خب پس مشکلت نه سخت افزاریه و نرم افزاری مشکل شما کاملا منتال هست و فقط باید به پزشک مراجعه کنید تا حل بشه.
اینکه عکسها JPG عه علتش اینه که حجم اصلی عکسها دونه ای ۲۰ مگابایته و تو این فروم نمیشه عکس با حجم بالا آپلود کرد. ضمنا من نیازی ندارم شما چیزیو به من بفهمونی شما رو ادبیات و نحوه صبحت کردنت در جایی مثل فروم کار کن این برای تو یک اولویته
من برای کسی که بدون اطلاعات کافی و شکمی و با اغراق مردمو تشویق به خرید اشتباه میکنه ذره ای احترام قائل نیستم که باهاش درست صحبت کنم چون داری با پول مردم بازی میکنی
ما از شیمرینگ و گوستینگ صحبت میکنیم شما عکس ثابت میفرستی که رسما هیچ ربطی نداره به موضوع کیفیت کلی و به حرکت و vistual fidelity و visual fluidity داره.
ما درمورد مشکل vram صحبت میکنیم شما میگی نه با dlss میشه پایین نگهش داشت ( ولی تو عکسی که خودتم میفرستی روی 11 گیگی همش با همون dlss اونم رو گیمی که چهار سال پیش اومده و چپو راست بهینه سازی شده

)
هممون قبول داریم کیفیت تصویر Upscaler ها قابل قبول و حتی بهتر از تصویر nativeعه خیلی جاها، ولی ربطی به صحبت ما نداره.
من مشکلی با 4070S و 4070Ti ندارم، لیست کارت گرافیکایی برای مصرف شخصی خودم و شرکتم خریدم تو یه سال اخیر سه تا 4080Sعه دو تا 6900XT دوتا 6700XT و یه 3080 دوازده گیگ و یه 3070 و 3090 ( ماینر هم نیستم، مصرف اصلی گیمینگ و مادینگه).
تو این 13-14 سال اخیر که من فعالیت میکنم تو فرومای سخت افزاری همیشه یه سری مصرف کننده ها هستن، دقیقا مثل شما، به این صورت که این حس بهتون دست میده که باید دفاع کنید از خریدی که کردید، چه اون خرید اشتباه باشه چه اشتباه نباشه.
"من اینو خریدم و تو تجربه ی محدود خودم با دوتا گیمی که پلی کردم اوکی بودم پس شما همه دارید چرتو پرت میگید"
دیشب چند تا نمونه ی بارز مشکل vram رو گفتم ولی مخصوصا نادیده گرفتیشون مثل Last of us part 1 که با dlss performance هم 12 گیگ رو رد میکنه و 30 فریم میگیری:
ولی رو یه کارتی مثل 3090 که ارزونتره به صورت native میانگین 55-60 میده بدون upscale که هم همینطوری playbale میشه هم میشه dlss روشن کرد و 70-80 فریم گرفت بسته به لوکیشن.
صرفا از خرید خودتون دفاع نکنید الکی اینجا به عنوان پیشنهاد خرید به بقیه، واقعا حال بهم زن و کرینجه
با توجه به اینکه ۳۰۹۰ تو 4k عملکرد بهتری داشت تو همه بازیها و اینکه از پتانسیل بالایی برای اورکلاک برخوردار بود جهت رسیدن به قدرت 3090ti و 4070ti super واسه همین ۳۰۹۰ رو برداشتم
عزیز قیمت cryofuze رو نگاه کردم رنج ۷۰۰ تومن بود بعد kryonaut extreme که جفتش تو یه سطحن رو دیدم ۱۸۰۰ بود بنظرت کولرمستره فیکه؟لیکوئید متال هم ۱۳۰۰ قیمت میخوره ولی میگن هر چند ماه یه بار باید بهش بزنی که از حوصله خارجه
نه قیمت kryonaut extreme حدودا 24 دلار بود فک کنم ولی cryofuze نزدیک 8 دلاره که در میاد قیمتارو مقایسه کنی به ریال

جدا از اون پکیجینگ cryo طوریه که سخت میشه فیکش کرد، هم یه پلمپ خاصی داره خود سرنگ هم اینکه یه consistency خاصی داره خمیرش، من
از اینجا میخرم همیشه
درمورد لیکوئید متال خیلی ریسکه

هیت سینک آلمینیومی 3070 من زنگ زد باهاش و خورگی پیدا کرد

اونقدرا هم پایین نیورد دما رو یه دو درجه بهتر بود از خمیر