SleepyTurtel
کاربر سایت
کارت من AMD هستداخل پنل انویدیا گزینه ش هست هم برای بازی خاص هم برای همه بازی ها می شه فعالش کنید
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
کارت من AMD هستداخل پنل انویدیا گزینه ش هست هم برای بازی خاص هم برای همه بازی ها می شه فعالش کنید
کارت من AMD هست
فقط روش فرستنده و گیرنده نوشته بودداداش خیلی دل و جرئت داری خدایی
اتفاقا کردا آدمای خوبی هستین یه سری ها قبلا بیعانه میگرفتن در میرفتن اسمشونو یکم بد کردن وگرنه آدمای معتبری هستن
شما دوست عزیز بسته پستی که بدستتون رسیده بود روش چی نوشته بود؟ منظورم کارت گرافیک نوشته بودن؟
اگر تو بازی خاصی هم بخوای فعال کنی اینا تو تب گیمینگ هستنش.کارت من AMD هست
درود،سلام کارت گرافیک من سوخته مادربردم Asus P5QL PRO تا 1500 یک کارت گرافیک معرفی مبکنید ممنون میشم
بهبه مبارک باشه عزیز دل. تجربه خریدت از آترین کالا اوکی بود؟ به مشکل موجودی یا بروز نبودن قیمت برنخوردی؟ قیمت چند گرفتی من چک کردم فک کنم موجود نداشتنخب کارت گرافیک 3070 ما هم رسید خدا رو شکر همه چیز عالیه فعلا مشکلی من ندیدم کارت رو من از سایت atrinkala خریداری کردم بدون گارانتی متاسفانه فقط با پست ارسال می کردن برا همین 7 روز زمان برد بنده خوزستان بودم.
View attachment 237488View attachment 237490View attachment 237491View attachment 237492View attachment 237493
نه مشکلی نبود قیمتش خیلی خیلی بهتر اون گارانتی های سه ماه مقداد و لیون هست.بهبه مبارک باشه عزیز دل. تجربه خریدت از آترین کالا اوکی بود؟ به مشکل موجودی یا بروز نبودن قیمت برنخوردی؟ قیمت چند گرفتی من چک کردم فک کنم موجود نداشتن
داداش مبارکهخب کارت گرافیک 3070 ما هم رسید خدا رو شکر همه چیز عالیه فعلا مشکلی من ندیدم کارت رو من از سایت atrinkala خریداری کردم بدون گارانتی متاسفانه فقط با پست ارسال می کردن برا همین 7 روز زمان برد بنده خوزستان بودم.
View attachment 237488View attachment 237490View attachment 237491View attachment 237492View attachment 237493
ممنون 36900 هزینه پست هم با خودشون بود والا پلمپ بود و اینکه خیلی خوش برخورد بودن من قبلا 2060 داشتم با گارانتی 36 ماه ولی اینو بدون گارانتی گرفتم و اصلا نمی خواستم بخاطر سه ماه گارانتی 5 6 میلیون اضافه بدم.داداش مبارکه
راستش منم همین کارتو از آترین کالا اولش میخاستم بخرم حدود ۲ هفته پیش که ۳۷۵۰۰ برام فاکتور کرد اما ترسیدم بیعانمو پس گرفتم از بانه برات فرستادن
چند خریدی فکر کنم آخرین بار ۳۷ دیدم تو سایتشون
کار خوبی کردی قیمت خوبی خریدیممنون 36900 هزینه پست هم با خودشون بود والا پلمپ بود و اینکه خیلی خوش برخورد بودن من قبلا 2060 داشتم با گارانتی 36 ماه ولی اینو بدون گارانتی گرفتم و اصلا نمی خواستم بخاطر سه ماه گارانتی 5 6 میلیون اضافه بدم.
کارتایی که عوض کردی همه تقریبا نزدیک بهم بودن بخاطر همین عوض کردن کارت اون حال و هیجانی که باید بهت میداده رو نداده.خدایی تو این دو سال من کارت خیلی عوض کردم دیگه از کارت زده شدم
۱۰۷۰ و ۱۰۸۰ و ۱۰۸۰ti و ۲۰۷۰super و 6700xt و الانم ۳۰۷۰
البته کلا از زمان خرید ۱۰۷۰ تا اینجای کار برای من ۱۵ تومن آب خوردهکارتایی که عوض کردی همه تقریبا نزدیک بهم بودن بخاطر همین عوض کردن کارت اون حال و هیجانی که باید بهت میداده رو نداده.
من یادمه وقتی از gtx 660 یهو اومدم رو gtx 970 واقعا همون لحظه اول اجرای بازی شگفت زده شدم هم زرق و برق بیشتر گرافیک بازی هم از روونی.
بنظر من عوض کردن گرافیک فقط زمانی توجیه داره که حداقل مینیمم 30 فریم بیشتر با کارت جدیدت بگیری. اینطوری ارتقا و جهش نسل رو تا مغز استخون درک میکنی.
تو مثال شما مثلا اگه همون gtx 1080 رو نگه میداشتی و الان 3070 میگرفتی همه چی خیلی لذت بخشتر بود برات.