هر کی از کارت انتظارایی دارهیه سوال، این منسوخ شدن کارت گرافیک چطوری محاسبه میشه، میخوام ببینم چطوری من با این کارت ۹۰ واتیم دارم بازی میکنم ...![]()
حالا خیلیا از قبل کارت داشتن قبل گرونیا و الان برای ارتقا کارت قبلیشونو به قیمت روز میدن و پول میگذارن روش و کارت بهتر میخرن. ولی اونایی که از صفر میخوان بخرن خداییش جرأت میخواد یدفه 40 میلیون تومن پول کارت گرافیک بدی و به فکر فروشش هم نباشی، خصوصا تو شرایطی که نمیشه نسبت به ارزش کالایی به این قیمت در مثلا یک سال دیگه بیتفاوت بود. باز 20 تومن دردش خوردنیه.والا من الانم کارتمو فروختم
بدون کارت گرافیک میمونم اما کارتهای زیر ۳۰۶۰ti رو اصلا نمیخرم ارزششو نداره این همه پول بدی
من فعلا صبر میکنم ۳۰ دستمه از فروش کارت گرافیکم خیالمم نیست گزاشتم بانک ۲۱ درصد میگیرم درسته سود ناچیزیه اما منتظر میمونم میدونم قیمت کارت پایین میاد الان اکثر قطعات کامپیوتر واقعا قیمتهاشون معقوله فقط کارت گرافیک بخاطر اتریوم اینجوری قیمتشون غلط اندازهحالا خیلیا از قبل کارت داشتن قبل گرونیا و الان برای ارتقا کارت قبلیشونو به قیمت روز میدن و پول میگذارن روش و کارت بهتر میخرن. ولی اونایی که از صفر میخوان بخرن خداییش جرأت میخواد یدفه 40 میلیون تومن پول کارت گرافیک بدی و به فکر فروشش هم نباشی، خصوصا تو شرایطی که نمیشه نسبت به ارزش کالایی به این قیمت در مثلا یک سال دیگه بیتفاوت بود. باز 20 تومن دردش خوردنیه.
من یادمه کارت 3080 تاف اسفند 99 تا 70 میلیون تومن هم خرید و فروش میشد تازه کارکرده. ولی الان به 55 تومن میشه آکبندشو خرید. تقریبا یک سال گذشته و همه چی چند برابر شده.
با بودجه نهایت 20 تومن تنها اپشن شما 2060 معمولی هست الان گیگا بی گارانتیش 19 تومنه کمترین حالتشدوستان میخوام یه سیستم متوسط ببندم که باهاش هرزگاهی هم بازی بکنم
بازی ها با همون کیفیت 1080 باشه برام کاملا اکیه و تنظیمات medium و high هم برام باز کاملا اکیه
چه کارتی پیشنهاد میدین که تا چند سال اکی باشه؟
می گن اتریوم نهایتا تا 1 سال دیگه سختی شبکه ش سود ده هست و خیلیم بی ربط نیست چون قبلا بیتکوین هم همین شدزیاد امیدی به اتریوم 2 نداشته باشید، این پروژه تا الانش هم چند بار به تعویق افتاده و فعلا براش سال 2023 رو در نظر گرفتن اما همچنان فکر نمیکنم این تاریخ هم قطعی باشه.
در مورد کارت هم از من میشنوید برای ماین سراغ سری های 3070ti و 3080 و 3090 نرید که این دمای مموری GDDR6x دهن منو سرویس کرده! روی 100 تا 105 سانتی گراد داره میچرخه با هش 55 تا 61 و تنها راه درست کردنش هم تعویض ترمال پد هست که هم انجام دادنش ریسکه هم گارانتی از بین میره.
به نظرم 3070 کارت خوبیه و rx6700 اگر که قیمت معقولی کسی بده که خیالت تا چند وقت راحت باشه
GDDR6Xمی گن اتریوم نهایتا تا 1 سال دیگه سختی شبکه ش سود ده هست و خیلیم بی ربط نیست چون قبلا بیتکوین هم همین شد
یعنی عملا اتریوم الان ربطی به اتریوم 2 نداره چون همین الانشم یک عده اتریوم کلاسیک دارن استخراج می کنن
ضمنا من چنتا مقاله خوندم اما متاسفانه مایکرون دقیقا نگفته tj max برای gddr6x چند هست بالاخره اما برای نسخه بدون ایکس 95 یا 105 زده که بازم مشخص نیست کدومشه بالاخره 10 درجه اختلاف خیلیه
اما تجربه من می گه قطعات کامپیوتری برای اینکه زیاد عمر کنن باید زیر 90 درجه نگهشون داشت حالا هر چی که می خواد باشه یعنی میانگینش می گم
البته همین بین 90 تا 100 هم بوده 3 سال کرده قطعه اما اونایی که زیر 80 بودن بالای 10 سالم کار کردن
زیادم به گارانتی دل نبندید اگر بفهمم کنترلر یا خود مموری اسیب دیده قطعا می گن باهاش ماین کردید زیر بارش نمی رن
من پیشنهادم به شما اینکه اگر ماین می کنید بفروشید تا زوده 3070 بخرید چندان فریمی توی گیم از دست نمی دید اما خیالتون راحته که همه چیز خنک کار می کنه مموری 3070 حتی فاندرزش بعید می دونم بالای 85 درجه بره چون 3070 کلا سنسوری نداره نمی شه دقیق گفت اما تست های اشعه که همچین چیزی رو نشون می ده
در کل من خودم با اینکه استریکس دارم و روزی 6 دلار یعنی نزدیک 5 ملیون در ماه بهم می ده جرات ماین کردن ندارم ضمن اینکه هنوز مشخص نیست که ایا واقعا گارانتی های جهانی متوجه ماین شما می شن یا خیر اما فعلا کسی نگفته که می تونن بفهمن جالبه کارت 3 برابر قیمت واقعیش می فروشن بازم حاضر نیستن خدمات گارانتی ماین بدن
البته شما خوش شانس باشید تاف یا مخصوصا استریکس بخرید دمای مموری اینا دیدم توی یوتیوب بالای 90 نمی ره تاف شانسیه اما استریکس ندیدم تا حالا
برای من مکس 82 بعد از 1 ساعت تست فول 400w مصرف گیم توی اتاق دمای 30 درجه شد با فن اتوماتیک هر چند نمی دونم توی ماین هم همین مکسش می شه یا نه اگر شما توی گیم 300 وات مصرفی بازم بالای 100 می گیرید پس یکین
خودمم دلم نمیاد بخرم
واقعا قیمت کارت مسخره شده
الان 9900k دقیقا با کارت 3070 یکیه هر دو حول و حوش 500 دلاره اما 9900k حدود 9 تومنه این بالای 50 تومن البته مدل lhr رو فاکتور بگیریم
اصلا قیمت کارتها از حیطه افزایش قیمت دلار ایران هم خارج شده
من با این قیمتها عمرا بخرم بخدا مسخرشو دراوردن
حالا ps5 با 26 25 تومن شدنش الان خریدار درست و حسابی نداره این کارت 500 دلاری و چه به 50 تومن![]()
کلا در کیس باز باشه بهترین دما رو می گیرید علتش مفصلهGDDR6X
توی خود سایت مایکرون زده دمای کارکرد 0C to +95C / 105C
مقالات زیادی خوندم ، یوتیوب ، ردیت همه جا ... آندر ولت کردم اورکلاک کردم و خیلی چیزای دیگه. تنها چیزی که میتونه دمارو بیاره پایین همون ترمال پد هست و اگر کسی اینو نداشته باشه هم، یک فن بالای قسمت بک پلیت نصب بشه تا 7-8 درجه خنکتر میشه که این مورد رو تست خواهم کرد. چیزی که من فهمیدم اینه که در کیس باز باشه با هش ریت 52 دما 90 میرسه. تو هش ریت 62 همین حالت دما 98 مکسش هست.
میخوام فن های کیس رو تعویض کنم و سرعتشون رو به 1500 برسونم و سه تا فن فعلی رو هم بالای کیس بزارم تا ببینم خروج گرما اجازه میده دما با وجود بسته بودن کیس همون 90 بمونه یا نه. اگر که این حالت اوکی باشه، من هش ریت خودمو روی عددی که دما رو به زیر 95 میرسونه ثابت نگه میدارم. ولی به طور کلی خیلی برام عجیب بود تست 144 ساعته ایسوس روی تاف ، اینو نشون نداده؟ که البته این مشکل از خود انودیا و مایکرون هست که هیچ توضیحی ندادن حتی با نرم افزار هم نتونستن کنترلش کنن و ... چیزی که من دیدم بعضی ها موفق شدن با آندرولت هم دما رو کم کنن ولی من نمیدونم محدودیت ایسوس هست یا چی که ولتاژ رو به 0.835v هم رسوندم تغییری نکرد یا من بلد نیستم روششو یا بی اثرِ... چون هر چی کم کردم به مرحله کرش هم نرسیدم. خیلی ها هم گزارش دادن حتی بعد از یک سال کار کردن با دمای 100 هم مشکلی نداشتن برای منم مهم ماندگاری کارت هست همین که پول خودش در بیاد دیگه از ماین میکشم بیرون. به جز اتریوم بقیه کوین ها فایده ای ندارن برام.
توی گیم مشکلی نیست ها اصلا و ابدا ... فقط ماین داستان میشه. من تمام راه هایی که به خنک شدن مموری کمک میکنه رو تست میکنم اگر نشد هش ریت خودمو فیکس میکنم که کارت زیر 90 باشه. خیلی جالبه، دمای هسته 49، دمای هات اسپات 59 و دمای مموری 94 :/
TUFبچه ها بنظرتون palit 3070 game rock خوبه یا asus tuf 3070?
بچه ها بنظرتون palit 3070 game rock خوبه یا asus tuf 3070?