Persia Tech
کاربر سایت
بله چون تعداد کم میاد و تنوعش زیاده و مشتریش کمشما دلیل گرون بدون عجیب مانیتورها رو میدونین؟ من از هر فروشنده ای پرسیدم جواب پرت داده بهم!
دوست من جایی کار میکنه و کارش بستن ریگ های مایینگه، چند مدت پیش بهش سر زده بودم قبلن اصلن کارت های سری جدید نداشتن ولی اینبار پیش خودم چندتا کارتون پر کارت گرافیک سری جدید اورده بودن
عجیب این بود که خیلی از کارت ها سری LHR بودن و ماینرا حتی دارن میرن سمت این کارت ها
برای بستن ریگ ماینیگ با gpu الان تردید زیاد شده چون کسی که میخواد ریگ جدید ببنده اینده ی جلوش رو با ماین اتریوم میبینه که نامعولمه
اینکه ارز با ارزشی برای ماین با gpu پیدا بشه مبهمه، امیدوارم همه ی کریپتوها سمت سود بر اساس اثبات سهم برن و از کارت گرافیک بکشن بیرون کلن
ملنتیورها همین طوریش اصلا به صرفه در مقابل تی وی های جدید که دیگه از همه لحاظ بهتر شدن نیستن چون قیمت به سایزشون نمی خونه حالا توی ایرانم که قیمت ها به مراتب بیشتره طبیعا فقط کسایی می خرن که فضاش ندارن
تازه الجی بالا رده هاشم شروع کرده به سایز 42 اینچ زدن با این حساب شرایط بدترم می شه
ماینرهای باهوش که ماه هاست دارن lhr می بندن از مهر به اینطرف بقیه هم 1 2 ماهی هست که اومدن سمتش
یکسری ماینر قدیمی داریم که جای گرافیک های hhr قدیمی که خراب شده باز می رن hhr می خرن یا تعداد بالا کار می کنن برای همین مصرف برقشون می خوان کنترل کنن که لو نرن
الباقی هم که hhr می خرن بدون فکرن چنان ضرری در انتظارشونه که فکرشم نمی کنن
اون عده هم که 580 می خرن کلا ور شکست می شن
اتریوم از ماین خارج بشه فکر کرده ارزشش ثابت باقی می مونه با کله سقوط می کنه همین الان کوین های هم ارزش اتریوم برای استخراج هستن با رفتن اتریوم ارزش اونا احتمالا بیشتر می شه و جاش می گیرن که lhr هم هیچ تاثیری روشون نداره برخی الگوریتم ها هم کلا قابلیت lhr ندارن یعنی انویدیا خودشم بکشه نمی تونه محدودشون کنه دیگه
نتیجه اینکه ماین حالا حالا ها هست مگر اتفاقات دیگه ای بیافته
حتی اگر ماین هم نباشه کلا قیمت قطعات اساسی دیگه پایین بیا نیست عین قبل مگه با ps5 هم ماین می کنن؟