دوستان این برند های پالیت و گینوارد 3060ti و 3060 خیلی در بازار پر شده و بدون گارانتی هم اکثرا هستن
اطلاع دارید کیفیتشون در چه حدی هست ؟ Refurbished نباشن ؟
کلا ریفر بودن یا نبودن تشخصیش سخته برای همه ی برندها هم هست msi من زیاد ریفر دیدم با evga
کیفیت پلیت معقوله از زوتک بهتره چه کیفیتی چه کولینگ برای مدل 2 فنه زیباترم هست بعد از asus msi giga پلیت هست
الان ارزون ترین 3060ti تو بازار کدوم مدل هستش ؟ برندهای پلیت و زوتاک ارزش خرید دارن؟ این مدل ایسوس مینی ارزش داره ؟
الان مدل گوست گینوارد کمترینه 26 پلیتش 26.500
برای این مدل بله ارزش دارن مدل مینی هم کولینگش در حد همین 2 تا مدل هست فقط تنها ایرادی که ازش دیدم اینه که برای حالت idle مدام فنش روشن و خاموش می شه چون از پس دمای حالت بیکاری بر نمیاد کولینگ کوچیکش یکم نویزشم از پلیت بیشتره با همون دما
تو یک مورد خاص واقعا دوست دارم نظر دوستان رو بدونم.
شما کدوم رو ترجیح میدین؟
به چه دلیل؟
Asus dual oc گارانتی سه ساله
Asus ROG strix بدون گارانتی.
هردو هم تو یه رنج قیمت.
من استریکس داشتم و تنها کارت عمرم بود که خراب شد حتی درپیت ترین برند ها هم داشتم مشابه مانلی یا aopen
کلا فکر کنم تا حالا 15 تایی کارت عوض کردم یعنی تجربم توی این زمینه خوبه از هر برندیم که بگید کارت داشتم اما همه چیز بر می گرده به اینکه توی چه لولی کارت می خواید بخرید الان 3070 تی ای به بالا بسیار کارت های دغی هستن مموریشون که خیلی داغ ترم هست برای همین خودم برای 3080 تی ای بازم رفتم سمت استریکس قبلشم 3080 تاف داشتم
اما برای 3060 تی ای دوال هم عالیه نهایت دماش 67 هست با یک نویز کم و معقول البته توی نقدش 60 شده من شرایط یوزری گفتم با در کیس بسته
بحث مفصله اما اینو بدونید که کارت های بالا رده عموما درصد خرابیشون بیشتره چون بهتر کردن مدارشون در حدی نیست که اورکلاک می شن مگر اینکه بیارید در شرایط ریفرنس اونا رو استفاده کنید
استریکس من هم گارانتی داشت و پول کارت هم بهم دادن البته با ازار و اذیت نه به راحتی
پس دیگه بقیه ش می مونه بحث ظاهریش
این استریکس یک بدی هم داره به خاطر طرفدارهای 2 اتیشه بی منطقی که سراسر دنیا داره باعث می شه قیمت هاش فضایی بالا بره من واقعا از پولی که دادم راضی نیستم اما اپشن دیگه ای هم نداشتم چون از پس 3080 تی ای فقط استریکس با تاف برمیاد یا سوپریم msi
الان معقول ترین 3060 تی آی و 3070 که توی ایران میشه خرید چیه و اینکه قیمت حول و حوش چقدره ؟!
الان که قیمت ها منفجر شده من یکی برای دوستم خریدم دید رفته بالا می خواد بفروشه
در کل 3060 تی ای کارت خیلی خنکیه هر چی بخرید فرقی نمی کنه اما گیگا 3 فنه asus هر مدلیش msi هر مدلیش بخرید عالیه بستگی داره کدوم به قیمت تر بدن چه مدلیشم باشه
سلام من مشخصات سیستمم اینه: مادربرد asus h110-plus
سی پی یو: i5 6400
رم: 16 ddr4
پاور: 480 وات گرین
با این مشخصات میتونم گرافیک palit 3060 dual 12g ddr6 ببندم
پاور گرین عوض کنید حتما جاشم دیگه گرین نخرید یک برند حرفه ای کورسیر یا evga یا حداقل کولر مستر بخرید با این کیفیت افتضاح برق ایران نصف سوختن های سیستم ها ماله پاورهای بی کیفیت هست
پیشنهاد حداقلم 650 برنز هست پیشنهاد سیف که حسابی مواظب قطعاتتون باشه rm 650 corsair هست
پردازنده هم برخی بازی ها براش گلوگاه می شه اما در کل جواب می ده
پیشنهادم برای پردازنده 10100f هست نسبت به قیمت 2.700 که داره از 7700k هم در بازی ها بهتر عمل می کنه کلا هم به طور میانگین در بازی ها از 8600k کلا در فول اچ دی 5 درصد ضعیف تره در کل هم بین 10 تا 15 درصد
قیمت این پردازنده با این کارایی با دمای بسیار خنک و مصرف 45 واتی که داره مفته
Intel Core i3-10100 Review