Gen. Martinez
کاربر سایت
چه کارتیه؟ خوبه؟ راضی هستی؟من یه وام به اسمم دراومد شانسم و یه ارتقاء دادم
فقط انگار رینگ فورد جی تی انداخته باشی روی پراید![]()
چه کارتیه؟ خوبه؟ راضی هستی؟من یه وام به اسمم دراومد شانسم و یه ارتقاء دادم
یه فن به بالا اضافه کن ورودی خروجی هوا متعادل شه .من یه وام به اسمم دراومد شانسم و یه ارتقاء دادم
نسبت به این قیمت اصلا گزینه خوبی بحساب نمیاد. پرفورمنس ریتریسینگ بسیار ضعیفی داره و با این قیمت یکمی بالاتر 3060ti بگیرید که یه سر و گردن بالاتره. یا یکم پایین تر 3060 معمولی.نظرتون در مورد 6600xt چیه دوستان؟ برای حدود 22 تومن بنظر گزینه خوبی میاد
تشکر دوباره. من یه RX 6700XT و یه Ryzen 5600X سفارش دادم دیگه 3 تا بیلد قبلیم Intel + Nvidia بود ولی این سری کوچ کردم AMD.اگه فقط بخاطر dlss میخای بری سمت انویدیا چیز خاصی نیست من قبلا که کارت انویدیا داشتم dlss رو کلا خاموش میکردم که شدیدا با فعال کردن از کیفیت بازی زده میشدم حتی با dlss quality هم کیفیت بازی برام خوب و خوشایند نبود و نمیپسندیدم ولی هستن کسایی که dlss رو روشن میکنن و افت کیفیت براشون مهم نیست بستگی به خودت داره بالاخره کیفیت رو فدای فریم میکنه هم dlss هم fsr چون اگه بگی کیفیت افت نمیکنه خنده داره
۶۸۰۰xt کارت غولیه و ray tracing خوبی میگیره تقریبا بین ۳۰۷۰ و ۳۰۸۰ با فعال کردن ray tracing فریم میگیره ولی رفته رفته بازیهای جدید که از ری نرسینگ پشتیبانی میکنن کارت های سری ۶ هزار amd نسبت به قبل فریم خوبی میگیره
واقعیتش ۳۰۶۰ti اصلا ارزش خرید بالای ۲۵ تومن رو نداره زیر ۲۵ هم اکثرا low هشریت هستن که احتمالا فردا موقع فروشش یکم اذیت شی
Rx 6700xtچه کارتیه؟ خوبه؟ راضی هستی؟
در بازار ایران چه کارتهایی بیشتر از مابقی به منظور ماین استفاده شدن؟
وضع جوریه که بودجه برای کارت نو یک رویاست و کارت دست دوم هم ریسک
من دیروز خریدم از اگزو 32100 کخ تخفیف خورده بود.گارانتی هم کلا 6 ماه دارهای بابا من بین 3060ti و 6700xt شک داشتم. قصدم بر مبنای انویدیا شد. حالا مبینم همه اینجا 6700 رو گرفتن. البته بحث قیمت هم مطرح هست که من تو رنج 26 27 نمیخوام بیشتر هزینه کنم. ولی ارزون ترین 6700 که دیدم میره روی 31 32.
اگر اشکالی نداره دوستان بگن که 6700 چند خریدن؟ با چه گارانتی؟
داداش بی سر و صدا خریدیاRx 6700xt
فعلا که خوب بوده هنوز بازی تست نکردم ولی قطعا باید خوب باشه دیگه
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
من دو مدل رو توی کارتای دیگه داشتم یکی 2060 دوال و از دیروز 6700xt راگ استریکس.من خودم باشم راگ انتخاب میکنم چون بهترین مدل ایسوس هست و بیشترین مانور هم روش میده ولی بازم ببین جیبت چی میگه و اینکه کدوم مدل به دلت نشستهتو یک مورد خاص واقعا دوست دارم نظر دوستان رو بدونم.
شما کدوم رو ترجیح میدین؟
به چه دلیل؟
Asus dual oc گارانتی سه ساله
Asus ROG strix بدون گارانتی.
هردو هم تو یه رنج قیمت.
قصدم خرید نبود واقعا یه وام به اسمم دراومد شانسکی دیگه گرفتمداداش بی سر و صدا خریدیا![]()
داداش ایشالا فنش برات بچرخهقصدم خرید نبود واقعا یه وام به اسمم دراومد شانسکی دیگه گرفتم![]()