GPSY
کاربر سایت
با توجه به اینکه ۳۰۹۰ تو 4k عملکرد بهتری داشت تو همه بازیها و اینکه از پتانسیل بالایی برای اورکلاک برخوردار بود جهت رسیدن به قدرت 3090ti و 4070ti super واسه همین ۳۰۹۰ رو برداشتماولی 4070 super
میتونم تایید بکنم حرفت رو
این الان تست خودم هست :
تصویر اول الترا 4K بدون FSR 3 فریم ریت بین 26 تا 33
View attachment 345260
تصویر دوم الترا 4k و FSR رو حالت کوالیتی هست فریم هم بین 90 تا 77
View attachment 345262
بیشتر بازی ها فرقی بینشون نیست فقط تنها مشکلش اینه که
تو حالت FSR 3 وقتی که دوربین رو حرکت میدی که حالت کدر مانند میاد رو تصویر که البته تو نسخه سوم FSR 3 خیلی سریع برمیگره به حالت دیفالت یعنی کیفیت اصلی.
در کل هم فشار خیلی زیادی رو از کارت بر میداره ، مخصوصا وقتی که با فریم جنریشن باشه، هم فریم زیادی میده ، هم حقیقتا زیاد افت کیفیتی نداره
من در مورد انویدیا یا کارت های AMD نمیدونم حقیقتا چطوری هست ولی رو نسخه دوم و اول FSR کیفیت خیلی افت میکرد و بد میشد ولی نسخه سوم عالی هست ولی خوب هنوز بازی های زیادی رو ساپورت نمیکنه مخصوصا برای بازی های 2023 به قبل که پورت بشدت بدی دارن خیلی نیازه FSr3
عزیز قیمت cryofuze رو نگاه کردم رنج ۷۰۰ تومن بود بعد kryonaut extreme که جفتش تو یه سطحن رو دیدم ۱۸۰۰ بود بنظرت کولرمستره فیکه؟لیکوئید متال هم ۱۳۰۰ قیمت میخوره ولی میگن هر چند ماه یه بار باید بهش بزنی که از حوصله خارجهآره اکثرا اورکیل میبندن هیتسینک کارت گرافیکو سازنده ها که هم حساب مناطق گرمسیر رو کرده باشن هم اینکه روی قیمت بیارن یکم..
راستی اگه تصمیم خریدت نهایی شد و قرار بود حرکت بزنی vbios رو یادت باشه حتما قبلش از روی اون دکمه کوچیکه روی خود کارت گرافیک بایوسشو بزاری روی silent بعد vbios بریزی که بیوفته روی silent mode
اینطوری رسما یه دکمه فیزیکی داری که بین 3090 و 3090Ti سوییچ کنی هرموقع دلت خواست
آخرین ویرایش: