مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من می خوام یه هارد 1 ترابایت اکسترنال بگیرم. بودجه دور و بره 100 تومنه (یکم بیشتر هم میتونم)
رفتم پرسیدم گفتن وسترن 115 و سیگیت 100 تومن. کدوم بهتره؟؟
مدل های دیگه ای هم اگه مد نظر داشتید بگید.
همین هار یه ترا 2.5 اینچیش نیست نه؟؟ همشون آداپتور دارن؟؟
فرق آنچنانی نیست . اما وسترن دیجیتال بیشتر جا افتاده . البته مکستور هم داره که 16مگابایت بافر داره و پورت اتصالش هم usb است و 130تومنی پولشه .3.5اینچی هم هست .اون سیگیتی که بهت گفته هم 8مگابایت بافر داره .
اما اگه واقعا لازمت میشه اکسترنال بگیر . چون اینترنال ها به نظر من خیلی بهتر و به صرفه تر هستند برای مصرف خونگی . شما 1ترابایت اطلاعات می خوای ببری این و اون ور؟ :biggrin1:. مگه می خوای اطلاعات کجا رو بریزی توش ؟اما جدا از شوخی در حال حاظر یک ترابایت هارد اینترنال از مکستور 95تومنه .

نه حتما می خوام اکسترنال باشه. اگه اینترنال بگیرم ابزاری نیست که بتونم اینور اونور ببرم. یه جا خونده بودم یه سری Station اومده هارد رو توش جا می زنی بهت خروجی USB میده.
8 مگ بافر و 16 مگ بافر تاثیر آنچنانی داره که 30 تومن بیارزه؟؟
3.5 اینچی ها چنده؟؟
آخر سیگیت بگیرم یا وسترن؟؟

این دقت تصویر مربوط به فول اچ دی هست . البته میدوارم که قبل از مرگ ما این دیسک های اچ دی با قیمت مناسب در کشور ما همه گیر بشه .برای کنسول ها هم دقت مناسبی به حساب میاد . اما گفتی قیمت کردی 255؟ بعید می دونم ها . یه سری باید هفته آینده بزنم به بازار
اره
ولی چند تا فروم خارجی که رفتم بحث این بود که سایز 24 به بالا برای این Res مناسبه

قیمتش هم اره 255

لیون کامپیوتر میده

این 2250 که میده 255
HTML:
lioncomputer.ir/index.php?product_id=1203

اینم 2050 که میده 220

HTML:
lioncomputer.ir/index.php?product_id=1192

اره
ولی چند تا فروم خارجی که رفتم بحث این بود که سایز 24 به بالا برای این Res مناسبه

قیمتش هم اره 255

لیون کامپیوتر میده

این 2250 که میده 255
HTML:

اینم 2050 که میده 220

HTML:
منم صحه میذارم رو این حرف که حقیقتا این res برای یه مانیتور 21.5 اینچی زیاده! تو دکستاپ به شدت اذیت میکنه به خاطر کوچیک بودن نوشته (البته میشه با تغییر dpi درستش کرد ولی چیز جالبی در نمیاد)
منم برای pc نخریدم!مجبور شدم بخرم چون پول بیشتر برای اینچ بالاتر(البته تو بازار هم اینچ بالاتر با این رز نبود) نداشتم همینطور خرید lcd tv!

پس از تلاش زیاد و کمک دوستان بلاخره مرحله آزمایشی در دست آزمایش هست فعلا پرداخت آنلاین باز نیست ولی محصولات در دسترس میباشند. انتقاد ها پذیرفته میشود

WWW.PERSIANFEE.COM
بهترین و مطمئن ترین سایت خرید آنلاین با ساپورت مجموعه ما
کلیه اجناس با سود 500 و 1000 یا 2000 فروخته خواهد شد
امتحانش مجانیه

پس از تلاش زیاد و کمک دوستان بلاخره مرحله آزمایشی در دست آزمایش هست فعلا پرداخت آنلاین باز نیست ولی محصولات در دسترس میباشند. انتقاد ها پذیرفته میشود

WWW.PERSIANFEE.COM
بهترین و مطمئن ترین سایت خرید آنلاین با ساپورت مجموعه ما
کلیه اجناس با سود 500 و 1000 یا 2000 فروخته خواهد شد
امتحانش مجانیه
انشاالله موفق باشید اما خوب لازم دونستم که عرض کنم یه مقداری از لحاظ عناصر ظاهری در طراحی ضعف دارید . ضمنا محصولاتتون خیلی کمه (یا هنوز خوب سازماندهی نکردید)
اما نکته جالب اینکه 4گیگ رم دی دی آر 3 رو زدید 1ریال:biggrin1:
راستی من ندیدم یا بخش سی پی یو نداشتید؟و نکته دیگه ای هم که حتما پیشنهاد می کنم بهش توجه کنید توضیح راجع به محصولات هست که در باره هر محصول باید خوب و کامل و البته بی طرفانه باشه(بیشتر مشخصات فنی باشه)
انشاالله خوب و حرفه ای راه بندازید با قیمت های مناسب . ما بچه ها رو به شما راهنمایی کنیم نه لیون و رایانصبا .

اره

قیمتش هم اره 255

لیون کامپیوتر میده

این 2250 که میده 255
HTML:
اینم 2050 که میده 220

HTML:

منم صحه میذارم رو این حرف که حقیقتا این res برای یه مانیتور 21.5 اینچی زیاده! تو دکستاپ به شدت اذیت میکنه به خاطر کوچیک بودن نوشته (البته میشه با تغییر dpi درستش کرد ولی چیز جالبی در نمیاد)
منم برای pc نخریدم!مجبور شدم بخرم چون پول بیشتر برای اینچ بالاتر(البته تو بازار هم اینچ بالاتر با این رز نبود) نداشتم همینطور خرید lcd tv!
خوب این مشگلی هست که lg w2261v رو از چشم خیلی ها دور کرد . همین مشگل نمایش متن و سایز و دقت تصویر و اکثرا اون رو برای کنسول پیشنهاد می کنند نه برای pc .به هر صورت همه چیز رو باید سپرد به زمان و نظرات مصرف کنندگان .

Last edited by a moderator:
ممنون از نظرشما استاد گرامی در حال تلاش جدی جهت رفع
اون 1 ریال هم قابلی نداره:cheesygri شما میتونید همون 1 ریال رو هم ندید
بخش CPU با قیمتی که تا به حال ندیدید با سود بسیار کم از فردا استارت میخوره به امید خدا

ای بابا دوست عزیز
تو این دوره زمونه با این نرخ تورم و گرونی و این مملکت مگه چند درصد gamer ها hd tv دارن ؟
مصاحبه ای که با سازنده های geow 2 راجع به عدد 70 درصدی gamer هایی که بازی رو روی sd تمام کردن باعث شده بگه woow

ما هم مثل شما در به در دنبال یک چیزی که با کمترین قیمت بالاترین کارایی رو بده
و از وضع بد قراره multi هم استفاده بشه
باز شما exclusive زدی واسه console

ای بابا دوست عزیز
تو این دوره زمونه با این نرخ تورم و گرونی و این مملکت مگه چند درصد gamer ها hd tv دارن ؟
مصاحبه ای که با سازنده های geow 2 راجع به عدد 70 درصدی gamer هایی که بازی رو روی sd تمام کردن باعث شده بگه woow

ما هم مثل شما در به در دنبال یک چیزی که با کمترین قیمت بالاترین کارایی رو بده
و از وضع بد قراره multi هم استفاده بشه
باز شما exclusive زدی واسه console
نه من هم برای گیم pc خریدم هم ps3!
به هرحال حادترین مشکلش تو دکستاپ هست و این که خرج میزاره رو دست یه pc گیمر! چون باید یه سیستمی داشته باشه که کمه کم بازیهارو روی 1280x720 اجرا کنه!زیر این رز مساویست با فاجعه!

البته در اون رنج قیمتی صرفه نظر از کنتراست داینامیک که مدل سامسونگ 50000رو ارائه داده و ال جی 20000 رو و با توجه به کنتراست استاتیک هر دو، من خودم ال جی رو پیشنهاد می کنم .البته نظرم شخصی هستش و تا سامسونگ نیاد و خودشو خوب نشون نده نمیشه تصمیم نهایی گرفت

سلام دارم یه سیستم amd می بندم راهنمایی می خواستم.
cpu amd phenom 2.6 over 3.0
ram ddr2 4gig 1066
vga elite group gf 9600gt 2gb
mainboard asus nvidia8300 chip
می خواستم ببینم ( می دونم vga الیت ddr2 هست) vga چطوره چون به نسبت قیمتش حجم 2 برابر داره و gt هم هست.( xfx یه مدل 1.5 داره gso هست.) یعنی فرق ddr2 va ddr3 توی کارت گرافیک ها چیه ؟ چون با این پول باید 1 گیگ ddr3 بگیرم.
برای مادر برد هم دیدم با چیپست 8300 انویدیا asus چهار مدل داره (از برند asus خوشم میاد چون بهترینه هم برا گرافیک هم برا mb .) می خواستم ببینم کدوم مدل بهتره اگه میشه قیمت 4 مدلش رو هم بگید. چون تو سایتش compare که زدم فرقی ندیدم.
mb:
m3n78 pro
m3n78-eh
m3n-h
m4n78 pro

اگه قطعه هم پیشنهاد دارید mb : 80 ta 100 toman
vga : 100 ta 130
بگید. فقط اسم کامل و علت برتری نسبت به چیزایی که نوشتم بگید.(قیمت هم یادتون نره.)

سلام دارم یه سیستم amd می بندم راهنمایی می خواستم.
cpu amd phenom 2.6 over 3.0
ram ddr2 4gig 1066
vga elite group gf 9600gt 2gb
mainboard asus nvidia8300 chip
می خواستم ببینم ( می دونم vga الیت ddr2 هست) vga چطوره چون به نسبت قیمتش حجم 2 برابر داره و gt هم هست.( xfx یه مدل 1.5 داره gso هست.) یعنی فرق ddr2 va ddr3 توی کارت گرافیک ها چیه ؟ چون با این پول باید 1 گیگ ddr3 بگیرم.
برای مادر برد هم دیدم با چیپست 8300 انویدیا asus چهار مدل داره (از برند asus خوشم میاد چون بهترینه هم برا گرافیک هم برا mb .) می خواستم ببینم کدوم مدل بهتره اگه میشه قیمت 4 مدلش رو هم بگید. چون تو سایتش compare که زدم فرقی ندیدم.
mb:
m3n78 pro
m3n78-eh
m3n-h
m4n78 pro

اگه قطعه هم پیشنهاد دارید mb : 80 ta 100 toman
vga : 100 ta 130
بگید. فقط اسم کامل و علت برتری نسبت به چیزایی که نوشتم بگید.(قیمت هم یادتون نره.)
آقا گیجمون کردی انقدر مدل گفتی:biggrin1: . شما لطف کن بودجه ات رو در کل بگو تا ما در کل سیستم بگیم .

در کل با مانیتور 10000000
بدون مانیتور 680000
cpu va mb va vga va ram : 440000
بعد هم اگه لطف کنین بگین گرافیک elit gf9600gt 2gig به درد می خوره یا نه؟ با اعداد بگین نه به صورت کیفی

2. بین مین برد های asus با چیپست n8300 کدوم یکی بهتره چهار مدل داره.

دوستان کسی میدونه CPU های قدیمی کجا میفروشه..؟

مثلا 2.8 یا 3.0 فول

27902922.JPG

در کل با مانیتور 10000000
بدون مانیتور 680000
cpu va mb va vga va ram : 440000
بعد هم اگه لطف کنین بگین گرافیک elit gf9600gt 2gig به درد می خوره یا نه؟ با اعداد بگین نه به صورت کیفی
2. بین مین برد های asus با چیپست n8300 کدوم یکی بهتره چهار مدل داره.

M/B:
MSI 770-C45
CPU:
AMD Phenom II X3 720 Black Edition
Memory:
Patriot 4GB DDR3 Kit

Video Card:
NVIDIA GTS 250

HDD:
Seagate 500GB 7200.12

Optical Drive:
LITEON 24X

Power Supply Unit:
OCZ 500W

Case:
Green Black

در ضمن مادربرد گرافیک Onboard مثل مدلای 8300 بدرد سیستمای HTPC یا ارزونقیمت میخوره فقط
کارت گرافیک ضعیفی مثل 9600GT فقط با رم DDR3 و حافظه ی 512 مگابایت بدرد میخوره،نه رم 2 گیگ،ما هم کیفی نگفتیم،بر اساس آمار نظر دادیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or