مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان و اساتید محترم !!!
من میخواستم مانیتور LCD Sumsung 23500 بگیرم منتها پیش خودم این فکرو کردم که یه خورده صبر کنم تا LEDش بیاد بعد بگیرم می خوام بدونم الان LED سامسونگ داخل بازار هست نیست !! اگه هست قیمتش چنده !!!!
اگه کلا نیست کی قرار بیاد البته فقط برند Sumsung

دوستان و اساتید محترم !!!
من میخواستم مانیتور LCD Sumsung 23500 بگیرم منتها پیش خودم این فکرو کردم که یه خورده صبر کنم تا LEDش بیاد بعد بگیرم می خوام بدونم الان LED سامسونگ داخل بازار هست نیست !! اگه هست قیمتش چنده !!!!
اگه کلا نیست کی قرار بیاد البته فقط برند Sumsung
نه متاسفانه نیست

من و خیلی از دوستان دیگه منتظرش هستیم،اما ظاهرا شرکت سام فعلا داره استراحت میکنه!

دوستان قیمت کارت گرافیک GTX 260 و GTX 275 چنده؟؟
و بهترین برند DVD-RW چیه و قیمت.
ممنون
سلام دوست عزیز
260 حدود 225 تومن.
275 هم حدود 310 تومن.
اما خرید کارت 275 هیچ به صرفه نیست. چرا که کارت 5850 هست با قیمت 360 تومن که خیلی خیلی بهتره.
برند پلکستور هم در زمینه رایتر خوب عمل کرده و قیمت مدل های خوبش حدود50 تومن هست.
لایت آن هم خوبه.

ای آقا ، ا سام سرویس و ... آبی گرم نمی شه برادر من . می گم زنگ زدم زنه می گه آقا این چیه؟ هنوز مانیتور رو نمی شناسه . بعد نشسته پشت میز بخش فروش شرکت . تازه بعد از یه قرن که سری P وارد شده و نصف ایران خرید کردن من می بینم چند روزه سایت سام سرویس اینها رو قرار داده و داره هر 2روز یه تبلیغ می کنه . باید واقعا خسته نباشید گفت .

آقا یه سوال . الکامپ امروز هم هست ؟ خواهشا پاسخ دقیق بدید ما نریم این همه راه ضایع شیم ها :biggrin1:

ای آقا ، ا سام سرویس و ... آبی گرم نمی شه برادر من . می گم زنگ زدم زنه می گه آقا این چیه؟ هنوز مانیتور رو نمی شناسه . بعد نشسته پشت میز بخش فروش شرکت . تازه بعد از یه قرن که سری P وارد شده و نصف ایران خرید کردن من می بینم چند روزه سایت سام سرویس اینها رو قرار داده و داره هر 2روز یه تبلیغ می کنه . باید واقعا خسته نباشید گفت .

آقا یه سوال . الکامپ امروز هم هست ؟ خواهشا پاسخ دقیق بدید ما نریم این همه راه ضایع شیم ها :biggrin1:

آره آقا امروز هم هستش رفیق من اونجا غرفه داره ولی چون آخرین روزش هست بعضی ها کم کم شروع به جمع کردن میکنن اما این رفیق ما گفت قراره از ساعت 4 به بعد جمع کنیم .من دیروز رفتم همچین چیز خاصی ندیدم

دوستان قیمت کارت گرافیک GTX 260 و GTX 275 چنده؟؟
و بهترین برند DVD-RW چیه و قیمت.
ممنون
260 از 220 تومن داره تا 270 280 تومن و 275 هم از 320 تا 410 تومن ، در مورد dvd-rw هم بستگی به نوع مصرف شما داره در کل pioneer و hp از برندای خوب بازار به شمار میان.;)

سلام
من میخواستم یه کامپیوتر (کیس+مانیتور) جهت بازی بخرم.
بودجم 700 هزار تومنه و اگه ممکنه سیستم بر پایه اینتل بسته بشه.
دیگه ریش و قیچی دست خودتون.
با تشکر

بله،امروز هم بود!،زیاد شلوغ نبود و چیز خاصی هم بچشم نمیخورد،مطابق همیشه تعدادی از وارد کننده ها محصولات جدید رو بنمایش گذاشته بودند .

سلام
با تشکر

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:ATI 4770 512 MB DDR5
HDD:SEAGATE 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1933
این سیستم 745 تومن درمیاد،با بودجه ی شما بهترین انتخاب برای بازی هست.

سلام
با تشکر
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : his or sapphire hd4770
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 2xx sata (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 1633sn

حدودا 750 755 تومن در میاد میتونی main رو p5q-se هم در نظر بگیری یه 16 17 تومنی حدودا کم میشه.;)

آخرین ویرایش:
سلام
یه سیستم فقط کیس حدود 700 می خام کامل دیگه دی وی دی و پاور و همه اجزا برای همه کار بازی گرافیک و ...
اگه میشه بر اساس core i7 اگه نه که core i5اگه بازم نشد core2 Q بسته بشه بهتر هست.
به صلاح دید خودتون رم و هارد.
قیمت ها هم لطف کنید ممنون می شم.

ببخشید دوستان پی سی های آلین ویر رو میشه ایران سفارش داد. قیمتش چقدری بالا تر میره؟!

واسه یکی از دوستان یه سیستمی قدرتمند میخوام که کاملا بی صدا باشه و بدون فن و کاملا سایلنت . یعنی هیچ صدایی از توش در نیاد و بروز بروز باشه .اگه همچین چیزی هست لطفا راهنمایی کنید قیمتش هم فرقی نداره زیاد!!

سلام
یه سیستم فقط کیس حدود 700 می خام کامل دیگه دی وی دی و پاور و همه اجزا برای همه کار بازی گرافیک و ...
اگه میشه بر اساس core i7 اگه نه که core i5اگه بازم نشد core2 Q بسته بشه بهتر هست.
به صلاح دید خودتون رم و هارد.
قیمت ها هم لطف کنید ممنون می شم.
با 700 که نمیشه این همه کار کرد ، i7 , بازی , گرافیک و دیگر هیچ :cheesygri
یه سیستم i7 (سوکت 1366) در کمترین حالت (cpu+ram+main) حدودا 600 تومن مایشه (i7 سوکت 1156 هم در نظر بگیریم کم کم 630 640 تومن در میاد) i5 هم در نظر بگیریم در کمترین حالت 500 تومن در میاد بازم بگم ؟! :biggrin1: ، در کل من با 700 اینارو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8400 or q8400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q
VGA : zotac or inno3d gtx260/216
HDD : WD 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus

حدودا 770 775 تومن در میاد میتونی main رو p5q هم در نظر بگیری یه 14 15 تومنی حدودا کم میشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or