SleepyTurtel
کاربر سایت
انویدیا منتظر intel alchemistیه خیر خوندم که گفته بود انویدیا تولید خودشو در سه ماهه آخر ۲۰۲۱ نصف کرده تا جلوی کاهش قیمت بیش از حد رو در Q1 2022 بگیره. با این کارش میخواد تا زمانی که سری جدید کارتاشو معرفی کنه، (با توجه به اینکه احتمال خیلی زیاد در سه ماهه اول ۲۰۲۲ خیلی از ماینرا کارتاشونو میفروشن و باعث کاهش قیمت زیاد کارت میشن) قیمت همینجور بالا بمونه تا با معرفی رسمی کارتای سری جدیدش، قیمت msrp کارتاشو افزایش هم بده. اگرم توجه کنید قیمت کارت گرافیک دوباره صعودی شده (فروشگاههای اونور)
والا xfx هم اگه میخرین فقط merc بخرین اون یکیا اصلا کولینگ درستو حسابی ندارن ولی در کل sapphire مدل نیترو خیلی خوبهدوستان برند xfx از نظر دمایی چطوره؟
روی 6700xt
چه کارتی مد نظرته؟ بودجت چقدره؟فروشگاه معتبر با قیمت مناسب اگر میشناسین معرفی کنید لطفا.
اکثر فروشگاه ها کارت های گارانتی دار دارن که این خوبه ولی تفاوت قیمتش با بودجه ما سازگار نیست.
ترجیحا هم دلم میخواد حضوری خرید کنم ولی اونام هیچی وارداتی آزاد ندارن.
یکی دو جای متفرقه دیگه هم پیدا کردم که نماد اعتماد ندارن.
خرید کنسول جای خودشو داره.چه کارتی مد نظرته؟ بودجت چقدره؟
تا جایی که یادمه شما فکر کنم میخاستین ps5 بخرین آره؟
ممنون. ترجیح میدم حضوری خرید کنم ولی نه دیگه 2000 کیلومتر اونور کشورداداش وضعت خوشه ها دست مارم بگیر
من قبلا از سایت بروز کالا و لیون و مقداد خرید کردم مطمئنه شکی درش نیست جنستم با تیپاکس و پست میفرستن اما یکم قیمتاشون یه نمه بالاست اما میخای از کانالهای تلگرامی من چند تا اصلیهارو عضوم و قیمت لحظه به لحظه میزارن ولی باید خریدتو حضوری بکنی مثلا میبینی یه انبارشون تو ارومیه هستش باید بری از اونجا خرید کنی یا تهران ولی در کل قیمتشون خوبه و اکثرا ۲ الی ۳ تومن زیر قیمت بازار میدن
این کانال ها که میگید شیراز هم داره؟راستش من همه قطعات کامپیوترم از دیجیکالا خریدم فقط مونده گرافیک که بین 3060 و 3060ti موندم ولی قیمت دیجیکالا با گارانتی هست و نسبت به بدون گارانتی تا 5-6 تومن هم دیدم که گرونتره.حالا نمیدونم بدون گارانتی بخرم و اضافه پول رو بدم مدل بهتر بخرم یا ریسک نکنم همون گارانتی دار رو گرونتر بخرمداداش وضعت خوشه ها دست مارم بگیر
من قبلا از سایت بروز کالا و لیون و مقداد خرید کردم مطمئنه شکی درش نیست جنستم با تیپاکس و پست میفرستن اما یکم قیمتاشون یه نمه بالاست اما میخای از کانالهای تلگرامی من چند تا اصلیهارو عضوم و قیمت لحظه به لحظه میزارن ولی باید خریدتو حضوری بکنی مثلا میبینی یه انبارشون تو ارومیه هستش باید بری از اونجا خرید کنی یا تهران ولی در کل قیمتشون خوبه و اکثرا ۲ الی ۳ تومن زیر قیمت بازار میدن
داداش زیاد هستش اکثرا تهرانه باز میخاد بیا تو پی وی برات ادرس کانال رو بدمممنون. ترجیح میدم حضوری خرید کنم ولی نه دیگه 2000 کیلومتر اونور کشور
یه زحمت بکش ببین تو همون کانال ها فروشگاه سمت مشهد و یا کلا شرق کشور پیدا میکنی.
داداش زیاد هستش اکثرا تهرانه باز میخاد بیا تو پی وی برات ادرس کانال رو بدم
رفیق اگر لطف کنی آدرس چندتا کانال فروش میشناسی رو پی وی کنی ممنون میشم، چند روز دیگه دارم میرم تهران یه سر بزنم حضوری برای خریدداداش زیاد هستش اکثرا تهرانه باز میخاد بیا تو پی وی برات ادرس کانال رو بدم