tokio_hotel
کاربر سایت
زندگی کردن بدون کارت گرافیک واقعا سخته
نمیدونم بخرم یا نخرم قیمتها یکم پایین بیاد
البته از بدبختی زیاد قیمت کارت گرافیک بیشتر به بیت کیین ربط داره تا دلار
تو فکر خرید 3070 asus tuf هستم دوستان پیشنهادی دارن؟
آدم کلیهشو بفروشه اما کارت گرافیکشو نه.زندگی کردن بدون کارت گرافیک واقعا سخته
3070 مدل دوال بخرید قیمتش 36 37 با گارانتی اصلی هست دوال اسمش دو فنه هست عملا 1.200 وزنشه 3 اسلاته هست کلا هم طول و عرض و قطرش به مراتب از نسخه فاندرز بیشتره درسته 2 فن داره اما ابعاد فنش به جاش بزرگ ترهزندگی کردن بدون کارت گرافیک واقعا سخته
بازگشت همه به سوی اوستداداش شما که شدیدا 6700xt رو پیشنهاد میدادین و هرکیم بین 3070 و 6700xt می پرسید سوق میدادین به سمت کارت خودتون که 6700xt بود ! چطور شد یکهویی سمت Nvidia رفتین ؟!
اشتباه می کنید الان 3060ti تاف این قیمتهآدم کلیهشو بفروشه اما کارت گرافیکشو نه.
بالاتر گفتی مدل تاف آکبند 34 قیمت دادن، بنظرم قیمتش خیلی خوبه تو رنج قیمتی 3060ti و 6700 هست.
اگر دوست داری ارزونتر بخری و میتونی صبر کنی احتمالا بعد کریسمس و تعطیلات قیمتا بهتر بشه، اما محاله دلالها قیمت رو قبل سال نو پایین بکشن.
قیمت بیت هم که بالا و پایین میشه و روند مشخصی نداره.
طفلی ماشین خریده مجبور شده کارتو بفروشه، کارتم که تو بازار کامپیوتر مثل قند و نباته، سریع آب میشه. ولی در کل نصیحت برادرانه من همون نگه داشتن کارت و فروش سایر اقلام هستداداش شما که شدیدا 6700xt رو پیشنهاد میدادین و هرکیم بین 3070 و 6700xt می پرسید سوق میدادین به سمت کارت خودتون که 6700xt بود ! چطور شد یکهویی سمت Nvidia رفتین ؟!
والا خودشون گفتن بالاتر که 34 تومن پیدا کردن.اشتباه می کنید الان 3060ti تاف این قیمته
طفلی ماشین خریده مجبور شده کارتو بفروشه، کارتم که تو بازار کامپیوتر مثل قند و نباته، سریع آب میشه. ولی در کل نصیحت برادرانه من همون نگه داشتن کارت و فروش سایر اقلام هست
والا خودشون گفتن بالاتر که 34 تومن پیدا کردن.
آهان درستهنه اصلا بحث این نیست ، بحث اینکه کلا یک مدل گرافیک دیگه رو میگفتن الان باز یکی دیگه رو باسه این میگم![]()
آقا شما به بزرگی خودتون ببخشیدداداش شما که شدیدا 6700xt رو پیشنهاد میدادین و هرکیم بین 3070 و 6700xt می پرسید سوق میدادین به سمت کارت خودتون که 6700xt بود ! چطور شد یکهویی سمت Nvidia رفتین ؟!
آدم کلیهشو بفروشه اما کارت گرافیکشو نه.
بالاتر گفتی مدل تاف آکبند 34 قیمت دادن، بنظرم قیمتش خیلی خوبه تو رنج قیمتی 3060ti و 6700 هست.
اگر دوست داری ارزونتر بخری و میتونی صبر کنی احتمالا بعد کریسمس و تعطیلات قیمتا بهتر بشه، اما محاله دلالها قیمت رو قبل سال نو پایین بکشن.
قیمت بیت هم که بالا و پایین میشه و روند مشخصی نداره.
3070 مدل دوال بخرید قیمتش 36 37 با گارانتی اصلی هست دوال اسمش دو فنه هست عملا 1.200 وزنشه 3 اسلاته هست کلا هم طول و عرض و قطرش به مراتب از نسخه فاندرز بیشتره درسته 2 فن داره اما ابعاد فنش به جاش بزرگ تره
البته قطعا تاف به مراتب خنک تره اما برای 3070 دوال کاملا جوابگو هست توی پرفورمنس مد 70 درجه نباید بیشتر بشه
بازگشت همه به سوی اوست![]()
اشتباه می کنید اتفاقا خیلی خوش فروشه حتی بانه ای هاش یادمه 3 4 روزه کلش فروش رفتمدل دوال هم فروشش یکم سختتره باور کنین اونقدر این سه فن بودن برای خیلیا اهمیت داره یارو مثلا برند کارتو اصلا نمیپرسه میگه سه فنه یعنی اینجوری سه فن بودن موقع فروش راحتتره حالا من و شما بیاییم توضیح بدیم بابا این دو تا فنش از اون سه تت فن بهتره یا هت سینگش بزرگتره قبول نمیکنن
الانم واقعیتش مثل قدیم نیست باور کنین کارت گرافیک یه نوع سرمایه گذاریه باید یه چیزی بخریم مثل سکه یا دلار راحت فردا فروش بره
بستگی داره دیگه حداقلش 3060 تی ای یا 3070 هست اگر 4k بازی می کنه یا بودجه ش مناسبه 3080الان برای عزیزی که 1080ti زوتک داره و قصد یه ارتقاء معقول و مقرون
چه پیشنهادی دارین دوستان
منظورم خودم بودمبستگی داره دیگه حداقلش 3060 تی ای یا 3070 هست اگر 4k بازی می کنه یا بودجه ش مناسبه 3080
برای کارت شما 3060ti نهایتا 10 15 درصد تفاوت میبینید. البته بروز شدن کارت و rtx و dlss رو هم به این قضیه اضافه کنید. برای 3070 تا 40+ درصد.منظورم خودم بودم
خب الان اینو چند میتونم ردش کنم؟
و قیمت 3060ti و 3070 چنده الان؟
بیشتر به dlss علاقمند شدمبرای کارت شما 3060ti نهایتا 10 15 درصد تفاوت میبینید. البته بروز شدن کارت و rtx و dlss رو هم به این قضیه اضافه کنید. برای 3070 تا 40+ درصد.
برای کارت هم فعلا 3060ti و 3070 انچنان تفاوتی ندارن. برای گیمر فرق میکنه و 3070 بهتره ولی برای ماینر ها که قیمت رو بالا بردن فرقی نداره.
بین 32 تا 37 در نظر بگیرین بسته به مدل های مختلف و گارانتی های مختلف. البته الان گارانتی های 3 ساله خیلی کم پیدا میشه. اکثرا کارت های جدید همه گارانتی هاشون 3 ماهه شده. حتی همون سازگار و الماس و غیره