Tochini
کاربر سایت
ترجیحا هرچقدر کمتر بهتر …۲۵٪ همبهتر از مال خودم باشه پرفورمنسش راضیمصبر کن 3090ti بیاد تو بازار ارزششو داره heat 2 هم بیاد لگ نمیزنه
چقدر میخوای هزینه کنی ؟
ترجیحا هرچقدر کمتر بهتر …۲۵٪ همبهتر از مال خودم باشه پرفورمنسش راضیمصبر کن 3090ti بیاد تو بازار ارزششو داره heat 2 هم بیاد لگ نمیزنه
چقدر میخوای هزینه کنی ؟
3060 بخریدترجیحا هرچقدر کمتر بهتر …۲۵٪ همبهتر از مال خودم باشه پرفورمنسش راضیم
روگ ش به 28.5 29 تومن پیدا میشه.تاف 28 و دوال و ایناش کمتر تا 27 و اینا گارانتی دار.Asus اش ۳۰ تومن قیمتشه نو. خوبه اینقیمت؟
این قیمت نسخه تی ای ش هست من 3060 پلیت یا گینوارد دیدم 22 3 می فروشنAsus اش ۳۰ تومن قیمتشه نو. خوبه اینقیمت؟
والا آکبندشو تو یکی از سایتها ۳۲ دیدم اینم نهایت ۲۸ ۲۹ بتونه بدهسلام دوستان یه ۶۷۰۰xt داداشم داره میخواد رد کنه بره داره ازدواج میکنه بنظرتون چند رد کنه؟
کلا کم استفاده کرد،به تازگی سیستم بست و یه مدت بعدش آشنا شد با یه بنده خدایی
آبان خریده
سری ROG
کلا مشتریشم اگر بود بهم پیام بده
بستگی داره برای اونایی که کیفیت قطعات برد کارت برای اورکلاک و بوست بالاتر کارت گرافیک مهمه خوب مدل های پالیت دوال و گینوارد غوست مناسب نیستن چون از ابتدایی ترین کنترل کننده های ولتاژ مثل vrm و موسفت و فازها استفاده میکنن بعلاوه پاور لیمتشون هم پایینترین مقدار هست با 180 وات. کارت های دیگه هم مثل EVGA XC، زوتاک تویین اج، ام اس آی ونتوس 2x قطعات برد بهتری دارن اما بخاطر پاور لیمیت پایین و کولینگ معمولی قابلیت اورکلاک محدودی دارن.سلام این کارت گرافیک از این برند خوبه یا نه 3060 ghost 12gb test با بودجه 20 میلیون چه کارتی پیش نهاد میدید لطفا راهنمایی کنید
ارزش ارتقا تا 2 الی 3 میلیون رو داره ولی از این بیشتر ارزش ندارهسلام دوستان خسته نباشید . من گرافیک 3060 دارم اگه بفروشم TI 3060 بگیرم خیلی فرق داره؟ اصلا ارزششو داره اینکارو انجام بدم. ممنون میشم راهنمایی کنید
من باشم دومی رو انتخاب میکنم هم cpu هم گرافیک بروزتری دارهدوستان چون یه جورایی مربوط به گرافیک هست اینجا میپرسم.
قصد خرید لپتاپ دارم .بین دو مشخصات موندم.
یکی ۲۰۶۰ و core i7 10750
یکی هم 3050 ti و core i 7 11800
Vram کمتر اذیت نمیکنه؟چون ۴ هستمن باشم دومی رو انتخاب میکنم هم cpu هم گرافیک بروزتری داره