مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یادش بخیر 5700xt داشتم دمای جانک تمپش تا 120 هم میرفت:D کلا کارت های amd بصورت عادی داغ داغ هستن ولی خدایی پردازنده هاش خیلی خنکن مثلا 7600 معمولی کلا رو کل توانش بزور 60 درجه میره :D و نسخه 7600x هم رو 5.5 مگاهرتز که قدرت خیلی زیادی هست میره رو 80 درجه :d
سی پی یو هاشون متاسفانه تو فرهنگ ایرانیا اصلا جا نیوفتاده هنوز، خیلی ناراحتم میکنه :D چون واقعا یه چند سالی جلوترن از اینتل ( اصلا دلیل این اوضاع داغون الان نسل 13 و 14اشون همین زیادی فشار اوردن به چیپ ها بود که بتونن با سری 7000 رقابت کنن)
فک کن با یه خنک کننده 400-500 هزار تومنی آشغالی تو گیما از یه 14900K اینطوری جلوتر باشی:

پس با همین وضعیت پیش برم نهایت یکی دو سال دیگه اگه بدتر شد خمیرش رو عوض میکنم
همین الانم اوکیه کامل از لحاظ Specs خود AMD ، مشکلی نداره و thermal throttle نمیکنه تو این دما، اولشم گفتم بهت، فقط دمای اینطوری ممکنه باعث degradation زودرس بشه با یه احتمال خیلی کمی.
مثلا اگه قرار بود کارت ده سال عمر کنه 7 سال عمر میکنه ( که احتمالش کمه)

آخرین ویرایش:
سلام من Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz رو سیستممه با یه کارت 980 gtx قدیمی الان میخاستم یه asus 4060 dual blade بگیرم بنظرتون خوبه و روی فول اچ دی میتونم 60 fps -90 fps بازیارو برم با این سی پی یو بازیایی مثل کالاف ؟ رم ddr 4 16 gb دارم

سلام من Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz رو سیستممه با یه کارت 980 gtx قدیمی الان میخاستم یه asus 4060 dual blade بگیرم بنظرتون خوبه و روی فول اچ دی میتونم 60 fps -90 fps بازیارو برم با این سی پی یو بازیایی مثل کالاف ؟ رم ddr 4 16 gb دارم
سلام آره راحت میتونی، گیمای خیلی سنگین تر رو هم با DLSS و FG اینا میشه یه کارایی کرد که با کیفیت خوب و تمیز روی تنظیمات High بازی کنی با رزولوشن FHD اگه داری آکبند میخری بگیر و راحت باش.
اگه دست دوم میگیری یه RX 6700 تا RX 6800XT بگیر حدود 12 تا 15 تومن

صرفا جهت اطلاع رسانی

بلاخره بایوس rtx3090 رو تونستم تغییر بدم
کار خطرناکی هست ولی میتونه چند درصدی رنج power limit رو افزایش بده و قدرت بیشتری از کارت بگیرید
کارت pny هست و الان بایوس برند zotac رو زدم روش
اسم نرم افزارش nvflashk هست که تفاوتش با nvflash در این ه که I'd board mismatch رو دور میزنه و بایپاس میکنه و اجازه میده بایوس یه برند دیگه رو بزنید رو کارت
فقط احتیاط داره چون اگر ساختار مدار تغذیه و برد کارت گرافیک یکی نباشه کلا کارت دیگه بالا نمیاد و باید با یه gpu دیگه ویندوز رو بیارید بالا و دوباره این رو فلش کنید .

صرفا جهت اطلاع رسانی

بلاخره بایوس rtx3090 رو تونستم تغییر بدم
کار خطرناکی هست ولی میتونه چند درصدی رنج power limit رو افزایش بده و قدرت بیشتری از کارت بگیرید
کارت pny هست و الان بایوس برند zotac رو زدم روش
اسم نرم افزارش nvflashk هست که تفاوتش با nvflash در این ه که I'd board mismatch رو دور میزنه و بایپاس میکنه و اجازه میده بایوس یه برند دیگه رو بزنید رو کارت
فقط احتیاط داره چون اگر ساختار مدار تغذیه و برد کارت گرافیک یکی نباشه کلا کارت دیگه بالا نمیاد و باید با یه gpu دیگه ویندوز رو بیارید بالا و دوباره این رو فلش کنید .
بسیار عالی تبریک میگم بهت :D

من جز خودم و خودت و یه دوست عزیز دیگه اینجا ندیدم کسی اصلا تو باغ این حرفا باشه، حتی کسایی که تو فرومای خارجی هم باهاشون معاشرت دارمم خیلی به ندرت میبینم اینکارارو بکنن، خیلی لذت میبرم واقعا وقتی میبینم یکی همچین ریسکایی بکنه با قطعه گرونش.
پروسه ی انتخاب بایوست چطوری بود؟ همینطوری رندوم از بینشون زوتک انتخاب کردی یا منطق خاصی پشتش بود؟

NVIDIA GeForce RTX 4090D with 48GB and RTX 4080 SUPER 32GB now offered in China for cloud computing
دوستان به نظرتون شدنیه خرید چند تا از اینا از همون چین؟ :D
چیکار باید کرد برای سفارشش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pbgame and 8030v2
بسیار عالی تبریک میگم بهت :D

من جز خودم و خودت و یه دوست عزیز دیگه اینجا ندیدم کسی اصلا تو باغ این حرفا باشه، حتی کسایی که تو فرومای خارجی هم باهاشون معاشرت دارمم خیلی به ندرت میبینم اینکارارو بکنن، خیلی لذت میبرم واقعا وقتی میبینم یکی همچین ریسکایی بکنه با قطعه گرونش.
پروسه ی انتخاب بایوست چطوری بود؟ همینطوری رندوم از بینشون زوتک انتخاب کردی یا منطق خاصی پشتش بود؟
نظر لطفت هست دوست گرامی
منطق پشتش هست
Pny xlr8 طراحی بردش با چند مدل دیگه از برندهای مختلف تقریبا یکی هست و فقط ظاهر هیتسینک و فنها فرق میکنه
مثلا یه مدل kfa2 یا گینوارد و palit و همین zotac trinity که بایوس ش رو استفاده کردم مثل هم هستن
مسئله بعدی پیدا کردن کارتی هست که بیشترین رنج board power limit رو با همین طراحی بهت میتونه بده
۲ تا بایوس پیدا کردم همین zotac و kfa2
یکیش 385 وات
اون kfa2 بهتر بود 390 وات بود ولی مشکل بزرگش فعال نشدن resizer bar با پچ بود

مسئله بعدی مشکل board id mismatch که با nvflash و omg نمیشه این رو دور زد و فقط من با nvflashk تونستم این کار رو انجام بدم
تو خط فرمان-6 هم باید اضافه کنید موقع فلش زدن تا این board id بایپاس بشه

اگر بایوس یه مدل برد اشتباه رو بزنید امکان خرابیEEPROM کارت هم وجود داره .
برای انتخاب بایوس هم داخل لیست techpowerup باید سرچ کنید
مثلااین مدل کارت من هست
https://www.techpowerup.com/vgabios/231607/pny-rtx3090-24576-210310
power limit هر بایوس نوشته شده تو مشخصاتش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pbgame and drak
نظر لطفت هست دوست گرامی
منطق پشتش هست
Pny xlr8 طراحی بردش با چند مدل دیگه از برندهای مختلف تقریبا یکی هست و فقط ظاهر هیتسینک و فنها فرق میکنه
مثلا یه مدل kfa2 یا گینوارد و palit و همین zotac trinity مثل هم هستن
مسئله بعدی پیدا کردن کارتی هست که بیشترین رنج board power limit رو با همین طراحی بهت میتونه بده
۲ تا بایوس پیدا کردم همین zotac و kfa2
یکیش 385 وات
اون kfa2 بهتر بود 390 وات بود ولی مشکل بزرگش فعال نشدن resizer bar با پچ بود

مسئله بعدی مشکل board id mismatch که با nvflash و omg نمیشه این رو دور زد و فقط من با nvflashk تونستم این کار رو انجام بدم
تو خط فرمان-6 هم باید اضافه کنید موقع فلش زدن تا این board id بایپاس بشه

اگر بایوس یه مدل برد اشتباه رو بزنید امکان خرابیEEPROM کارت هم وجود داره .
برای انتخاب بایوس هم داخل لیست techpowerup باید سرچ کنید
مثلااین مدل کارت من هست
https://www.techpowerup.com/vgabios/231607/pny-rtx3090-24576-210310
بسیار عالی، بیشتر منظورم این بود که بین kfa2 و گینوارد و گالاکس و پالیت و زوتک چطور شد که زوتک رو انتخاب کردی که مشخص شد تو توضیحاتت
مشابه تجربه شما یه کارت MSI 2080 Super داشتم خیلی وقت پیش که روش vbios یه کارت ایسوس رو زدم اون موقع و رسوندمش به 300 وات ولی یادم نمیاد به کجا رسید آخرش چون خیلی اون کارت دستم نموند و عوض کردم سریع :D

من تا الان خوشبختانه بیشتر کارتایی که برای مصرف خودم گرفتم Palit gamerock بوده و هیچوقت از بابت تعداد 8pin و vbios خوب کم نزاشته واسم و لامصبا فوق العاده ان برای اورکلاک کردن، تا الان یه RTX 3080 10GB و یه RTX 3080 12GB ازشون بردم 440وات ( فوق العاده ترین نتیجه ای بود که گرفتم به خاطر 3x8pin بودنش) و یه 3090 ساده رو از این همون لاین آپ بردم 450 وات
یه 4090 هم ازشون دارم ولی هم دلم نمیاد روش vbios جدید بزنم هم انگار تقریبا هیچ فایده ی خاصی نمیکنه براش به نسبت اون پرفورمنس بوست وحشیانه ای که سری 3000 میداد با اینکارا

دقیقا مطمئن نیستم که چقدر بهتر میشه عملکرد توی بنچمارک score ها و گیمینگ با دوتا 8 پین، جالبه برام ببینم نتیجه ی اورکلاک نهاییت چطور قراره بشه، حتما باهامون در میون بزار و آپدیت بده بهمون :D

• Like
Reactions: 8030v2
دقیقا مطمئن نیستم که چقدر بهتر میشه عملکرد توی بنچمارک score ها و گیمینگ با دوتا 8 پین، جالبه برام ببینم نتیجه ی اورکلاک نهاییت چطور قراره بشه، حتما باهامون در میون بزار و آپدیت بده بهمون :D
دو تا ۸ پین نهایت کششی که داره به نظرم و safe باشه همین 385 وات هست
بالای 400 وات بنظرم خطر سوختگی سوکت و سیم‌ها وجود داره
بعلاوه یه کارت 350 واتی اگر 400 وات بکشه احتمال سوختگی فیوزهاش وجود داره یا عیب کردن مدار تغذیه ش
بنظرم در حد ۱۰ درصد کاراییش بهتر شده
همین مقدار برای این کارت خیلی نتیجه خوبیه .

• Like
Reactions: drak
دو تا ۸ پین نهایت کششی که داره به نظرم و safe باشه همین 385 وات هست
آره منم نگفتم ببریش بالاتر، اصلا ارزششو نداره رو کارتای 2x8pin :D یه نگاه بنداز ببین PCIe 12V ات چقدر داره پاور میکشه زیر max power draw الانت، اگه زیر 65-70 وات باشه یعنی همین الانم داره بیشتر از حد ریتینگ استاندارد کشش کابلا 8 پین میکشه یه مقدار خوبی چون با دو تا 8 پین نهایتا تو بهترین حالت efficiency همون 375 واته کشش( 75w PCIe 12V + 150w 8Pin x2) که البته بسته به کیفیت پاور و کابلا بالا پایین میشه یکم

• Like
Reactions: 8030v2
  • Like
اگه توی فروشگاه‌های آنلاین چینی مثل JD یا Tmall بتونی پیداش کنی، واسطه‌هایی هستن که می‌خرن و برات میارن ایران.
خیلی ممنونم از راهنماییت داداش
برای ثبت نام تو این دو تا سایت اطلاعات خاصی داری بتونه کمکم کنه؟ چون نمیزاره سرچ کنی اگه لاگین نباشی و برای ثبت نام شماره تلفن میخواد که از جزایر آدم خواران تا موریتانیا و جیبوتی اینا هستن ایران نیست... :D باید شماره مجازی بگیرم به نظرت؟
تو سایتای فروشگاه های تایوانی یکم سرچ کردم نیومده هنوز انگار، به نظرت اگه اونجا پیدا شد میشه از همین روش اورد ؟

خیلی ممنونم از راهنماییت داداش
برای ثبت نام تو این دو تا سایت اطلاعات خاصی داری بتونه کمکم کنه؟ چون نمیزاره سرچ کنی اگه لاگین نباشی و برای ثبت نام شماره تلفن میخواد که از جزایر آدم خواران تا موریتانیا و جیبوتی اینا هستن ایران نیست... :D باید شماره مجازی بگیرم به نظرت؟
تو سایتای فروشگاه های تایوانی یکم سرچ کردم نیومده هنوز انگار، به نظرت اگه اونجا پیدا شد میشه از همین روش اورد ؟
این پست رو توی تلگرام ببین:

Code:
https://t.me/ChayaHelp/39
اگر هم با این روش نشد، به ادمین خودشون پیام بده. معمولا خودشون هم اگر موجود باشه برات پیدا می‌کنن.
---
تجربه خرید از تایوان رو ندارم. نمی‌دونم واسطه خرید از تایوان هم با قیمت معقول توی ایران هست یا نه.

• Like
این پست رو توی تلگرام ببین:

Code:
https://t.me/ChayaHelp/39
اگر هم با این روش نشد، به ادمین خودشون پیام بده. معمولا خودشون هم اگر موجود باشه برات پیدا می‌کنن.
---
تجربه خرید از تایوان رو ندارم. نمی‌دونم واسطه خرید از تایوان هم با قیمت معقول توی ایران هست یا نه.
آقا من این چایا مارکت رو مدت مدیدی زیر نظر دارم منتها هنوز سفارش ندادم ازشون چیزی
شما چیزی گرفتی ؟ اوکی بود ؟ بامبول در نیاوردن ؟ تاریخ ارسال چقدر شد ؟

آقا من این چایا مارکت رو مدت مدیدی زیر نظر دارم منتها هنوز سفارش ندادم ازشون چیزی
شما چیزی گرفتی ؟ اوکی بود ؟ بامبول در نیاوردن ؟ تاریخ ارسال چقدر شد ؟
من ۴-۵ تا سفارش ازشون داشتم که روی هم بالای ۲۰۰ شده. از Contact Frame پنج دلاری تا لپ‌تاپ و مانیتور و ...
خودشون بامبول ندارن اما مدت زمان سفارش تا رسیدن کالا خیلی طولانیه. البته به صورت نیمه شفافی معلومه چه قدر طول می‌کشه.
توی ارسال دریایی شون روی حدود ۳ ماه باید حساب کنی.

• Like
Reactions: drak and Sarvior
من ۴-۵ تا سفارش ازشون داشتم که روی هم بالای ۲۰۰ شده. از Contact Frame پنج دلاری تا لپ‌تاپ و مانیتور و ...
خودشون بامبول ندارن اما مدت زمان سفارش تا رسیدن کالا خیلی طولانیه. البته به صورت نیمه شفافی معلومه چه قدر طول می‌کشه.
توی ارسال دریایی شون روی حدود ۳ ماه باید حساب کنی.
مرسی دمت گرم
هوایی چین هم گرفتی ؟ اون چقدر طول کشید ؟
بنظرت از دبی کالایی رو بگیرم ( چون بعضی کالا ها دبی هم قیمتشون خوبه ) زود تر بهم نمی‌دن ؟

یه چیزی که یکم ضدحاله برام اینه که هی میگن تو گمرک مونده و.... در حالی که من خودم بچه جنوبم و می‌دونم این کالا ها همه ته لنجی میاد ! (چین)»دریایی یا هوایی»(دبی)»ته لنجی»(نخل تقی یا بنادر دیگه)»پست یا شوتی»(شهر مقصد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or