مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اولی 4070 super

میتونم تایید بکنم حرفت رو

این الان تست خودم هست :
تصویر اول الترا 4K بدون FSR 3 فریم ریت بین 26 تا 33
View attachment 345260

تصویر دوم الترا 4k و FSR رو حالت کوالیتی هست فریم هم بین 90 تا 77:|
View attachment 345262

بیشتر بازی ها فرقی بینشون نیست فقط تنها مشکلش اینه که
تو حالت FSR 3 وقتی که دوربین رو حرکت میدی که حالت کدر مانند میاد رو تصویر که البته تو نسخه سوم FSR 3 خیلی سریع برمیگره به حالت دیفالت یعنی کیفیت اصلی.
در کل هم فشار خیلی زیادی رو از کارت بر میداره ، مخصوصا وقتی که با فریم جنریشن باشه، هم فریم زیادی میده ، هم حقیقتا زیاد افت کیفیتی نداره
من در مورد انویدیا یا کارت های AMD نمیدونم حقیقتا چطوری هست ولی رو نسخه دوم و اول FSR کیفیت خیلی افت میکرد و بد میشد ولی نسخه سوم عالی هست ولی خوب هنوز بازی های زیادی رو ساپورت نمیکنه مخصوصا برای بازی های 2023 به قبل که پورت بشدت بدی دارن خیلی نیازه FSr3
با توجه به اینکه ۳۰۹۰ تو 4k عملکرد بهتری داشت تو همه بازیها و اینکه از پتانسیل بالایی برای اورکلاک برخوردار بود جهت رسیدن به قدرت 3090ti و 4070ti super واسه همین ۳۰۹۰ رو برداشتم🌷

آره اکثرا اورکیل میبندن هیتسینک کارت گرافیکو سازنده ها که هم حساب مناطق گرمسیر رو کرده باشن هم اینکه روی قیمت بیارن یکم..
راستی اگه تصمیم خریدت نهایی شد و قرار بود حرکت بزنی vbios رو یادت باشه حتما قبلش از روی اون دکمه کوچیکه روی خود کارت گرافیک بایوسشو بزاری روی silent بعد vbios بریزی که بیوفته روی silent mode :D
اینطوری رسما یه دکمه فیزیکی داری که بین 3090 و 3090Ti سوییچ کنی هرموقع دلت خواست
عزیز قیمت cryofuze رو نگاه کردم رنج ۷۰۰ تومن بود بعد kryonaut extreme که جفتش تو یه سطحن رو دیدم ۱۸۰۰ بود بنظرت کولرمستره فیکه؟لیکوئید متال هم ۱۳۰۰ قیمت میخوره ولی میگن هر چند ماه یه بار باید بهش بزنی که از حوصله خارجه:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Paradise Lost
خب پس مشکلت نه سخت افزاریه و نرم افزاری مشکل شما کاملا منتال هست و فقط باید به پزشک مراجعه کنید تا حل بشه.
اینکه عکسها JPG عه علتش اینه که حجم اصلی عکسها دونه ای ۲۰ مگابایته و تو این فروم نمیشه عکس با حجم بالا آپلود کرد. ضمنا من نیازی ندارم شما چیزیو به من بفهمونی شما رو ادبیات و نحوه صبحت کردنت در جایی مثل فروم کار کن این برای تو یک اولویته
من برای کسی که بدون اطلاعات کافی و شکمی و با اغراق مردمو تشویق به خرید اشتباه میکنه ذره ای احترام قائل نیستم که باهاش درست صحبت کنم چون داری با پول مردم بازی میکنی
ما از شیمرینگ و گوستینگ صحبت میکنیم شما عکس ثابت میفرستی که رسما هیچ ربطی نداره به موضوع کیفیت کلی و به حرکت و vistual fidelity و visual fluidity داره.
ما درمورد مشکل vram صحبت میکنیم شما میگی نه با dlss میشه پایین نگهش داشت ( ولی تو عکسی که خودتم میفرستی روی 11 گیگی همش با همون dlss اونم رو گیمی که چهار سال پیش اومده و چپو راست بهینه سازی شده :D)
هممون قبول داریم کیفیت تصویر Upscaler ها قابل قبول و حتی بهتر از تصویر nativeعه خیلی جاها، ولی ربطی به صحبت ما نداره.
من مشکلی با 4070S و 4070Ti ندارم، لیست کارت گرافیکایی برای مصرف شخصی خودم و شرکتم خریدم تو یه سال اخیر سه تا 4080Sعه دو تا 6900XT دوتا 6700XT و یه 3080 دوازده گیگ و یه 3070 و 3090 ( ماینر هم نیستم، مصرف اصلی گیمینگ و مادینگه).

تو این 13-14 سال اخیر که من فعالیت میکنم تو فرومای سخت افزاری همیشه یه سری مصرف کننده ها هستن، دقیقا مثل شما، به این صورت که این حس بهتون دست میده که باید دفاع کنید از خریدی که کردید، چه اون خرید اشتباه باشه چه اشتباه نباشه.
"من اینو خریدم و تو تجربه ی محدود خودم با دوتا گیمی که پلی کردم اوکی بودم پس شما همه دارید چرتو پرت میگید"
دیشب چند تا نمونه ی بارز مشکل vram رو گفتم ولی مخصوصا نادیده گرفتیشون مثل Last of us part 1 که با dlss performance هم 12 گیگ رو رد میکنه و 30 فریم میگیری:
ولی رو یه کارتی مثل 3090 که ارزونتره به صورت native میانگین 55-60 میده بدون upscale که هم همینطوری playbale میشه هم میشه dlss روشن کرد و 70-80 فریم گرفت بسته به لوکیشن.
صرفا از خرید خودتون دفاع نکنید الکی اینجا به عنوان پیشنهاد خرید به بقیه، واقعا حال بهم زن و کرینجه

با توجه به اینکه ۳۰۹۰ تو 4k عملکرد بهتری داشت تو همه بازیها و اینکه از پتانسیل بالایی برای اورکلاک برخوردار بود جهت رسیدن به قدرت 3090ti و 4070ti super واسه همین ۳۰۹۰ رو برداشتم🌷

عزیز قیمت cryofuze رو نگاه کردم رنج ۷۰۰ تومن بود بعد kryonaut extreme که جفتش تو یه سطحن رو دیدم ۱۸۰۰ بود بنظرت کولرمستره فیکه؟لیکوئید متال هم ۱۳۰۰ قیمت میخوره ولی میگن هر چند ماه یه بار باید بهش بزنی که از حوصله خارجه:دی
نه قیمت kryonaut extreme حدودا 24 دلار بود فک کنم ولی cryofuze نزدیک 8 دلاره که در میاد قیمتارو مقایسه کنی به ریال :D
جدا از اون پکیجینگ cryo طوریه که سخت میشه فیکش کرد، هم یه پلمپ خاصی داره خود سرنگ هم اینکه یه consistency خاصی داره خمیرش، من از اینجا میخرم همیشه
درمورد لیکوئید متال خیلی ریسکه :دی هیت سینک آلمینیومی 3070 من زنگ زد باهاش و خورگی پیدا کرد :D اونقدرا هم پایین نیورد دما رو یه دو درجه بهتر بود از خمیر

آخرین ویرایش:
من برای کسی که بدون اطلاعات کافی و شکمی و با اغراق مردمو تشویق به خرید اشتباه میکنه ذره ای احترام قائل نیستم که باهاش درست صحبت کنم چون داری با پول مردم بازی میکنی
ما از شیمرینگ و گوستینگ صحبت میکنیم شما عکس ثابت میفرستی که رسما هیچ ربطی نداره به موضوع کیفیت کلی و به حرکت و vistual fidelity و visual fluidity داره.
ما درمورد مشکل vram صحبت میکنیم شما میگی نه با dlss میشه پایین نگهش داشت ( ولی تو عکسی که خودتم میفرستی روی 11 گیگی همش با همون dlss اونم رو گیمی که چهار سال پیش اومده و چپو راست بهینه سازی شده :D)
هممون قبول داریم کیفیت تصویر Upscaler ها قابل قبول و حتی بهتر از تصویر nativeعه خیلی جاها، ولی ربطی به صحبت ما نداره.
من مشکلی با 4070S و 4070Ti ندارم، لیست کارت گرافیکایی برای مصرف شخصی خودم و شرکتم خریدم تو یه سال اخیر سه تا 4080Sعه دو تا 6900XT دوتا 6700XT و یه 3080 دوازده گیگ و یه 3070 و 3090 ( ماینر هم نیستم، مصرف اصلی گیمینگ و مادینگه).

تو این 13-14 سال اخیر که من فعالیت میکنم تو فرومای سخت افزاری همیشه یه سری مصرف کننده ها هستن، دقیقا مثل شما، به این صورت که این حس بهتون دست میده که باید دفاع کنید از خریدی که کردید، چه اون خرید اشتباه باشه چه اشتباه نباشه.
"من اینو خریدم و تو تجربه ی محدود خودم با دوتا گیمی که پلی کردم اوکی بودم پس شما همه دارید چرتو پرت میگید"
دیشب چند تا نمونه ی بارز مشکل vram رو گفتم ولی مخصوصا نادیده گرفتیشون مثل Last of us part 1 که با dlss performance هم 12 گیگ رو رد میکنه و 30 فریم میگیری:
ولی رو یه کارتی مثل 3090 که ارزونتره به صورت native میانگین 55-60 میده بدون upscale که هم همینطوری playbale میشه هم میشه dlss روشن کرد و 70-80 فریم گرفت بسته به لوکیشن.
صرفا از خرید خودتون دفاع نکنید الکی اینجا به عنوان پیشنهاد خرید به بقیه، واقعا حال بهم زن و کرینجه

نه قیمت kryonaut extreme حدودا 24 دلار بود فک کنم ولی cryofuze نزدیک 8 دلاره که در میاد قیمتارو مقایسه کنی به ریال :D
جدا از اون پکیجینگ cryo طوریه که سخت میشه فیکش کرد، هم یه پلمپ خاصی داره خود سرنگ هم اینکه یه consistency خاصی داره خمیرش، من از اینجا میخرم همیشه
درمورد لیکوئید متال خیلی ریسکه :دی هیت سینک آلمینیومی 3070 من زنگ زد باهاش و خورگی پیدا کرد :D اونقدرا هم پایین نیورد دما رو یه دو درجه بهتر بود از خمیر
پس همون cryo از همش بهتره🙏
خودم mastergel pro v2 دارم ولی فک نکنم مناسب باشه

آخرین ویرایش:
پس همون cryo از همش بهتره🙏
خودم mastergel pro v2 دارم ولی فک نکنم مناسب باشه

ببین مسترژل پرو v2 رو امتحان کردم و نتیجه خوبم گرفتم ولی برای کارت 230 واتی بود (هر برداشتی دوست داری بکن از این جمله :D )
اگه من باشم همون Cryofuze میبندم واسش که خیالم راحت باشه..
پ.ن: حال کردی جدی جدی 2 درجه فرقش بود؟!؟! :D

• Like
Reactions: GPSY
یه مساله که وجود داره خیلی از موارد مطرح شده رو یا شما تو حالت موشن میتونی متوجه شی یا شوتر بازهای حرفه ای
تو خیلی از مانیتورها میزنه response 0.1 میلی ثانیه ولی واقعیت نداره و بالای 4-5 میلی ثانیه هست. برا مشاهده input فریم جنریشن باید از مانیتورهای حرفه ای یا oled استفاده کنی.

2024-08-01_16-31-35.jpg 2024-08-01_16-31-13.jpg

این تفاوت یه native هست با فریم تو مانیتور oled وقتی که تایم رو آروم میکنی که برا آنلاین بازها مهمه، متوجه میشی و در مورد سایر موارد باید به سطوح روان مثل آب توجه کنی تا بهتر متوجه بشی و یا سطوح نوک تیز و حتی fsr بعضا flickering رو هم داره.
_______
برا 4k تا مود بالانس حداکثر و برا 2k و 1080 مود کوالیتی پیشنهاد میشه.

دوستان خوهشا تاپیک خراب نکنید :(
تاپیک کنسول تموم شد امده حالا اینجا دعوا راه بندازه و دنبال لایک جمع کردنه

پ.ن
جدیدا دمای کارتم در حالت بیکاری 55 تا 60 عه (مدام چک نمیکنم ولی یادمه 50 اینا بود)
و جدا از تهویه کیس کولر اتاق هم همیشه روشنه
کارتمم zotac 3070 amp holo
خمیر باید عوض کنم یا عادیه تو تابستون

• Like
Reactions: drak

پ.ن
جدیدا دمای کارتم در حالت بیکاری 55 تا 60 عه (مدام چک نمیکنم ولی یادمه 50 اینا بود)

اگه کولر روشنه و بازم 55/60 هست تو بیکاری یه جای کار میلنگه، دمای idle باید اطراف 30-32 باشه بدون 0RPM
فن هاش خاموشن موقعی که بیکاره؟

این درست نیست که از همه انتظارِ یکسان، در تشخیص اختلاف فریم و ادراک شیمرینگ و گوستینگ داشته باشیم، چون این موضوعات در حین حرکت اتفاق میافته و فرد به فرد، به نسبت هماهنگی چشم و مغز و سرعت ریسپانس در شخص متفاوت هست
مثل عکس نیست که بشینی ریلکس زوم کنی روش تا اختلافات رو پیدا کنی.
بین سردترین تایم سال تا گرمترین، تو idle من خودم بین 5 تا 10 درجه اختلاف دما دارم.

• Like
اره فن خاموشه
این برنامه رو از سایت خود زوتاک دانلود کن نصب کن، اجرا که شد از منوی سمت چپ advanced رو بزن یه گراف میاره برات مثل این عکس:
Screenshot_2.png
این سه نقطه رو مثل همین پترن که من گزاشتم بزار ( یا کلا هر چیزی به نظرت از لحاظ شدت صدای فن منطقی میاد) و بعدش اپلای کن.
یه 10 دقیقه همینطوری بشین ببین دمای کارت چقدر پایین تر میاد
اگه دیدی اوکی شد و راضی بودی برو از قسمت تنظیمات تیک Launch firestorm on windows startup و Minimize Firestorm at startup رو بزن که موقعی که روشن میکنی این برنامه هم تو بکگراند اجرا بشه.

با این کار دیگه فن ها خاموش نمیشن و موقعی که بیکاره با سرعت کم بچرخن، موقعی که تو گیم میری هم به نسبت مقدار دما سرعت فن بیشتر بشه.

دیفالت کارتای جدید اینطوری شده که تا به دمای 60 درجه نرسه فن روشن نمیشه که یکم احمقانس و طولانی مدت آسیب میزنه به کارت.

این درست نیست که از همه انتظارِ یکسان، در تشخیص اختلاف فریم و ادراک شیمرینگ و گوستینگ داشته باشیم، چون این موضوعات در حین حرکت اتفاق میافته و فرد به فرد، به نسبت هماهنگی چشم و مغز و سرعت ریسپانس در شخص متفاوت هست
مثل عکس نیست که بشینی ریلکس زوم کنی روش تا اختلافات رو پیدا کنی.

بین سردترین تایم سال تا گرمترین، تو idle من خودم بین 5 تا 10 درجه اختلاف دما دارم.
حرف شما درسته کاملا میلاد جان، موضوع پا فشاری بعد از اطلاع رسانی در همچین موضوعات و گارد گرفتنه.

پ.ن

درود بنده هم کارت palit 3080ti gaming pro داشتم دماش تو حالت بیکاری راحت به 60 میرسید و فن ها شروع به کار میکردن با اینکه کیس z5 که دارم 8 فن روش سوار بود دیگه مجبور شدم دست به ابداعی بزنم دمای کارت رو آوردم روی 35 درجه:دی
عکسشو میزارم فقط کپی رایت و لایسنس محفوظه:دی

• Like
Reactions: Deadmau5
درود بنده هم کارت palit 3080ti gaming pro داشتم دماش تو حالت بیکاری راحت به 60 میرسید و فن ها شروع به کار میکردن با اینکه کیس z5 که دارم 8 فن روش سوار بود دیگه مجبور شدم دست به ابداعی بزنم دمای کارت رو آوردم روی 35 درجه:دی
عکسشو میزارم فقط کپی رایت و لایسنس محفوظه:دی

نایس ماد :D
چرا فن کرو رو دسکاری نکردی؟
Screenshot_5.png
واقعا نویزی نمیده تو این حالت با 1300rpm اصلا ( تازه این کارت که عملا یکی در میون کویل واین داره..)
پیشنهاد میکنم واقعا این قضیه رو، فن استاپ و 0 rpm اینارو هیچکی دوست نداره :D

نایس ماد :D
چرا فن کرو رو دسکاری نکردی؟
View attachment 345287
واقعا نویزی نمیده تو این حالت با 1300rpm اصلا ( تازه این کارت که عملا یکی در میون کویل واین داره..)
پیشنهاد میکنم واقعا این قضیه رو، فن استاپ و 0 rpm اینارو هیچکی دوست نداره :D
حقیقتا حیفم اومد فن خود کارت همینطوری بچرخه گفتم یه فن 12 سانتی بچرخه بهتره خراب هم شد یکی دیگه میخرم ولی فن خود کارت خراب بشه داستان میشه:دی

این برنامه رو از سایت خود زوتاک دانلود کن نصب کن، اجرا که شد از منوی سمت چپ advanced رو بزن یه گراف میاره برات مثل این عکس:

این سه نقطه رو مثل همین پترن که من گزاشتم بزار ( یا کلا هر چیزی به نظرت از لحاظ شدت صدای فن منطقی میاد) و بعدش اپلای کن.
یه 10 دقیقه همینطوری بشین ببین دمای کارت چقدر پایین تر میاد
اگه دیدی اوکی شد و راضی بودی برو از قسمت تنظیمات تیک Launch firestorm on windows startup و Minimize Firestorm at startup رو بزن که موقعی که روشن میکنی این برنامه هم تو بکگراند اجرا بشه.

با این کار دیگه فن ها خاموش نمیشن و موقعی که بیکاره با سرعت کم بچرخن، موقعی که تو گیم میری هم به نسبت مقدار دما سرعت فن بیشتر بشه.

دیفالت کارتای جدید اینطوری شده که تا به دمای 60 درجه نرسه فن روشن نمیشه که یکم احمقانس و طولانی مدت آسیب میزنه به کارت.

حرف شما درسته کاملا میلاد جان، موضوع پا فشاری بعد از اطلاع رسانی در همچین موضوعات و گارد گرفتنه.
طبق همین نمودار خودتون گذاشتم دما الان بین 38 تا 42
اوکیه یا خمیر عوض کنم

طبق همین نمودار خودتون گذاشتم دما الان بین 38 تا 42
اوکیه یا خمیر عوض کنم
نه عالیه برای زوتک ( زوتک AMP کارتای خیلی خوبی هستن ولی یکم گرم ترن به نسبت بقیه کارتا، میانگین 38 خیلی خوبه برای این فصل)
حقیقتا حیفم اومد فن خود کارت همینطوری بچرخه گفتم یه فن 12 سانتی بچرخه بهتره خراب هم شد یکی دیگه میخرم ولی فن خود کارت خراب بشه داستان میشه:دی
نترس باو خراب چیه :D شانس اینکه خراب بشه واقعا زیر یه درصده، این قضیه 0 RPM رو بیشتر به خاطر این وسواس جدید خارجیا نسبت به نویز گذاشتن که مثلا هیچ صدایی نیاد از کیس و این مسخره بازیا :دی البته کاری که کردی به شدت تحسین برانگیزه :)) هرکسی اینقدر اهمیت نمیده واقعا که منو تو اهمیت میدیم به این چیزا :D
الان روی این یکی کارت هم من یه 1000rpm گذاشتم تا دمای همون 55c تو اتاقی که نه کولر داره نه پنجره، وضعیت idle اینه :

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or