ببین 6800XT من (MSI Gaming X Trio) حدودا دماش همین 35 تا 40 درجه بود ولی فول لود بعد یه ساعت میرسید به 75-76 درجه، هات اسپات هم حدودا 93-94 درجه بوددمای کارت 6800xt تو حالت idle رو 40 نرماله؟فول لود تا 82 83 هم میره
تعداد فنای کیس رو افزایش بدم دما میاد پایین؟
کیسم z5 هست و فقط فنای پیش فرض نصبه
کارتم +sapphire nitro هستببین 6800XT من (MSI Gaming X Trio) حدودا دماش همین 35 تا 40 درجه بود ولی فول لود بعد یه ساعت میرسید به 75-76 درجه، هات اسپات هم حدودا 93-94 درجه بود
این دمایی که گفتی استاندارد حساب میشه از دید خود AMD و هیچ مشکلی نداره و توی Operating temp range محسوب میشه، ولی به نسبت بقیه کارتای مشابه 7-8 درجه بیشتره..
به نظرم یه برنامه مثل hwinfo یا hwmonitor یا اگه میدونی کجاست از تو خود آدرنالین هات اسپات تمپ/ junction temp رو فعال کن ساید پنل کیس هم باز کن کامل که هوای آزاد مستقیم بیاد و تست کن ببین دما چقدره میشه، اگه فاصله ی بین دمای خود GPU با جانکشن بیشتر از 20 درجه بود توصیه میکنم یه فکری به حالش بکنی ( فن اضافه کنی یا جای فن ها رو عوض کنی) و اگه بدون ساید پنل هم باز اوضاع فرقی نکرد بهتره بدی یه جا خمیر عوض کنن برات.
میخوام فن برا کیس بگیرم 4تا چی بگیرم هم قیمتش مناسب باشه هم جواب بدهببین 6800XT من (MSI Gaming X Trio) حدودا دماش همین 35 تا 40 درجه بود ولی فول لود بعد یه ساعت میرسید به 75-76 درجه، هات اسپات هم حدودا 93-94 درجه بود
این دمایی که گفتی استاندارد حساب میشه از دید خود AMD و هیچ مشکلی نداره و توی Operating temp range محسوب میشه، ولی به نسبت بقیه کارتای مشابه 7-8 درجه بیشتره..
به نظرم یه برنامه مثل hwinfo یا hwmonitor یا اگه میدونی کجاست از تو خود آدرنالین هات اسپات تمپ/ junction temp رو فعال کن ساید پنل کیس هم باز کن کامل که هوای آزاد مستقیم بیاد و تست کن ببین دما چقدره میشه، اگه فاصله ی بین دمای خود GPU با جانکشن بیشتر از 20 درجه بود توصیه میکنم یه فکری به حالش بکنی ( فن اضافه کنی یا جای فن ها رو عوض کنی) و اگه بدون ساید پنل هم باز اوضاع فرقی نکرد بهتره بدی یه جا خمیر عوض کنن برات.
بهترین 6800XT مارکت رو داری الان رفتم و چک کردم تو اینترنت و توی کیس معمولی مثل lancool 205 ( خود کیس سه تا فن داره مجموعا، یکی عقب به عنوان exhaust و دو تا intake جلوی کیس) با ساید پنل بسته 74c درجه دمای خود هسته بود و 93c هات اسپات/جانکشن تمپکارتم +sapphire nitro هست
باشه ی تستی میکنم ببینم
چقدر میتونی هزینه کنی؟ من هر موقع فن لازم یه بسته از اینا میخرم و مناسبه قیمتش و عملکردش خوبه ( بخوام نمره بدم 7.5/10 ایناس)میخوام فن برا کیس بگیرم 4تا چی بگیرم هم قیمتش مناسب باشه هم جواب بده
برای render و کارای ادیت اونقدر قدرت خالص گرافیک لازم نداری، گلوگاهت سرعت و مقدار رم و CPU عه که حتما باید از اینتل یه چیز خیلی خوب مثل i7 14700K/i9 14900K بخری که اینا هم فعلا تو دیوارن و ریسک خراب شدنشون خیلی زیادهدوستان یه راهنمایی میکنید
من برای ادیت ویدئو و کار های افتر افکت یه کارت میخوام بگیرم
tuf 4090 یه فروشگاه هست نماد اعتماد هم داره، میده 105 تومان
میگه open box هست
3 سال گارانتی الماس رایان داشته الان 2 سالش مونده
ولی کارت ویترینی بوده (روی سیستم وصل بوده) و کلا چند روز بیشتر روی سیستم کار نکرده (ادعای فروشنده!)
مهلت تستم بهم میده هر تستی هم بخوام برام انجام میده ویدئوش رو میفرسته قبل ارسال
نظرتون چیه ارزش ریسک داره یا بریم همون بالای 120 هزینه کنیم واسه نو؟
4080 هم که بالای 85 میلیون دارن میدن اصلا نمیارزه قیمت دلاریش الان توی آمریکا 1000 دلاره اینجا دارن 1400 دلار میدن!
5090 هم که میگن تا آخر امسال میاد اون فکر کنم بالای 150 بشینه داخل این مملکت که دیگه سوپر گرونه واقعا
برای کارتهایی مثل pny 3090 میشه vbios رو دستکاری کرد ؟آره اکثرا اورکیل میبندن هیتسینک کارت گرافیکو سازنده ها که هم حساب مناطق گرمسیر رو کرده باشن هم اینکه روی قیمت بیارن یکم..
راستی اگه تصمیم خریدت نهایی شد و قرار بود حرکت بزنی vbios رو یادت باشه حتما قبلش از روی اون دکمه کوچیکه روی خود کارت گرافیک بایوسشو بزاری روی silent بعد vbios بریزی که بیوفته روی silent mode
اینطوری رسما یه دکمه فیزیکی داری که بین 3090 و 3090Ti سوییچ کنی هرموقع دلت خواست
تو این رنج قیمت ۱ درصد به نماد اعتماد، اعتماد نکنید مگر فروشگاههای با سابقه مثل لیون کامپیوتر و شهر فافا و پارسیاندوستان یه راهنمایی میکنید
من برای ادیت ویدئو و کار های افتر افکت یه کارت میخوام بگیرم
tuf 4090 یه فروشگاه هست نماد اعتماد هم داره، میده 105 تومان
میگه open box هست
3 سال گارانتی الماس رایان داشته الان 2 سالش مونده
ولی کارت ویترینی بوده (روی سیستم وصل بوده) و کلا چند روز بیشتر روی سیستم کار نکرده (ادعای فروشنده!)
مهلت تستم بهم میده هر تستی هم بخوام برام انجام میده ویدئوش رو میفرسته قبل ارسال
نظرتون چیه ارزش ریسک داره یا بریم همون بالای 120 هزینه کنیم واسه نو؟
4080 هم که بالای 85 میلیون دارن میدن اصلا نمیارزه قیمت دلاریش الان توی آمریکا 1000 دلاره اینجا دارن 1400 دلار میدن!
5090 هم که میگن تا آخر امسال میاد اون فکر کنم بالای 150 بشینه داخل این مملکت که دیگه سوپر گرونه واقعا
تعداد کارتایی که روشون این کار به صورت مستقیم و ساده امکان پذیره خیلی کمه ( من شخصا سه مدل خاص میشناسم بین 55/60 مدل کارتی که هست)برای کارتهایی مثل pny 3090 میشه vbios رو دستکاری کرد ؟
هر چی گشتم نرم افزاری پیدا نکردم برای این کار
تحقیق کردم گویا انویدیا قفل یا پچ امنیتی گذاشته روی bios تا نشه bios کارت رو دستکاری کرد.
من دسته دو گرفتم دمای 82 83 بالاس؟بهترین 6800XT مارکت رو داری الان رفتم و چک کردم تو اینترنت و توی کیس معمولی مثل lancool 205 ( خود کیس سه تا فن داره مجموعا، یکی عقب به عنوان exhaust و دو تا intake جلوی کیس) با ساید پنل بسته 74c درجه دمای خود هسته بود و 93c هات اسپات/جانکشن تمپ
بدون ساید پنل اینقدره الان یا هنوز تست نکردی؟ اگه تست کردی و بدون ساید پنل اینقدره، آره یه ذره بالاست، ولی اگه با کیس بسته اینقدره و وقتی ساید پنل جدا میکنی چند درجه میاد پایین مشکل تهویه کیس هستمن دسته دو گرفتم دمای 82 83 بالاس؟
با ی مقدار هزینه بیشتر چیز بهتری گیر میاد؟چقدر میتونی هزینه کنی؟ من هر موقع فن لازم یه بسته از اینا میخرم و مناسبه قیمتش و عملکردش خوبه ( بخوام نمره بدم 7.5/10 ایناس)
برای render و کارای ادیت اونقدر قدرت خالص گرافیک لازم نداری، گلوگاهت سرعت و مقدار رم و CPU عه که حتما باید از اینتل یه چیز خیلی خوب i7 14700K/i9 14900K بخری که اینا هم فعلا تو دیوارن و ریسک خراب شدنشون خیلی زیاده
از لحاظ گرافیک یه 4070 ساده هم جوابه (به هر حال اپن باکس خریدن اونم 100 میلیون تومن منطقی نیست.)
View attachment 345303
با افتربرنر کار میکنمتعداد کارتایی که روشون این کار به صورت مستقیم و ساده امکان پذیره خیلی کمه ( من شخصا سه مدل خاص میشناسم بین 55/60 مدل کارتی که هست)
بقیه رو باید بگردی ببینی مثلا نزدیک ترین ساختار رو کدوم کارت دیگه داره بهش و بایوس اونو بزنی، مثلا برای بعضی مدل های PNY رو میشه بایوس GALAX زد و ...
واقعا پیشنهاد نمیکنم همچین کارایو، اگه میدونی دمای کارتت به نسبت خیلی خوبه و زیر لود 100% مثلا 70 درجه دمای خود کارته 80/85 درجه هم دمای هات اسپات برو همینطوری توی afterburner یا geforce experience یه 10% به power limit اضافه کن و یه اتو اورکلاک بزن روش و save کن، عملکرد رو خیلی میبره بالا تر به نسبت بقیه کارتا با همون یه کار کوچیک ، یهو میبینی silicone lottery بود کارتت امتیاز بنچمارکت میوفته یکم بالاتر از 4070Ti Super حتی ( به چشم خودم دیدم تو port royal)