drak
کاربر سایت
چاکرمهمونجا که گفتی گرافیکت رو بایوسش رو تغییر دادی و افزایش 100 واتی رو به جون خریدی فهمیدم خوره آپتیمایز کردن و کاستوم کردن چیزایی که داری هستی دمت گرم
خودم نظرم رو grizzly kryonaut بود ولی اگه میگید cryofuze بهتره پس همین رو بخرم
محدودیت مالی وجود نداره جنس خوب باشه براش هزینه میکنم به شرطی که بایوس suprim x رو زدم جون دادنش رو زیر دمای بالا نبینم
آره اکثر مواقع برای سرگرمی با قطعات ور میرم بیشتر، تو 1 سال اخیر مثلا شاید 50 ساعت گیم پلی کرده باشم 500 ساعت با کارت گرافیکام ور رفتم و پروژه اجرا کردم روشون ( از copper mod بگیر تا فلز مایع وشیلنگ بازی و ... )
بالای 9Watt/mk زیاد فرقی نمیکنه برند اگه همینطوریش معتبر باشه. هرچی برات دم دست تر بود بین این دوتا جفتش عالیه، من صرفا عدد 14Watt/mk رو دیدم گفتم نایس؛ خریدم رفت
راجبه جون دادنش بستگی به وضعیت فعلی اون کارت داخل کیس با پنل بسته داره ؛ اگه از این لحاظ اوکی باشه مشکلی پیش نمیاد براش و هات اسپات نمیره بچسبه 105c اوکیه ، کولرای 3090 تا 600-650 وات رو راحت خنک میکنن و دلتا رو حدود 15 درجه نگه میدارن با دمای اتاق 25 درجه مثلا حدود 70 درجه اینطورا میوفته و 90 درجه هات اسپات که خیلی خنکه برای اون کارت 450 وات چیزی نیست واسشون fan curve خوب هم براش ست کنی که چه بهتر