مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دمه همه استادید گرم حالا فن و براکت خریدم هفته دیگه بیاد ببینم چیکارش میتونم بکنم حتما بازم ازتون راهنمایی میگیرم

اگه امکانش بود اسم این سایت معتبر رو بهمون بگو یکم بخندیم بهشون.
:D
والا نزارم بهتره :D
بچه های خوبین خداییش تو این یه‌ مورد نمیدونم چرا راهنمایی نکردن

• Like
Reactions: ArefTheGreat
کدومش انتخاب بهتریه برای 4k؟
asus dual rtx 4070 super 12gb
msi gaming x trio 3090 24gb
قیمت اولی بصورت نو ۴۰ تومن
قیمت دومی کارکرده ولی تمیز:۳۰ تومن
از لحاظ قدرت 3090 بالاتره.بین ده تا 20 درصد
از لحاظ مصرف، 3090 خیلی بالاتره
4070 از frame generation پشتیبانی میکنه ولی 3090 نمیکنه.
از لحاظ رمم 3090 دو برابر داره.
________
اگه از frame generation استفاده نمیکنی و پاور خوبی داری 3090 بهتره ولی قطعا مهلت تست بگی ر و صرفا به تست 3dmark اکتفا نکن و یکی دو روز بزارش زیر تست گیم، اگه تو جایی هستی که مصرف برقم مهمه اونم در نظر بگیر.
در غیر اینصورت 4070، همون 4070 هم دست دوش هست تو pcpin و لیون یه دور بزنی، میبینی.

• Like
Reactions: Augustus and GPSY
از لحاظ قدرت 3090 بالاتره.بین ده تا 20 درصد
از لحاظ مصرف، 3090 خیلی بالاتره. بیش از 50 درصد
4070 از frame generation پشتیبانی میکنه ولی 3090 نمیکنه.
از لحاظ رمم 3090 دو برابر داره.
________
اگه از frame generation استفاده نمیکنی و پاور خوبی داری 3090 بهتره ولی قطعا مهلت تت بگی ر و صرفا به تست 3dmark اکتفا نکن و یکی دو روز بزارش زیر تست گیم
خیر به هیچ عنوان از frame generation استفاده نمیکنم قبلا 4060ti داشتم جالب نبود
پاور هم اوکیه
مهلت تست یک هفته داره ۳۰۹۰

پاور هم اوکیه

روی ۳۰۹۰ هم با ماد میشه framegen داشت اگه یه روزی خواستی ازش استفاده کنی . در کل ۳۰۹۰ بهتره ولی خب ۴۰۷۰ نو هستش و برای آینده فروشش شاید راحت تر باشه . من خودم ۳۰۹۰ دارم و بهترین انتخابی بود که داشتم

• Like
Reactions: drak and GPSY
پاور هم اوکیه
اگه تو ایران هستی و مصرف برق جزء نکات مهم نیست و کیست هم جای کافی داره. بنظرم 3090 گزینه بهتری نسبت به 4070 هست.

• Like
Reactions: drak and GPSY
جدیدا من خیلی روی 4k میبینم مصرف VRAM ام بالای 11-12 گیگه توی بعضی از گیما و حدسم اینه که بیشترم میشن تعداد اینطور گیما به مراتب
از اون جایی که فریم جنریشن FSR و Lossless Scaling و .. اینطور چیزا هم اومدن و مرتب آپدیت میدن به نظرم بهتره بری سمت 3090 چون مخصوصا الان یه دوره ایه که 12 گیگ مرز بین مموری کافی داشتن و نداشتنه بین خیلی از گیما حتی روی 2k و از لحاظ عملکرد هم 4070S حدودا 10% ضعیف تره روی 4K به هر حال ولی توی 2k و 1080p به هم نزدیکن.

روی ۳۰۹۰ هم با ماد میشه framegen داشت اگه یه روزی خواستی ازش استفاده کنی . در کل ۳۰۹۰ بهتره ولی خب ۴۰۷۰ نو هستش و برای آینده فروشش شاید راحت تر باشه . من خودم ۳۰۹۰ دارم و بهترین انتخابی بود که داشتم

اگه تو ایران هستی و مصرف برق جزء نکات مهم نیست و کیست هم جای کافی داره. بنظرم 3090 گزینه بهتری نسبت به 4070 هست.

جدیدا من خیلی روی 4k میبینم مصرف VRAM ام بالای 11-12 گیگه توی بعضی از گیما و حدسم اینه که بیشترم میشن تعداد اینطور گیما به مراتب
از اون جایی که فریم جنریشن FSR و Lossless Scaling و .. اینطور چیزا هم اومدن و مرتب آپدیت میدن به نظرم بهتره بری سمت 3090 چون مخصوصا الان یه دوره ایه که 12 گیگ مرز بین مموری کافی داشتن و نداشتنه بین خیلی از گیما حتی روی 2k و از لحاظ عملکرد هم 4070S حدودا 10% ضعیف تره روی 4K به هر حال ولی توی 2k و 1080p به هم نزدیکن.
دمتون گرم
پس همون ۳۰۹۰ رو برمیدارم
مدل دقیق کارتها asus dual rtx 4070s و msi gaming x trio 3090 بود
البته یه جایی هم دیدم که روی ۳۰۹۰ گیمینگ ایکس بایوس suprim x رو فلش زدن و با اورکلاک تونستن قدرتش رو نسبت به نسخه رفرنس حدود ۲۰٪ افزایش بدن و به 3090ti رسید قدرتش

• Like
Reactions: drak
دمتون گرم
پس همون ۳۰۹۰ رو برمیدارم
مدل دقیق کارتها asus dual rtx 4070s و msi gaming x trio 3090 بود
البته یه جایی هم دیدم که روی ۳۰۹۰ گیمینگ ایکس بایوس suprim x رو فلش زدن و با اورکلاک تونستن قدرتش رو نسبت به نسخه رفرنس حدود ۲۰٪ افزایش بدن و به 3090ti رسید قدرتش
آره من اینکارو با vBios کارت 3090 Palit GameRock کردم و نتیجه نسبتا خوبی گرفتم :D ولی دو تا مورد خیلی بد داره
اول اینکه 100 وات مصرف برقش بیشتر میشه
دوم اینکه احتمال اینکه مجبور بشی به خاطر این موضوع کارت رو باز و خمیر بهتر بزاری و ... که اگه تو حالت عادی یه 3090 غیر Ti با دمای خیلی خوب داری کار جالبی نیست باز کردنش چون ممکنه پد های حرارتی هم پاره بشه و عوض کردن اونا خودش یه سردرد وحشتناکیه :D

در مجموع 3090 خودش همچنان جر میده اکثر گیما رو روی 4k@60 با کیفیت High و Ultra نیازی نیست به این کارا و اگه نهایتا دو سال دیگه جایی گیر کردی میتونی یه اورکلاک اتوماتیک و استاندارد خود nvidia رو از تو برنامه geforce experience روشن کنی برای اون یکم پرفورمنس بیشتر

پیرو این صحبتم گفتم این عکس جالب رو در اختیار شما دوستان عزیز بزارم:
FolU4xQaIAAR6T_.jpg

• Like
Reactions: GPSY
آره من اینکارو با vBios کارت 3090 Palit GameRock کردم و نتیجه نسبتا خوبی گرفتم :D ولی دو تا مورد خیلی بد داره
اول اینکه 100 وات مصرف برقش بیشتر میشه
دوم اینکه احتمال اینکه مجبور بشی به خاطر این موضوع کارت رو باز و خمیر بهتر بزاری و ... که اگه تو حالت عادی یه 3090 غیر Ti با دمای خیلی خوب داری کار جالبی نیست باز کردنش چون ممکنه پد های حرارتی هم پاره بشه و عوض کردن اونا خودش یه سردرد وحشتناکیه :D

در مجموع 3090 خودش همچنان جر میده اکثر گیما رو روی 4k@60 با کیفیت High و Ultra نیازی نیست به این کارا و اگه نهایتا دو سال دیگه جایی گیر کردی میتونی یه اورکلاک اتوماتیک و استاندارد خود nvidia رو از تو برنامه geforce experience روشن کنی برای اون یکم پرفورمنس بیشتر

پیرو این صحبتم گفتم این عکس جالب رو در اختیار شما دوستان عزیز بزارم:
View attachment 345184
راجب دما نظرتون در مورد پدهایی که به جای خمیر سیلیکون استفاده میشه چیه شنیدم کارایی خوبی دارن مثلا ptm7950

• Like
من 4070ti دارم
اگه بگم زیاد قوی نیست دروغ نگفتم
رو 4k با بالاترین جزیات فریم کمه
vram کمه
gta v فرییم رو 20-40
assassin unity تا 40-50 فریم میده

من 4070ti دارم
vram کمه
gta v فرییم رو 20-40
بله عزیز من هم 3080ti داشتم تو بعضی بازیها vram رو لبه پرتگاه بود ۱۲ گیگ انگار یه مقدار کم هست برای رزولوشن 4k
حالا بازیهای 2025 بیاد قطعا مصرف بالاتری هم خواهند داشت

• Like
Reactions: VICE
راجب دما نظرتون در مورد پدهایی که به جای خمیر سیلیکون استفاده میشه چیه شنیدم کارایی خوبی دارن مثلا ptm7950
دارم من ( کلی هزینه کردم یکی از آشناها اورد برام از کانادا موقعی که هنوز نیومده بود اینجا)
برای کارت گرافیکای فلگشیپ و های اند خوب نمیشه به خاطر سایز
موقعی که کارت گرافیکو باز میکنی اگه میلی متری جا به جا باشه یا مثلا 0.5 میلیمتر بین هیت سینک و برد فاصله ی اضافی بیوفته میبینی دلتای دما یه 20-30 درجه جا به جا میشه :D
مگر اینکه کاستوم خودت رادیاتور بخری با فن جداگونه و حرکت بزنی وگرنه با ptm ها مجبوری حداقل 5-6 سایز مختلف هم برای ولتاژ رگولاتور ها و مموری چیپ ها امتحان کنی ببینی با کدوم سایزای مختلف نتیجه ی بهتری میده
چون دیزاین اون فشاری که هیت سینک باید به برد بیاره کامل بهم میریزه :D

بهتره یه خمیر خیلی خوب مثل Cryofuze بخری به جاش اگه لازم بود ( یکی از کارتای من رو 105 درجه هات اسپات و 75 درجه هسته به 67 درجه هات اسپات و 59 درجه هسته رسوند روی 100% لود furmark با پاورلیمیت ماکسیمم 125%)

• Like
Reactions: GPSY
دارم من ( کلی هزینه کردم یکی از آشناها اورد برام از کانادا موقعی که هنوز نیومده بود اینجا)
برای کارت گرافیکای فلگشیپ و های اند خوب نمیشه به خاطر سایز
موقعی که کارت گرافیکو باز میکنی اگه میلی متری جا به جا باشه یا مثلا 0.5 میلیمتر بین هیت سینک و برد فاصله ی اضافی بیوفته میبینی دلتای دما یه 20-30 درجه جا به جا میشه :D
مگر اینکه کاستوم خودت رادیاتور بخری با فن جداگونه و حرکت بزنی وگرنه با ptm ها مجبوری حداقل 5-6 سایز مختلف هم برای ولتاژ رگولاتور ها و مموری چیپ ها امتحان کنی ببینی با کدوم سایزای مختلف نتیجه ی بهتری میده
چون دیزاین اون فشاری که هیت سینک باید به برد بیاره کامل بهم میریزه :D

بهتره یه خمیر خیلی خوب مثل Cryofuze بخری به جاش اگه لازم بود ( یکی از کارتای من رو 105 درجه هات اسپات و 75 درجه هسته به 67 درجه هات اسپات و 59 درجه هسته رسوند روی 100% لود furmark با پاورلیمیت ماکسیمم 125%)
همونجا که گفتی گرافیکت رو بایوسش رو تغییر دادی و افزایش 100 واتی رو به جون خریدی فهمیدم خوره آپتیمایز کردن و کاستوم کردن چیزایی که داری هستی دمت گرم:دی
خودم نظرم رو grizzly kryonaut بود ولی اگه میگید cryofuze بهتره پس همین رو بخرم
محدودیت مالی وجود نداره جنس خوب باشه براش هزینه میکنم به شرطی که بایوس suprim x رو زدم جون دادنش رو زیر دمای بالا نبینم:دی

• Like
من 4070ti دارم
vram کمه
gta v فرییم رو 20-40
حرفتو قبول دارم کاملا فقط اینکه gta V داره 40 فریم میده احتمالا به خاطر MSAAهست گذاشتی روی 4x اینا تصویر داره از 16K میاد به 4K یا یه چیزی اینطوری :D روی 4K باید یا خاموشش کنی یا نهایتا 2X

• Like
Reactions: rahyarpaul and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or