مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مدل دوال هم فروشش یکم سختتره باور کنین اونقدر این سه فن بودن برای خیلیا اهمیت داره یارو مثلا برند کارتو اصلا نمیپرسه میگه سه فنه یعنی اینجوری سه فن بودن موقع فروش راحتتره حالا من و شما بیاییم توضیح بدیم بابا این دو تا فنش از اون سه تت فن بهتره یا هت سینگش بزرگتره قبول نمیکنن
الانم واقعیتش مثل قدیم نیست باور کنین کارت گرافیک یه نوع سرمایه گذاریه باید یه چیزی بخریم مثل سکه یا دلار راحت فردا فروش بره

اگر بعدا می خوای راحت بفروشی ، هر کدوم که سه تا فن داره :D

چندوقت پیش که میخواستم خرید/فروش انجام بدم ، یارو بر اساس تعداد فن قیمت میداد xD :))

پیرو حرف شما همینو چند وقت پیش گفته بودم یعنی از این به بعد دو فن عمرا بخرم
باور کنین msi 6700xt gaming x دو تا فن بزرگ و هت سینگ کلفتی داشت که powercolor با سه تا فن و هت سینگ نازکش جلوش هیچی نبود اما مشتری زنگ میزد میگفت فقط تعداد فن برامون مهمه
اتفاقا دوتا مدل هردوش سه فنه

سلام دوستان میخوام کارت گرافیک 3060 lhr بخرم بین این برند ها کدومش خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید
EVGA
GALAX
PALIT
GAINWARD
سلام هیچ کدوم خوب نیستن بیشتر دنبال ایسوس و ام اس ای باش هر چهار تا در رده بی کیفیت و معلوم نیست چند ساعت کار کنه قرار میگیرن و همش باید به فکر این باشی که خراب نشه

• Poker Face
Reactions: GTA San Andreas
سلام دوستان میخوام کارت گرافیک 3060 lhr بخرم بین این برند ها کدومش خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید
EVGA
GALAX
PALIT
GAINWARD

به غیر از EVGA که یکی از بهترین یا شاید حتی بهترین AIB و پارتنر Nvidia باشه ، بقیشون اصلا خوب نیستن !

توی ایران EVGA رو اصلا نمیشناسن ، طوری که قیمتاش حتی از Asus و Giga هم پایین تره و من شده دیدم Palit رو دارین گرونتر از EVGA میدن :D خلاصه به نظرم خیلی فرصت خوبیه که این برند رو تهیه کنید ، خوشبختانه حداقل اسمش توی ایران جا نیوفتاد و میشه با قیمت خوب خرید.

• Like
Reactions: tokio_hotel
دوستانی که میخوان حدود 20 تومن برای کارت هزینه کنن، خبر خوب اینکه کارت 2060 دوازده گیگ چندروز دیگه به بازار میاد که هم‌قدرت rx 6600 و 2060 سوپر هست اما بخاطر محدودیت تو باس وی‌رم و مصرف بالای 185 واتی، قابلیت ماین محدودی داره و مثل مدل سوپر (بخاطر هش بالا) و مدل معمولی (بخاطر مصرف پایین)، باب دل‌ماینرها نمیشه. اگر قیمت جهانیش بین 600 تا 650 دلار تثبیت بشه، میشه امیدوار بود قیمتش تو ایران دوربر 19 تا 20 دربیاد.
سلام. همین 2060 12g رو پیش فروش گذاشتن 25 تومن اینجا ایرانه

دوستانی که میخوان حدود 20 تومن برای کارت هزینه کنن، خبر خوب اینکه کارت 2060 دوازده گیگ چندروز دیگه به بازار میاد که هم‌قدرت rx 6600 و 2060 سوپر هست اما بخاطر محدودیت تو باس وی‌رم و مصرف بالای 185 واتی، قابلیت ماین محدودی داره و مثل مدل سوپر (بخاطر هش بالا) و مدل معمولی (بخاطر مصرف پایین)، باب دل‌ماینرها نمیشه. اگر قیمت جهانیش بین 600 تا 650 دلار تثبیت بشه، میشه امیدوار بود قیمتش تو ایران دوربر 19 تا 20 دربیاد.

اتفاقا بنظر میاد ویژه ماینینگ هست و برای ماینرها ساخته شده و شاید به نفع ما گیمرها تمام بشه چون دیگه دلیلی ندارِ ماینرها 3060 بخرند

1638962086937.png

NVIDIA launches GeForce RTX 2060 12GB, a perfect card for crypto miners - VideoCardz.com

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jetalpha
بچه ها بنظرتون palit 3070 game rock خوبه یا asus tuf 3070?
850 درصد تاف
ضمنا ایسوس گارانتی جهانی فعال داره گیم راک خراب بشه باید بندازیش دور کلا مگه با گارانتی حامی بخریش که نمی دونم کاری براتون می کنه یا فقط اسمه
من حاضر شدم با اختلاف 19 ملیونی بین گیم راگ و استریکس ایسوس بازم ایسوس رو انتخاب کنم که لاقل اگر مشکلی پیش اومد بفرستم دوبی جایی عوضش کنن کل پولم نپره

EVGA
GALAX
PALIT
GAINWARD
evga یکی از قدیمیترین برندهای گرافیکه
یادمه یه زمانی بین خرید evga 8800ultra و bfg 8800 ultra دودل مونده بودم ولی در کل در ایران یکم اسمش ناشناسه ولی اونایی که از قدیم تو کار خرید و فروش کارت هستن میشناسن
اگه برای مصرف میخای بخری و فردا تو فروشش ضررش به چشمت نیاد بخر حداقل تو قیمتها چند میلیون پایینتر میخری اما میخای فردا راحت بفروشی برو msi asus giga بخر هر چی هم میخری سه فن بگیر یعنی شدیدا موقع فروش دو فن اذیت میشی حتی با وجود برندهای بنام

• Like
Reactions: just_p30
اتفاقا بنظر میاد ویژه ماینینگ هست و برای ماینرها ساخته شده و شاید به نفع ما گیمرها تمام بشه چون دیگه دلیلی ندارِ ماینرها 3060 بخرند

View attachment 235515

NVIDIA launches GeForce RTX 2060 12GB, a perfect card for crypto miners - VideoCardz.com
خب پرفورمنس ماینینگش دقیقا مشابه 1660 سوپر 75 واتی هست ولی با مصرف برق بیشتر. مگاهشش از 2060 سوپر خیلی پایینتره در صورتی که کارت همون مدل سوپر هست. ولی واقعا لانچ عجیبی داشت انویدیا اصلا قیمت msrp برای کارت نگذاشت به محض ریلیز هم قیمت همه کارتا از بالای 600 شروع شد. این قضیه نشون میده برخلاف تصور همه، شاید انویدیا هدفش فروختن این کارت به ماینرها بوده.
3060 ال‌اچ‌ار حدود 34 مگاهش داره با مصرف 110 وات به قول شما این مدل میتونه قیمت 3060 رو پایین‌تره بیاره.
حالا یه خبر میخوندم که قراره تازه تولید انبوهشو از ژانویه شروع کنن. احتمالا قیمتش در آینده بهتر بشه.
6600xt هم پرفورمنس ماین خیلی خوبی داره، 32 مگاهش با فقط 60 وات مصرف. قیمتش حدود 25 تومن. ولی چون ‌‌‌‌‌‌‌amd تیراژ تولید خیلی پایینی داره نمیتونه رو قیمت و موجودی 3060 برای گیمرا تاثیر گذار باشه.

• Like
Reactions: Natural Killer
خب پرفورمنس ماینینگش دقیقا مشابه 1660 سوپر 75 واتی هست ولی با مصرف برق بیشتر. مگاهشش از 2060 سوپر خیلی پایینتره در صورتی که کارت همون مدل سوپر هست. ولی واقعا لانچ عجیبی داشت انویدیا اصلا قیمت msrp برای کارت نگذاشت به محض ریلیز هم قیمت همه کارتا از بالای 600 شروع شد. این قضیه نشون میده برخلاف تصور همه، شاید انویدیا هدفش فروختن این کارت به ماینرها بوده.
3060 ال‌اچ‌ار حدود 34 مگاهش داره با مصرف 110 وات به قول شما این مدل میتونه قیمت 3060 رو پایین‌تره بیاره.
حالا یه خبر میخوندم که قراره تازه تولید انبوهشو از ژانویه شروع کنن. احتمالا قیمتش در آینده بهتر بشه.
6600xt هم پرفورمنس ماین خیلی خوبی داره، 32 مگاهش با فقط 60 وات مصرف. قیمتش حدود 25 تومن. ولی چون ‌‌‌‌‌‌‌amd تیراژ تولید خیلی پایینی داره نمیتونه رو قیمت و موجودی 3060 برای گیمرا تاثیر گذار باشه.
این حرفی که گفتم . اول از کانال moore's law dead شنیدم بعد هم ، که هم نتایج تست منتشر شد و دیدم در پادکست the full nerd که برای pc world هست بهش اشاره شد و گفته شد که میتونه سیاست مناسبی باشه هم انویدیا پول خوبی به جیب میزنه، هم ماینرا راضی و هم گیمرا راضی باشن

• Like
Reactions: jetalpha
به غیر از EVGA که یکی از بهترین یا شاید حتی بهترین AIB و پارتنر Nvidia باشه ، بقیشون اصلا خوب نیستن !

توی ایران EVGA رو اصلا نمیشناسن ، طوری که قیمتاش حتی از Asus و Giga هم پایین تره و من شده دیدم Palit رو دارین گرونتر از EVGA میدن :D خلاصه به نظرم خیلی فرصت خوبیه که این برند رو تهیه کنید ، خوشبختانه حداقل اسمش توی ایران جا نیوفتاد و میشه با قیمت خوب خرید.
داستانی داریم از دست اینجور ادما اما خوب اینجوریم نیست همه این شکلی باشن کلا بعضی ها توی خرید ادم های عجیب بی سوادی هستن
کافیه 2 تا اگهی دیوار بذارید هم حرصتون می گیره هم کلی می خندید :D
یعنی زنگ می زنن دوباره همون چیزایی که توی اگهی گذاشتین می پرسن حتی قیمتم اخرش می پرسن چند گذاشته بودین حافظه ماهی:))
یا یک عده عشق عکس دارن امکان نداشته کسی که گفته 4 تا عکس دیگه هم برام بفرستید بعد خریدار واقعی بوده باشه کلا الان می گن عکس می گم حضوری بیاید
یک عده هم زنگ می زنن یا پیام می دن اقا موجوده خیلی مضطرب بعد می گید بله موجوده بعد غیب می شن کلا این افراد نگرانن کسی جنس بفروشه خیالشون اینطوری راحت می شه:D

حالا گذشته از اینا 3 فنه داریم تا 3 فنه همین evga برای 3080 به بالا مدل xc3 عجیب کارت داغ و پر صدایی هست کلا چیزی که توی انتقال حرارت کسایی که خوندن مهم تره قطر کولینک هست با درصد خلوص فلز کولینک
یعنی قطر کولینک بیشتر باشه تاثیرش از طولش بیشتره برای همینم هست که کولینگ cpu ها پرفورمنسی نزدیک واترها دارن با اینکه طول خیلی کمتری دارن یعنی حالت برج مانند دارن اما توی گرافیک ها واترها با اختلاف بهترن
بحث خلوصش هم شانسیه البته نسبی هست بر فرض ایسوس به طور میانگین خالص سازیش بهتره اما مشابه اورکلاک که شانسیه اینم شانسه من 3080 تاف او سی خریدم فرشید هم خرید با هم خریدیم من دمای حداکثر کارتم 65 بود فرشید 73 74 همین الانم ماینرها تاف می خرن یکی مموری 90 درجه هست یکی 110 هم رد می کنه البته بحث اسمبل بد یا خمیر سیلیکون هم بی تاثیر نیست
اگر بحث خنک کنندگی هست بحث نویز به خنک کنندگی فقط مهمه اگرم بحث ظاهری باشه داستانش کلا فرق داره

آخرین ویرایش:
Graphics_card_1.png

من اصلا اینو یادم رفت بگم بهترین کولینگ بادی گرافیک ها 2 فن هست که از مدل استریکسش هم بهتر عمل کرده
قطر 4 اسلاتی این کارت دقیقا همون چیزی هست که بالا گفتم

یعنی در حق ما گیمرها ظلم شد با این استخراج اتریوم
واقعا با این قیمتها من عمرا سراغ کارت گرافیک برم امروز ۳۰۷۰ti رو برادمن ۴۵ قیمت دادن ۳۰۷۰ رو با ۳۰۶۰ti قیمتشو یکی میگن حساب کن تو گیم چند فریم بالاتره
والا با اینکه علاقه ای به ps5 ندارم بعضی وقتها دلم میخاد برم یدونه بخرم و خودمو از این مسخره بازی قیمتهای کارت گرافیک راحت کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or