم این بود که بیخیالش بشم فقط تایید چند تا از دوستان عزیز رو نیاز داشتم که الان دیگه کاملا مطمئن شدم ارزش نداره
آره دقیقا دلار اگه بره روی 70 دقیقن همین میشه من تازه با قیمت الان دلار گفتم
چند نسل دیگه که نویدیا بدون رقیب باشه (+ وضعیت تورم کشور ما) فکر کنم به نیم میلیارد برسه یه کارت xx90