Saeedrz70
کاربر سایت
تنها چیزی که من می تونم به شما بگم و ممکنه کمی توی تصمیم گیری کمکت کنه اینکه تو این نقطه ای که هستیم به ری تریسنگ اهمیت زیادی نده و قدرت خام gpuها(بدون قابلیت های اپ اسکیل و ری تریسنگ) اولویت اولت باشه.سلام دوستان قصد ارتقای گرافیک سیستم رو دارم
یک دونه 1080 داشتم که قبل گرونی دادم رفت و بدجور دستمون توی حنا موند
الان میخوام گرافیک بگیرم بین 3080 و 6900XT موندم
بررسی ها رو نگاه کردم 6900XT خیلی بهتر هست اما نکته ای که کمی منو مردد میکنه درایور های دری وری AMD و پشتیبانی raytracing بد هست
دوستانی که دارن کمی بنده رو راهنمایی کنن
دمای گرافیک به چه شکل هست نویز فن زیادی داره یا نه
یک پاور 750 وات کورسیر دارم کفایت میکنه یا نه کنار amd 5800x
درمورد ری تریسینگ زیاد صحبت شده ولی درمورد اینده ش کمتر، چیزی که من بازم بنظرم مهمه اینکه ببینید انجین های بزرگ پر استفاده بازی سازی مثل انریل انجین ۵ قراره چطوری ازش استفاده کنند، طبق ویدیوهای رسمی اپیک اولویت اول اونها تو نورپردازی و تریس نورها راه حل های نرم افزاری هست بیشتر تا تکیه به شتاب دهنده های سخت افزاری، این می تونه ری تریسینگ سخت افزاری رو تو اینده حتی بی اهمیت تر کنه،
اگه چیزی باشه بخوای اهمیت بدی همون قابلیت های upscale کارت ها و درایورهاشون هست که می تونه اولویت دومتون باشه،
+یه نکته مهم در مورد ری تریسنگ هست که شاید خیلها دقت نکن اینکه ری تریسنگ افکت های مختلفی داره و اینجور نیست مثلن مثل رزولوشن یه چیز ثابت برای همه چیز و همه جا باشه، این افکت ها می تونه مربوط با سایه بازی باشه تا رفلکت دنیای بازی توی سطوح بازتاب دهنده مثل شیشه و متال، تا سنگترین نوع ری تریسنگ که حالت گلوبال داره و پس تریسنگ هست(بازی ماینکرفت)
به ترتیب هر بازی ای که بازی کنید اینا هرچه افکت بالاتری باشه بیشتر به چشم میاد و سنگین تر هم هست از لحاظ پرفمنس (ری تریسنگ سطح پایین مثلن در کالاف تا ری تریسنگ بالاترین سطح در ماینکرفت و دموی قابل بازی خود انویدیا)
+نکته دیگه اهیمت UPSCALE کردن هست که روز به روز بخاطر رواج تی وی ها و مانیتورهای با وضوح های بالا داره بیشتر میشه، و در کنار ری تریسنگ درست و حسابی تقریبن چیز واجبیه برای پرفمنس)
حوصله کردم اینجا از چیزایی که گفتم اسکرین شات بازی میفرستم ببینم چطور به چشم دوستان نمیاد