مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نه اینطوریا هم نیست من تنها کارتیم که به مشکل خورد بین 15 تا کارتی که خریدم همین راگ استریکس بود اونم 6 ماهه من خوشبختانه کارتم گارانتی ایران داشت و پولش گرفتم

با اینکه بهش ولتاژ نداده بودم حالت پرفورمنس هم بود که دور فنش خیلی بیشتره دماش هم حداکثر 76 بیشتر نمی شد تازه برای تابستان بعد از 5 6 ماه بعد از اتمام بازی سوپر سنگین مترو مشکل دار شد
اینم باید بگم در این 25 سالی که مدام سیستم عوض کردم نه تنها بین کارت هام بلکه بین تمام قطعاتی که داشتم از هارد مکانیکی که فاکتور بگیریم دست به خرابیش بالاست فقط این مشکل دار شد تازه اون دو تا هاردمم دلیل داشت

کلا امار خرابی ها نشون می ده کارت های با کولینگ گرون تر بیشتر خراب می شن چون اکثرا در فرکانس با پاور به مراتب بالاتری کار می کنن و با کیفیت تر کردن قطعات به اندازه ای که اورکلاک می شن نیست

هر چند الانم بازم استریکس دارم اما ایندفعه به جای اورکلاک اندرولتش کردم و فرکانس مکسشم محدود کردم لیمیت پاورشم دیگه دست نزدم با این حال فریم دهی کارتم 4 5 درصدی هم بهتر شده

البته بازم تاکیدم به خرید بهترین پاور ممکن برای سیستمتون هست بهترین در رنجی که نیاز دارید رو بخرید
کارتتون چه مشکلی پیدا کرد؟
چرا اندرولتاژ میکنین ؟
من کلا دررطول عمرم کارتی نخریدم که اورکلاکش نکرده باشم

بالاخره بعد ۳ هفته asus 3070 dual رو با گارانتی ۱۸ ماهه ایمانتک به قیمت ۳۳،۷۰۰ خریدم واقعا این ۳ هفته برا من خیلی سخت گذشت و البته خیلی دلم میخاست مدل تاف رو بخرم که قیمت گارانتی دارش بالای ۴۰ تومن و بدون گارانتیش بالای ۳۷ تومن بود که بعد خریدن دوال و اورکلاک کردنش به ۱۶۰ درصد core دمای کارت بالای ۷۰ درجه نرفت و فن کارت خیلی بیصدا هستش که با افزایش دور فن به ۶۵ درصد واقعا صدای فن رو به زور میشه تشخیص داد و واقعا ۳۰۷۰ کارت خنکی هستش و امروز پی بردم ایسوس واقعا یه سر و گردن از گیگا و msi بالاتره حالا کارت rog strix بماند که چه کارت خفنی برای ۳۰۷۰ باشه کا متاسفانه بودجم نرسید
میخاستم برای اون دسته از دوستانی که میخان کارت بخرن از فروختن msi 6700xt و خرید asua 3070 dual تجربه هامو تا به این لحظه بگم
توکیو جان کارت رو از کجا گرفتی؟ قیمتش خوب بوده 33 تومن الان کارتای پالیت رو اینقدر میدن.
مبارک باشه کاشکی یکم دیگه هم صبر میکردی، تو که این همه وایستاده بودی یه سه چهار هفته دیگه هم روش. منم میخوام کارت بگیرم در حد 25 تومن فعلا وایستادم ببینم چی میشه، یکم قیمتا نسبت به دو سه هفته پیش بهتر شده.

• Like
Reactions: tokio_hotel
توکیو جان کارت رو از کجا گرفتی؟ قیمتش خوب بوده 33 تومن الان کارتای پالیت رو اینقدر میدن.
مبارک باشه کاشکی یکم دیگه هم صبر میکردی، تو که این همه وایستاده بودی یه سه چهار هفته دیگه هم روش. منم میخوام کارت بگیرم در حد 25 تومن فعلا وایستادم ببینم چی میشه، یکم قیمتا نسبت به دو سه هفته پیش بهتر شده.
داداش قیمتها بهتر نشده همونه این کارتو من از یه آشنایی گرفتم قیمتش خوب بود همین کارتو اکثرا بالای ۳۵ یا ۳۶ میدن شما هم بنظر من بخر صبر کردن تو این مملکت فایده نداره اتریوم میاد پایین دلار میره بالا بعد دلار میاد پایین اتریوم میره بالا به هر حال کمبود کارت وجود داره و کلا کمبود چیپست تو جهان بیداد میکنه منم واقعا حوصله صبر کردن ورو نداشتم ولی در کل این کارت رو ۴ الی ۵ سال نگه میدارم و عوض نمیکنم چون واقعا ۳۰۷۰ کارت بی نقصی هستش الانم بازیارو با آخرین جزییات بازی میکنم ولی اگه میخای ۳۰۶۰ یا ۳۰۶۰ti بخری بنظرم ارزش نداره الان قیمت ۳۰۶۰ti با ۳۰۷۰ زیاد فرقی نمیکنه ولی در گیم واقعا فرقش زیاده و هر چی فریم بالا بره ارزش کارت رو اونجا حس میکنی
۳۰۶۰ الان قیمتی حدود ۲۵ الی ۳۰ داره ۳۰۶۰ti هموبین ۳۰ الی ۳۵ متغیر هستش ولی من همون ۳۰۷۰ رو بهت پیشنهاد میکنم بخر لااقل ۴ سال راحت بشی

الانم بهت میگم دیر نشده برو بخر چون وقتی چیزیو میخری اگه ارزون بشه که احتمالش صفر درصده اگه ارزون مثلا بشه باز تو دلت میگی باااخره استفادشو میکنم نهایتا دو سه ماه دیگه راحت ۵ الی ۱۰ میلیون گرونتر میشه ولی اگه گرون بشه نخری دیگه واقعا دلت نمیاد بخری هی منتظر میشی ارزون بشه میبینی با این تورم موندی و هر روز قیمت دلار و اتریومو باید چک کنی و اعصابت خراب میشه
الان لیون کامپیوتر ۳۰۷۰ دوال رو ۳ روز پیش ۳۵ میداد الان ۳۷.۳۰۰ کرده به خاطر برگشت دلار به کانال ۳۰

کارتتون چه مشکلی پیدا کرد؟
چرا اندرولتاژ میکنین ؟
من کلا دررطول عمرم کارتی نخریدم که اورکلاکش نکرده باشم
حقیقت فنش از یک دمایی به بعد بر فرض 73 درجه چت می زد هی می شد 100 درصد بعد می افتاد پایین بعد مجدد 100 درصد تند تند اصلانم فرقی نداشت حتی اگر فنش دستی می ذاشتین بازم همین می شد
یکم داد بی داد کردم حل شد
چون کارت بهش خیلی فشار کمتری میاد کارت شما اوکی هست کارن من 400 وات مصرفشه خیلی تحت فشاره بعد کارت های استریکس هم پاور لیمیت خیلی بالاتری دارن هم فرکانس خیلی بالاتری دارن
یکی دیگه از مزیت هاش اینکه که بازی هایی که فریم لیمیت می ذارم بازم تا 400 وات می رفت اما با این کار می شه 300 تا اما فریم دهی همون 120 ثابت هست
منم می کردم اما با این قیمتا دیگه عمرا بهش دست بزنم بیخیال 3 4 فریم

مبارکتون باشه کلا ایسوس جنس بد دست مشتری نمی ده حداقل تجربه خودم اینه کارت دوال ایسوس یک سر و گردن با دوال های دیگه فرق داره چون کولینگش هم خیلی قطور تره هم با کیفیت تره طولش بیشتره 6 تا هیت پایپم داره به طوری که با 3 فته گیگا مقایسه می کنید 350 گرم کولینگ ایسوس سنگین ترم هست
شما خیلی قیمت خوبی خریدی بدون گارانتیشم این قیمت نیست هر چند ایمانتک هم بدون گارانتی عملا اما بازم خوبه

تجربه ی خودم نسبت به هر 3 مدل گرافیک ایسوس اینکه که تاف بهترین کارایی به قیمت رو داره یعنی کاراییش نزدیک به استریکس هست بدنه فول فلزی داره و کیفیت ساختشه بالاترین حد ممکنه هست استریکس هم زیباترین گرافیک این نسل هست با بالاترین میزان اورکلاک رو داره با قیمت فضایی

اما کلا چون در ایران اختلاف قیمت ها عجیب غریب هست بعضی وقت ها تاف قیمتش نزدیک استریکس هست خوب ادم استریکس می خره بعضی وقت ها نزدیک دوال هست ادم تاف می خره گاهی هم اصلا یک مدلش گیر نمیاد چاره ای نیست باید مدل دیگه ای بخرید

حقیقت فنش از یک دمایی به بعد بر فرض 73 درجه چت می زد هی می شد 100 درصد بعد می افتاد پایین بعد مجدد 100 درصد تند تند اصلانم فرقی نداشت حتی اگر فنش دستی می ذاشتین بازم همین می شد
یکم داد بی داد کردم حل شد
چون کارت بهش خیلی فشار کمتری میاد کارت شما اوکی هست کارن من 400 وات مصرفشه خیلی تحت فشاره بعد کارت های استریکس هم پاور لیمیت خیلی بالاتری دارن هم فرکانس خیلی بالاتری دارن
یکی دیگه از مزیت هاش اینکه که بازی هایی که فریم لیمیت می ذارم بازم تا 400 وات می رفت اما با این کار می شه 300 تا اما فریم دهی همون 120 ثابت هست
منم می کردم اما با این قیمتا دیگه عمرا بهش دست بزنم بیخیال 3 4 فریم

مبارکتون باشه کلا ایسوس جنس بد دست مشتری نمی ده حداقل تجربه خودم اینه کارت دوال ایسوس یک سر و گردن با دوال های دیگه فرق داره چون کولینگش هم خیلی قطور تره هم با کیفیت تره طولش بیشتره 6 تا هیت پایپم داره به طوری که با 3 فته گیگا مقایسه می کنید 350 گرم کولینگ ایسوس سنگین ترم هست
شما خیلی قیمت خوبی خریدی بدون گارانتیشم این قیمت نیست هر چند ایمانتک هم بدون گارانتی عملا اما بازم خوبه

تجربه ی خودم نسبت به هر 3 مدل گرافیک ایسوس اینکه که تاف بهترین کارایی به قیمت رو داره یعنی کاراییش نزدیک به استریکس هست بدنه فول فلزی داره و کیفیت ساختشه بالاترین حد ممکنه هست استریکس هم زیباترین گرافیک این نسل هست با بالاترین میزان اورکلاک رو داره با قیمت فضایی

اما کلا چون در ایران اختلاف قیمت ها عجیب غریب هست بعضی وقت ها تاف قیمتش نزدیک استریکس هست خوب ادم استریکس می خره بعضی وقت ها نزدیک دوال هست ادم تاف می خره گاهی هم اصلا یک مدلش گیر نمیاد چاره ای نیست باید مدل دیگه ای بخرید
همین مشکل گیج زدن فن رو الان کارت msi 1060 gaming x پسر داییم هم داره میبینی تو بازی بعد پنج دقیقه کارت سرعت فنش ۱۰۰ درصد شد و مانیتو رکلا خاموش میشه و تصویر نمیده الان حدود ۶ ماهی میشه بصورت دستی فنش رو روی ۶۰ درصد گذاشتم فعلا جواب داده گارانتیشم تموم شدهدولی از کارت گرافیک زیاد کار نکشیده اکثر موقع ها سیستم خوابه
بالاخره این گیج زدن فن رو بیرون نمیشه درستش کرد؟
بعد هم اینکه من خودم به این نتیجه رسیدم کارت رو فرکانس مرجع خوبه یعنی اورکلاک کارخانه ای که مدلهای oc دارن اکثرا یا مشکل داغی دارنویا اینکه همین مشکلات پیش میاد فرکانس core و مموری مرجع خوبه خودت دستی با msi اورکلاکش کنی
ولی در کل الان واقعا قیمتها مسخره شده تو مقداد آی تی ۳۰۶۰ti رو گرونتر از ۳۰۷۰ دیدم تو یه جای دیگه کمتر
من قبلا کارتهای دست دوم زیاد میخریدم و بدون حتی تست کردن از تهران از طریق آشناهامون میگفتن بخرن برام بفرستن ولی عمرا از این به بعددکارت دست دوم نمیخرم چون گارانتیها الان اکثرا ۳ ماهه هستش خود گارانتی قبول نمیکنه هر ایرادی برای کارت بوجود بیاد میگن ماین کردی قبلا گارانتیها ارزش داشت الان واقعا همون اول تست کارت اگه مشکل باشه قبول میکنن بعد مثلا چند ماه اصلا گارانتی بحساب نمیاد

الانم بهت میگم دیر نشده برو بخر چون وقتی چیزیو میخری اگه ارزون بشه که احتمالش صفر درصده اگه ارزون مثلا بشه باز تو دلت میگی باااخره استفادشو میکنم نهایتا دو سه ماه دیگه راحت ۵ الی ۱۰ میلیون گرونتر میشه ولی اگه گرون بشه نخری دیگه واقعا دلت نمیاد بخری هی منتظر میشی ارزون بشه میبینی با این تورم موندی و هر روز قیمت دلار و اتریومو باید چک کنی و اعصابت خراب میشه
الان لیون کامپیوتر ۳۰۷۰ دوال رو ۳ روز پیش ۳۵ میداد الان ۳۷.۳۰۰ کرده به خاطر برگشت دلار به کانال ۳۰
دمت گرم، فقط این جایی که شما ازش خرید کردی مغازه بوده؟ سایت و کانال من ارزون‌ترین 3070 یی که پیدا کردم گینوارد 33 تومنی بود.
لیون کامپیوتر رو که ولش کن، سعید حسینی مدیر فروشگاه چپ و راست ویدیو انگیزشی میگذاره و حرف از مشتری مداری میزنه از اونطرف با این قیمتاش روحیه و اعصاب مشتری رو میریزه بهم. الان 3060 رو یه مدل مشابه من تا 7 میلیون تومن ارزون‌تر جای دیگه پیدا کردم. حداقل چهار پنج میلیون تومن تفاوت قیمت داره رو گرافیک.
یکی دوتا پیج اینستاگرامی هم هست قیمتاشون واقعا خوبه و بنظر معتبر میان‌ ولی تابحال خریدی نداشتم از پیج و کانال.
قیمت هم والا من حداکثر توانم 25 تومن هست، همینم با ترس و دلهره دارم میگیرم. بخاطر همین میگم ارزون‌تر بشه بعد بخرم.

پ.ن: این دموی ماتریکس روی آنریل انجین پنج معرکه بود، بی دلیل نیست نسخه‌های بعدی سری Rtx 4000 و rx 7000 قراره جهش زیادی تو قدرت پردازشی داشته باشن. فک کنم یه rtx 4070 اونموقع اندازه 3090ti الان باشه.

• Like
Reactions: tokio_hotel
دمت گرم، فقط این جایی که شما ازش خرید کردی مغازه بوده؟ سایت و کانال من ارزون‌ترین 3070 یی که پیدا کردم گینوارد 33 تومنی بود.
لیون کامپیوتر رو که ولش کن، سعید حسینی مدیر فروشگاه چپ و راست ویدیو انگیزشی میگذاره و حرف از مشتری مداری میزنه از اونطرف با این قیمتاش روحیه و اعصاب مشتری رو میریزه بهم. الان 3060 رو یه مدل مشابه من تا 7 میلیون تومن ارزون‌تر جای دیگه پیدا کردم. حداقل چهار پنج میلیون تومن تفاوت قیمت داره رو گرافیک.
یکی دوتا پیج اینستاگرامی هم هست قیمتاشون واقعا خوبه و بنظر معتبر میان‌ ولی تابحال خریدی نداشتم از پیج و کانال.
قیمت هم والا من حداکثر توانم 25 تومن هست، همینم با ترس و دلهره دارم میگیرم. بخاطر همین میگم ارزون‌تر بشه بعد بخرم.

پ.ن: این دموی ماتریکس روی آنریل انجین پنج معرکه بود، بی دلیل نیست نسخه‌های بعدی سری Rtx 4000 و rx 7000 قراره جهش زیادی تو قدرت پردازشی داشته باشن. فک کنم یه rtx 4070 اونموقع اندازه 3090ti الان باشه.
داداش من یه نفریو فرستادم تهران برام خرید البته الان قیمتشون 35,5 هستش شما هم برو حضوری بخر یکی از دوستای من از فروشگاهی که توی بانه بود خرید کرده بود کارت گرافیکو به اسم ارگانیک کود فرستاده بودن یعنی اگه توی بازرسی پست بسترو باز میکردن کارت جزیی از کالای قاچاق حساب مشد و دو برابر قیمت کارت جریمه میشد حضوری بخری بهتره
اصلا سراغ گینوارد و پلیت و برندهای دیگه نرو بخصوص الان که گارانتیهای کارت گرافیک درستو حسابی پاسخگو نیست بخاطر ماینینگ از من میشنوی فقط msi و گیگا و ایسوس بخر که سالهاست هر سه تاشو داشتم و مشکلی برام پیش نیومد و کولینگهای خوبی داره خنک و بی سر و صدا 3060 کارت خوبیه ولی توقعتو باید پایین بیاری میتونه تا 3 سال جواب بده توی رزولیشن 1080p ولی اگه میخای منتظر بمونی این اشتباه رو نکن الان 2060 سوپر که زیر 20 تومن بود الان بالای 25 تومنه یه مدت دیگه بگذره همین 3060 رو هم نمیتونی 25 بخری چون قراره افزایش حقوق بشه و افزایش حقوق اگه 20 درصد باشه شما 50 درصد تورم توی کالاهای خارجی و ایرانی رو در نظر بگیر سال پیش همین 3070 رو میتونستم hhr رو 25 بخرم ولی ولی ولی الان شده 52 تومن باز این lhr کاری کرد که رنگ 3070 رو ببینم
اصلا کارت گرافیک قیمتش به دلار و ارتروم بستگی داره دلار میاد پایین یه دفه اتریوم میکشه بالا بعد ماینرا 10 تا 10 تا کارتهای بازارو زیرو رو میکشن تموم میکنن

• Like
Reactions: jetalpha
داداش من یه نفریو فرستادم تهران برام خرید البته الان قیمتشون 35,5 هستش شما هم برو حضوری بخر یکی از دوستای من از فروشگاهی که توی بانه بود خرید کرده بود کارت گرافیکو به اسم ارگانیک کود فرستاده بودن یعنی اگه توی بازرسی پست بسترو باز میکردن کارت جزیی از کالای قاچاق حساب مشد و دو برابر قیمت کارت جریمه میشد حضوری بخری بهتره
اصلا سراغ گینوارد و پلیت و برندهای دیگه نرو بخصوص الان که گارانتیهای کارت گرافیک درستو حسابی پاسخگو نیست بخاطر ماینینگ از من میشنوی فقط msi و گیگا و ایسوس بخر که سالهاست هر سه تاشو داشتم و مشکلی برام پیش نیومد و کولینگهای خوبی داره خنک و بی سر و صدا 3060 کارت خوبیه ولی توقعتو باید پایین بیاری میتونه تا 3 سال جواب بده توی رزولیشن 1080p ولی اگه میخای منتظر بمونی این اشتباه رو نکن الان 2060 سوپر که زیر 20 تومن بود الان بالای 25 تومنه یه مدت دیگه بگذره همین 3060 رو هم نمیتونی 25 بخری چون قراره افزایش حقوق بشه و افزایش حقوق اگه 20 درصد باشه شما 50 درصد تورم توی کالاهای خارجی و ایرانی رو در نظر بگیر سال پیش همین 3070 رو میتونستم hhr رو 25 بخرم ولی ولی ولی الان شده 52 تومن باز این lhr کاری کرد که رنگ 3070 رو ببینم
اصلا کارت گرافیک قیمتش به دلار و ارتروم بستگی داره دلار میاد پایین یه دفه اتریوم میکشه بالا بعد ماینرا 10 تا 10 تا کارتهای بازارو زیرو رو میکشن تموم میکنن
آهان پس کارتو از بازار تهران خریدی، امکانش هست بگی از کجا؟ بصرفه میرم حضوری. میگم فروشگاه اینترنتی این قیمت پیدا نمیشه، مگه کارکرده.
آره چندتا پیج کارت گرافیک از بانه هستن قیمتشون واقعا خوبه. سایت آترین کالا هم هست که تو بانه هست انبارش. باید از همینا خرید کنم، لیون و بروز و اگزو و آریا که افسار پاره کردن. اون دوستت که از بانه خرید کرده بود آشنا داشت اونجا یا از همین پیجا و سایتا خرید کرد؟
امروز یکی از همین پیجا 3080 استریکس او سی آورده بود سفید فوق العاده زیبا، یه ساعت بعدش موجودیشون تموم شد!

آترین کالا رو چک کردم مثل اینکه قیمتاش دیر بروز رسانی میشه.
3060 gaming z trio رو گذاشتن 28 تومن بانه، سایتای معروف تهران مدل gaming x رو 34 گذاشتن.
6600xt آوردن 22 تومن. جاهای دیگه 25 تا 29 تومن هست. نمیدونم قابل اتکا هستن یا نه!

آترین کالا رو چک کردم مثل اینکه قیمتاش دیر بروز رسانی میشه.
3060 gaming z trio رو گذاشتن 28 تومن بانه، سایتای معروف تهران مدل gaming x رو 34 گذاشتن.
6600xt آوردن 22 تومن. جاهای دیگه 25 تا 29 تومن هست. نمیدونم قابل اتکا هستن یا نه!
داداش من اولش میخاستم از آترین کالا بگیرم البته مدل تاف 3070 رو براک 37.500 گفت بهش دو تومن بیعانه زدم بعد به دوستم که زیاد از این سایتها خریداری کرده زنگ زدم گفت من درگیر شکایتی بودم از همین سایتهای که از بانه میفرستن پولشم بهش بعد 3 ماه از طریق شکایت پلیس فتا و این داستانا گرفته بود به من گفت از بانه جنسو تو یه بسته ای میزارن و روش اسم دیگه ای میزارن چون اکثر جنسهای بانه از طریق کولبرا و قاچاقی میاد بعد اینکه بیعانه زدم بهشون گفتم از طریق تیپاکس بفرست گفتن فقط از طریق پست میشه منم ترسیدم گفتم دو تومن بیعانمو پس بدین دو هفته دیگه 3080 ازشوم بخرم البته اینو الکی گفتم که بیعانمو بگیرم انصافا هم بیعانمو سر دو ساعت بهم اینترنتی برگردوندند ولی دیگه نمیدونم جنسو میفرستن نمیفرستن ولی از حرف زدنشون معلوم بود آدمای خوبی هستن مخصوصا خانم الهی بود من با ایشون در تماس بودم والا من ترسیدم ازشون خرید کنم حالا اگه جنس رو هم بفرستن برات تا بیاد از بازرسیهای پستها رد بشه به دستت برسه 3 الی 4 روز طول میکشه همچین ریسکیو نپذیرفتم
حالا باز خودت مختاری بخری نخری به هر حال من آدح احتیاطی هستم از تهران هم میرم حضوری میخرم فقط از سایت بروز کالا لیون مقداد دی جی از اینا قبلا خرید غیر حضوری داستم اینا معتبر هستن ولی قیمتشون یکم بالاست ولی ارزش داره به خاطر دو سه تومن قیمت همچین ریسکیو نکن

• Like
دوستان من یه سوال دارم
کارت من ۶۷۰۰xt هست بعد توی Rainbow با اینکه فریم بالایی میگیرم اما وقتی قفل میکنم مثلا روی ۱۴۴ تا ۱۳۵ اینا گاها افت فریم میده
تو حالت عادی بدون لیمیت تا نزدیک ۳۰۰ هم فریم میده اما من می‌خوام قفل کنم و وقتی اینکارو میکنم افت فریم ها رو مخه
راهی هست بشه فیکس همون ۱۴۴ فریم بده نه پایین تر؟

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

دوستان من یه سوال دارم
کارت من ۶۷۰۰xt هست بعد توی Rainbow با اینکه فریم بالایی میگیرم اما وقتی قفل میکنم مثلا روی ۱۴۴ تا ۱۳۵ اینا گاها افت فریم میده
تو حالت عادی بدون لیمیت تا نزدیک ۳۰۰ هم فریم میده اما من می‌خوام قفل کنم و وقتی اینکارو میکنم افت فریم ها رو مخه
راهی هست بشه فیکس همون ۱۴۴ فریم بده نه پایین تر؟

شما با وی‌سینک قفل میکنی یا ریوا تیونر؟ متاسفانه این مشکل رایج vsync هست، بخاطر همینم بود که ای ام دی و انویدیا سیستم فری‌سینک و جی‌سینک رو راه‌اندازی کردن. مانیتور شما رفرش ریتش 144 هست؟ از فری‌سینک یا جی‌سینک یا vrr پشتیبانی میکنه؟
انویدیا تو کنترل پنلش یه adaptive sync داره، مشابهش تو درایور ای‌ام‌دی هم هست اونارو امتحان‌ کردی؟

شما با وی‌سینک قفل میکنی یا ریوا تیونر؟ متاسفانه این مشکل رایج vsync هست، بخاطر همینم بود که ای ام دی و انویدیا سیستم فری‌سینک و جی‌سینک رو راه‌اندازی کردن. مانیتور شما رفرش ریتش 144 هست؟ از فری‌سینک یا جی‌سینک یا vrr پشتیبانی میکنه؟
انویدیا تو کنترل پنلش یه adaptive sync داره، مشابهش تو درایور ای‌ام‌دی هم هست اونارو امتحان‌ کردی؟
مدل مانیتورم M27q گیگابایت هست
شایدم مشکل از ریواتیونر باشه

• Like
مدل مانیتورم M27q گیگابایت هست
شایدم مشکل از ریواتیونر باشه

خب خیلی هم عالی، فقط شما با ریواتیونر فریم کپ تعیین کردی؟ اگه آره که مشکل دقیقا همون ریوا تیونر هست.
فری‌سینک هم فقط تا زمانی عمل میکنه که فریم شما در محدوده رفرش ریت مانیتور باشه و اگه بیشتر بشه فری‌سینک خاموش میشه.
تو پنل ای‌ام‌دی یه قسمتی هست به اسم frame rate target control یا همچین چیزی، اینو امتحان کردی؟

خب خیلی هم عالی، فقط شما با ریواتیونر فریم کپ تعیین کردی؟ اگه آره که مشکل دقیقا همون ریوا تیونر هست.
فری‌سینک هم فقط تا زمانی عمل میکنه که فریم شما در محدوده رفرش ریت مانیتور باشه و اگه بیشتر بشه فری‌سینک خاموش میشه.
تو پنل ای‌ام‌دی یه قسمتی هست به اسم frame rate target control یا همچین چیزی، اینو امتحان کردی؟
فکر نکنم ولی ایندفعه کلا Afterburner می‌بندم میرم تست میکنم
آره اونم تست کردم ولی بازم افت میده
یه دونه فریم لیمیت هم خود بازی داره با اونم بازم فیکس یک فریم خاص نمی‌ده مثلا ۱۲۰ یا ۱۴۴

فکر نکنم ولی ایندفعه کلا Afterburner می‌بندم میرم تست میکنم
آره اونم تست کردم ولی بازم افت میده
یه دونه فریم لیمیت هم خود بازی داره با اونم بازم فیکس یک فریم خاص نمی‌ده مثلا ۱۲۰ یا ۱۴۴

خب این مقدار بالا پایین شدن فریم بنظرم طبیعی باشه چون این متدها یجوری انرژی مصرفی کارتو کاهش میدن مثلpower saving مود تا فریم محدود بشه یا اینکه فریم‌های اضافی رو دور میریزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or