مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مرسی دمت گرم
هوایی چین هم گرفتی ؟ اون چقدر طول کشید ؟
بنظرت از دبی کالایی رو بگیرم ( چون بعضی کالا ها دبی هم قیمتشون خوبه ) زود تر بهم نمی‌دن ؟

یه چیزی که یکم ضدحاله برام اینه که هی میگن تو گمرک مونده و.... در حالی که من خودم بچه جنوبم و می‌دونم این کالا ها همه ته لنجی میاد ! (چین)»دریایی یا هوایی»(دبی)»ته لنجی»(نخل تقی یا بنادر دیگه)»پست یا شوتی»(شهر مقصد)
لپ‌تاپ هوایی رو حدود یک ماه و چند روز آوردن. ولی نمی‌دونم همیشه این طوریه یا شانس من بوده.
از دبی خیلی زودتر میاد. اما اون چیزهایی که می‌خواستم توی دبی گرون‌تر بود.

والا از جزئیات کارشون خبر ندارم. از این چیزهایی هم که میگن سر درنمیارم. بدترین اتفاقی هم که توی سفارش‌های من افتاده این بود که سفارشم توی پست گم و گور شده بود.

• Like
Reactions: drak and Sarvior
لپ‌تاپ هوایی رو حدود یک ماه و چند روز آوردن. ولی نمی‌دونم همیشه این طوریه یا شانس من بوده.
از دبی خیلی زودتر میاد. اما اون چیزهایی که می‌خواستم توی دبی گرون‌تر بود.

والا از جزئیات کارشون خبر ندارم. از این چیزهایی هم که میگن سر درنمیارم. بدترین اتفاقی هم که توی سفارش‌های من افتاده این بود که سفارشم توی پست گم و گور شده بود.
هزینه رو عودت دادن ؟ (گردن گیرشون خوبه؟ )

پ.ن: من هنوز سفارش ندادم صرفا نظرات تلگرامشون رو دارم رصد میکنم ... تا اینجا بنظرم گزینه خوبی بودن
یه چند قلم هست که می‌خوام سفارش بدم بهشون

هزینه رو عودت دادن ؟ (گردن گیرشون خوبه؟ )

پ.ن: من هنوز سفارش ندادم صرفا نظرات تلگرامشون رو دارم رصد میکنم ... تا اینجا بنظرم گزینه خوبی بودن
یه چند قلم هست که می‌خوام سفارش بدم بهشون
خودشون از پست پیگیری کردن و توی شیراز پیدا شد.

اما اگر کلا فنا می‌شد نمی‌دونم چه کار می‌کردن. برای سفارش‌های گرونی هم که تاخیر می‌خوره یه چیزی معمولا هدیه می‌دن که ارزش ریالی چندانی نداره.
یکی از لپ‌تاپ‌هایی هم که ازشون سفارش داده بودم، من مدل DDR5 رو سفارش دادم اما مدل DDR4 همون لپ‌تاپ اومد.
حدود ۲ هفته بعد از خرید هم فهمیدم. بهشون پیام دادم که این جوری، گفت فروشنده اصلی اشتباه ارسال کرده و اگر می‌خوای، لپ‌تاپ رو برگردون ما به هزینه خودمون برگشت می‌زنیم ولی
ماجرا چند ماه طول می‌کشید که من قبل کردم. بعدش پیشنهاد دادن معادل اختلاف قیمت دو مدل رو با یه عددی بابت جلب رضایت پرداخت کنن

تا الان عملکردشون به عنوان واسطه بد نبوده. حالا اگر جایی باشه که همین کار رو با نرخ واسطه‌گری کمتری انجام بده، من بلد نیستم.

View attachment 347932

تقدیم به کسانی که میگن ۱۲ گیگابایت vram کافیه.
تو گذشته اینطوری بود که مثلا میگفتیم اوکی مموری مهم نیست مقدار raster operator ها و shader و تکسل ها و بوست کلاک و.. بر اساس معماری اون نسله که اهمیت داره فقط، مردم بازم میرفتن GT 710 2GB میخریدن جای GTX 660 1GB مثلا و پز میدادن بابتش
حالا که از اون برهه ی زمانی رد شدیم الان برعکس هی باید از اهمیت مقدار مموری صحبت کنیم ;))
البته سر این بازی دیگه وضعیت کلا خرابه به نظر. تو 900p حتی 16 گیگ هم کم میاد.
90% بازیایی که میان رو با یه کارت 8 گیگ هم میشه راحت و با یه preset بهینه و منطقی بازیشون کرد؛ بحث اون 10% دیگه اس که یه چیزی میاد و به شدت چشمتو میگیره ولی صرفا به خاطر مقدار مموری مجبور میشی بیاری پایین همه تنظیماتو میخوره تو ذوقت...یه پنجاه میلیون تومنم پول کارت گرافیک دادی فقط :دی
مثل این مورد:
FolU4xQaIAAR6T_.jpg

آقا گرافیک های انویدیا تا چه حرارتی اوکیه کار کنه
مگه نباید زیر 74 باشه ؟
اون زیاد اهمیتی نداره، باید از همون برنامه HWMonitor نگاه کنی ببینی ماکسیمم Memory Junction Temp و هات اسپات چقدره تو بازی سنگین و بدون Vsync یا بدون هر مدل محدودیتی که دستی روی FPS اعمال شده باشه

برای بعضیا مثلا دمای معمولیشون 80 عه که یکم زیاد حساب میشه ولی هات اسپات 95 که یعنی عالیه به نسبت و مموری هم همون 80-90 که طبیعیه

ولی بعضیا دمای معمولی هسته حدودا 70 عه ولی هات اسپات 105 و مموری هم 110 که واقعا خرابه اوضاع اگه اینطوری باشه

• Like
Reactions: Arash-S212 and VICE
اون زیاد اهمیتی نداره، باید از همون برنامه HWMonitor نگاه کنی ببینی ماکسیمم Memory Junction Temp و هات اسپات چقدره تو بازی سنگین و بدون Vsync یا بدون هر مدل محدودیتی که دستی روی FPS اعمال شده باشه

برای بعضیا مثلا دمای معمولیشون 80 عه که یکم زیاد حساب میشه ولی هات اسپات 95 که یعنی عالیه به نسبت و مموری هم همون 80-90 که طبیعیه

ولی بعضیا دمای معمولی هسته حدودا 70 عه ولی هات اسپات 105 و مموری هم 110 که واقعا خرابه اوضاع اگه اینطوری باشه
الان با رسم شکل میشه ه من نشون بدید کدوم کدومه
یا همینارو نوشتاری بنویسید با محدودیت جلوش
مثلا اینطوری
Memory Junction Temp > 90 خوبه
الان من با 4070ti الن ویک میزنم تنظیمات 4k رو گذاشتم low درجه بازی با مانیتورینگ خود انویدیا تا 70درجه میره
تا الان تمام بازیارو زیر 69 درجه رفته بودم
یه مشکلی هم با بازی الن ویک دارم مثلا game frame dlss میزن این به گرافیک فشار میاره یا vsync؟
چون قطعش میکنم فریم کم میشه ولی دما گرافیک میره برای 70 (بعضی بازی ها مثل این 2 تا لیمیتد فریم نداره )

الان با رسم شکل میشه ه من نشون بدید کدوم کدومه
یا همینارو نوشتاری بنویسید با محدودیت جلوش
مثلا اینطوری
Memory Junction Temp > 90 خوبه
الان من با 4070ti الن ویک میزنم تنظیمات 4k رو گذاشتم low درجه بازی با مانیتورینگ خود انویدیا تا 70درجه میره
یه مشکلی هم با بازی الن ویک دارم مثلا game frame dlss میزن این به گرافیک فشار میاره یا vsync؟
چون قطعش میکنم فریم کم میشه ولی دما گرافیک میره برای 70 (بعضی بازی ها مثل این 2 تا لیمیتد فریم نداره )
زیر این مقدار بمونه اوکیه دما
GPU Temp > 80
Memory Junction Temp > 99
Hotspot > 100
ول کن مانیتورینگ انویدیا رو بالاتر گفتم دمای معمولی GPU Temp چرتو پرته کلا. برو بگیر HWMonitor و اجرا کن رو بعد برو تو گیم با سنگین ترین حالت ممکن از لحاظ کیفیت گرافیکی بازی یه چرخ بزن ببین این دماها چقدر میشه بهم بگو
Screenshot_2.png
هرچی بیشتر بگذره از زمان خرید این دما بالاتر و بالاتر میره و اطراف 75-80 وایمیسته آخرش، نیاز به نگرانی نیست اگه اون دوتا نمونه دمای دیگه مموری و هات اسپاتتت تو رنج خوب باشه

زیر این مقدار بمونه اوکیه دما
GPU Temp > 80
Memory Junction Temp > 99
Hotspot > 100
ول کن مانیتورینگ انویدیا رو بالاتر گفتم دمای معمولی GPU Temp چرتو پرته کلا. برو بگیر HWMonitor و اجرا کن رو بعد برو تو گیم با سنگین ترین حالت ممکن از لحاظ کیفیت گرافیکی بازی یه چرخ بزن ببین این دماها چقدر میشه بهم بگو
View attachment 349472

هرچی بیشتر بگذره از زمان خرید این دما بالاتر و بالاتر میره و اطراف 75-80 وایمیسته آخرش، نیاز به نگرانی نیست اگه اون دوتا نمونه دمای دیگه مموری و هات اسپاتتت تو رنج خوب باشه
برای من به ترتیب زیر باد کولر به این شکل بود (کیس روبه رو کولر ، وقتی کولر خاموش باشه 2-3 درجه میره رو اعدادی که میگم)
gpu temp : اکثرا 69-70 بود یه بار دیدم 72 رو دید
mj temp : 70
hotspot : 89-90
اینا روی آخرین تنظیمات به جز ( رزلوشن بازی رو 4kبود ولی رزلوشن رندرینگ 1440 بود ، و ری ترسینگ رو پایین ترین حالت )
و یه مود دیگه یکی از بچه ها چند وقت پیش یه عکس گذاشت با همین موردهای بالا
اون گزینه آخرش thermal limted ؟
اون اولی همون gpu temp ؟
Opera Snapshot_2023-07-06_024033_forum.bazicenter.com.png
-------------------------------------
و یه سوال بی ربط به کارت گرافیک رفیق من یه سیستم بسته همون که اگه 2 تا فن دیگه اضافه میکرد پرواز میکرد
این cpu ش 14700k هست با کولینگ deepcool lt720 وقتی بازی هلبلید 1 رو باز کرد یه لحظه ماکسیموم temp cpu تا 99 درجه رفته ولی اکثرا رو همون 60 به پایینه، مشکلی داره ؟
برای مادربردش که سری z و برق و توان بیشتری میکشه میتونه باشه یا خمیر سیلیکون بد زده باشند ؟

اینا روی آخرین تنظیمات به جز ( رزلوشن بازی رو 4kبود ولی رزلوشن رندرینگ 1440 بود ، و ری ترسینگ رو پایین ترین حالت )
عالیه همش
اون اولی همون gpu temp ؟
آره همونه
اون گزینه آخرش thermal limted ؟
فک کنم منظورشون Tjmax سی پی یو هست، ربطی به کارت گرافیک نداره که البته برای همه سی پی یو های جدید اینتل 100 درجه اس و برای سی پی یو های رایزن 95 درجه

معنیش اینه که وقتی به اون نقطه از دما برسه خودشو throttle میکنه و سرعتشو یواش یواش میاره پایین که دما بالاتر نره‌ و ...

و یه سوال بی ربط به کارت گرافیک رفیق من یه سیستم بسته همون که اگه 2 تا فن دیگه اضافه میکرد پرواز میکرد
این cpu ش 14700k هست با کولینگ deepcool lt720 وقتی بازی هلبلید 1 رو باز کرد یه لحظه ماکسیموم temp cpu تا 99 درجه رفته ولی اکثرا رو همون 60 به پایینه، مشکلی داره ؟
برای مادربردش که سری z و برق و توان بیشتری میکشه میتونه باشه یا خمیر سیلیکون بد زده باشند
برای هممون همینه رسما، من چه با کولینگای aio خیلی گرونتر از lt720 چه با کاستوم لوپ 13900k رو نتونستم یه کاری کنم موقع لودِ زیاد نره 100c, ولی نتونستم بدون آندرولت

اگه اکثر مواقع اطراف 60عه ولی یهو میپره 99 به خاطر همون حجم مصرف و usage یهوییه زیاد نگران این موضوع نباشید :D

عالیه همش

آره همونه

فک کنم منظورشون Tjmax سی پی یو هست، ربطی به کارت گرافیک نداره که البته برای همه سی پی یو های جدید اینتل 100 درجه اس و برای سی پی یو های رایزن 95 درجه

معنیش اینه که وقتی به اون نقطه از دما برسه خودشو throttle میکنه و سرعتشو یواش یواش میاره پایین که دما بالاتر نره‌ و ...

برای هممون همینه رسما، من چه با کولینگای aio خیلی گرونتر از lt720 چه با کاستوم لوپ 13900k رو نتونستم یه کاری کنم موقع لودِ زیاد نره 100c, ولی نتونستم بدون آندرولت

اگه اکثر مواقع اطراف 60عه ولی یهو میپره 99 به خاطر همون حجم مصرف و usage یهوییه زیاد نگران این موضوع نباشید :D
این دما تو گیم چطوره ؟

این دما تو گیم چطوره؟

Attachments

• IMG_20240915_231959.jpg
    IMG_20240915_231959.jpg
    1.3 MB · مشاهده: 43

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or