tokio_hotel
کاربر سایت
کارتتون چه مشکلی پیدا کرد؟نه اینطوریا هم نیست من تنها کارتیم که به مشکل خورد بین 15 تا کارتی که خریدم همین راگ استریکس بود اونم 6 ماهه من خوشبختانه کارتم گارانتی ایران داشت و پولش گرفتم
با اینکه بهش ولتاژ نداده بودم حالت پرفورمنس هم بود که دور فنش خیلی بیشتره دماش هم حداکثر 76 بیشتر نمی شد تازه برای تابستان بعد از 5 6 ماه بعد از اتمام بازی سوپر سنگین مترو مشکل دار شد
اینم باید بگم در این 25 سالی که مدام سیستم عوض کردم نه تنها بین کارت هام بلکه بین تمام قطعاتی که داشتم از هارد مکانیکی که فاکتور بگیریم دست به خرابیش بالاست فقط این مشکل دار شد تازه اون دو تا هاردمم دلیل داشت
کلا امار خرابی ها نشون می ده کارت های با کولینگ گرون تر بیشتر خراب می شن چون اکثرا در فرکانس با پاور به مراتب بالاتری کار می کنن و با کیفیت تر کردن قطعات به اندازه ای که اورکلاک می شن نیست
هر چند الانم بازم استریکس دارم اما ایندفعه به جای اورکلاک اندرولتش کردم و فرکانس مکسشم محدود کردم لیمیت پاورشم دیگه دست نزدم با این حال فریم دهی کارتم 4 5 درصدی هم بهتر شده
البته بازم تاکیدم به خرید بهترین پاور ممکن برای سیستمتون هست بهترین در رنجی که نیاز دارید رو بخرید
چرا اندرولتاژ میکنین ؟
من کلا دررطول عمرم کارتی نخریدم که اورکلاکش نکرده باشم