مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

همونجا که گفتی گرافیکت رو بایوسش رو تغییر دادی و افزایش 100 واتی رو به جون خریدی فهمیدم خوره آپتیمایز کردن و کاستوم کردن چیزایی که داری هستی دمت گرم:دی
خودم نظرم رو grizzly kryonaut بود ولی اگه میگید cryofuze بهتره پس همین رو بخرم
محدودیت مالی وجود نداره جنس خوب باشه براش هزینه میکنم به شرطی که بایوس suprim x رو زدم جون دادنش رو زیر دمای بالا نبینم:دی
چاکرم :دی
آره اکثر مواقع برای سرگرمی با قطعات ور میرم بیشتر، تو 1 سال اخیر مثلا شاید 50 ساعت گیم پلی کرده باشم 500 ساعت با کارت گرافیکام ور رفتم و پروژه اجرا کردم روشون :D ( از copper mod بگیر تا فلز مایع وشیلنگ بازی و ... :دی )
بالای 9Watt/mk زیاد فرقی نمیکنه برند اگه همینطوریش معتبر باشه. هرچی برات دم دست تر بود بین این دوتا جفتش عالیه، من صرفا عدد 14Watt/mk رو دیدم گفتم نایس؛ خریدم رفت :دی

راجبه جون دادنش بستگی به وضعیت فعلی اون کارت داخل کیس با پنل بسته داره ؛ اگه از این لحاظ اوکی باشه مشکلی پیش نمیاد براش و هات اسپات نمیره بچسبه 105c اوکیه :D ، کولرای 3090 تا 600-650 وات رو راحت خنک میکنن و دلتا رو حدود 15 درجه نگه میدارن با دمای اتاق 25 درجه مثلا حدود 70 درجه اینطورا میوفته و 90 درجه هات اسپات که خیلی خنکه برای اون کارت :D 450 وات چیزی نیست واسشون :D fan curve خوب هم براش ست کنی که چه بهتر

• Like
Reactions: GPSY
چاکرم :دی
آره اکثر مواقع برای سرگرمی با قطعات ور میرم بیشتر، تو 1 سال اخیر مثلا شاید 50 ساعت گیم پلی کرده باشم 500 ساعت با کارت گرافیکام ور رفتم و پروژه اجرا کردم روشون :D ( از copper mod بگیر تا فلز مایع وشیلنگ بازی و ... :دی )
بالای 9Watt/mk زیاد فرقی نمیکنه برند اگه همینطوریش معتبر باشه. هرچی برات دم دست تر بود بین این دوتا جفتش عالیه، من صرفا عدد 14Watt/mk رو دیدم گفتم نایس؛ خریدم رفت :دی

راجبه جون دادنش بستگی به وضعیت فعلی اون کارت داخل کیس با پنل بسته داره ؛ اگه از این لحاظ اوکی باشه مشکلی پیش نمیاد براش و هات اسپات نمیره بچسبه 105c اوکیه :D ، کولرای 3090 تا 600-650 وات رو راحت خنک میکنن و دلتا رو حدود 15 درجه نگه میدارن با دمای اتاق 25 درجه مثلا حدود 70 درجه اینطورا میوفته و 90 درجه هات اسپات که خیلی خنکه برای اون کارت :D 450 وات چیزی نیست واسشون :D fan curve خوب هم براش ست کنی که چه بهتر
یه بررسی میکنم هر کدومش بهتر بود همونو میگیرم🌷🙏
واقعا کارت بزرگی هم هست با این هیت سینک میشه دو تا گرافیک معمولی رو توش جا داد:دی

• Like
Reactions: drak
حرفتو قبول دارم کاملا فقط اینکه gta V داره 40 فریم میده احتمالا به خاطر MSAAهست گذاشتی روی 4x اینا تصویر داره از 16K میاد به 4K یا یه چیزی اینطوری :D روی 4K باید یا خاموشش کنی یا نهایتا 2X
دقیقا الان داشتم یونیتی بازی میکردم 29 فریم میداد بعد گذاشتم fxaa (یه همچین چیزی)
فریم تا 100 هم رفت
تغییر خاصی جز شاخ و برگ درختا از دور ندیدم
به چه دردی میخوره ؟
gta هم باید همینکارو کنم

• Like
Reactions: drak
یه بررسی میکنم هر کدومش بهتر بود همونو میگیرم🌷🙏
واقعا کارت بزرگی هم هست با این هیت سینک میشه دو تا گرافیک معمولی رو توش جا داد:دی
آره اکثرا اورکیل میبندن هیتسینک کارت گرافیکو سازنده ها که هم حساب مناطق گرمسیر رو کرده باشن هم اینکه روی قیمت بیارن یکم..
راستی اگه تصمیم خریدت نهایی شد و قرار بود حرکت بزنی vbios رو یادت باشه حتما قبلش از روی اون دکمه کوچیکه روی خود کارت گرافیک بایوسشو بزاری روی silent بعد vbios بریزی که بیوفته روی silent mode :D
اینطوری رسما یه دکمه فیزیکی داری که بین 3090 و 3090Ti سوییچ کنی هرموقع دلت خواست

• Like
بله عزیز من هم 3080ti داشتم تو بعضی بازیها vram رو لبه پرتگاه بود ۱۲ گیگ انگار یه مقدار کم هست برای رزولوشن 4k
حالا بازیهای 2025 بیاد قطعا مصرف بالاتری هم خواهند داشت
به نظر من با وجود DLSS , FSR , TSR و.. بازی کردن بصورت 4K Native حتی برای کارتهایی با وی رم ۱۶ و بالاتر هم اشتباهه ،وقتی که میتونی با استفاده از اینها هم مصرف وی رم کاهش بدی و هم فریم ریتت را بالاتر ببری بدون اینکه ذره ای افت کیفیت تو ایمیج کوالیتی ببینی.

خود من فکر نمیکردم با 4070ti بتونم الن ویک ۲ و سایبرپانک رو حالت Path Tracing را حتی اجرا کنم ولی الان قشنگ با نهایت تنظیماتِ پث تریس و DLSS Performance بالای ۶۵ فریم هر کدوم میده و جالب اینکه استفاده از وی رم زیر ۱۲ گیگه در حالتی که بالاگفتم. دیگه اینها خفن ترین بازیهای ویژوالی هستن . واسه همین میگم دوره ی 4k native تمومه و شما همه بنچمارک های رسمی که انودیا منتشر میکنه رو ببینید هم دیگه با dlss عه . پس اونقدرها به شخصه نگرانی خاصی ندارم تا زمانیکه نسل RTX 5000 هم بیاد که شایعات میگن اوایل ۲۰۲۵ تا ببینم اون زمان چه چیز به درد بخوری میشه گرفت.
کلا پث تریسینگ خیلی چیز خوبیه :D

دقیقا الان داشتم یونیتی بازی میکردم 29 فریم میداد بعد گذاشتم fxaa (یه همچین چیزی)
فریم تا 100 هم رفت
تغییر خاصی جز شاخ و برگ درختا از دور ندیدم
به چه دردی میخوره ؟
gta هم باید همینکارو کنم
به زبون خیلی ساده تکسچر ها رو صاف و هموار میکنه توی رزولوشن های پایین مثل 1080p و 900p و 720p و اینا با هزینه ی سنگین روی عملکرد
کلا پوینت 4k بازی کردن اینه که دیگه این نا همواریا پیش نمیاد توش و نیاز وحشتناکی مثل 1080p اینا به AA نداره
به نظر من با وجود DLSS , FSR , TSR و.. بازی کردن بصورت 4K Native حتی برای کارتهایی با وی رم ۱۶ و بالاتر هم اشتباهه ،وقتی که میتونی با استفاده از اینها هم مصرف وی رم کاهش بدی و هم فریم ریتت را بالاتر ببری بدون اینکه ذره ای افت کیفیت تو ایمیج کوالیتی ببینی.

خود من فکر نمیکردم با 4070ti بتونم الن ویک ۲ و سایبرپانک رو حالت Path Tracing را حتی اجرا کنم ولی الان قشنگ با نهایت تنظیماتِ پث تریس و DLSS Performance بالای ۶۵ فریم هر کدوم میده و جالب اینکه استفاده از وی رم زیر ۱۲ گیگه در حالتی که بالاگفتم. دیگه اینها خفن ترین بازیهای ویژوالی هستن . واسه همین میگم دوره ی 4k native تمومه و شما همه بنچمارک های رسمی که انودیا منتشر میکنه رو ببینید هم دیگه با dlss عه . پس اونقدرها به شخصه نگرانی خاصی ندارم تا زمانیکه نسل RTX 5000 هم بیاد که شایعات میگن اوایل ۲۰۲۵ تا ببینم اون زمان چه چیز به درد بخوری میشه گرفت.
چرا خالی میبندی دوست عزیز؟
Screenshot_1.png

• Like
Reactions: VICE
به عنوان کسی که واقعا بی طرفه و همه جور دم و دستگاهی داشته و تست کرده

به شخصه هر چقدر پول بدید اش می خورید اما
اینکه ادم راضی و قانع باشه به چیزی که داره اتفاقا خیلی چیز خوبیه
یک زمانی بود که تمام دوستای من پلی استیشن 1 داشتن اما من هنوز سگا داشتم و همشونم مسخره ام می کردن خونه من دیگه نمی یومدن می گفتن بیام سگا قدیمی تو رو بازی کنیم خودمون پلی استیشن 1 داریم اما عشقی که من با سگا می کردم هرگز با پلی 1 شون اونا نمی کردن بازی های سختی که من روی سگا تموم کردم خیلی ها ابدا نصفشم نتونستن برن

در نهایت یک ارشیو بزرگ از سگا جمع کردم توی همین سایتم عکسش گذاشتم و عاشق سگام نه اینکه الکی بگم واقعا عاشق اون کنسول افسانه ای با بازی های فوق العاده ش هستم

• Like
Reactions: mamadha and VICE
من مانیتورم 4k هست و روی dlss performance هم هیچ تفاوتی با 4k native حس نمیکنم.

اینکه DLSS عملکردش خیلی خوبه بحثی نیست ولی دیگه ازش افسانه نسازید!!
DLSS P واقعا یک دنیا تفاوت داره با رزولوشن نیتیو (حتی 4K که DLSS روش بهترین عملکردو داره) و در عمل هم بعضی موارد تفاوتش مثل شب و روز هست من خودم شخصا دارم تجربه خودمو میگم و تقریبا هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم
تازه خیلی این موارد عمق فاجعه ـش زمان موشن مشخص میشه و این عکسا حق مطلبو ادا نمیکنه
مثلا همین عکس دوم اون علفا و بوته ها وقتی تکون میخورن Shimmering بیداد میکنه و واقعا توی ذوق میزنه

Screenshot 2024-08-01 102943.jpg
554554.jpg

آخرین ویرایش:
DLSS P واقعا یک دنیا تفاوت داره با رزولوشن نیتیو (حتی 4K که DLSS روش بهترین عملکردو داره) و در عمل هم بعضی موارد تفاوتش مثل شب و روز هست من خودم شخصا دارم تجربه خودمو میگم و تقریبا هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم
تازه خیلی این موارد عمق فاجعه ـش زمان موشن مشخص میشه و این عکسا حق مطلبو ادا نمیکنه
مثلا همین عکس دوم اون علفا و بوته ها وقتی تکون میخورن Shimmering بیداد میکنه و واقعا توی ذوق میزنه

View attachment 345235
View attachment 345236
ندونستن خودش یه برکتیه واسه اینجور گیمرا، اگه ندونی گوستینگ و smearingو shimmering و تکسچر پاپینگ و... چیه اصلا خیلی بیشتر بهت خوش میگذره. یه ترکیب سرطانی از تنظیمات گرافیکی روشن میکنی و میگی *ایول دیگه لگ نیست* میشینی پلی میکنی گیمتو.
کسی که حس بویایی نداره، میتونه راحت بره توالت عمومی پمپ بنزین بین راهی خیلی راحت :D

View attachment 345235
View attachment 345236
q مدش برای نسخه جدید 3.7 تقریبا هیچ مشکلی دیگه نداره و عین نیتیو با از بین بردن لبه ها تازه و فریم بیشترش خیلی کارامده
بالانس هم اوکیه اما پرفورمنس مد منم نیستم برای همون استیم دک یا مشابه اونا خوبه که البته روی اون ها اجرا نمی شه

• Like
Reactions: Sir Daniel
ندونستن خودش یه برکتیه واسه اینجور گیمرا، اگه ندونی گوستینگ و smearingو shimmering و تکسچر پاپینگ و... چیه اصلا خیلی بیشتر بهت خوش میگذره. یه ترکیب سرطانی از تنظیمات گرافیکی روشن میکنی و میگی *ایول دیگه لگ نیست* میشینی پلی میکنی گیمتو.
کسی که حس بویایی نداره، میتونه راحت بره توالت عمومی پمپ بنزین بین راهی خیلی راحت :D
شما فکر میکنم اصلا تو باغ نیستی. دلیلشم احتمالا اینه که اصلا گیم نمیزنی که خودت چیزیو امتحان کرده باشی. صرفا ۴ تا مطلب از یکی شنیدی و میای اینجا بیان میکنی. این چیزهایی که میگی رو باید خودت تست کنی.

پست بعدی کاربر persia به درستی گفت که شما dlss 3.7.1 رو بریزی دیگه نه مشکل گوستینگ وجود داره و نه حتی اینپوت لگ در FG اذیت میکنه. حدود ۷۰ الی ۸۰ میلی ثانیه که در بازی‌های سینگل پلیر اصلا اذیت نمیکنه
ضمنا Dlss هیچ شیمرینگی نداره. اگر اینهارو داری قطعا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری داره سیستمت. یا بازیهات کرکی هستند که اپدیتشون اولیه و قدیمیه.

در مورد گوستینگ چنل DF قبلا کامل DLSS 3.7 را تحلیل کرده که تو ورژن جدیدش کاملا حذف شده تو خیلی از بازیها:

و اما در مورد DLSS P , من مانیتورم 4k ۲۸ اینچ هست. نمیدونم در تی وی ۸۵ اینچ چه تفاوتی دارن ولی تو این مانیتوری که من دارم حتی با زوم بالا هم واقعا تفاوتي با 4k native و DLSS Q و DLSS P حس نمیکنم. تنها در حالت Ultra P هستش که میشه کاهش IQ رو با چشم دید.
ضمن اینکه اگرم نمیدونی بدون رو dlss q حتی تصویر شارپ تر از 4K Native هستش.

این مقایسه ای که خودم گرفتم از این دوتا بازی. میزان فریم ریت و مصرف Vram هم اون گوشه بالا سمت راست هست. میبینی که خالی بندی در کار نیست.

CP2077
dlss - q

IMG_20240801_140741_323.jpg

dlss - b

IMG_20240801_140747_816.jpg

dlss - p

IMG_20240801_140753_719.jpg

dlss - ultra p

IMG_20240801_140759_199.jpg

AW2
dlss q

IMG_20240801_140829_198.jpg

dlss p

IMG_20240801_140835_617.jpg

زوم شده:

Dlss q
Screenshot_20240801_143119_Gallery.jpg

Dlss p
Screenshot_20240801_143255_Gallery.jpg

در مورد اون جمله آخرت هم در مورد بویایی تنها چیزی که تو این دنیا میتونه بویی نداشته باشه شعور هست. این چیزیه که تعداد کمی ازش بویی نبردند و مرتبا تو هر حالتی هستند در حال حمله به این و اون هستند.

آخرین ویرایش:
کدومش انتخاب بهتریه برای 4k؟
asus dual rtx 4070 super 12gb
msi gaming x trio 3090 24gb
قیمت اولی بصورت نو ۴۰ تومن
قیمت دومی کارکرده ولی تمیز:۳۰ تومن
اولی 4070 super

میتونم تایید بکنم حرفت رو

این الان تست خودم هست :
تصویر اول الترا 4K بدون FSR 3 فریم ریت بین 26 تا 33
20240801143938_1.jpg

تصویر دوم الترا 4k و FSR رو حالت کوالیتی هست فریم هم بین 90 تا 77:|
20240801143905_1.jpg

بیشتر بازی ها فرقی بینشون نیست فقط تنها مشکلش اینه که
تو حالت FSR 3 وقتی که دوربین رو حرکت میدی که حالت کدر مانند میاد رو تصویر که البته تو نسخه سوم FSR 3 خیلی سریع برمیگره به حالت دیفالت یعنی کیفیت اصلی.
در کل هم فشار خیلی زیادی رو از کارت بر میداره ، مخصوصا وقتی که با فریم جنریشن باشه، هم فریم زیادی میده ، هم حقیقتا زیاد افت کیفیتی نداره
من در مورد انویدیا یا کارت های AMD نمیدونم حقیقتا چطوری هست ولی رو نسخه دوم و اول FSR کیفیت خیلی افت میکرد و بد میشد ولی نسخه سوم عالی هست ولی خوب هنوز بازی های زیادی رو ساپورت نمیکنه مخصوصا برای بازی های 2023 به قبل که پورت بشدت بدی دارن خیلی نیازه FSr3

شما فکر میکنم اصلا تو باغ نیستی. دلیلشم احتمالا اینه که اصلا گیم نمیزنی که خودت چیزیو امتحان کرده باشی. صرفا ۴ تا مطلب از یکی شنیدی و میای اینجا بیان میکنی. این چیزهایی که میگی رو باید خودت تست کنی.

پست بعدی کاربر persia به درستی گفت که شما dlss 3.7.1 رو بریزی دیگه نه مشکل گوستینگ وجود داره و نه حتی اینپوت لگ در FG اذیت میکنه. حدود ۷۰ الی ۸۰ میلی ثانیه که در بازی‌های سینگل پلیر اصلا اذیت نمیکنه
ضمنا Dlss هیچ شیمرینگی نداره. اگر اینهارو داری قطعا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری داره سیستمت. یا بازیهات کرکی هستند که اپدیتشون اولیه و قدیمیه.

در مورد گوستینگ چنل DF قبلا کامل DLSS 3.7 را تحلیل کرده که تو ورژن جدیدش کاملا حذف شده تو خیلی از بازیها:

و اما در مورد DLSS P , من مانیتورم 4k ۲۸ اینچ هست. نمیدونم در تی وی ۸۵ اینچ چه تفاوتی دارن ولی تو این مانیتوری که من دارم حتی با زوم بالا هم واقعا تفاوتي با 4k native و DLSS Q و DLSS P حس نمیکنم. تنها در حالت Ultra P هستش که میشه کاهش IQ رو با چشم دید.
ضمن اینکه اگرم نمیدونی بدون رو dlss q حتی تصویر شارپ تر از 4K Native هستش.

این مقایسه ای که خودم گرفتم از این دوتا بازی. میزان فریم ریت و مصرف Vram هم اون گوشه بالا سمت راست هست. میبینی که خالی بندی در کار نیست.

CP2077

AW2
dlss q

View attachment 345248

dlss p

View attachment 345249

زوم شده:

Dlss q
View attachment 345255

Dlss p
View attachment 345256

در مورد اون جمله آخرت هم در مورد بویایی تنها چیزی که تو این دنیا میتونه بویی نداشته باشه شعور هست. این چیزیه که تعداد کمی ازش بویی نبردند و مرتبا تو هر حالتی هستند در حال حمله به این و اون هستند.
به معنای واقعی کلمه تو این عکسایی که گذاشتی کیفیت ده پله ده پله اومده پایین
نمیدونم بخندم یا چی
مموری هم همونطوری که از دیروز هممون گفتیمه دقیقا
این رفتارت نمونه بارز مکانیسم cope هست :دی نخوای متوجه بشی ما نمیتونیم بفهمونیم بهت
پ.ن: عکسا jpg عه :D

اولی 4070 super

میتونم تایید بکنم حرفت رو

این الان تست خودم هست :
تصویر اول الترا 4K بدون FSR 3 فریم ریت بین 26 تا 33
View attachment 345260

تصویر دوم الترا 4k و FSR رو حالت کوالیتی هست فریم هم بین 90 تا 77:|
View attachment 345262

بیشتر بازی ها فرقی بینشون نیست فقط تنها مشکلش اینه که
تو حالت FSR 3 وقتی که دوربین رو حرکت میدی که حالت کدر مانند میاد رو تصویر که البته تو نسخه سوم FSR 3 خیلی سریع برمیگره به حالت دیفالت یعنی کیفیت اصلی.
در کل هم فشار خیلی زیادی رو از کارت بر میداره ، مخصوصا وقتی که با فریم جنریشن باشه، هم فریم زیادی میده ، هم حقیقتا زیاد افت کیفیتی نداره
من در مورد انویدیا یا کارت های AMD نمیدونم حقیقتا چطوری هست ولی رو نسخه دوم و اول FSR کیفیت خیلی افت میکرد و بد میشد ولی نسخه سوم عالی هست ولی خوب هنوز بازی های زیادی رو ساپورت نمیکنه مخصوصا برای بازی های 2023 به قبل که پورت بشدت بدی دارن خیلی نیازه FSr3
این دوستمون روی performance بازی میکنه نه quality

• Like
به معنای واقعی کلمه تو این عکسایی که گذاشتی کیفیت ده پله ده پله اومده پایین
نمیدونم بخندم یا چی
مموری هم همونطوری که از دیروز هممون گفتیمه دقیقا
این رفتارت نمونه بارز مکانیسم cope هست :دی نخوای متوجه بشی ما نمیتونیم بفهمونیم بهت
پ.ن: عکسا jpg عه :D

این دوستمون روی performance بازی میکنه نه quality
خب پس مشکلت نه سخت افزاریه و نرم افزاری مشکل شما کاملا منتال هست و فقط باید به پزشک مراجعه کنید تا حل بشه.
اینکه عکسها JPG عه علتش اینه که حجم اصلی عکسها دونه ای ۲۰ مگابایته و تو این فروم نمیشه عکس با حجم بالا آپلود کرد. ضمنا من نیازی ندارم شما چیزیو به من بفهمونی شما رو ادبیات و نحوه صبحت کردنت در جایی مثل فروم کار کن این برای تو یک اولویته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or