مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

گفتم اواخر شهریور،چطوری جوابا رو میخونی؟!
بله درست میفرمایی عزیز من خوب توجه نکردم ولی این لحن برخورد شما جالب نیست!
ممنون
این بچ نامبر ها را ببین
http://www.overclockersclub.com/reviews/phenomii940/9.htm#
ضمنا همه ی صفحاتش را ببین و برو جلو.
ممکنه ولی بهتره بی خیالش بشی.
منم نگفتم اور نمیکنی تو با فن رفرنس نمیتونی بیشتر از 3.7 بزنی !
اگه فن جدا بخری تا 4 میتونی بری.
اما بیشتر LN2 میخواد.ضمنا اون مین خوراکه اوره.(DFI DK 790FXB-M2RS)
موفق باشید
عزیز نظرت در مورد c2q 9450 چیه؟؟ تو اکثر تستها در حالت معمولی در یه حد و در بعضی تستها از amd 940 سرتر هم بود!
این مین که گفتی مثل این که خیلی سخت گیر میاد چیز دیگه در حد این هست؟؟؟

سلام . سیستم من به شرح زیر هست . میخواستم ببینم پاور Green GP580b جوابگو هست ؟

Asus P5K
Intel Q9550
Geil 4 Gig Dual + Patriot 2 Gig Dual
BFG Geforce 285 GTX OC2

خیلی خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید

سلام

1.فرشيد جان چند وقت پيش مزاحم شدم براي خريد فن cpu كه تصميم گرفتم رو پولم بزارم و حالا با 100 تومن براي Core i7 رو مادر برد Asus P6T Deluxe V2 چي پيشنهاد ميديد كه جا هم بشه؟ (من مشكل reset شدن با فن خود cpu دارم پس خنك كنندگيش بالا باشه و اگه led داشت آبي باشه)

2.اينارو تو نت ديدم چطورن تو ايران پيدا ميشن كدومشون بهتره:
Thermalright Ultra 120 eXtreme Heatsink Rev. C
Noctua NH-U12P SE
Zalman CNPS10X Extreme
Prolimatech Megahalems CPU Cooler
Thermalright TRUE Black 120 Rev. C
Xigmatek HDT-S1283V Dark Knight CPU Cooler

3.خودم از پاييني خوشم اومده خوشگله حالا كاراييش رو نميدونم Zalman CNPS10X Extreme

cnps10x-sml.jpg

4.يكي بهم Corsair H50 رو پيشنهاد داد كه watercooling هست نظرتون چيه؟

corsair-h50.jpg

5.كلا با توجه به بودجه من و مشكل دما تو cpu i7 شما watercooling يا Aircooling رو پيشنهاد ميديد؟

6.در نهايت سيستم زياد روشن ميمونه اگه watercooling استفاده كنم مشكل leaking پيش مياد؟

آخرین ویرایش:
بله درست میفرمایی عزیز من خوب توجه نکردم ولی این لحن برخورد شما جالب نیست!
من معذرت میخوام که دقت نکردم،خوبه؟

سلام

1.فرشيد جان چند وقت پيش مزاحم شدم براي خريد فن cpu كه تصميم گرفتم رو پولم بزارم و حالا با 100 تومن براي Core i7 رو مادر برد Asus P6T Deluxe V2 چي پيشنهاد ميديد كه جا هم بشه؟ (من مشكل reset شدن با فن خود cpu دارم پس خنك كنندگيش بالا باشه و اگه led داشت آبي باشه)

2.اينارو تو نت ديدم چطورن تو ايران پيدا ميشن كدومشون بهتره:
Thermalright Ultra 120 eXtreme Heatsink Rev. C
Noctua NH-U12P SE
Zalman CNPS10X Extreme
Prolimatech Megahalems CPU Cooler
Thermalright TRUE Black 120 Rev. C
Xigmatek HDT-S1283V Dark Knight CPU Cooler

3.خودم از پاييني خوشم اومده خوشگله حالا كاراييش رو نميدونم Zalman CNPS10X Extreme

4.يكي بهم Corsair H50 رو پيشنهاد داد كه watercooling هست نظرتون چيه؟

5.كلا با توجه به بودجه من و مشكل دما تو cpu i7 شما watercooling يا Aircooling رو پيشنهاد ميديد؟

6.در نهايت سيستم زياد روشن ميمونه اگه watercooling استفاده كنم مشكل leaking پيش مياد؟
از این مدلایی که توی اینترنت دیدی توی بازار ما خبری نیست،پس انتخاب واسه مدلای High End محدوده،عوضش تا دلت بخواد از این مدلای 20 دلاری داریم که اینجا به اسم فن قوی میفروشن(حالا صداش زیاد باشه یا قیافش گول زننده باشه رو فروشنده نمیدونه و نمیخواد هم بدونه!)
مثل یه سری از مدلای CoolerMaster که بدرد توی ویترینا میخورن فقط
در کل من مدل ZeroTherm NV-120 رو پیشنهاد میدم که هم LED ابی هست و هم راندمان خیلی خوبی داره و 65 تومن هست :
zt-nv120-large.jpg

اون مدل کولینگ Corsair از معدود مدلهای Water Cooling هست که کاملا بسته و بدون نیاز به مونتاژ هست و مشکل نشت رو نداره و راندمان خوبی هم داره اما اینجا ندیدمش و تازه بازار جهانی اومده
مدلای Thermalright Ultra 120 eXtreme یه زمانی موجود بود ولی دیگه نیست،بقیه ی برندها هم موجود نیستن کلا.

خيلي بد شد كه اينا تو بازار پيدا نميشه اون مدلي كه از corsair گفتم رو يكي قراره براي طرف از خارج بياره انگار.

حالا ميتونيد بين مدلاي زير بهترين انتخاب رو از 1 تا 3 بگيد:

ZeroTherm NV-120 كه خودتون معرفي كرديد
Thermalright Ultra 120 eXtreme با احتمال موجود بودن تو انبار
Corsair H50 كه watercooling هستش

با سلام

یه سیستم با قیمت 1تومان با کیس و پاور بدون مانیتور چی‌پپشنهاد می‌کنین؟

آقا بین phenom II X4 940 و Phenom II X4 955و Q9550کدوم رو پیشنهاد می‌کنین ؟

برای کارت گرافیک بین GTX 260،Radeon HD 4870 کدوم رو ؟

این ۲ تا سوال بالارو واسه این پرسیدم که اگه پولم نرسید بدن یکی‌ از اینا که شما پیشنهاد میدینو بگیرم

من کلا سیسیتمو برای کار با نرم افزارهایی‌ مثل ,Ansis,Matlab,Photoshop، Catia، ، می‌خوام و برا گیم هم استفاده می‌کنم به صورت نیمه حرفه‌ای
اارزشش رو داره پول برای این cpu ها یا کارت گرافیک‌ها بدم راستی‌ اورکلاکم برام اصلا مهم نیست چون نمیدونم چیه‌ :biggrin1:

CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATTRIOT
M/B:ASUS P5KPL-AM SE
VGA:9600GT DDR3 512MB
HDD:MAXTOR 500 GB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:VIERA BLACK
POWER:GREEN 535W
MODEM:V92 DLINK
KEY:FRASSOO
MOUSE:FRASSOO
MONITOR:SAMSUNG 1933
آقا می شه اسپیکر هم جز اینا بکنید ولی قیمت از همون 700 بالاتر نزنه!؟
MODEM:V92 DLINK مودم ِ دایل آپ ِ یا ADSL?!

سلام :cheesygri
من دو تا رم giel 2gb 1066 رو به صورت dual channle قرار دادم . دو تا رم kingstone 1 gb 800 دارم, اگه اینها رو هم رو سیستم قرار بدم مشکلی توی dual channle بودن پیش نمیاد؟یعنی راندمان رو پایین نمیاره؟
با تشکر

خيلي بد شد كه اينا تو بازار پيدا نميشه اون مدلي كه از corsair گفتم رو يكي قراره براي طرف از خارج بياره انگار.

حالا ميتونيد بين مدلاي زير بهترين انتخاب رو از 1 تا 3 بگيد:

ZeroTherm NV-120 كه خودتون معرفي كرديد
Thermalright Ultra 120 eXtreme با احتمال موجود بودن تو انبار
Corsair H50 كه watercooling هستش
من همین اواخر برای یکی از بچه ها قصد خرید فن داشتم که هیچ کدوم رو پیدا نکردم،فقط مدل NV-120 بتازگی بار جدیدش رسیده
از نظر راندمان خب Thermalright Ultra 120 eXtreme از همه اینا بهتره.
آقا می شه اسپیکر هم جز اینا بکنید ولی قیمت از همون 700 بالاتر نزنه!؟
MODEM:V92 DLINK مودم ِ دایل آپ ِ یا ADSL?!
دیگه کمتر از این نمیشه سیستم معرفی کرد مگر اینکه لیست عوض بشه
واسه اسپیکر یه 20 30 تومن اضافی هزینه کن خب
اون مودم هم Dial up هست،مودم DSL رو که با کیس معرفی نمی کنن.
سلام :cheesygri
من دو تا رم giel 2gb 1066 رو به صورت dual channle قرار دادم . دو تا رم kingstone 1 gb 800 دارم, اگه اینها رو هم رو سیستم قرار بدم مشکلی توی dual channle بودن پیش نمیاد؟یعنی راندمان رو پایین نمیاره؟
با تشکر
اولا که بهتره همه ی ماجولها از یه برند ویه مدل باشن،در غیر اینصورت ممکنه یا با هم کنار نمیان و سیستم ریست میشه یا 4 تا ماجول با پایینترین سرعت کار میکنن،ماجولای Kingeston موجود از بی کیفیت ترینهای بازارن.

با سلام

یه سیستم با قیمت 1تومان با کیس و پاور بدون مانیتور چی‌پپشنهاد می‌کنین؟

آقا بین phenom II X4 940 و Phenom II X4 955و Q9550کدوم رو پیشنهاد می‌کنین ؟

برای کارت گرافیک بین GTX 260،Radeon HD 4870 کدوم رو ؟

این ۲ تا سوال بالارو واسه این پرسیدم که اگه پولم نرسید بدن یکی‌ از اینا که شما پیشنهاد میدینو بگیرم

من کلا سیسیتمو برای کار با نرم افزارهایی‌ مثل ,Ansis,Matlab,Photoshop، Catia، ، می‌خوام و برا گیم هم استفاده می‌کنم به صورت نیمه حرفه‌ای
اارزشش رو داره پول برای این cpu ها یا کارت گرافیک‌ها بدم راستی‌ اورکلاکم برام اصلا مهم نیست چون نمیدونم چیه‌ :biggrin1:
cpu : Q9550
mb: p5q pro
ram:2*2gb/1066patriot
vga:gtx 275
hdd:500gb/7200rpm/32mb
odd:Dvd-rw liteon 24x
case:nzxt APOLLO
psu:green 585b
---------------
1030مشه اینها که به نظرم خیلی عالیه .گرافیک رو برات چیزی نوشتم که از هر دوی اونها بهتره (به عبارتی اونها رو می جووووووووووووووه ).سی پی یو رو هم شک نکن خیلی خوبه .
باور نداری http://www.overclockersclub.com/reviews/phenomii940/16.htm رو ببین که جمع بندی مقایسه چند تا از اینتل و چندا تا هم از ای ام دی هست .
----------------------
**دوستان این فن COOLERMASTER V10 i7-1366 رو دیدید؟ کف کردم خدایی:biggrin1: . عجب چیز تانکیه.

آخرین ویرایش:
همین الان هم بصورت غیر رسمی وارد بازار شده ام بصورت رسمی از اواخر شهریور وارد بازار جهانی میشه.

اگر واقعا فقط واسه بازی میخوای که تنها کاری که ارجحیت داره تعویض کارت گرافیک هست
کارت 4770 رو که خیلی طلبه داره بفروش و یه GTX 275 بخر
اگر فرکانس CPU ی شما هم 4 گیگ باشه که دیگه فک نمی کنم ضرورتی به تعویض CPU باشه اما خواستی میتونی یه Quad core مثل Q9450 یا پایینتر برداری و اورکلاک کنی.
اگرم میخوای Core i7 برداری که اصلا ربطی به بازی نداره و باید قطعات اصلی سیستمت رو کامل تعویض کنی
برا مادربرد Rampage II Gene رو و واسه CPU هم 920 رو پیشنهاد میدم.

سلام با تشکر از دوستان خوبم Bluray و فرشید عزیز..
دوستان همونطور که میدونید من دست به سیستمم خوبه و خواستم مشورتی کرده باشم..
به نظر خودم و فرشید جان ارتقاء گرافیک بهتره اما میگم Main و عوض و گرافیک رو 2تا کنم بهتر نیست؟ هم سر فروختن گرافیکم ضرر نمیکنم و هم قدرتش میشه چیزی بین 4870 و 4890 و در بعضی موارد 4890 رو هم رد میکنه...Main مورد نظر من P5Q3 هست..که هم چیپست جدیدتری هست نسبت به Main خودم که P5KC..هم اینکه قابلیت اورکلاک بالاتری داره و رم با باس بالاتری قبول میکنه تا 1800
فقط میمونه 1 سوال..پل کراس فایر رو از کجا بخرم؟ فکر کنم این Main نداره
و باز البته ناگفته نماند که رمم رو هم عوض میکنم و میشه 4GB باس 1600....
نظر؟؟؟؟؟:smile:

نمی دونم اینی که میخوام بگم چه ربطی به اینجا داره، ولی گفتن که اینجا بپرسم:

میخواستم بدونم که با کارت گرافیک CLUB-ATI RADEON HD 4650 بازی The Sims 3 رو میشه اجرا کرد یا نه؟ آخه توی لیست کارت گرافیک های سیستم مورد نیاز این بازی، نامی از 4650 برده نشده:

سیستم مورد نیاز سیمز 3

و توی لیست فقط اینا هست:

ATI Radeon™ series

• 9500, 9600, 9800 X300, X600, X700, X800, X850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 2400, 2600, 2900 3450, 3650, 3850, 3870 4850, 4870
من از یه نفر دیگه پرسیدم، گفت حتما یادشون رفته! :eek:
=======
یه سوال دیگه هم دارم:

CLUB-ATI RADEON HD 4650 512MB کلا برای game بهتره یا MSI GeForce 9400GT 1GB ؟ :confused:

دوستان از راهنمایهایی که برای خرید کردین خیلی ممنونم
واقعا که از سیستمم راضیم
فقط یه چند تا سئوال
این مشخصات سیستممه
CPU :Q9550
M/B : P5kpl / 1600
RAM : 2*2 Gig Patriot
VGA : Zotac GTX 260
H.D.D : 500 Samsung
Power : Memorex 540
میخام بدونم این سیستم تا دو سه سال دیگه میتونه جوابگوی بازیهای روز باشه (دیروز که کرایسیس رو امتحان کردم با بالاترین جزئیات و گرافیک خیلی روون اجرا کرد، الان خیلی خر کیفم! :دی )
بعد اینکه من با این مین بورد نچندان حرفه ای و فنی که رو خود سی پی یو بوده میتونم اورکلاک داشته باشم؟
و اگه جواب مثبته میتونم بدون مشکل 2.8 گیگ رو تا 3.5 گیگ برسونم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or