نه متاسفانه نیستدوستان و اساتید محترم !!!
من میخواستم مانیتور LCD Sumsung 23500 بگیرم منتها پیش خودم این فکرو کردم که یه خورده صبر کنم تا LEDش بیاد بعد بگیرم می خوام بدونم الان LED سامسونگ داخل بازار هست نیست !! اگه هست قیمتش چنده !!!!
اگه کلا نیست کی قرار بیاد البته فقط برند Sumsung
سلام دوست عزیزدوستان قیمت کارت گرافیک GTX 260 و GTX 275 چنده؟؟
و بهترین برند DVD-RW چیه و قیمت.
ممنون
ای آقا ، ا سام سرویس و ... آبی گرم نمی شه برادر من . می گم زنگ زدم زنه می گه آقا این چیه؟ هنوز مانیتور رو نمی شناسه . بعد نشسته پشت میز بخش فروش شرکت . تازه بعد از یه قرن که سری P وارد شده و نصف ایران خرید کردن من می بینم چند روزه سایت سام سرویس اینها رو قرار داده و داره هر 2روز یه تبلیغ می کنه . باید واقعا خسته نباشید گفت .
آقا یه سوال . الکامپ امروز هم هست ؟ خواهشا پاسخ دقیق بدید ما نریم این همه راه ضایع شیم ها :biggrin1:
ای آقا ، ا سام سرویس و ... آبی گرم نمی شه برادر من . می گم زنگ زدم زنه می گه آقا این چیه؟ هنوز مانیتور رو نمی شناسه . بعد نشسته پشت میز بخش فروش شرکت . تازه بعد از یه قرن که سری P وارد شده و نصف ایران خرید کردن من می بینم چند روزه سایت سام سرویس اینها رو قرار داده و داره هر 2روز یه تبلیغ می کنه . باید واقعا خسته نباشید گفت .
آقا یه سوال . الکامپ امروز هم هست ؟ خواهشا پاسخ دقیق بدید ما نریم این همه راه ضایع شیم ها :biggrin1:
سلام
من میخواستم یه کامپیوتر (کیس+مانیتور) جهت بازی بخرم.
بودجم 700 هزار تومنه و اگه ممکنه سیستم بر پایه اینتل بسته بشه.
دیگه ریش و قیچی دست خودتون.
با تشکر
من اینو پیشنهاد میدم :سلام
من میخواستم یه کامپیوتر (کیس+مانیتور) جهت بازی بخرم.
بودجم 700 هزار تومنه و اگه ممکنه سیستم بر پایه اینتل بسته بشه.
دیگه ریش و قیچی دست خودتون.
با تشکر

با 700 که نمیشه این همه کار کرد ، i7 , بازی , گرافیک و دیگر هیچ :cheesygriسلام
یه سیستم فقط کیس حدود 700 می خام کامل دیگه دی وی دی و پاور و همه اجزا برای همه کار بازی گرافیک و ...
اگه میشه بر اساس core i7 اگه نه که core i5اگه بازم نشد core2 Q بسته بشه بهتر هست.
به صلاح دید خودتون رم و هارد.
قیمت ها هم لطف کنید ممنون می شم.