مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خب این مقدار بالا پایین شدن فریم بنظرم طبیعی باشه چون این متدها یجوری انرژی مصرفی کارتو کاهش میدن مثلpower saving مود تا فریم محدود بشه یا اینکه فریم‌های اضافی رو دور میریزن.
الان نگاه کردم به ریواتیونر هم کاستوم فریم ندادم.خیلی مشکل مسخره اییه چون از اونورم بخوام فریم آزاد بزارم هرچقدر خواست بگیره پارگی تصویر بوجود میاد

سلام من یه کارت گرافیک evga 3060 از این سایت خرید کردم قیمتاش مناسبه نسبت به جاهای دیگه. .الان 3 روزه کارت بدستم رسیده دارم استفاده میکنم ازش. موجودی گرافیکش زیاد نیست اما قیمتاش خوبه. بانه هست ادرسش
فروشگاه اینترنتی کافه قیمت

• Love
Reactions: jetalpha
دمت گرم، فقط این جایی که شما ازش خرید کردی مغازه بوده؟ سایت و کانال من ارزون‌ترین 3070 یی که پیدا کردم گینوارد 33 تومنی بود.
لیون کامپیوتر رو که ولش کن، سعید حسینی مدیر فروشگاه چپ و راست ویدیو انگیزشی میگذاره و حرف از مشتری مداری میزنه از اونطرف با این قیمتاش روحیه و اعصاب مشتری رو میریزه بهم. الان 3060 رو یه مدل مشابه من تا 7 میلیون تومن ارزون‌تر جای دیگه پیدا کردم. حداقل چهار پنج میلیون تومن تفاوت قیمت داره رو گرافیک.
یکی دوتا پیج اینستاگرامی هم هست قیمتاشون واقعا خوبه و بنظر معتبر میان‌ ولی تابحال خریدی نداشتم از پیج و کانال.
قیمت هم والا من حداکثر توانم 25 تومن هست، همینم با ترس و دلهره دارم میگیرم. بخاطر همین میگم ارزون‌تر بشه بعد بخرم.

پ.ن: این دموی ماتریکس روی آنریل انجین پنج معرکه بود، بی دلیل نیست نسخه‌های بعدی سری Rtx 4000 و rx 7000 قراره جهش زیادی تو قدرت پردازشی داشته باشن. فک کنم یه rtx 4070 اونموقع اندازه 3090ti الان باشه.
دوست من شما کجایی؟ مشهد مجتمع تک طبقه دوم PC Kosar، سایت هم دارن! نمایندگی Asus هست قیمت های خوبی میده من کارتمو با گارانتی سه ساله از همونجا گرفتم از کل تک ارزون تر بود از دیجی و لیون و مقداد هم ارزون تر بود.

• Love
الان نگاه کردم به ریواتیونر هم کاستوم فریم ندادم.خیلی مشکل مسخره اییه چون از اونورم بخوام فریم آزاد بزارم هرچقدر خواست بگیره پارگی تصویر بوجود میاد
آره دیگه چون رفرش ریت مانیتورت 170 هرتز هست بالای 170 فریم فری‌سینک خاموش میشه.
فریم ریت رو از داخل رینبو رو چند محدود میکنی؟ نگا کن بهترین نتیجه رو زمانی میکیری که فریم کپ تو محدوده 2 تا 5 درصدی از رفرش ریت مانیتورت باشه، مثلا شما که 170 هرتز داری فریم کپ رینبو رو بگذار رو 166
فریم کپ رو هم بهتره از طریق فایل نوت‌پد تغییر بدی، نوت پد سیتینگ بازی تو محل نصب رو پیدا کن، قسمت فریم لیمیت خودت دستی مثلا 166 رو وارد کن.
اون عدد فریم کپ هم از رو آزمون و خطا بدست بیار، چون بالاخره فریم بالا پایین میشه حتی با وجود فریم کپ، سعی کن رنجی رو پیدا کنی که هم تو محدوده فری‌سینک باشه هم افت فریم زیادی بهت نده.
از سایر فریم‌کپ‌ها مثل فریم کنترل و ریوا تیونر هم استفاده نکن اصلا، وی‌سینک هم که خاموش باشه.

سلام من یه کارت گرافیک evga 3060 از این سایت خرید کردم قیمتاش مناسبه نسبت به جاهای دیگه. .الان 3 روزه کارت بدستم رسیده دارم استفاده میکنم ازش. موجودی گرافیکش زیاد نیست اما قیمتاش خوبه. بانه هست ادرسش
فروشگاه اینترنتی کافه قیمت
ایول خیلی هم عالی فنش برات بچرخه، قیمتاشو نگا کردم این بانه کلا خیلی قیمتاش خوبه فقط چجوری اعتماد کردی؟ سریع ارسال کردن؟ چون یکم تازه تاسیسه و نقد و نظری هم براش ثبت نشده.
لامصب خیلی هم دور هست نمیشه یه روزه بری و برگردی.

دوست من شما کجایی؟ مشهد مجتمع تک طبقه دوم PC Kosar، سایت هم دارن! نمایندگی Asus هست قیمت های خوبی میده من کارتمو با گارانتی سه ساله از همونجا گرفتم از کل تک ارزون تر بود از دیجی و لیون و مقداد هم ارزون تر بود.
خیلی ممنون من گنبد کاووس هستم آره بنظر قیمتاشون کفه برای اجناس گارانتی‌دار، نظرات مثبت هم زیاد داره. رو مدل ایسوس دوال تا 3 میلیون تومن ارزون‌تر از لیون میده.

• Like
Reactions: SleepyTurtel
ایول خیلی هم عالی فنش برات بچرخه، قیمتاشو نگا کردم این بانه کلا خیلی قیمتاش خوبه فقط چجوری اعتماد کردی؟ سریع ارسال کردن؟ چون یکم تازه تاسیسه و نقد و نظری هم براش ثبت نشده.
لامصب خیلی هم دور هست نمیشه یه روزه بری و برگردی.

خیلی ممنون من گنبد کاووس هستم آره بنظر قیمتاشون کفه برای اجناس گارانتی‌دار، نظرات مثبت هم زیاد داره. رو مدل ایسوس دوال تا 3 میلیون تومن ارزون‌تر از لیون میده.
ممنون .من دیدم نماد داره بدوس ترس خرید کردم. بعد از 4 روز با پست پیشتاز بدستم رسید. هر وقت هم زنک میزدم پاسخکو بودن. راضی بودم در کل

• Like
ممنون .من دیدم نماد داره بدوس ترس خرید کردم. بعد از 4 روز با پست پیشتاز بدستم رسید. هر وقت هم زنک میزدم پاسخکو بودن. راضی بودم در کل
داداش خیلی دل و جرئت داری خدایی
اتفاقا کردا آدمای خوبی هستین یه سری ها قبلا بیعانه میگرفتن در میرفتن اسمشونو یکم بد کردن وگرنه آدمای معتبری هستن
شما دوست عزیز بسته پستی که بدستتون رسیده بود روش چی نوشته بود؟ منظورم کارت گرافیک نوشته بودن؟

• Like
داداش خیلی دل و جرئت داری خدایی
اتفاقا کردا آدمای خوبی هستین یه سری ها قبلا بیعانه میگرفتن در میرفتن اسمشونو یکم بد کردن وگرنه آدمای معتبری هستن
شما دوست عزیز بسته پستی که بدستتون رسیده بود روش چی نوشته بود؟ منظورم کارت گرافیک نوشته بودن؟
الان یدونه از همین فروشگاه‌های بانه 3070ti آورده گینوارد فونیکس قیمت 31.800 پیام هم دادم گفت ارسال هم رایگان! چخبره انور آقا سنندجی نداریم اینجا؟ :D

الان یدونه از همین فروشگاه‌های بانه 3070ti آورده گینوارد فونیکس قیمت 31.800 پیام هم دادم گفت ارسال هم رایگان! چخبره انور آقا سنندجی نداریم اینجا؟ :D
قیمتش خیلی عجیب پایینه. اگر واقعی باشه که بعید میدونم صرف میکنه ماشین سوار بشی بری حضوری بخری

دوستان من یه سوال دارم
کارت من ۶۷۰۰xt هست بعد توی Rainbow با اینکه فریم بالایی میگیرم اما وقتی قفل میکنم مثلا روی ۱۴۴ تا ۱۳۵ اینا گاها افت فریم میده
تو حالت عادی بدون لیمیت تا نزدیک ۳۰۰ هم فریم میده اما من می‌خوام قفل کنم و وقتی اینکارو میکنم افت فریم ها رو مخه
راهی هست بشه فیکس همون ۱۴۴ فریم بده نه پایین تر؟

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
طبیعی هست و رو مخ ترین چیز ممکنم هست علتشم معمولا فریم تایم مشکل دار هست بسته به بازی ممکنه زیاد یا کم باشه
بر فرض بازی days gone سلطان این مشکل هست کلا مدام فریم دراپ داره مخصوصا برای فریم های بالای 90 100

با ریوا تیونر می تونید فریم لاک کنید که کمترین میزان اینپوت لگ هم ایجاد می کنه 3 نوع هم داره که از 1 تا 3 به ترتیب میزان اینپوت لگ به استاترش از کم به زیاد می ره من همون حالت 2 استفاده می کنم

• Like
طبیعی هست و رو مخ ترین چیز ممکنم هست علتشم معمولا فریم تایم مشکل دار هست بسته به بازی ممکنه زیاد یا کم باشه
بر فرض بازی days gone سلطان این مشکل هست کلا مدام فریم دراپ داره مخصوصا برای فریم های بالای 90 100

با ریوا تیونر می تونید فریم لاک کنید که کمترین میزان اینپوت لگ هم ایجاد می کنه 3 نوع هم داره که از 1 تا 3 به ترتیب میزان اینپوت لگ به استاترش از کم به زیاد می ره من همون حالت 2 استفاده می کنم
حالا الان مشکل از کارت هست یا مانیتور چون روی بازی های دیگه مثل بتلفیلد یا وارزون این مشکل رو ندارم(درصورتیکه کمتر از ۱۰۰ فریم میگیرم) یعنی خودم ست کردم که انقد بگیرم
مشکلم فقط R6 هست
قبلاً مانیتور vg248 داشتم با کارت ۲۰۶۰ یا ۵۵۰۰ xt همچین مشکلی نداشتم

حالا الان مشکل از کارت هست یا مانیتور چون روی بازی های دیگه مثل بتلفیلد یا وارزون این مشکل رو ندارم(درصورتیکه کمتر از ۱۰۰ فریم میگیرم) یعنی خودم ست کردم که انقد بگیرم
مشکلم فقط R6 هست
قبلاً مانیتور vg248 داشتم با کارت ۲۰۶۰ یا ۵۵۰۰ xt همچین مشکلی نداشتم

به هیچ کدوم فریم نوسانات شدید زیادی داره برای همینه بعضا برخی cpu ها فریم تایمی بهتری داره یا بسته به سیستم

با یک سری کارها بر فرض triple buffer با خاموش روشن کردن گیم مد یا hardware acc کمتر می شه

کلا در فریم های بالاتر بیشتر استاتر خودنمایی می کنه
استاتر صفحه نمایشم البته داریم بر فرض سونی قبلی من کلا بدون سینک کمتر استاتر داشت چون پاسخ دهی تصویرش خیلی بیشتر بود

• Like
به هیچ کدوم فریم نوسانات شدید زیادی داره برای همینه بعضا برخی cpu ها فریم تایمی بهتری داره یا بسته به سیستم

با یک سری کارها بر فرض triple buffer با خاموش روشن کردن گیم مد یا hardware acc کمتر می شه

کلا در فریم های بالاتر بیشتر استاتر خودنمایی می کنه
استاتر صفحه نمایشم البته داریم بر فرض سونی قبلی من کلا بدون سینک کمتر استاتر داشت چون پاسخ دهی تصویرش خیلی بیشتر بود
این triple buffer و اون یکی که گفتی چجوری باید فعال کرد؟
شرمنده من خیلی اطلاعات ندارم

داداش کلاهبرداریه عزیزم امکان نداره 3070ti رو اون قیمت بدن
بعدشم الان قیمتهای تهران بیشتر مواقع از بانه هم پایینتر میفته
باز آدرسشو بگیر برو حضوری بخر جعبشو باز کن کامل بررسی کن یه دفه میبینی آجر توش گذاشتن والا تو این مملکت هیچ ارزونی بی دلیل نیست

من قیمت کردم 41.700 قیمتشه توی بانه

این triple buffer و اون یکی که گفتی چجوری باید فعال کرد؟
شرمنده من خیلی اطلاعات ندارم

داخل پنل انویدیا گزینه ش هست هم برای بازی خاص هم برای همه بازی ها می شه فعالش کنید

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or