سلام ورژن بر روی کارت از لحاظ سخت افزار است یا نرم افزاریdlss 2.3
سلام ورژن بر روی کارت از لحاظ سخت افزار است یا نرم افزاریdlss 2.3
3060 tiسلام برای بازی در حالت فول اچ دی با جزئیات بالا چی پیشنهاد می دهید
بیشتر بتل فید بازی می کنم
آپشن زیاده بستگی به قیمت هم داره که چقدر میخواید هزینه کنید اما به طور کلی کارتای 2070 سوپر، 3060، 3060ti، 2070، 6600xt و 6600 برای فول اچ دی و تنظیمات اولترا انتخابای خیلی خوبی هستن. خصوصا 2070 سوپر که ارزش خرید بالاتری نسبت به 3060 و 6600xt داره.سلام برای بازی در حالت فول اچ دی با جزئیات بالا چی پیشنهاد می دهید
بیشتر بتل فید بازی می کنم
همشون یک شرکت هستن زیر مجموعه اون دو تای دیگه پلیت هست چون پلیت شرکت مادر هست پلیت با کیفیت ترهسلام دوستان میخوام کارت گرافیک بخرم. 3060 میخوام بگیرم. بین برند palit-galax , gainward کدوم بهتره. ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی جاها هستن نمی شه اینجا اسم اورد اما کلی سایت معروف هست حتی از افراد با سابقه فروم ها هم می تونید خرید کنید20 میلیون پول دارم البته تا کامل شودچند روز طول دارد. دلال ها هم قیمت ها بالا بردند البته دلار بی تاثیر نبوده جای که بدون درد سر خرید کرد رو سراغ ندارم
تاف یکی از بهترین مدلهای 3070 هست. خنک کنندگی خوب تو همه قسمتا خصوصا vram که عملکرد بهتری از گیمینگ ایکس ترایو داره. فقط اگه rgb و شکل ظاهری براتون مهمه یکم از این لحاظ ضعیف هست. فک کنم بغیر لوگو هیچ آرجیبی دیگهای نداشته باشه. اما مدل evga ftw و سوپریم اماسای هر چی بگی قشنگن. خصوصا وقتی پنج شیشتا کنار هم رو ریگ بندازیبچه ها نظرتون در مورد کارت ۳۰۷۰ تاف چیه؟
بنظرتون lhr ها ارزش خرید دارن و بازار خرید و فروششون بخاطر lhr بودنشون چجوریه؟
خودم یه تاف سه فن دارم حرف نداره خیلی بی صدا تو بازی مقل rdr2 با حداکثر تنظیمات و رزولشن 2k دماش تا 70 بیشتر نمیشهبچه ها نظرتون در مورد کارت ۳۰۷۰ تاف چیه؟
شما مگه 6700 نداشتی؟ میخوای عوض کنی؟ مشکلی داره 6700؟بچه ها نظرتون در مورد کارت ۳۰۷۰ تاف چیه؟
نه داداش اتفاقا ۶۷۰۰ خیلی هم عالی بود ولی بخاطر خرید ماشین صفر مجبور شدم کارت گرافیکمو بفروشم بخاطر همین ماشین یه مدل پایینتر خریدم که ضررشو کرده باشه بعد پول گرافیک موند تو دستم گفتم دوباره کارت بخرم ۶۷۰۰ رو ۳۰ فروخته بودم الانم تاف ۳۰۷۰ یه نفر ۳۴ میده بخم گفتم خوبه بخرم یا منتظر بمونم بیاد پایینشما مگه 6700 نداشتی؟ میخوای عوض کنی؟ مشکلی داره 6700؟
قطعا ۳۰۷۰ ارزشش برای گیمر از ۳۰۶۰ ti بیشتره ولی فردا موقع فروش ممکنه ۳۰۷۰ رو به قیمت ۳۰۶۰ti بخرن@tokio_hotel آقا خیلی عذر میخوام الان قیمتارو نگا کردم گویا بین 3060ti تاف و 3070 تاف فقط 500 تومن تفاوت قیمت هست، اون دو تومنی که گفتم اشتباه بوده. در حقیقت الان میشه یه 3070 رو ارزونتر از 6700xt خرید. عجب بازاری!
بله می تونید اما بله بعضی بازی ها می شن می تونید بعدا 7700k بکنید اما در کل پیشنهاد می شهسلام دوستان من مشخصات سیستمم اینه
CPU I5 6400
RAM 16G DDR4
MOTHERBOARD H110 PLUS
POWER GREEN GP650A-UK PLUS
با این مشخصات میتونم گرافیک 3060 بزارم روش. CPU گلوگاه نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید