Mahdi444
کاربر سایت
تا این حد تفاوت دارن؟داداش 3060 لبتاپ در حد 1060 دسکتاپ هم نیست
دوستان با توجه به وضعیت قیمت ها الان وقت مناسبی هست واسه خرید کارت؟ ده تومن بزاری رو پول 3060ti میشه یه لپتاپ خرید با کارت 3060![]()
تا این حد تفاوت دارن؟
میگم چه مدل لپ تاپ هایی؟ تو رنج 30 40 تومن من هرچی دیدم به زور 1660ti داشتن3060 - 3060ti
ایسوس fx516pm حدود 42 ایناسمیگم چه مدل لپ تاپ هایی؟ تو رنج 30 40 تومن من هرچی دیدم به زور 1660ti داشتن
ایسوس نخر فول پاور نیست اگه میخوای لپتاپ 3060 بگیری حداقل یچی بگیر فول پاور باشه. Lenovo legion 5 و msi gp66 گزینه های خوبی هستن اگه بتونی پیدا کنی.ایسوس fx516pm حدود 42 ایناس
اگر اشتباه نکنم این مدل برای مصرف کمتر محدود شدهایسوس fx516pm حدود 42 ایناس
بله.دوستان من یکی از دوستام ۳۰۷۰ تاف ایسوس خریده ۳ فن ولی تو Apex legends دمای ۸۰ فیکس میگیره
طبیعیه این دما ها توی کارت گرافیک؟
عرف قدیمش 30 درصد بدون گارانتی 20 درصد با گارانتی بود الان که اوضاع بد شده قیمت ها هم فضایی حتی بدون گارانتی تا 10 درصد زیر قیمت می فروشنارفش تا اونجا که من شنیدم برای کالایی که گارانتی داره 70 درصد قیمت نو و بدون گرانتی 60 درصد هست. از نظر من کمی عدد مد نظر شما بالاست در نتیجه. ولی باز پرس و جو بیشتر و در نهایت که مالک شما هستین و قیمت رو شما در نهایت پیشنهاد میدین.
الان موقع خوبی هست چون کارت های lhr قفلش تا 70 درصد باز شده مدام هم داره بهتر می شه ارزهای دیگه هم دارن جون می گیرن که اصلا توی اون ها قفلش عمل نمی کنه کارت های قدیمی هم که رو به اتمام هستن اگر بیتکوین نریزه یا بیشترم بشه قطعا افزایش محسوس قیمتی برای سری lhr خواهیم داشت که البته همین الانشم کمی گرون تر شدهدوستان با توجه به وضعیت قیمت ها الان وقت مناسبی هست واسه خرید کارت؟ ده تومن بزاری رو پول 3060ti میشه یه لپتاپ خرید با کارت 3060![]()
خرابی 3060ti خیلی خیلی کمهاز لحاظ خرابی چطور ؟
پلیت برند تایوانی با قدمت 33 ساله هست که برند گینوارد با گلس هم زیر مجموعه همین شرکت هستن یعنی کارت hof هم که اینقدر معروفه هم برای همین برند هستدوستان این برند های پالیت و گینوارد 3060ti و 3060 خیلی در بازار پر شده و بدون گارانتی هم اکثرا هستن
اطلاع دارید کیفیتشون در چه حدی هست ؟ Refurbished نباشن ؟
اونوقت این دما بیش از حد زیاد نیست برای یک قطعه الکتریکی؟بله.
بعد دما به کولینگ خود کیس هم خیلی ربط داره.
هم طراحی خود کیس هم فن هایی که استفاده کردید در دمای کارت گرافیک تاثیر داره.
۸۰ درجه برای GPU که هیچ برای CPU هم دمای زیادی به حساب نمیاد.اونوقت این دما بیش از حد زیاد نیست برای یک قطعه الکتریکی؟
۸۰ درجه دمای کمی نیست!
اگر روی بایوس پرفورمنس هست این دما خیلی بالاست تاف خیلی کارت خنکیه بگید در کیسش باز بذاره مجدد تست بگیره بعضی کیس ها تا 10 درجه با در بسته دما رو بالا می برندوستان من یکی از دوستام ۳۰۷۰ تاف ایسوس خریده ۳ فن ولی تو Apex legends دمای ۸۰ فیکس میگیره
طبیعیه این دما ها توی کارت گرافیک؟